Pagina 1 din 1
xannom1
Senior member 53 mesaje
|
Dextroza la definire
scris pe 7 mai 2013 10:52 de xannom1
Sunt la definire,incerc sa imi diminuez bf-ul si am un regim low-carb.
Sala 4 zile pe saptamana si cardio 3.
Ca suplimente am luat creatina de vreo 2 saptamani,mi-a mers bine,am slabit vreo 4 kg de grasime in 5 saptamani si am pus si ceva masa.
Acum vreau sa imi iau 100 whey gold si dextroza si le consum asa:
-inainte de antrenament creatina
-dupa antrenament 1 cupa jumate de whey si cam 20 g de dextroza
Cum e?
Se merita sa bag si dextroza dupa antrenament sau ma impusc singur in picior?
Sa bag si creatina dupa antrenament sa o iau cu dextroza?
Pana acum mancam si un baton siluet bar cu 11 g de carbo care mai mult ca sigur erau din zahar iar daca o sa iau dextroza o sa renunt la el.
Editat de xannom1 pe 7 mai 2013 10:54
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
Re: Dextroza la definire
scris pe 7 mai 2013 11:35 de londoncalling
Ca suplimente am luat creatina de vreo 2 saptamani,mi-a mers bine,am slabit vreo 4 kg de grasime in 5 saptamani si am pus si ceva masa.
Cum e?
Pana acum mancam si un baton siluet bar cu 11 g de carbo care mai mult ca sigur erau din zahar iar daca o sa iau dextroza o sa renunt la el.
da , 20 gr dupa antrenament sunt necesare...
no risk , no fun!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 7 mai 2013 11:41 de Gilu
Cum e?
Dextroza sau alt carbohidrat imediat dupa sala este necesar indiferent de obiectiv.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
xannom1
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 7 mai 2013 13:12 de xannom1
Dextroza sau alt carbohidrat imediat dupa sala este necesar indiferent de obiectiv.
Am inteles,deci sunt suficiente 20 g?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 7 mai 2013 13:51 de basu
Am inteles,deci sunt suficiente 20 g?
Ai nevoie zilnic de o cantitate de carbo pe care o afli inmultind nr kg tale de masa corporala cu 4. Daca de ex ai 110 kg ( si banuiesc ca ai atat pt ca de aia esti ''la definire'') ai nevoie de 440 gr de carbo. Faci un efort si te pui pe gandit cam cati ar trebui sa iei daca ii imparti la nr de mese. Daca ai 6 mese zilnic imparti 440 la 6 si vezi ce iese. Dupa aia pui mana si citesti cate ceva si inveti ce e aia fereastra anabolica. Atunci poti lua si ceva carbo mai simpli. Restul este bine sa fie carbo complecsi. Totul este evident ipotetic pt ca sigur tu nu ai 110 kg. Asa ca intelege ce ti-am scris si fa in consecinta ce trebuie.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
xannom1
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 7 mai 2013 22:26 de xannom1
Ai nevoie zilnic de o cantitate de carbo pe care o afli inmultind nr kg tale de masa corporala cu 4. Daca de ex ai 110 kg ( si banuiesc ca ai atat pt ca de aia esti ''la definire'') ai nevoie de 440 gr de carbo. Faci un efort si te pui pe gandit cam cati ar trebui sa iei daca ii imparti la nr de mese. Daca ai 6 mese zilnic imparti 440 la 6 si vezi ce iese. Dupa aia pui mana si citesti cate ceva si inveti ce e aia fereastra anabolica. Atunci poti lua si ceva carbo mai simpli. Restul este bine sa fie carbo complecsi. Totul este evident ipotetic pt ca sigur tu nu ai 110 kg. Asa ca intelege ce ti-am scris si fa in consecinta ce trebuie.
Creatina sa o iau inainte goala sau sa o amestec in shake-ul de dupa antrenament?
