Pagina 1 din 1
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
DIETA LOW CARB
scris pe 20 iun 2013 18:44 de vitamina
Buna ziua la toata lumea. As dori sa ma apuc de o definire "zdravana" tinand dieta low carb, am inteles ca da cele mai rapide rezultate pe langa celelalte diete(ketogenic diet de exemplu). pana acum nu am tinut deloc dieta de definire. as dori sa scap de grasimea de pe burta in special, vreo 5kg sa dau jos in 3 saptamani. am sa iau si arzatoare de grasimi + cardio de 4-5 ori pe saptamana, vreo 4km alergare usoara /zi.
Principala problema este planul alimentar, nu am unul facut, stiu principiile de la dieta ca trebuie carbo si grasimi putine si proteine multe, dar PRACTIC NU AM IDEI PENTRU MESELE ZILEI. va rog sa dati exemple de mese care pot fi consumate in dieta low carb, am sa incep chiar eu( seara: conserva te ton in suc propriu+50g perle branza+ 1 rosie + 1 castravete) precizez ca am 80 kg. Multumesc frumos, am sa astept raspunsurile voastre !
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
Re: DIETA LOW CARB
scris pe 20 iun 2013 18:54 de sZoTaK
Buna ziua la toata lumea. As dori sa ma apuc de o definire "zdravana" tinand dieta low carb, am inteles ca da cele mai rapide rezultate pe langa celelalte diete(ketogenic diet de exemplu). pana acum nu am tinut deloc dieta de definire. as dori sa scap de grasimea de pe burta in special, vreo 5kg sa dau jos in 3 saptamani. am sa iau si arzatoare de grasimi + cardio de 4-5 ori pe saptamana, vreo 4km alergare usoara /zi.
Principala problema este planul alimentar, nu am unul facut, stiu principiile de la dieta ca trebuie carbo si grasimi putine si proteine multe, dar PRACTIC NU AM IDEI PENTRU MESELE ZILEI. va rog sa dati exemple de mese care pot fi consumate in dieta low carb, am sa incep chiar eu( seara: conserva te ton in suc propriu+50g perle branza+ 1 rosie + 1 castravete) precizez ca am 80 kg. Multumesc frumos, am sa astept raspunsurile voastre ! daca ataci cu tot arsenalul din prima, dupa aia ce o sa faci? sa stii ca corpul e foarte inteligent, si se adapteaza. cand am ajuns la 79 de kg, mancam vreo 2100 cal + 1200-1500 cal cardio pe saptamana. acum mananc 2600-2700, 0 cardio, si ma mentin la 80. si nu am pus multa grasime pe mine. cuvantul cheie in slabit e : METABOLISM. ia citeste un pic.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 20 iun 2013 19:30 de Gilu
Principala problema este planul alimentar, nu am unul facut, stiu principiile de la dieta ca trebuie carbo si grasimi putine si proteine multe, dar PRACTIC NU AM IDEI PENTRU MESELE ZILEI. va rog sa dati exemple de mese care pot fi consumate in dieta low carb, am sa incep chiar eu( seara: conserva te ton in suc propriu+50g perle branza+ 1 rosie + 1 castravete) precizez ca am 80 kg. Multumesc frumos, am sa astept raspunsurile voastre ! Eu unu' n-am cum sa-ti recomand sa faci asa ceva.
Ce deficit caloric te gandesti ca vei avea?
Indiferent, low carb nu inseamna si moderate sau high fat, deci automat ai un deficit caloric monstru care e contraproductiv pe termen mediu-lung.
Iti strici metabolismul.
Mai studiaza.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 20 iun 2013 21:05 de vitamina
Eu unu' n-am cum sa-ti recomand sa faci asa ceva.
Ce deficit caloric te gandesti ca vei avea?
Indiferent, low carb nu inseamna si moderate sau high fat, deci automat ai un deficit caloric monstru care e contraproductiv pe termen mediu-lung.
Iti strici metabolismul.
