Pagina 1 2 din 2
Lilgoody
Junior member 18 mesaje
|
Jurnal Dragos
scris pe 15 mar 2012 20:56 de Lilgoody
Salut, am auzit ca e bine sa imi deschid un jurnal, si am decis sa fac asta.
Deci fac sala de 3 luni, am pus ceva, dar nu prea mult.
Momentan am 1.85 si 70kg.
Vreau sa iau o proteina sau ceva care sa ma ajute.
Am auzit ca Serious Mass e bun.
GFX-8 e bun pentru masa?
As vrea cea mai buna proteina pentru masa musculara.
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
Re: Jurnal Dragos
scris pe 16 mar 2012 15:59 de Pazzo
Salut, am auzit ca e bine sa imi deschid un jurnal, si am decis sa fac asta.
Deci fac sala de 3 luni, am pus ceva, dar nu prea mult.
Momentan am 1.85 si 70kg.
Vreau sa iau o proteina sau ceva care sa ma ajute.
Am auzit ca Serious Mass e bun.
GFX-8 e bun pentru masa?
As vrea cea mai buna proteina pentru masa musculara.
Amandoua sunt gainere cu multi carbo..eu unul nu am ales Seriouss Mass din acest motiv
Editat de Pazzo pe 16 mar 2012 16:00
|
sus |
|
Lilgoody
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 16 mar 2012 19:12 de Lilgoody
Amandoua sunt gainere cu multi carbo..eu unul nu am ales Seriouss Mass din acest motiv
Si esti multumit de GFX?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 16 mar 2012 19:37 de basu
Si esti multumit de GFX?
Parca a zis ca nu a luat GFX ...
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Lilgoody
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 19 mar 2012 11:28 de Lilgoody
Parca a zis ca nu a luat GFX ...
A zis ca nu a ales Serious Mass
|
sus |
|
basu
|
scris pe 19 mar 2012 11:45 de basu
A zis ca nu a ales Serious Mass
Aha, am inteles ... ambele sunt gainere cu multi carbo si din cauza asta nu a luat Serious Mass. A luat GFX pt ca are la fel de multi carbo ...
|
sus |
|
Lilgoody
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 19 mar 2012 13:10 de Lilgoody
Aha, am inteles ... ambele sunt gainere cu multi carbo si din cauza asta nu a luat Serious Mass. A luat GFX pt ca are la fel de multi carbo ...
Sa inteleg ca proteina pentru masa mai buna nu este?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 19 mar 2012 15:39 de ricardo
...serious mass are pe servire(334g produs) 252g carbo si 50g proteine (1250kcal) iar gfx8 are pe servire(100g produs) 43g carbo si 45g proteina (343kcal) deci nu prea sunt acelasi lucru...un lucru interesant este ca serious mass contine doar 20g de zaharuri(carbo simpli) din cele 252g de carbo in schimb gfx8 contine 32g de zaharuri din cele 43g carbo...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 19 mar 2012 15:58 de basu
...serious mass are pe servire(334g produs) 252g carbo si 50g proteine (1250kcal) iar gfx8 are pe servire(100g produs) 43g carbo si 45g proteina (343kcal) deci nu prea sunt acelasi lucru...un lucru interesant este ca serious mass contine doar 20g de zaharuri(carbo simpli) din cele 252g de carbo in schimb gfx8 contine 32g de zaharuri din cele 43g carbo...
Cred ca ai inteles ca eu nu m-am legat de compozitia celor doua produse pe care nu o stiu dar daca m-ar interesa as afla-o in trei minute de oriunde.
Eu am parafrazat ce a scris el acolo.
Nu l-a luat pe unul pt ca si celalalt era la fel ( dupa parerea lui).
|
sus |
|
Lilgoody
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 19 mar 2012 19:42 de Lilgoody
Cred ca ai inteles ca eu nu m-am legat de compozitia celor doua produse pe care nu o stiu dar daca m-ar interesa as afla-o in trei minute de oriunde.
Eu am parafrazat ce a scris el acolo.
Nu l-a luat pe unul pt ca si celalalt era la fel ( dupa parerea lui).
Deci credeti ca Serious Mass ar fii mai buna ca GFX??
Spuneti'mi ce recomandati voi va rog.
Am citit ca GFX are prea putine carbo pentru un ectomorf, mentionez, ca am un metabolism rapid...
Editat de Lilgoody pe 19 mar 2012 20:00
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 20 mar 2012 01:45 de ricardo
Am citit ca GFX are prea putine carbo pentru un ectomorf, mentionez, ca am un metabolism rapid...