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 8 mai 2013 01:16 de Undisputed
Creatina sa o iau inainte goala sau sa o amestec in shake-ul de dupa antrenament? in shake..
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 8 mai 2013 01:18 de ricardo
Creatina sa o iau inainte goala sau sa o amestec in shake-ul de dupa antrenament?
...creatina dupa antrenament in shake...in afara de cele 20g de dextroza de dupa antrenament sa te feresti pe cat posibil sa consumi alti carbo simplii...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 8 mai 2013 07:07 de stefanp
Creatina sa o iau inainte goala sau sa o amestec in shake-ul de dupa antrenament? intr un shake,imediat dupa antrenament(fereastra anabolica)
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
xannom1
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 8 mai 2013 13:30 de xannom1
...creatina dupa antrenament in shake...in afara de cele 20g de dextroza de dupa antrenament sa te feresti pe cat posibil sa consumi alti carbo simplii...
Cum am zis am un regim low-carb,nu mananc paste,zahar ,fructe destul de putin.
Si in ziua de cardio nu iau dextroza?
Ca nu prea am cand,adica ar fi o portita dimineata,dar ma gandesc sa nu risc.
Ce spuneti?
Protina si creatina o sa le iau la fel si in zilele de cardio.
Treaba e ca eu fac cardio seara,pe la 21 si nici nu se pune vb de dextroza atunci.
|
sus |
|
Alekzander92
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 9 mai 2013 15:06 de Alekzander92
am si eu o intrebare tot legata de definire
ce parere aveti de creatina la definire?am vazut ca uni sunt pentru alti nu,daca da ce ar trebui sa am vedere daca folosesc creatina la definire?
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 9 mai 2013 15:47 de ssergiu
Si eu aveam dilema asta. Sunt mare fan creatina, e suplimentul meu preferat. Pana la urma mi-am dat seama ca e ok si la definire atata timp cat nu vrei sa ajungi la un bf sub 10%, ceea ce la mine nu e cazul
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
ynnu
Senior member 112 mesaje
|
scris pe 9 mai 2013 19:51 de ynnu
Si eu aveam dilema asta. Sunt mare fan creatina, e suplimentul meu preferat. Pana la urma mi-am dat seama ca e ok si la definire atata timp cat nu vrei sa ajungi la un bf sub 10%, ceea ce la mine nu e cazul
Am si eu o intrebare ,
Creatina doar te umfla sau iti da si altceva in plus ??
Do not waste your time for nothing ,
Try to use it.
|
sus |
|
Alekzander92
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 9 mai 2013 19:55 de Alekzander92
am inteles,mai am o intrebare
din ce am inteles este nevoie de 10g de dextroza la 1 gram de creatina iar eu pun 20g de dextroza ,ce pot face?
|
sus |
|
xannom1
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 9 mai 2013 21:14 de xannom1
din ce am inteles este nevoie de 10g de dextroza la 1 gram de creatina iar eu pun 20g de dextroza ,ce pot face?
Daca esti la definire e ok 20,mai mult nu recomand eu personal.
Legat de creatina la definire,pe mine m-a ajutat enorm..Poate pentru ca eu nu voiam musai definire ci micsorarea bf-ului si putin "muschiulet".
Spre surprinderea multora,eu am pus si masa si am si slabit in acelas timp.
Nu mai stiu cine zicea ca corpul la sfarsitul zilei calculeaza caloriile mancate si consumate,trage linie si socoteste,nu este asa.
Slabirea si ingrasearea sunt activate de hormoni pe care ii poti "controla" cu ce bagi in gura,adica intr-o ora poti sa te ingrasi si in alta sa slabesti,asa mai pe scurt.
V-as ruga totusi sa imi raspundeti la intrebarea de mai sus,ce fac in zilele de cardio cu suplimentele?
