bai va rog io ajutatima si pe mine ca vad ca la postul trecut nu mia raspuns nimeni, sunt la inceput si sunt dezorientat
deci am si io intrebare p cei care cunosc :
e bine daca antrenez acceasi grupa de muschi de 2 oi pe saptamana ?
adica uitati prgramul meu:
luni: biceps 5 exercitii 4 seturi de exercitiu a cate 8-9 repetari
marti: piept 5 exercitii 4 seturi de exercitiu a cate 8-9 repetari
miercuri: spate cu triceps 5 ex de grupa cu cate 4 seturi a 8-9 repetari
joi: pauza
vineri: biceps la fel ca luni
sambata: piept la fel ca marti
duminica: pauza
au mai fost intrebari de tipul asta,probabil de asta nu a raspuns nimeni.
nu era nevoie sa spui ca esti la inceput,se vede dupa program.
-de ce faci la grupele mici la fel de mult antrenament ca si pt. cele mari?fa mai putin.
-vezi ca din program lipsesc coapsele, gambele si abdomenul.
-depinde de intensitate.daca lucrezi la intensitate mica,nu e nici o problema sa antrenezi corpul(intreg)de 2 ori pe saptamana.
-programul e atat de aiurea facut, incat nu cred ca l-ai luat dintr-o revista sau de pe net.e apucatura clasica a incepatorilor de a baga antrenament in disperare pt biceps.
-mai vezi si alte posturi despre antrenament,vei vedea ca nici un program nu se aseamana cu al tau.
-prioritate sa aiba grupele mari nu alea mici.adica baga piept sau spate la inceput si pe astea cupleaza-le cu cu grupe mici.
-20 de seturi pe grupa inseamna supraantrenament in maxim 2 spatamani.
-2-3 exercitii de 2-3 seturi/grupa sunt prea destul.
-citeste si tu tot ce s-a scris pana acum pe net,reviste, etc. si in 2-3 ani ai sa stii suficient incat sa-ti faci un program mai bun ca asta.e mult mai dificil decat pare si iti trebuie o groaza de cunostiinte ca sa te descurci cat de cat.
-antreneaza-te 3-4 zile pe sapt,tot corpul o data pe sapt.
-volumul de antrenament nu e proportional cu rezultatele.
-nu inteleg de ce in sportul asta lumea vrea rezultate chiar din primul an,doar in orice alt sport iti trebuie ani de antrenamente.cred ca stiu de ce:din necunoastere.
-multa bafta.
oricum, nici eu nu voi mai raspunde la intrebari la care s-a raspuns peste tot,de foarte multe ori.