Sondaj: Gasiti util continutul acestui topic?
Pagina 4 5 6 7 8 9 10 din 10
Xentaris
Newbie 9 mesaje
|
Re: Coltul incepatorului
scris pe 22 apr 2013 13:00 de Xentaris
produsele sunt:
Muscletech Mass-tech Performance Series
Universal Creatine Capsules
Animal Pak
ok, facem altfel. pe prospect scrie asa:
proteine: 5 cupe cu 400-500 ml apa sau lapte (1 shake) dupa antrenament.
creatina: 2 capsule de 2 ori pe zi. 2 dimineata si 2 inainte de antrenament cu 30 min.
vitamine si minerale: 1 plic la masa principala.
din documentatie am aflat ca ar trebui asa:
proteine: 1 shake dimineata cand ma trezesc, cu o ora inainte de masa si 1 shake dupa antrenament.
creatina: dimineata cand ma trezesc 4 capsule si inainte de antrenament iar 4 timp de 5 zile. apoi continui pana la 2 luni cu cate 2 capsule, dupa care pauza 1 luna. banui ca ar fi bine sa le iau dupa masa de dimineata si cea de dinainte de antrenament.
vitamine si minerale: 1 plic / zi. dar nu stiu cand. la masa de dinainte de antrenament sau dupa?
in zilele de pauza mi s-a zis sa nu consum suplimente desi e optional (probabil pt cei mai avansati), dar sa ma tin de cele 6 mese / zi. care e sfatul vostru tinand cont ca sunt incepator? si pe care varianta sa ma duc.
sunt incepator si de aceea tot intreb. nu vreau sa incep gresit si sa aflu asta in timpul mersului. de aceea prefer sa ma documentez, sa intreb inainte si apoi sa incep. ca in timp voi schimba produsele, ca ajung sa simt ca x merge mai bine ca si y e altceva, dar vreau sa fiu sigur ca am un program de alimentatie (inclusiv suplimentele) bine stabilit si asa cum trebuie.
va multumesc de ajutor.
Editat de Xentaris pe 22 apr 2013 13:06
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 22 apr 2013 13:07 de basu
produsele sunt:
Muscletech Mass-tech Performance Series
Universal Creatine Capsules
Animal Pak
ok, facem altfel. pe prospect scrie asa:
proteine: 5 cupe cu 400-500 ml apa sau lapte (1 shake) dupa antrenament.
creatina: 2 capsule de 2 ori pe zi. 2 dimineata si 2 inainte de antrenament cu 30 min.
vitamine si minerale: 1 plic la masa principala.
din documentatie am aflat ca ar trebui asa:
proteine: 1 shake dimineata cand ma trezesc, cu o ora inainte de masa si 1 shake dupa antrenament.
creatina: dimineata cand ma trezesc 4 capsule si inainte de antrenament iar 4 timp de 5 zile. apoi continui pana la 2 luni cu cate 2 capsule, dupa care pauza 1 luna. banui ca ar fi bine sa le iau dupa masa de dimineata si cea de dinainte de antrenament.
vitamine si minerale: 1 plic / zi. dar nu stiu cand. la masa de dinainte de antrenament sau dupa?
in zilele de pauza mi s-a zis sa nu consum suplimente desi e optional (probabil pt cei mai avansati), dar sa ma tin de cele 6 mese / zi. care e sfatul vostru tinand cont ca sunt incepator? si pe care varianta sa ma duc.
sunt incepator si de aceea tot intreb. nu vreau sa incep gresit si sa aflu asta in timpul mersului. de aceea prefer sa ma documentez, sa intreb inainte si apoi sa incep. ca in timp voi schimba produsele, ca ajung sa simt ca x merge mai bine ca si y e altceva, dar vreau sa fiu sigur ca am un program de alimentatie (inclusiv suplimentele) bine stabilit si asa cum trebuie.
va multumesc de ajutor.
