Pagina 1 din 1
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
8 min Abs Workout
scris pe 25 mai 2013 17:43 de vitamina
Ce parere aveti de 8 min abs workout? da rezultate? abdomene bag miercuri la sala si am zis duminica seara sa fac aceste exercitii. http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: 8 min Abs Workout
scris pe 25 mai 2013 17:53 de adi123
Ce parere aveti de 8 min abs workout? da rezultate? abdomene bag miercuri la sala si am zis duminica seara sa fac aceste exercitii. http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
sunt bune, majoritatea exercitiilor pentru abdomen sunt bune, dar pentru a avea patratele diferenta o face alimentatia. poti face orice antrenament de abdomene, dar daca nu ai o dieta stricta, nu se vor vedea niciodata patratele
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 25 mai 2013 17:57 de vitamina
sunt bune, majoritatea exercitiilor pentru abdomen sunt bune, dar pentru a avea patratele diferenta o face alimentatia. poti face orice antrenament de abdomene, dar daca nu ai o dieta stricta, nu se vor vedea niciodata patratele da, tin si dieta + cardio, dar totusi trebuie exercitii pentru abdomen pentru a se tonifia si a creste..
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 25 mai 2013 18:02 de adi123
da, tin si dieta + cardio, dar totusi trebuie exercitii pentru abdomen pentru a se tonifia si a creste..
un program bun ar fi:
ridicari trunchi 4 serii a cate 15 repetari
ridicari picioare 4 serii 15 repetari
planking sprijinit pe coate 4 serii a cate 1-2 minute.
daca ti se par usoare acele ridicari trunchi, le poti face cu un disc pe piept. la fel si cele ridicari picioare. tine o gantera intre picioare.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 26 mai 2013 09:17 de basu
da, tin si dieta + cardio, dar totusi trebuie exercitii pentru abdomen pentru a se tonifia si a creste..
In principiu sunt doua lucruri diferite. Ori tonifiezi ca balerinele ori cresti.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 26 mai 2013 20:14 de cernescu16
http://www.youtube.com/watch?v=cfY_4m3RVRc poti incerca sa faci asa, poate si mai mult de 20 rep daca simti ca nu te arde asa de tare cu 20 pe serie
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
guggs
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 19 iun 2013 08:37 de guggs
Eu sincer am facut aceste exercitii acasa aproape un an(8 min abs) si sunt multumit,in 3-4 luni de la grasimea de pe burta ,cand nici nu visam la abdomen,am inceput sa fac abdomenul superior,cele 2 patratele,apoi 4,am stagnat asa,apoi am incercat sa fac alte exercitii pentru lower abs,si acum am un six pack frumos,fara sa dau pe la sala..
|
sus |
|
AdrianSmile
Veteran member 226 mesaje
|
scris pe 19 iun 2013 22:36 de AdrianSmile
E bun exercitiul,singura treaba e ca trebuie sa-l fac de 2-3 ori ca sa simt ca lucreaza abdomenul bine.
Never back down !
|
sus |
|
HamaCS2013
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 22 iul 2013 23:17 de HamaCS2013
Sunt singurele exercitii pe care le-am incercat si sunt foarte multumit de ele. Abdomenul l-am format doar din aceste exercitii: level 1, 2, 3. Bafta!
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
scris pe 23 iul 2013 00:55 de Bosh
Editat de Bosh pe 23 iul 2013 00:57
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
ynnu
Senior member 112 mesaje
|
scris pe 23 iul 2013 02:31 de ynnu
Daca te ti de ele , si le faci macar 5 zile din 7 .. se vor vedea rezultate .
Noroc
Do not waste your time for nothing ,
Try to use it.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 23 iul 2013 02:34 de adi123
Daca te ti de ele , si le faci macar 5 zile din 7 .. se vor vedea rezultate .
Noroc
5 zile din 7 ? ce fel de sfat e asta?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 iul 2013 11:26 de basu
5 zile din 7 ? ce fel de sfat e asta?
.... un sfat ...
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 23 iul 2013 11:27 de Gilu
ce fel de sfat e asta? Unul prost.
Sper ca nu voi fi intrebat de ce pt ca voi sterge acel post.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
GeorgeEn
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 23 iul 2013 15:59 de GeorgeEn
Buna ziua, imi poate spune si mie cineva daca e bine sa bagi Spate + abdomen ? sau e mai bine sa faci piept + abdomen?
Editat de GeorgeEn pe 23 iul 2013 15:59
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 23 iul 2013 16:14 de adi123
Buna ziua, imi poate spune si mie cineva daca e bine sa bagi Spate + abdomen ? sau e mai bine sa faci piept + abdomen?
piept+abdomen e o idee mai buna
|
sus |
|
AdrianSmile
|
scris pe 24 iul 2013 19:28 de AdrianSmile
EU fac picioare-abdomen,incearca
Never back down !
|
sus |
|
JahBless
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 24 iul 2013 19:58 de JahBless
http://vimeo.com/35928299
Incercati asta.Merita.
Never give up !!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 iul 2013 19:58 de basu
Abdomenul este o grupa asezata ''central''. Adica este aproape de alte grupe , asezata undeva intre ele. Poti face abdomen cu piept, spate, picioare sau singur acasa cu picioarele tinute pe sus de prietena ta. Faza este ca nu conteaza cum le asezi si ''CUM LE FACI''. Dar asta este valabil pt orice grupa musculara.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 8 aug 2013 19:29 de Cristi7
Abdomenul este o grupa asezata ''central''. Adica este aproape de alte grupe , asezata undeva intre ele. Poti face abdomen cu piept, spate, picioare sau singur acasa cu picioarele tinute pe sus de prietena ta. Faza este ca nu conteaza cum le asezi si ''CUM LE FACI''. Dar asta este valabil pt orice grupa musculara.
SA zicem ca fac de 2-3 ori abdomen pe saptamana, de fiecare data cand fac cum e bine sa fac 1 exercitiu sau 2??
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 9 aug 2013 00:08 de s1d0x
SA zicem ca fac de 2-3 ori abdomen pe saptamana, de fiecare data cand fac cum e bine sa fac 1 exercitiu sau 2??
Daca antrenezi abdomenul de 3 ori pe saptamana poti sa-l fac in prima zi partea superioara, in alta zi partea inferioara , in alta intercostalii.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 9 aug 2013 15:53 de Cristi7
Daca antrenezi abdomenul de 3 ori pe saptamana poti sa-l fac in prima zi partea superioara, in alta zi partea inferioara , in alta intercostalii.
DA,dar as vrea sa stiu daca e mai bine sa fac 2 ex ptr superios/2 ptr inferior eu fac doar 1 ptr fiecare?!?!
|
sus |
|
AdrianSmile
|
scris pe 26 sep 2013 21:28 de AdrianSmile
Un video cu antrenament pentru lateralele abdomenului ?
stau cam slabut in zona aia
Never back down !
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|