Pagina 1 din 1
silvercristi
Newbie 3 mesaje
|
Greutatea perfecta pt exertiti
scris pe 6 mar 2005 23:34 de silvercristi
Am 15-16 ani si pt cele 56 de kg alea mele ma intreb daca este prea grea o gantera de 4kg!!! Imi poate dauna sanatati astept raspuns urgent!!!
|
sus |
|
coseHD
Junior member 20 mesaje
|
Re: Greutatea perfecta pt exertiti
scris pe 7 mar 2005 00:08 de coseHD
Am 15-16 ani si pt cele 56 de kg alea mele ma intreb daca este prea grea o gantera de 4kg!!! Imi poate dauna sanatati astept raspuns urgent!!!
nu-ti poate dauna sanatatii atata timp cat nu forteti prea mult, nu te supra antrenezi , si nu ridici greutati prea grele sau exercitii care ti-ar putea afecta coloana. ce inaltime ai??
http://cosmin.gobeplast.com
|
sus |
|
silvercristi
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Greutatea perfecta pt exertiti
scris pe 7 mar 2005 10:20 de silvercristi
nu-ti poate dauna sanatatii atata timp cat nu forteti prea mult, nu te supra antrenezi , si nu ridici greutati prea grele sau exercitii care ti-ar putea afecta coloana. ce inaltime ai?? 1.62m
|
sus |
|
Cheeter
Guest
|
Re: Re: Re: Greutatea perfecta pt exertiti
scris pe 7 mar 2005 20:57 de Cheeter
stai calm atata timp cat executi exercitiile corect si nu te lovesti cu gantera ai in cap sau oriunde..nu patesti nimic. eu am 18 ani si ma joc cu unele de 35 din acnd in cand...si nu am nimic)
|
sus |
|
coseHD
Junior member 20 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Greutatea perfecta pt exertiti
scris pe 8 mar 2005 04:09 de coseHD
la inaltimea ta si varsta te-as sfatuii sa o lasi moale cu sala si greutatile , in speranta ca mai pui ceva cm la inaltime , fa sport, gen basket , inot, mai atarnate de bara,, pana mai pui niste cm la inaltime , ca daca incepi s aridici , energia tii se va duce in exercitii si refacere , iar in inaltime mai putin. eu zic sa mai astepti tinand cont de inaltimea ta.
http://cosmin.gobeplast.com
|
sus |
|
leu
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 9 mar 2005 21:55 de leu
stai calm atata timp cat executi exercitiile corect si nu te lovesti cu gantera ai in cap sau oriunde..nu patesti nimic. eu am 18 ani si ma joc cu unele de 35 din acnd in cand...si nu am nimic) mai fa o pauza de doping, de proteine, incearca sa faci numai din alimentatie, adica din mancare fara prafuri si altele, si dupa vreo doua trei luni mai scrie ce ai ami scris, 18 ani ai, ai,ai!?. [/qoute]
culturistul
|
sus |
|
leu
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 9 mar 2005 21:56 de leu
stai calm atata timp cat executi exercitiile corect si nu te lovesti cu gantera ai in cap sau oriunde..nu patesti nimic. eu am 18 ani si ma joc cu unele de 35 din acnd in cand...si nu am nimic) mai fa o pauza de doping, de proteine, incearca sa faci numai din alimentatie, adica din mancare fara prafuri si altele, si dupa vreo doua trei luni mai scrie ce ai ami scris, 18 ani ai, ia,ia!?. [/qoute]
culturistul
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Greutatea perfecta pt exertiti
scris pe 21 mar 2005 22:28 de Anonim
stai calm atata timp cat executi exercitiile corect si nu te lovesti cu gantera ai in cap sau oriunde..nu patesti nimic. eu am 18 ani si ma joc cu unele de 35 din acnd in cand...si nu am nimic) mai fa o pauza de doping, de proteine, incearca sa faci numai din alimentatie, adica din mancare fara prafuri si altele, si dupa vreo doua trei luni mai scrie ce ai ami scris, 18 ani ai, ia,ia!?. [/qoute]
wa da tu esti prost??nai citit ca are 15-16 ani?ala care ia raspuns (primul)avea 18 ani..si vezi ca spui prostii..cu "doping"si cacaturi si pustiul chiar o sa te creada..nu mai depitati tot felul de prostii ca sa ziceti ca raspundeti si voi la intrebari
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Greutatea perfecta pt exer
scris pe 22 mar 2005 08:12 de Anonim
anonimule unde te-ai oprit cu scoala? in clasa a 5a? in limba romana exista verbul a debita, nu a depita,si nu e o greseala in a tasta,pt ca t e f departe de p
|
sus |
|
Cheeter
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Greutatea perfecta pt
scris pe 22 mar 2005 15:15 de Cheeter
Mai nu bietul om ala de 15 ani face cu 35 in fiecare mana...eu fac ..si numai trapezi si ramat cu o gantera....ca doar nu biceps inca..
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 22 mar 2005 22:58 de Anonim
anonimule unde te-ai oprit cu scoala? in clasa a 5a? in limba romana exista verbul a debita, nu a depita,si nu e o greseala in a tasta,pt ca t e f departe de p
ok..hai ca mai prins..adevaru e ca nu prea am scoala..bafta
|
sus |
|
leu
Junior member 33 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Greutatea perfecta pt exer
scris pe 17 apr 2005 19:24 de leu
(wa) Stii, macar eu am un nume de utilizator, asta anseamna ca imi asum responsabilitatea, pe cand tu esti anonim,(cunosti povestea unui anonim), iar (cacaturi) este ce spui tu, macar ai citit cui mam adresat? tre sa recunosc, sunt de parere cu ceilalti care teau intrebat, in ce calas te-ai oprit. Iar lui Cheeter, in privinta aceasta sunt de acord cu tine, si tineo tot asa. bafta.
culturistul
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 17 apr 2005 21:32 de Anonim
Eu am fix 15 ani si fac cu 2 gantere de 6 kg fiecare...
Am 1,85, imi poate dauna sanatatii?
Mi se par chiar usoare si voiam sa-mi cumpar unele de 15 kg
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Greutatea perfecta
scris pe 12 aug 2005 16:46 de Anonim
Eu am fix 15 ani si fac cu 2 gantere de 6 kg fiecare...
Am 1,85, imi poate dauna sanatatii?
Mi se par chiar usoare si voiam sa-mi cumpar unele de 15 kg
Salut, eu am 43 de ani, dar am inceput sa trag de fiare tot cam pe la 14-15 ani, si tot cu gantere de 6 kg. Nu sunt culturist dar de la varsta aceea nu m-am mai oprit, si nu am patit nimic. Ai doar grija la forma de executie, si , chiar daca cresti greutatea ganterelor, incearca sa lucrezi mai mult cu propriul corp o vreme (flotari, flotari la paralele, tractiuni, abdomen, genoflexiuni fara bara) ca sa nu-ti afectezi coloana. Nu ca daca ai face culturism pe bune , dupa toate regulile, ar fi ceva rau, dar pentru siguranta. La varsta ta, faceam lupte si judo, care oricum sunt destul de solicitante, si nici eu nici colegii mei nu au patit altceva decat am pus ceva muschi. Dar la 15 ani, cred totusi ca lucrul cu propriul corp e cea mai buna alegere si cu rezultate garantate si, vei vedea, rapide. Si pentru voi, culturistii adevarati, nu sariti in aer, mi-am exprimat doar parerea.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|