Citesti ce ti se scrie ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Xentaris
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 22 apr 2013 13:19 de Xentaris
Citesti ce ti se scrie ?
am citit si tin cont de ce ai zis. am inteles ca trebuie sa iau proteinele cu apa si nu lapte (ceea ce am sa si fac), sa iau suplimentele si daca e zi de pauza si sa nu ma "indop" cu creatina, adica banui ca vroiai sa zici in loc sa iau 4 capsule odata de 2 ori pe zi, mai bine cate 2-3 de 3 ori pe zi, nu? daca citesti putin mai sus, vei vedea nelamurirea mea. una zice pe prospect si altceva citesc pe forumuri. de aia intreb. vreau ceva concret cum a facut dolph in topicul asta. "ia proteinele cu apa nu cu lapte. daca esti ectomorf ia gainer, etc." (mi-a placut foarte mult articolul, ca o paranteza). vreau sa imi zica cineva care ia daca sunt bune produsele sau sa iau altceva sau sa nu iau ceva si cand sa le iau. dar mai precis. am precizat ce scrie pe prospect cum se iau si ce am citit.
|
sus |
|
cipryan
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 30 apr 2013 10:34 de cipryan
Intrebare. Se iau 2 oua,se separa de albus,se pun 2linguri mari de zahar(in galbenus) se freaca cu mixerul si se adauga 350ml lapte.Cate calorii contine shakerul ?multumesc
Editat de cipryan pe 30 apr 2013 10:37
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 30 apr 2013 11:21 de adi123
Intrebare. Se iau 2 oua,se separa de albus,se pun 2linguri mari de zahar(in galbenus) se freaca cu mixerul si se adauga 350ml lapte.Cate calorii contine shakerul ?multumesc
ce cauta zaharul in shake? si mai ales 2 linguri mari
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
cipryan
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 30 apr 2013 12:24 de cipryan
Va rog un raspuns concret si direct de la cunoscatori fara intrebari retorice.de ce?de cum?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 30 apr 2013 12:31 de Gilu
Va rog un raspuns concret si direct de la cunoscatori fara intrebari retorice.de ce?de cum? Cu un tabel nutritional in fata aflii singur.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 5 mai 2013 06:02 de ReSp3cT
salutare, am si eu o problema fac de 1 an sala am luat tot felu de proteine : gain fast, protein 80, gfx 8, pro mass dar cel mai bine a fost cu protein 80 dar mi sa luat de el as vrea sa incerc altceva imi puteti recomanda ceva care merita bani eficient ?
ps : as vrea sa incerc acum inainte de antrenament creatina fx cu animal pack si 100% Whey Gold Standard dupa.. ?
Multumesc
|
sus |
|
KodaGlass
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 12 iun 2013 14:19 de KodaGlass
Salutare! am 17 ani 60 kg si 1.80....ectomorf.Care ar fi mai bune pt mine gfx8(sau unul din restul de gainere) sau whey gold dupa antrenament?Bugetu aprox.200 lei pe luna.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 12 iun 2013 14:26 de Gilu
Ai minimul de bun simt si citeste articolul.
Pt cei ca tine a fost facut.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
DMX22
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 16 iul 2013 02:43 de DMX22
Are rost sa-mi cumpar un gainer sau un izolat proteic daca imi asigur necesarul de proteine si carbo pe zi?Adica io am 63 de kg ,15 ani,174..Consum peste 2,2 g proteine pe zi.Are rost sa-mi cumpar un gainer?
|
sus |
|
Ursu1
Veteran member 259 mesaje
|
scris pe 16 iul 2013 07:11 de Ursu1
Are rost sa-mi cumpar un gainer sau un izolat proteic daca imi asigur necesarul de proteine si carbo pe zi?Adica io am 63 de kg ,15 ani,174..Consum peste 2,2 g proteine pe zi.Are rost sa-mi cumpar un gainer?
doar tu stii daca are rost sa iti cumperi sau nu,daca iti opti macronutrientii din mancare de ce sa iti cumperi suplimente?
