Pagina 1 din 1
raresino
Junior member 14 mesaje
|
Ma ajuta cineva va rog?!!!....
scris pe 15 iun 2005 22:27 de raresino
Ash dori sa imi de-a cineva un program complet in cursul unei saptamani pentru incepatori. Shi cateva intrebari daca puteti sa imi raspundeti: Este greshit sa ma duc in fiecare zi la sala :luni vineri ? Intr-o zi se lucreaza toti mushchi corpului sau numa o anumita zona (piept, picioare...)? Shi care este cel mai bun aparat pentru dezvoltarea pieptului ? atat VA MULTUMESC !! 8) RAMAN DATOR!!!
Diavolo
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Ma ajuta cineva va rog?!!!....
scris pe 16 iun 2005 18:30 de Anonim
Ash dori sa imi de-a cineva un program complet in cursul unei saptamani pentru incepatori. Shi cateva intrebari daca puteti sa imi raspundeti: Este greshit sa ma duc in fiecare zi la sala :luni vineri ? Intr-o zi se lucreaza toti mushchi corpului sau numa o anumita zona (piept, picioare...)? Shi care este cel mai bun aparat pentru dezvoltarea pieptului ? atat VA MULTUMESC !! 8) RAMAN DATOR!!! daca vrei sa te duci in fiecare zi : Luni : piept- bicepsii, Marti- spate - tricepsi ,Miercuri : aerobic si abdomene , Joi - piept fluturari + picioare , Vineri : umeri + trapez + abdomene .Si in nici un caz nu se lucreaza toate grupele intr-o zi , iar pt. piept toate exercitiile
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|