... Optimum Nutrition este cel mai tare brand de suplimente alimentare iar a-l compara cu Pronutrition este, sa zicem , ca si cum ai compara Dacia cu Mercedes ...daca crezi ca Serious Mass are prea multi carbo pe servire, fa-ti un calcul cam cati carbo crezi ca ai nevoie (eu zic ca 80g sunt suficienti, deci imparti cantitatea la 3 ) si adaugi o cupa de proteina pentru a avea si vreo 40 g de prot/shake sau alegi varianta cu mai putini carbo After Maxx...
Editat de ricardo pe 20 mar 2012 01:50
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 mar 2012 11:52 de basu
Exista momente in care pur si simplu ma derutati cu astfel de intrebari. Cred ca voi cunoasteti ceva ce eu nu stiu ( ceea ce mi se pare foarte ok pana la urma). Dar mai cred ca ti-ai format ca sa zic asa o idee gresita despre ceea ce ar trebui sa fie alimentatia si suplimentatia unui sportiv. Eu personal daca as fi in locul tau nu as calcula cantitatile de proteina , carbo etc functie de tipul somatic , ci functie de masa corporala , de nivelul de solicitare fizica, de nivelul de efort si de odihna din afara sala. Dar tu faci cum vrei. Rikardo ti-a dat un raspuns. Si eu sunt tot ectomorf dar vad ca am ajuns la peste 110 kg fara sa am o alimentatie tipica pt ...... ectomorf.
|
sus |
|
Lilgoody
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 20 mar 2012 13:18 de Lilgoody
Exista momente in care pur si simplu ma derutati cu astfel de intrebari. Cred ca voi cunoasteti ceva ce eu nu stiu ( ceea ce mi se pare foarte ok pana la urma). Dar mai cred ca ti-ai format ca sa zic asa o idee gresita despre ceea ce ar trebui sa fie alimentatia si suplimentatia unui sportiv. Eu personal daca as fi in locul tau nu as calcula cantitatile de proteina , carbo etc functie de tipul somatic , ci functie de masa corporala , de nivelul de solicitare fizica, de nivelul de efort si de odihna din afara sala. Dar tu faci cum vrei. Rikardo ti-a dat un raspuns. Si eu sunt tot ectomorf dar vad ca am ajuns la peste 110 kg fara sa am o alimentatie tipica pt ...... ectomorf.
Mananc cat de mult pot la fiecare masa.
Mananc din 2 in 2 ore.
Am facut sala fara suplimente pana acum, am pus ceva, dar nu destul, si de acum cred ca am nevoie de ceva bun, de asta va intreb pe voi, ce mi'ar trebuii mie...
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 20 mar 2012 14:42 de Pazzo
Mananc cat de mult pot la fiecare masa.
Mananc din 2 in 2 ore.
Am facut sala fara suplimente pana acum, am pus ceva, dar nu destul, si de acum cred ca am nevoie de ceva bun, de asta va intreb pe voi, ce mi'ar trebuii mie...
E bine ca mananci ca asta e baza de fapt...si eu sunt ectomorf si vroiam sa-mi iau Seriouss Mass dar am ales After Maxx care e un gainer mai echlibrat de fapt e de refacere dupa antrenament pntru ca vreau sa cresc mai mult in masa musculara nu sa ma ingras. After Maxx mi s-a parut mai complet si mai echilibrat plus cele 5 grame de creatina ,glutamina etc ..pe portie si nu face exces cu nimic asa cum face Seriouss Mass cu carbo dar fiecare cu alegerea lui ..piata e mare informeazate ce ti s-ar potrivi mai bine insa alimentatia e nr 1 suplimentele sunt pe locul 2 ..si nu face un stres din asta TRAGE TARE!
|
sus |
|
Lilgoody
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 20 mar 2012 20:12 de Lilgoody
E bine ca mananci ca asta e baza de fapt...si eu sunt ectomorf si vroiam sa-mi iau Seriouss Mass dar am ales After Maxx care e un gainer mai echlibrat de fapt e de refacere dupa antrenament pntru ca vreau sa cresc mai mult in masa musculara nu sa ma ingras. After Maxx mi s-a parut mai complet si mai echilibrat plus cele 5 grame de creatina ,glutamina etc ..pe portie si nu face exces cu nimic asa cum face Seriouss Mass cu carbo dar fiecare cu alegerea lui ..piata e mare informeazate ce ti s-ar potrivi mai bine insa alimentatia e nr 1 suplimentele sunt pe locul 2 ..si nu face un stres din asta TRAGE TARE!
Inca ma gandesc intre GFX si Serious Mass...
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 20 mar 2012 20:59 de MrOlympia
Inca ma gandesc intre GFX si Serious Mass...
