Pagina 1 din 1
DrOz
Newbie 4 mesaje
|
Jurnal DrOz
scris pe 30 apr 2013 21:42 de DrOz
Salut tuturor,
In continua cautare de a imi imbunatati sanatatea si look-ul, am ajuns sa ma inscriu pe acest forum. Cum suntem intotdeauna subiectivi cand vine vorba de noi insine, am zis sa deschid acest topic si sa va intreb ce parere aveti despre micul meu progress obtinut cu multa munca. Sunt curios de parerile voastre si de asemenea sunt dornic sa aflu cum pot grabi procesul. Deci sa incepem:
0. Cine sunt:
- Varsta: 30 ani (curand)
- Inaltime: 187 cm
- Greutate: 81-82 kg.
- BF: 19.7% (conform cantarului Tefal)
1. Scurt istoric:
- In 2008 m-am apucat de slabit si am dat jos de la 121kg pana la vreo 79. Asta in decurs de 10 luni de zile.
- Nu am facut sport, nu am luat medicamente. Totul din alimentatie - calculul caloriiilor si atat.
- Intre 2009 si 2011 m-am straduit sa ma mentin, si am reusit. Am oscilat intre 79 si 83 kg.
- In 2011 m-am apucat de sport light. Din mai 2011 pana in aprilie 2012 am facut doar cateva flotari - 60 pe zi.
- In 2012 mi-am cumparat o banca de exercitii si 2 gantere si am inceput cateva luni sa fac piept (pe orizontala, inclinat etc.). Am adaugat apoi in iulie bicepsii.
- De prin noiembrie am inceput sa lucrez luni, miercuri si vineri biceps si piept, crescand de la 1 exercitiu pe grupa pana la 3.
- In Februarie 2013 m-am apucat de alergat - 40 min/7.5km/Marti si joi si cateodata sambata.
- In martie am schimbat iarasi - am inceput sa lucrez asa: luni: piept spate; Miercuri: Picioare Umeri; Vineri: Biceps triceps abdomen si am mentinut alergarea.
2. Ce-mi doresc:
- sa arat ca un om normal. Sa arat bine. Ma enerveaza ca inca ma simt diform
- Sa raman sanatos.
3. Ce doresc de la aceasta comunitate:
- sa fiu ajutat cu sfaturi
- sa aflu pareri obiective - in ideea ca eu sunt poate prea dur cu mine insumi - sau poate nu sufficient.
Pozele le gasiti mai jos.
Aviary Photo_130118207260189754.png (840.73 KB)
Editat de DrOz pe 30 apr 2013 21:42
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|