Pagina 1 din 1
alecsmircea
Junior member 12 mesaje
|
Ce supliment nutritiv imi recomandati?
scris pe 27 iul 2013 23:53 de alecsmircea
Salut
Am inceput sa fac sala in urma cu 1sapt si as vrea sa iau un supliment ceva pentru marirea masei musculare (fara prea multa grasime)
Tin sa precizez ca inainte sa ma apuc de sala faceam acasa zilnic flotari,abdomene,tractiuni,geno,etc.
Am 20ani 62kg si 1,80
Ce imi recomandati? Multumesc.RESPECT!
|
sus |
|
VIP
Junior member 48 mesaje
|
Re: Ce supliment nutritiv imi recomandati?
scris pe 28 iul 2013 12:17 de VIP
Salut
Am inceput sa fac sala in urma cu 1sapt si as vrea sa iau un supliment ceva pentru marirea masei musculare (fara prea multa grasime)
Tin sa precizez ca inainte sa ma apuc de sala faceam acasa zilnic flotari,abdomene,tractiuni,geno,etc.
Am 20ani 62kg si 1,80
Ce buget ai ?
Train HARD or go HOME!!!
|
sus |
|
DMX22
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 28 iul 2013 19:21 de DMX22
Pana in 250lei pt suplimente
GFX8
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 28 iul 2013 19:32 de Cristi7
gfx8,gain fast,serious mass astea 2 ultimele sunt mai puternice),adica sunt cantitatile mai mari..
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 28 iul 2013 22:10 de s1d0x
Salut
Am 20ani 62kg si 1,80
gainer + creatina
|
sus |
|
alecsmircea
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 30 iul 2013 11:09 de alecsmircea
Voi alege Gain Fast Universal si poate voi lua si cretina incepand cu luna a 2-a
Multumesc pentru raspunsuri.Respect
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 30 iul 2013 11:10 de Cristi7
Voi alege Gain Fast Universal si poate voi lua si cretina incepand cu luna a 2-a
Multumesc pentru raspunsuri.Respect
Gain fast parca are si el creatina,am o cutie care se termina in cateva zile,e foarte bun la gust!
|
sus |
|
alecsmircea
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 30 iul 2013 19:24 de alecsmircea
Inca o intrebare mai am la voi
As fi bine sa alerg dimineata ( 2-3zile/sapt) 5-6 ture stadion? Ajuta cardio la dezvoltarea mai rapida a musculaturii? Ca am inteles ca picioarele dezvolta testosteron... RESPECT
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
scris pe 30 iul 2013 19:32 de Bosh
As fi bine sa alerg dimineata ( 2-3zile/sapt) 5-6 ture stadion? Ajuta cardio la dezvoltarea mai rapida a musculaturii? Ca am inteles ca picioarele dezvolta testosteron... RESPECT
Cand vrei definire si/sau pierderea greutatii,cel mai recomandat este sa-ti faci antrenamentul cardio de dimineata.
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
alecsmircea
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 30 iul 2013 19:44 de alecsmircea
Cand vrei definire si/sau pierderea greutatii,cel mai recomandat este sa-ti faci antrenamentul cardio de dimineata.
nu mai lamurit:|
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 30 iul 2013 21:51 de Tooxie
Cardio nu ajuta la dezvoltatea musculaturii. Pentru a dezvolta testosteron cum spui tu, trebuie sa faci genuflexiuni cu bara.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
alecsmircea
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 30 iul 2013 22:29 de alecsmircea
Cardio nu ajuta la dezvoltatea musculaturii. Pentru a dezvolta testosteron cum spui tu, trebuie sa faci genuflexiuni cu bara.
Multumesc pt. raspuns. RESPECT
|
sus |
|
AlexWolf
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 18 iun 2015 03:34 de AlexWolf
Salut
Am 20ani 62kg si 1,80
Salut!Cand am inceput sala aveam 21 de ani,54kg,1,85.Am ajuns la 72 kg in 8 luni.Am luat Serious mas,Animal pak,Multivitamine,T100-testo booster si Creatina.Fara tigari,droguri,alcool.Cu 6 mese pe zi,6 tipuri de carne,6 tipuri de carbohidrati,cu miere in loc de zahar,unt de arahide ca grasimi.Intre mese fructe.Multa apa si mult Monster(mda stiu ca nu e bun) ).Succes
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|