Amandoua sunt gainere sa nu uiti de carbohidrati aia care sunt in numar foarte mare dupa parerea mea la serious mass . Cauta ceva de genul 1:1 sa fie egal nr de carbo cu cel de proteine .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 20 mar 2012 21:21 de stefanp
Amandoua sunt gainere sa nu uiti de carbohidrati aia care sunt in numar foarte mare dupa parerea mea la serious mass . Cauta ceva de genul 1:1 sa fie egal nr de carbo cu cel de proteine . de obicei,un gainer bun(pt ectomorfi)contine aproximativ 70-75%carbo si 25-30%proteine,deci ceva de genul 2:1 sau in unele cazuri chiar 3:1nu 1:1
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 mar 2012 21:22 de basu
de obicei,un gainer bun(pt ectomorfi)contine aproximativ 70-75%carbo si 25-30%proteine,deci ceva de genul 2:1 sau in unele cazuri chiar 3:1nu 1:1
Stefane nu te supara dar eu in chestia asta nu cred .
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 20 mar 2012 21:46 de MrOlympia
de ce???la orice procentaj de proteina,carbohidratii trebuie sa fie in doza dubla,de acord?ex:la 30gr proteine ne trebuie aproximativ60-70gr carbo.vorbesc de gainerele pt ectomorfi
Eu personal nu cred ca gainerele sunt impartite in categorii , pentru ectomorfi , endomorfi , mezo ... calitatea lor difera in functie de nr de carbo , ceva cu 70 % carbo e foarte ieftin in comparatie cu alte gainere care au un procentaj 50 % - 50 % sau concentratele proteice . Personal pe ceva cu 70 % carbohidrati n-as da banii indiferent daca as fi ectomorf , mezomorf sau endomorf . De ce ? Pentru ca sunt alte surse de carbohidrati pe care poti sa le consumi cat vrei , cartofii fierti sau orezul de exemplu ( bineinteles cu niste carne nu asa gol ) ). 2 surse de carbohidrati foarte ieftine .. care nu necesita prea mult timp de preparare . Parerea mea e ca aici difera calitatea gainerelor , la numarul de carbohidrati . Multi carbohidrati si putina proteina , calitate inferioara .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 20 mar 2012 21:57 de stefanp
Eu personal nu cred ca gainerele sunt impartite in categorii , pentru ectomorfi , endomorfi , mezo ... calitatea lor difera in functie de nr de carbo , ceva cu 70 % carbo e foarte ieftin in comparatie cu alte gainere care au un procentaj 50 % - 50 % sau concentratele proteice . Personal pe ceva cu 70 % carbohidrati n-as da banii indiferent daca as fi ectomorf , mezomorf sau endomorf . De ce ? Pentru ca sunt alte surse de carbohidrati pe care poti sa le consumi cat vrei , cartofii fierti sau orezul de exemplu ( bineinteles cu niste carne nu asa gol ) ). 2 surse de carbohidrati foarte ieftine .. care nu necesita prea mult timp de preparare . Parerea mea e ca aici difera calitatea gainerelor , la numarul de carbohidrati . Multi carbohidrati si putina proteina , calitate inferioara . gainerele...sint special concepute(multi carbo,calorii multe)doar pentru ectomorfi(persoane care cresc ff greu in masa musculara si forta)nu pentru mezo sau endo,ok?repet pt un ecto,2:1(carbo-proteine)e mai bun ca 1:1daca gainerul e de la o firma buna,nu e ...chiar asa de ieftin.true mass de la bsn,are cam 2,6kg si costa aproximativ 200(2milioane)lei
Editat de stefanp pe 20 mar 2012 22:17
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 21 mar 2012 00:51 de ricardo
Eu personal nu cred ca gainerele sunt impartite in categorii , pentru ectomorfi , endomorfi , mezo ... calitatea lor difera in functie de nr de carbo , ceva cu 70 % carbo e foarte ieftin in comparatie cu alte gainere care au un procentaj 50 % - 50 % sau concentratele proteice . Personal pe ceva cu 70 % carbohidrati n-as da banii indiferent daca as fi ectomorf , mezomorf sau endomorf . De ce ? Pentru ca sunt alte surse de carbohidrati pe care poti sa le consumi cat vrei , cartofii fierti sau orezul de exemplu ( bineinteles cu niste carne nu asa gol ) ). 2 surse de carbohidrati foarte ieftine .. care nu necesita prea mult timp de preparare . Parerea mea e ca aici difera calitatea gainerelor , la numarul de carbohidrati . Multi carbohidrati si putina proteina , calitate inferioara .
