Pagina 1 din 1
Alekzander92
Junior member 40 mesaje
|
ce weight gainer sa aleg?
scris pe 6 ian 2013 15:14 de Alekzander92
BSN True Mass
MHP Up Your Mass
Dymatize Elite Mass
din ce am citit eu pe net ar avea cam de toate(nu prea ma pricep) si m-am gandit ca unu din aceste 3 ar fi bun,voi ce credeti?
initial m-am gandit la ON PRO Complex Gainer si Cytosport Monster Mass dar din ce am citit nu contin aminoacizi,glutamina,BCAA,arginina si asta ar fi trebuit sa-mi cumpar si niste aminoacizi si as fi sarit peste buget...
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
Re: ce weight gainer sa aleg?
scris pe 6 ian 2013 15:25 de sZoTaK
BSN True Mass
MHP Up Your Mass
Dymatize Elite Mass
din ce am citit eu pe net ar avea cam de toate(nu prea ma pricep) si m-am gandit ca unu din aceste 3 ar fi bun,voi ce credeti?
initial m-am gandit la ON PRO Complex Gainer si Cytosport Monster Mass dar din ce am citit nu contin aminoacizi,glutamina,BCAA,arginina si asta ar fi trebuit sa-mi cumpar si niste aminoacizi si as fi sarit peste buget...
Dymatize Elite Mass
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 6 ian 2013 19:35 de cernescu16
BSN True Mass
MHP Up Your Mass
Dymatize Elite Mass
Monster Mass e foarte bun si Serious mass de la optimum
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 6 ian 2013 20:57 de sZoTaK
Monster Mass e foarte bun si Serious mass de la optimum serious mass nu se compara cu alea enumerate mai sus, sa fim seriosi.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Alekzander92
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 7 ian 2013 15:24 de Alekzander92
BSN True Mass
MHP Up Your Mass
Dymatize Elite Mass
pana la urma imi iau si aminoacizi,ma gandeam sa iau ON ESSENTIAL AMINO ENERGY sau BSN Amino X Effervescent cu ON PRO Complex Gainer.
ce spuneti e o alegere buna?
Editat de Alekzander92 pe 7 ian 2013 15:24
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 9 ian 2013 16:27 de ricardo
pana la urma imi iau si aminoacizi,ma gandeam sa iau ON ESSENTIAL AMINO ENERGY sau BSN Amino X Effervescent cu ON PRO Complex Gainer.
ce spuneti e o alegere buna?
...da, foarte buna...amino energy + pro complex gainer...amino x sunt amino bcaa , se iau in timpul antrenamentelor in special in perioada de slabire/definire atunci cand rezervele energetice sunt reduse datorita consumului scazut de carbohidrati iar aminoaciziii de tip bcaa impiedica intrarea organismului in catabolism , adica impiedica descompunerea celulelor musculare in scop energetic...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
plugaru
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 11 ian 2013 20:10 de plugaru
BSN True Mass
MHP Up Your Mass
Dymatize Elite Mass
La ce ai mentionat tu nu stiu ..dar eu am luat gfx8 de la pronutrition si am avut rezultate remaracabile!! ..am luat si de la muscleteck 100% premium weigth gainer care e triplu la pret dar nu prea am avut rezultate ..cred ca asa e organismu meu .Poate si al tau difera de alti,ar trebui sa incerci ce ti se potriveste
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 11 ian 2013 20:39 de cernescu16
...da, foarte buna...amino energy + pro complex gainer...amino x sunt amino bcaa , se iau in timpul antrenamentelor in special in perioada de slabire/definire atunci cand rezervele energetice sunt reduse datorita consumului scazut de carbohidrati iar aminoaciziii de tip bcaa impiedica intrarea organismului in catabolism , adica impiedica descompunerea celulelor musculare in scop energetic... iau de 4 zile AMINO X BSN, si pot sa zic ca singuru lucru resimtit is INSOMNIILE... nu pot sa dorm noaptea, ma pun la 12 in pat si adorm la 3-4
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 12 ian 2013 01:11 de ricardo
iau de 4 zile AMINO X BSN, si pot sa zic ca singuru lucru resimtit is INSOMNIILE... nu pot sa dorm noaptea, ma pun la 12 in pat si adorm la 3-4
...eu am folosit anul trecut in perioda de definire si am fost foarte multumit de produs...m-as mira sa-ti provoace insomnii deoarece nu contine nici un stimulent...poate alta este cauza insomniilor tale...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 12 ian 2013 12:45 de cernescu16
...eu am folosit anul trecut in perioda de definire si am fost foarte multumit de produs...m-as mira sa-ti provoace insomnii deoarece nu contine nici un stimulent...poate alta este cauza insomniilor tale... pai si eu ma mir cum de produce.. dar fix din ziua in care il iau am insomnii.. si am vazut pe megaproteine la informatii ca scrie ca daca apar insomnii sa reduci sau sa opresti administrarea
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 12 ian 2013 12:49 de Undisputed
pai si eu ma mir cum de produce.. dar fix din ziua in care il iau am insomnii.. si am vazut pe megaproteine la informatii ca scrie ca daca apar insomnii sa reduci sau sa opresti administrarea Da sunt posibile si insomnii nustiu care ar fi cauza, dar poti reduce din doza la 20g per servire.
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 12 ian 2013 13:07 de cernescu16
Da sunt posibile si insomnii nustiu care ar fi cauza, dar poti reduce din doza la 20g per servire. pai o servire are vreo 18g..
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 13 ian 2013 20:26 de ricardo
pai o servire are vreo 18g..
...are fix 14,5g ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com