Pagina 1 2 din 2
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
AFTER MAX de la ON
scris pe 7 mar 2012 01:01 de Pazzo
A folosit cineva After Max de la ON? pareri?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: AFTER MAX de la ON
scris pe 7 mar 2012 01:59 de ricardo
A folosit cineva After Max de la ON? pareri?
...este foarte bun pentru cine isi permite...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 7 mar 2012 14:13 de Pazzo
...este foarte bun pentru cine isi permite...
pai mi se pare ca are multe,creatina carbo,proteine si vitamine..si cu o masura pe zi ajunge cam 20 de zile mi se pare convenabil ,calitate pret nu mi se pare scump fata de altele .e 170 ron la 1,9 kg.
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 7 mar 2012 15:43 de Pazzo
se aseamana cu GFX8 dar ma gandesc ca ii e superior calitativ..
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 7 mar 2012 23:20 de ricardo
se aseamana cu GFX8 dar ma gandesc ca ii e superior calitativ..
...mult superior...dupa parerea mea este cel mai bun gainer...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 8 mar 2012 14:41 de Pazzo
ce e scump e bun !
drakee nu ma dau banii afara din casa dar mi se pare ca are multe in componenta..adica de exemplu vroiam sa iau creatina separat,vitamine lafel,nu le are pe toate dar are cateva..cel mai mult ma multumeste ca este echilibrat in tot ce contine carbo proteine,sunt ectomorf dar sincer nu vreau sa fac exces de zahar si carbo...vroiam Seriouss mass dar e prea extrem am ramas la After Max deja mi l-am comandat..SPER SA DEA ROADE
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 8 mar 2012 18:59 de stefanp
drakee nu ma dau banii afara din casa dar mi se pare ca are multe in componenta..adica de exemplu vroiam sa iau creatina separat,vitamine lafel,nu le are pe toate dar are cateva..cel mai mult ma multumeste ca este echilibrat in tot ce contine carbo proteine,sunt ectomorf dar sincer nu vreau sa fac exces de zahar si carbo...vroiam Seriouss mass dar e prea extrem am ramas la After Max deja mi l-am comandat..SPER SA DEA ROADE calitatea,,costa,,mai mult,de obicei
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 10 mar 2012 16:10 de Pazzo
Luni imi vine produsul imi spuneti si mie daca trebuie luat zilnic pana il termin sau doar in zilele cu antrenament..si daca puteti sa imi mai recomandati ceva pe langa,de mancat mananc bine dimineata cereale,fulgi de ovaz ,in rest piept de pui carne de vita,..etc aaa si mai iau si omega 3 de la Eurovita
sunt ectomorf dar nu extrem..am 3 luni de sala ma gandeam la o proteina cu absorbtie lenta milk egg seara sau o proteina dimineata..vitamine..voi ce ziceti vreau un sfat ce e mai recomandat
Editat de basu pe 10 mar 2012 16:19
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 10 mar 2012 16:19 de basu
Luni imi vine produsul imi spuneti si mie daca trebuie luat zilnic pana il termin sau doar in zilele cu antrenament..si daca puteti sa imi mai recomandati ceva pe langa,de mancat mananc bine dimineata cereale,fulgi de ovaz ,in rest piept de pui carne de vita,..etc aaa si mai iau si omega 3 de la Eurovita
sunt ectomorf dar nu extrem..am 3 luni de sala ma gandeam la o proteina cu absorbtie lenta milk egg seara sau o proteina dimineata..vitamine..voi ce ziceti vreau un sfat ce e mai recomandat
O sa-l iei asa cum este indicat si functie de necesitati.
Iti cunosti necesitatile ? Eu nu cred ca le cunosti pt ca altfel nu ai mai pune p intrebare fara rost.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 10 mar 2012 16:30 de Pazzo
O sa-l iei asa cum este indicat si functie de necesitati.
Iti cunosti necesitatile ? Eu nu cred ca le cunosti pt ca altfel nu ai mai pune p intrebare fara rost.
basu la ce necesitati te referi? am spus ce constitutie am ..mi-am luat un gainer deci automat vreau sa pun masa musculara,sa iau in greutate.cum ar trebui sa sune o intrebare cu rost?nu toata lumea e experta de asta si punem intrebari ca sa primim un raspuns care ne-ar putea ajuta..
Editat de Pazzo pe 10 mar 2012 16:31
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 mar 2012 16:37 de basu
basu la ce necesitati te referi? am spus ce constitutie am ..mi-am luat un gainer deci automat vreau sa pun masa musculara,sa iau in greutate.cum ar trebui sa sune o intrebare cu rost?nu toata lumea e experta de asta si punem intrebari ca sa primim un raspuns care ne-ar putea ajuta..
Asta arata clar ca nu stii ce rost are un gainer .
Necesitatile alea se refera la cantitatile de substante de care ai nevoie tinere. Astea toate depind de: greutate, varsta, nivel de efort in sala si in afara, odihna, alimentatie si suplimentatie. Or mai fi si altele. Deci este vb despre multa experimentare pt a vedea de ce ai tu nevoie efectiv. Ori acest lucru nu ti-l pot spune eu sau altul ci doar tu singur. Daca cineva zice cau stie sa nu-l crezi.
Te inseli , forumul asta sau altele de acest tip nu este acela pe care il crezi tu.
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 10 mar 2012 16:56 de Pazzo
Asta arata clar ca nu stii ce rost are un gainer .
Necesitatile alea se refera la cantitatile de substante de care ai nevoie tinere. Astea toate depind de: greutate, varsta, nivel de efort in sala si in afara, odihna, alimentatie si suplimentatie. Or mai fi si altele. Deci este vb despre multa experimentare pt a vedea de ce ai tu nevoie efectiv. Ori acest lucru nu ti-l pot spune eu sau altul ci doar tu singur. Daca cineva zice cau stie sa nu-l crezi.