Editat de xannom1 pe 9 mai 2013 21:17
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 9 mai 2013 21:21 de raduroberti
depide de creatina...?ex.universal storm are tot ce trebuie pt asimilarea creatinei nu mai trebuie sa pui 40/50gdextroza(40/50g carbo) deci daca ai un calcul stric la carbo la o cupa de storm care contine 5g creatina are decat 1 carbo si mai sunt atatea branduri care face genul asta de suplimente
|
sus |
|
Alekzander92
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 9 mai 2013 21:58 de Alekzander92
depide de creatina...?ex.universal storm are tot ce trebuie pt asimilarea creatinei nu mai trebuie sa pui 40/50gdextroza(40/50g carbo) deci daca ai un calcul stric la carbo la o cupa de storm care contine 5g creatina are decat 1 carbo si mai sunt atatea branduri care face genul asta de suplimente
am inteles,e cam scump universal storm'u pt mine acum ,eu as fi vrut sa iau creatina monohidrata,o sa vad ce fac...
apropo vad ca aici pe forum toti vorbiti de dextroza cu whey dupa antrenament,ce parere aveti de produsele gen cytocarb,vitargo,isocarb?nu foloseste nimeni? am inteles ca dextroza nu e recomandata in cantitati mari din cauza indicelui glicemic
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 10 mai 2013 08:45 de raduroberti
am inteles,e cam scump universal storm'u pt mine acum ,eu as fi vrut sa iau creatina monohidrata,o sa vad ce fac...
apropo vad ca aici pe forum toti vorbiti de dextroza cu whey dupa antrenament,ce parere aveti de produsele gen cytocarb,vitargo,isocarb?nu foloseste nimeni? am inteles ca dextroza nu e recomandata in cantitati mari din cauza indicelui glicemic
Storm are 80 de cupe deci iti ajunge pt 2 luni si 20 de zile,daca fosesti dextroza in perioada asta te costa cel putin 50ron+creatina tot cam acolo ajungi
Vitargo eu am folosit si chiar e un produs miune dar este exagerat ca pret
|
sus |
|
xannom1
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 10 mai 2013 14:38 de xannom1
Storm are 80 de cupe deci iti ajunge pt 2 luni si 20 de zile,daca fosesti dextroza in perioada asta te costa cel putin 50ron+creatina tot cam acolo ajungi
Vitargo eu am folosit si chiar e un produs miune dar este exagerat ca pret
Chiar nu ma poate ajuta nimeni?
Cum iau sau daca iau suplimentele in zilele de cardio?
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 10 mai 2013 15:10 de raduroberti
Chiar nu ma poate ajuta nimeni?
Cum iau sau daca iau suplimentele in zilele de cardio?
creatina in zilele de pauza se ia dimineata la trezire
...incearca si tu si vezi,daca nu te simti bine mai modifica ceva
Editat de raduroberti pe 10 mai 2013 15:11
|
sus |
|
xannom1
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 10 mai 2013 20:06 de xannom1
creatina in zilele de pauza se ia dimineata la trezire
...incearca si tu si vezi,daca nu te simti bine mai modifica ceva
Deci zici sa iau numai creatina in zilele de cardio?
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 10 mai 2013 20:40 de raduroberti
Deci zici sa iau numai creatina in zilele de cardio?
eu cand fac exerciti cardio iau si whey dupa
|
sus |
|
xannom1
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 10 mai 2013 20:50 de xannom1
eu cand fac exerciti cardio iau si whey dupa
Treaba e ca eu cardio il fac pe la 21:00..
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 10 mai 2013 20:54 de raduroberti
Treaba e ca eu cardio il fac pe la 21:00..
nu conteaza...daca este un whey fara carbo(sau putini maxim 10 in shake) poti sa iei fara probleme
|
sus |
|
xannom1
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 10 mai 2013 20:58 de xannom1
nu conteaza...daca este un whey fara carbo(sau putini maxim 10 in shake) poti sa iei fara probleme
Ok,asa o sa fac atunci,mersi.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|