Pagina 1 din 1
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
proteina de noapte
scris pe 28 sep 2012 12:53 de Pazzo
Va rog sa imi recomandati si mie o proteina cu absorbtie lenta...vreau sa cresc in masa musculara..cea de la Pronutriton este buna?multumesc
|
sus |
|
devotion
Junior member 14 mesaje
|
Re: proteina de noapte
scris pe 17 oct 2012 11:14 de devotion
de la Pronutrition ar merge Pro Form Meal. are niste specificatii aproximativ ok si cred ca ar merge. iei o data dimineata si o data dupa antrenament. depinde mai exact cum te antrenezi.
poti chiar sa procedezi astfel, pentru rezultate mai bune:
dupa antrenament iti iei proteinele obisnuite, iar undeva pe la 9 seara iei si proteina cu absorbtie lenta.
ideal este sa nu iti reduci proteinele doar la proteina cu absorbtie lenta, e bine sa combini. eu de exemplu iau gold whey de la weider dimineata (concentrat proteic), dupa-amiaza iau protein 80+ tot de la weider (proteina cu asimilare lenta), iar dupa antrenament mai iau o data gold whey-ul la care adaug si niste carbohidrati separat (carbo sunt pentru regenerarea muschilor). ideal ar fi ca seara sa mai iau o portie de protein 80+, dar, nu-mi permite bugetul
la tine in schimb, Pro Form Meal nu e foarte scumpa, ai putea face asta daca desigur iti permiti.
Va rog sa imi recomandati si mie o proteina cu absorbtie lenta...vreau sa cresc in masa musculara..cea de la Pronutriton este buna?multumesc
silence teaches you how to sing
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 17 oct 2012 11:47 de Pazzo
de la Pronutrition ar merge Pro Form Meal. are niste specificatii aproximativ ok si cred ca ar merge. iei o data dimineata si o data dupa antrenament. depinde mai exact cum te antrenezi.
poti chiar sa procedezi astfel, pentru rezultate mai bune:
dupa antrenament iti iei proteinele obisnuite, iar undeva pe la 9 seara iei si proteina cu absorbtie lenta.
ideal este sa nu iti reduci proteinele doar la proteina cu absorbtie lenta, e bine sa combini. eu de exemplu iau gold whey de la weider dimineata (concentrat proteic), dupa-amiaza iau protein 80+ tot de la weider (proteina cu asimilare lenta), iar dupa antrenament mai iau o data gold whey-ul la care adaug si niste carbohidrati separat (carbo sunt pentru regenerarea muschilor). ideal ar fi ca seara sa mai iau o portie de protein 80+, dar, nu-mi permite bugetul
la tine in schimb, Pro Form Meal nu e foarte scumpa, ai putea face asta daca desigur iti permiti.
Pai pentru zi vreau si eu Gold Standard Whey ...tu ce carbo folosesti cu el?amesteci ma gandesc...eu vroiam ceva special pentru noapte..e ceva mai bun cam la acelasi pret cu Pronutrition? Am vaz ca la pronutritiom e mult zahar..
Ms pentru raspuns am vaz ca esti documentat...
|
sus |
|
devotion
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 17 oct 2012 12:06 de devotion
salut.
eu folosesc Gold whey de la Weider, nu Gold Standard Whey, sunt diferite. diferenta intre ele e de vreo 50 de lei.
ceva mai bun ca ce are pronutrition nu cred ca este la banii aia (eu cel putin nu am vazut).
in ceea ce priveste carbo, eu folosesc HMS (high molecular starch) de la weider. o cutie de 2kg e foarte ieftina.
daca esti ectomorf (genul foarte slab, care pune pe el foarte greu), poti lua la fiecare portie de proteine si carbo, daca esti endo sau mezomorf, merge (dupa parerea mea) o data cu portia de proteine de dupa antrenament si atat (altfel te ingrasi).
Pai pentru zi vreau si eu Gold Standard Whey ...tu ce carbo folosesti cu el?amesteci ma gandesc...eu vroiam ceva special pentru noapte..e ceva mai bun cam la acelasi pret cu Pronutrition? Am vaz ca la pronutritiom e mult zahar..
Ms pentru raspuns am vaz ca esti documentat...
silence teaches you how to sing
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 17 oct 2012 12:47 de Pazzo
Salut
Am fost destul de slab cand m-am apucat ...aveam 77 de kg iar acum am 83 la 1.90 inaltime ..asta in 7 luni .. in care am tras tare cu 4 sedinte ..alimentatia o am buna
..am luat doar un borcan de After max de la ON si acum iau doar vitamine Optimen tot ON dar vreau cv acum in perioada de masa...vad ca tu folosesti Weider..am auz ca au produse bune..
Cred ca o sa iau milk egg de la pronutrition ceva pentru articulatii de la Devil ca ma dor umerii...si o sa ma hotarasc la o proteina whey cu absorbtie rapida...ma gandeam si la Myofusion am vazut ca e laudat...
Editat de Pazzo pe 17 oct 2012 12:48
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 17 oct 2012 15:30 de ricardo
Salut
Am fost destul de slab cand m-am apucat ...aveam 77 de kg iar acum am 83 la 1.90 inaltime ..asta in 7 luni .. in care am tras tare cu 4 sedinte ..alimentatia o am buna
..am luat doar un borcan de After max de la ON si acum iau doar vitamine Optimen tot ON dar vreau cv acum in perioada de masa...vad ca tu folosesti Weider..am auz ca au produse bune..
Cred ca o sa iau milk egg de la pronutrition ceva pentru articulatii de la Devil ca ma dor umerii...si o sa ma hotarasc la o proteina whey cu absorbtie rapida...ma gandeam si la Myofusion am vazut ca e laudat...
...nu am folosit produse gen milk&egg dar aici pe forum am vazut ca ar fi de preferat produsul de la nutritech, cam la acelasi pret dar mai putini carbo...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 17 oct 2012 15:59 de Pazzo
...nu am folosit produse gen milk&egg dar aici pe forum am vazut ca ar fi de preferat produsul de la nutritech, cam la acelasi pret dar mai putini carbo...
Multumesc Ricardo o sa ma uit...
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 17 oct 2012 15:59 de Pazzo
Am gasit de la nutritech...de care sa iau milk&egg sau 100%Egg? Al doilea are o masura echivalentul a 8 albusuri jumatate..
Editat de Pazzo pe 17 oct 2012 16:32
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 17 oct 2012 23:17 de ricardo
Am gasit de la nutritech...de care sa iau milk&egg sau 100%Egg? Al doilea are o masura echivalentul a 8 albusuri jumatate..
...daca vrei proteina de noapte alege milk&egg...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 17 oct 2012 23:51 de Pazzo
...daca vrei proteina de noapte alege milk&egg...[ol/quote]
Asa o sa iau ms..as vrea si Myofusion dar are 50mg colesterol pe portie..mi se pare cam mult..ce zici?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 18 oct 2012 00:02 de ricardo
...daca vrei proteina de noapte alege milk&egg...[ol/quote]
Asa o sa iau ms..as vrea si Myofusion dar are 50mg colesterol pe portie..mi se pare cam mult..ce zici?
...poti lua linistit Myofusion, este o proteina foarte buna...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|