Te inseli , forumul asta sau altele de acest tip nu este acela pe care il crezi tu.
e ok nu vreau sa intru in contraziceri ,nu cred ca am facut nimic gresit ca am intrebat ceva ,cine vrea sa-mi raspunda o face daca vrea,nu e oligatoriu ..ms pentru raspuns oricum
Editat de Pazzo pe 10 mar 2012 16:58
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 mar 2012 18:21 de basu
e ok nu vreau sa intru in contraziceri ,nu cred ca am facut nimic gresit ca am intrebat ceva ,cine vrea sa-mi raspunda o face daca vrea,nu e oligatoriu ..ms pentru raspuns oricum
Nu vad nici o contradictie aici.
Eu te-am ghidat exact spre ce trebuie. Mai departe tu esti seful.
|
sus |
|
drakee
Veteran member 172 mesaje
|
scris pe 10 mar 2012 18:42 de drakee
ce gramaj are cutia/galeata ?
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 10 mar 2012 22:46 de Pazzo
ce gramaj are cutia/galeata ?
basu no problem
drakee cutia are 1,9 kg sunt 19 portii
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 13 mar 2012 21:24 de Pazzo
Mi-a venit produsul si sunt putin dezamagit, am luat luni o portie dupa antrnament 100 de gr adica 3 masuri ca asa scrie si m-am trezit azi dimineata cu durere de stomac si balonare..care sa fie treaba..nu stiu daca sa il mai iau,ma gandesc ca poate treuie sa se obisnuiasca corpul cu el sau sunt eu sensibil la ceva..o sa incerc maine sa iau 2 masuri adica mai putin cu una sa vad cum ma simt ,azi nu am luat m-am gandit sa fac o mica pauza.
|
sus |
|
drakee
Veteran member 172 mesaje
|
scris pe 13 mar 2012 22:00 de drakee
ai luat odata si deja te-ai panicat ?
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 13 mar 2012 23:53 de Pazzo
ai luat odata si deja te-ai panicat ?
sa inteleg ca e normal sa fie asa??
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 14 mar 2012 00:56 de ricardo
sa inteleg ca e normal sa fie asa??
...nu neaparat dar se poate intampla...continua cateva zile iar daca senzatia persista atunci intrerupi...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 14 mar 2012 12:35 de Pazzo
...nu neaparat dar se poate intampla...continua cateva zile iar daca senzatia persista atunci intrerupi...
ok ricardo ms asa o sa fac!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 mar 2012 13:28 de basu
Dar nu prea multe.
Editat de basu pe 14 mar 2012 13:28
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 14 mar 2012 14:04 de Pazzo
basu care crezi ca ar fi cauza?? cu stomacul nu am avut probleme
am ales ON pentru calitatea superioara a produselor...
Editat de Pazzo pe 14 mar 2012 14:13
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 mar 2012 14:34 de basu
basu care crezi ca ar fi cauza?? cu stomacul nu am avut probleme
am ales ON pentru calitatea superioara a produselor...
Substante multe si foarte concentrate. Iei doua cupe si este cat ar trambala corpul in trei mese de om normal.
Ce sa iti zic ? Intolerante diverse ....
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 14 mar 2012 14:45 de Pazzo
Substante multe si foarte concentrate. Iei doua cupe si este cat ar trambala corpul in trei mese de om normal.
Ce sa iti zic ? Intolerante diverse ....
crezi ca e o solutie sa iau mai putina cantitate in portie ? pentru mine erau importante cele 5 grame de creatina din fiecare portie de 100 gr..o sa incerc sa iau diseara 2 cupe si nu 3..
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 15 mar 2012 00:23 de ricardo
crezi ca e o solutie sa iau mai putina cantitate in portie ? pentru mine erau importante cele 5 grame de creatina din fiecare portie de 100 gr..o sa incerc sa iau diseara 2 cupe si nu 3..
...probabil e de la creatina , eu zic ca in 2-3 zile o sa fii ok ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 15 mar 2012 09:38 de Pazzo
am luat jumatete din portie dupa antrenament si m-am trezit bine nu ma mai deranjeaza nimic,acum nush cum sa fac sa iau in fiecare zi sau nu ,de exemplu azi fac pauza,maine am antrenament iar sambata si duminica iar pauza ..produsul zice ca e unul de refacere dar si de crestere in masa musculara..
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 15 mar 2012 09:39 de Pazzo
am luat jumatete din portie dupa antrenament si m-am trezit bine nu ma mai deranjeaza nimic,acum nush cum sa fac sa iau in fiecare zi sau nu ,de exemplu azi fac pauza,maine am antrenament iar sambata si duminica iar pauza ..produsul zice ca e unul de refacere dar si de crestere in masa musculara..
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 mar 2012 09:53 de basu
Incepe cu cantitati mai mici pe care le maresti ulterior. Le maresti in sensul ca te duci pana la contitatea de care ai nevoie. Asta daca totul este ok. Daca nu este .... mai vedem. Speram sa fie
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 19 mar 2012 21:43 de Pazzo
Baieti pot sa va spun ca am luat in fiecare zi After max cate 2 cupe nu 3 cum zic ei pentru ca mananc bine si pt mine e suficient...pot sa zic ca sunt foarte multumit,am foarte mare energie la sala si chiar ma simt bine,o sa continui sa iau asa..are un gust foarte placut,de vanilie si se dizolva perfect
basu ms pentru sfaturi chiar mi au folosit
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|