...gainerele extreme asa cum este si Serious Mass care contine 252g carbo si 50g prot deci un raport 5:1 si 1250 de kcal sunt pentru ectomorfii extremi care vor sa ia repede in greutate...nu as zice ca sunt asa ieftine pe cum crezi tu, un sac de 5,4kg costa undeva pe la 180 de lei si contine 16 serviri (320g produs /servire recomandat de producator) , ori daca servesti de 2 ori/zi ti-ar ajunge 8 zile deci ai avea nevoie de vreo 4 saci pe luna, nu ai iesi chiar ieftin, nu?...in alta ordine de idei as vrea sa vad cine baga 1250 de calorii la o masa din piept de pui + cartofi asa cum zici tu : 200g piept de pui=160kcal, deci mai ai nevoie de vreo 1100 de kcal din cartofi adica cam 1,4kg de cartofi, ai ce infuleca...acum sa fim seriosi, atat alimentele cat si suplimentele trebuie folosite in mod rational, iar eu cred ca un shake in perioada de masa ar fi indicat sa contina 30-40g de proteina si 60/80 g de carbo deci un raport de 2:1, pentru cei predispusi la depuneri ar merge un shake 1:1 40g carbo(20g simpli, 20g complexi) si 40g proteina, in perioada de definire : 40g proteina , 20g carbo complexi (maltodextrina, fulgi de ovaz), asta ar fi parerea mea, dar pareri sunnt multe si impartite ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Lilgoody
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 21 mar 2012 13:44 de Lilgoody
...gainerele extreme asa cum este si Serious Mass care contine 252g carbo si 50g prot deci un raport 5:1 si 1250 de kcal sunt pentru ectomorfii extremi care vor sa ia repede in greutate...nu as zice ca sunt asa ieftine pe cum crezi tu, un sac de 5,4kg costa undeva pe la 180 de lei si contine 16 serviri (320g produs /servire recomandat de producator) , ori daca servesti de 2 ori/zi ti-ar ajunge 8 zile deci ai avea nevoie de vreo 4 saci pe luna, nu ai iesi chiar ieftin, nu?...in alta ordine de idei as vrea sa vad cine baga 1250 de calorii la o masa din piept de pui + cartofi asa cum zici tu : 200g piept de pui=160kcal, deci mai ai nevoie de vreo 1100 de kcal din cartofi adica cam 1,4kg de cartofi, ai ce infuleca...acum sa fim seriosi, atat alimentele cat si suplimentele trebuie folosite in mod rational, iar eu cred ca un shake in perioada de masa ar fi indicat sa contina 30-40g de proteina si 60/80 g de carbo deci un raport de 2:1, pentru cei predispusi la depuneri ar merge un shake 1:1 40g carbo(20g simpli, 20g complexi) si 40g proteina, in perioada de definire : 40g proteina , 20g carbo complexi (maltodextrina, fulgi de ovaz), asta ar fi parerea mea, dar pareri sunnt multe si impartite ...
Da si exemple de suplimente care crezi tu ca ar fii bune de 1:1, 2:1
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 21 mar 2012 20:59 de stefanp
In primul rand scuze pt ca a trebuit sa plec aseara.
Nu la acele calcule m-am referit. Calculele acelea le pot face si eu destul de simplu.
M-am referit la acele procentaje de care zici ca sunt recomandate ectomorfilor. Eu cred ca fiecare trebuie sa manance atat cat trebuie si nu functie de ce tip somatic este. Oricum oricine nu poate fi decat preponderent ceva sau altceva.
Parerea mea nu este importanta asa ca vedeti-va de treaba. am explicat,,doar,,diferenta dintre gainerele extreme(raport 4-1 sau5-1)si cele normale(raport 2-1)
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Lilgoody
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 23 mar 2012 12:13 de Lilgoody
am explicat,,doar,,diferenta dintre gainerele extreme(raport 4-1 sau5-1)si cele normale(raport 2-1)
O sa incerc cu 1:1, daca nu o sa am mare succes, o sa sar direct la 5:1 (Serious Mass)
|
sus |
|
Lilgoody
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 26 mar 2012 22:32 de Lilgoody
O sa incerc cu 1:1, daca nu o sa am mare succes, o sa sar direct la 5:1 (Serious Mass)
Salut, cum sa administrez GFX?
E bine 1 shake (3 cupe, 300ml lapte sau apa) dimineata pe stomacul gol si 1 shake inainte de antrenament?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 27 mar 2012 02:05 de ricardo
Salut, cum sa administrez GFX?
E bine 1 shake (3 cupe, 300ml lapte sau apa) dimineata pe stomacul gol si 1 shake inainte de antrenament?
...dimineata si dupa antrenament, cu apa si nu cu lapte, cu lapte poti lua in cursul zilei intre mese sau seara inainte de culcare ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Lilgoody
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 27 mar 2012 20:10 de Lilgoody
...dimineata si dupa antrenament, cu apa si nu cu lapte, cu lapte poti lua in cursul zilei intre mese sau seara inainte de culcare ...
Multumesc mult, sa vad cum decurge, si sa vad ce rezultate am dupa 5KG de GFX.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|