Mai studiaza. tocmai aia e ideea, vreau sa obtin maximul in 3 saptamani,nu sa tin dieta pe termen mediu-lung. dupa o sa revin la normal . m-am gandit sa am undeva la 1800-2000 kcal / zi.. + tot arsenalu
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 22 iun 2013 01:17 de ricardo
tocmai aia e ideea, vreau sa obtin maximul in 3 saptamani,nu sa tin dieta pe termen mediu-lung. dupa o sa revin la normal . m-am gandit sa am undeva la 1800-2000 kcal / zi.. + tot arsenalu
...o definire se face in 8-12 saptamani...in 3 saptamani nu ai cum, cu orice fel de dieta si cu toate suplimentele ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 22 iun 2013 01:24 de Rolilas
...o definire se face in 8-12 saptamani...in 3 saptamani nu ai cum, cu orice fel de dieta si cu toate suplimentele ...
Daca te uiti putin ce transformare sufera doctorul Bruce Banner in 5-10 secunde...poti spune ca 3 saptamani sunt multe ! )
Daca vrei sa faci ceva atat de intens in 3 saptamani, de ce spui ca pe urma vei reveni la normal(whatever that means !)
Corpul tau, faci ce vrei, dar ai face bine sa asculti de sfaturile celor mai experimentati.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 22 iun 2013 08:32 de basu
Daca te uiti putin ce transformare sufera doctorul Bruce Banner in 5-10 secunde...poti spune ca 3 saptamani sunt multe ! )
Daca vrei sa faci ceva atat de intens in 3 saptamani, de ce spui ca pe urma vei reveni la normal(whatever that means !)
Corpul tau, faci ce vrei, dar ai face bine sa asculti de sfaturile celor mai experimentati.
Definirea asta ...
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 22 iun 2013 08:56 de raduroberti
Eu cand aveam 100 de kg mancam haotic si beam de ii bagam pe toti sub masa cred ca consumam zilnic peste 10000 de calorii iar cand am zis stop am inceput cu dieta low carb de 1200 calorii sub supraveghere medicala si nutritionist pe o perioada de aproape 3 luni si am avut rezultate foarte bune ...dar iti trebuie o ambitie de fier si dupa...
Eu un an de zile nu am stiut ce este aia junk foods ,mc,kfc si atunci cand am inceput sa imi aduc aminte de ele a inceput sa se observe cum creste stratul adipos dupa o zi pe alta ...
ideia este sa ai un program de alimentatie echilibrat nu sa ti o luna sau 2 si pe urma sa o dai in draga neni
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 22 iun 2013 09:08 de sZoTaK
tocmai aia e ideea, vreau sa obtin maximul in 3 saptamani,nu sa tin dieta pe termen mediu-lung. dupa o sa revin la normal . m-am gandit sa am undeva la 1800-2000 kcal / zi.. + tot arsenalu ce zici tu e un mini-cut. cauta pe youtube team3dmj, are alberto nunez un videoclip foarte bun pe tema asta.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 22 iun 2013 10:24 de Gilu
tocmai aia e ideea, vreau sa obtin maximul in 3 saptamani,nu sa tin dieta pe termen mediu-lung. dupa o sa revin la normal . m-am gandit sa am undeva la 1800-2000 kcal / zi.. + tot arsenalu Cate grame de proteine vei manca pe zi?
300?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 22 iun 2013 11:58 de vitamina
Cate grame de proteine vei manca pe zi?
300? nu, kcal nu o sa vina doar din proteine.. ci din proteine + grasimi
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 22 iun 2013 13:41 de Gilu
nu, kcal nu o sa vina doar din proteine.. ci din proteine + grasimi Detaliaza putin planul de alimentatie.
Intrati aici=>
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 23 iun 2013 00:55 de vitamina
Detaliaza putin planul de alimentatie. dimineata 3 oua fierte cu cascaval, la pranz 200g piept pui + o salata de rosii, dupa antrenament 200g pui cu salata rosii, seara inainte de somn perle de branza . cam in asta consta
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 23 iun 2013 09:18 de sZoTaK
dimineata 3 oua fierte cu cascaval, la pranz 200g piept pui + o salata de rosii, dupa antrenament 200g pui cu salata rosii, seara inainte de somn perle de branza . cam in asta consta nu stiu daca te-ai informat, pun pariu ca nu, si nici nu te-ai uitat la ce ti-am zis eu. n-o sa-ti scriu un roman. ce vrei tu sa faci, mini-cut, se face in timpul perioadei de mase, cand individul considera ca n-a castigat destula masa, incat sa se apuce de o dieta serioasa, dar a pus ceva grasime.. asa ca tine un mini-cut, 2-3 saptamani max, dupa care revine la ~ 80-90 % din cat manca pana atunci. tu daca vrei sa tii dieta in stilul descris...
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|