Pagina 1 din 1
NgP
Veteran member 168 mesaje
|
Shake-uri proteice de-ale casei!
scris pe 7 mai 2012 20:05 de NgP
Salut, m-am gandit sa facem un topic in care sa spunem fiecare ce shakuri proteice am putea face acasa singurei cumparandu-ne toate produsele necesare.
Incep eu: proteina din zer, glutamina, banana si fulgi de ovaz , toate intr`un blender, cred ca ar iesi un super shake cu proteine cate vrea fiecare , carbo simpli,rapizi din banana si carbo complecsi cu absorbtie lenta din fulgii de ovaz.
Ce spuneti ar merge incercat? Ar fi si mai econimic?
Haideti cu sugestii
Editat de WebMaster pe 8 mai 2012 00:36
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
Re: Shake`uri proteice de`ale casei!
scris pe 7 mai 2012 21:51 de raduroberti
Salut, m`am gandit sa facme un topic in care sa spunem fiecare ce shakuri proteice am putea face acasa singurei cumparandu`ne toate produsele necesare.
Incep eu: proteina din zer, glutamina, banana si fulgi de ovaz , toate intr`un blender, cred ca ar iesi un super shake cu proteine cate vrea fiecare , carbo simpli,rapizi din banana si carbo complecsi cu absorbtie lenta din fulgii de ovaz.
Haideti cu sugestii
inainte de antrenament sau dupa?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 7 mai 2012 21:54 de basu
Salut, m`am gandit sa facme un topic in care sa spunem fiecare ce shakuri proteice am putea face acasa singurei cumparandu`ne toate produsele necesare.
Haideti cu sugestii
Eu nu am inteles.... mai econimic decat ce ? Decat alimentatia obisnuita sau decat ce ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
NgP
|
scris pe 7 mai 2012 23:01 de NgP
Eu nu am inteles.... mai econimic decat ce ? Decat alimentatia obisnuita sau decat ce ?
nunu mai economic decat daca ai cumpara un gainer cu proteina,carbo,glutamina...etc. adica daca le faci singur dupa plac,iesi mai ieftin sau nu?
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 7 mai 2012 23:19 de raduroberti
nunu mai economic decat daca ai cumpara un gainer cu proteina,carbo,glutamina...etc. adica daca le faci singur dupa plac,iesi mai ieftin sau nu?
?
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 7 mai 2012 23:25 de raduroberti
Haideti cu sugestii
shakuri le proteice pt antrenament sau tu te referi la o gustare? fi mai explicit cand intrebi ceva
|
sus |
|
NgP
|
scris pe 7 mai 2012 23:51 de NgP
shakuri le proteice pt antrenament sau tu te referi la o gustare? fi mai explicit cand intrebi ceva
ce e asa greu de inteles?
daca iti prepari un shake acasa, cumperi whey,dextroza,glutamina si pui tu in shaker 40gr whey,5gr glutamina,20 dextroza si 60 carbohidrati, ar fi mai eficient si mai ieftin decat daca ai cumpara un gainer ?! asta e intrebarea
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 8 mai 2012 01:35 de ricardo
daca iti prepari un shake acasa, cumperi whey,dextroza,glutamina si pui tu in shaker 40gr whey,5gr glutamina,20 dextroza si 60 carbohidrati, ar fi mai eficient si mai ieftin decat daca ai cumpara un gainer ?! asta e intrebarea
...ai fi sigur cel putin de ce are in el atata timp cat il faci tu + ca il poti adapta dupa necesitatile tale...si apropo, in ultimul timp incep sa cred ca de carbo simplii avem nevoie doar dupa antrenament, dimineata ajung cei complexi din ovaz + evntual banana dar fara dextroza...apropo, eu la prima ora dimineata iau 6g bcaa (BCAA 6000 - Gaspari Nutrtition) iar dupa 30-40 de minute prima masa : 50g fulgi de ovaz, 1 lingura de germeni de grau, 1 lingura de seminte de in macinate, 1 cupa whey(30g) + jumate de cupa Myofusion(15-20g)+ 300ml apa...nu fac shake ci mananc cu lingura dar este apropiat de ideea ta ...
Editat de ricardo pe 8 mai 2012 01:37
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 8 mai 2012 08:00 de raduroberti
este foarte greu de inteles daca nu spui si in ce parte a zilei te referi 'amigo'
exemplu:lapte 300ml,glutamina 5g,dymatize elite xt 45g(ce zici merge dupa un antrenament intens?)
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 8 mai 2012 08:05 de basu
Daca tii cont de ce au zis baietii astia mai sus e posibil sa fie mai recomandat decat sa folosesti un produs gata facut.
Este destul de greu sa gasesti un produs care sa aiba configuratia exacta pe care o doresti tu. Greu , daca nu cumva imposibil. Asa ca mai bine le iei separat desi este posibil sa iesi mai scump(aici revenim la ce ai intrebat tu) sau sa nu iei deloc asa cum fac eu.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 8 mai 2012 08:06 de raduroberti
...ai fi sigur cel putin de ce are in el atata timp cat il faci tu + ca il poti adapta dupa necesitatile tale...si apropo, in ultimul timp incep sa cred ca de carbo simplii avem nevoie doar dupa antrenament, dimineata ajung cei complexi din ovaz + evntual banana dar fara dextroza...apropo, eu la prima ora dimineata iau 6g bcaa (BCAA 6000 - Gaspari Nutrtition) iar dupa 30-40 de minute prima masa : 50g fulgi de ovaz, 1 lingura de germeni de grau, 1 lingura de seminte de in macinate, 1 cupa whey(30g) + jumate de cupa Myofusion(15-20g)+ 300ml apa...nu fac shake ci mananc cu lingura dar este apropiat de ideea ta ...
pt cei ce vor sa slabeasca e recomandat dextroza numai dupa antrenament cu proteina hidrolizata 50g,inainte de antrenament wpc 20/25 fara dextroza eventual banana(fructoza)
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|