Pagina 1 din 1
poppyrazvi
Junior member 19 mesaje
|
Jurnal Razvan
scris pe 11 ian 2013 13:30 de poppyrazvi
Salut,
ma numesc Razvan, am 17 ani ,175cm, cantaresc 72,5kg. Deoarece la mine in oras nu am o sala de fitness,m-am gandit ca as putea face si ceva acasa. As vrea in primul rand sa imi fac o dieta,pentru mentinere sau chiar slabire,doar 2 kg. Ce credeti ca as putea face acasa? In special daca imi recomandati ceva exercitii pt abodomene.
2013-01-11 13.23.18.jpg (435.31 KB)
Editat de poppyrazvi pe 11 ian 2013 13:31
|
sus |
|
alexutz_bv13
Junior member 17 mesaje
|
Re: Jurnal Razvan
scris pe 11 ian 2013 14:44 de alexutz_bv13
+1poza
pai ca sa mai slabesti nu manca seara produse cu multi carbohidrati,redu din paine si acasa poti sa faci flotari uite aici 10 tipuri de flotari pe care le poti face http://antrenorpersonal.wordpress.com/2012/04/03/10-tipuri-de-flotari-pentru-un-corp-mai-puternic/
si abdomene
Editat de alexutz_bv13 pe 11 ian 2013 14:44
|
sus |
|
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
scris pe 11 ian 2013 15:06 de slabutul
Salut,
ma numesc Razvan, am 17 ani ,175cm, cantaresc 72,5kg. Deoarece la mine in oras nu am o sala de fitness,m-am gandit ca as putea face si ceva acasa. As vrea in primul rand sa imi fac o dieta,pentru mentinere sau chiar slabire,doar 2 kg. Ce credeti ca as putea face acasa? In special daca imi recomandati ceva exercitii pt abodomene. nu exista slabire localizata... daca vrei sa slabesti fa cardio... innot , alergat, bicicleta etc de preferat dimineata pe stomacul gol .incearca sa diminuiesti carb.
|
sus |
|
CristiU
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 11 ian 2013 18:04 de CristiU
nu exista slabire localizata... daca vrei sa slabesti fa cardio... innot , alergat, bicicleta etc de preferat dimineata pe stomacul gol .incearca sa diminuiesti carb.
Cum a spus si slabutul, nu exista slabire localizata, daca vrei sa slabesti fa cardio. Probabil ca tu vrei sa te definesti deoarece greutatea nu o ai prea mare pentru inaltimea ta. Exista si alt tip de "sala" http://www.youtube.com/watch?v=GhfLNN4BloY , poti sa iti achizitionezi dupa net o bara de tractiuni care se fixeaza in tocul usii, flotari la paralele intre doua mese daca nu ai parcuri cu lucruri de genul prin oras. Repetari cat mai multe pe serie, 15-20. Cardio cu moderatie as zice ca daca alergi 20-30 de minute odata la o zi e ok. In cateva luni o sa fi definit daca faci aceste exercitii cu greutatea proprie. Flotari la paralele, flotari, genoflexiuni si tractiuni. De asemenea poti sa cauti pe net o carte "Convinct Conditioning", este posibil sa fi interesat de ce este prezentat acolo.
Daca vrei, poti!
|
sus |
|
poppyrazvi
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 11 ian 2013 23:19 de poppyrazvi
Cum a spus si slabutul, nu exista slabire localizata, daca vrei sa slabesti fa cardio. Probabil ca tu vrei sa te definesti deoarece greutatea nu o ai prea mare pentru inaltimea ta. Exista si alt tip de "sala" http://www.youtube.com/watch?v=GhfLNN4BloY , poti sa iti achizitionezi dupa net o bara de tractiuni care se fixeaza in tocul usii, flotari la paralele intre doua mese daca nu ai parcuri cu lucruri de genul prin oras. Repetari cat mai multe pe serie, 15-20. Cardio cu moderatie as zice ca daca alergi 20-30 de minute odata la o zi e ok. In cateva luni o sa fi definit daca faci aceste exercitii cu greutatea proprie. Flotari la paralele, flotari, genoflexiuni si tractiuni. De asemenea poti sa cauti pe net o carte "Convinct Conditioning", este posibil sa fi interesat de ce este prezentat acolo.
Pe mine m-ar interesea si ce am voie se mananc. Tot ce e slab,"natural",si cam cat..
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|