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-ursu1.html#last Orice parerea este bine venita fie ea rea sau buna
|
sus |
|
DMX22
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 16 iul 2013 08:07 de DMX22
doar tu stii daca are rost sa iti cumperi sau nu,daca iti opti macronutrientii din mancare de ce sa iti cumperi suplimente?
poate niste aminoacizi ?sau ceva pump-uri?Sunt bune pump-urile ?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 16 iul 2013 11:54 de Gilu
Are rost sa-mi cumpar un gainer sau un izolat proteic daca imi asigur necesarul de proteine si carbo pe zi?Adica io am 63 de kg ,15 ani,174..Consum peste 2,2 g proteine pe zi.Are rost sa-mi cumpar un gainer? Teoretic nu ai nevoie.
Practic trebuie sa ai ceva "rapid" pt dupa antrenament.
Intrati aici=>
|
sus |
|
DMX22
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 16 iul 2013 15:28 de DMX22
Teoretic nu ai nevoie.
Practic trebuie sa ai ceva "rapid" pt dupa antrenament.
O dextroza buna?Nu prea am gasit ,m-am uitat pe site la pronutrition,numai zahar..o dextroza la un pret bun?
|
sus |
|
Andrei96
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 16 iul 2013 21:51 de Andrei96
O dextroza buna?Nu prea am gasit ,m-am uitat pe site la pronutrition,numai zahar..o dextroza la un pret bun?
Cea de la redis e destul de buna.
|
sus |
|
DMX22
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 17 iul 2013 01:18 de DMX22
Cea de la redis e destul de buna.
Ai incercat ceva produse de la redis?Parca compozitia nu e aceeasi ca cea de pe eticheta..
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 17 iul 2013 01:21 de Gilu
Parca compozitia nu e aceeasi ca cea de pe eticheta.. Dar?
Ia dezvolta putin.
Intrati aici=>
|
sus |
|
DMX22
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 17 iul 2013 01:44 de DMX22
Dar?
Ia dezvolta putin.
Toti de aici spun ca produsele redis ,nu sunt ceea ce scrie pe eticheta.Am vazut multe persoane pe forum care spun ca nu sunt bune de nimic si ca nu au aceeasi compozitie ca si pe eticheta..
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 17 iul 2013 11:48 de Gilu
Toti de aici spun ca produsele redis ,nu sunt ceea ce scrie pe eticheta.Am vazut multe persoane pe forum care spun ca nu sunt bune de nimic si ca nu au aceeasi compozitie ca si pe eticheta.. Mai copile habar nu ai ce vorbesti.
Pana nu vii cu o analiza de laborator care sa confirme ceea ce spui tu, aici nu mai postezi.
Nu admit astfel de acuze fara dovezi.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 17 iul 2013 11:50 de Gilu
Toti de aici spun ca produsele redis ,nu sunt ceea ce scrie pe eticheta. Care toti mai?
O singura persoana in ultimul timp a spus aceeasi magarie pe care o spui tu acum si tu spui ca TOTI spunem acelasi lucru?
Intrati aici=>
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 17 iul 2013 12:24 de basu
Toti de aici spun ca produsele redis ,nu sunt ceea ce scrie pe eticheta.Am vazut multe persoane pe forum care spun ca nu sunt bune de nimic si ca nu au aceeasi compozitie ca si pe eticheta..
Eu nu cred ca porti capul cu tine ... Indiferent de parerile personale vis a vis de anumite produse aceste tipuri de acuzatii sunt de nedorit. Si cred ca este o problema pe care ar trebui sa o lamuresti cu Dulgheru tu, dar nu noi.
Editat de basu pe 17 iul 2013 12:27
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
tataee16
Senior member 94 mesaje
|
scris pe 30 iul 2013 00:48 de tataee16
Salut, am citit o gramada de chestii despre creatina si as vrea sa incep sa iau dar am niste intrebari...(vreau sa iau creatina efervescent)...intrebarea mea este dupa ce ma opresc administrarea acesteia si retentia de apa scade o sa se vada ceva progrese? sau o sa fiu ca si cand nu as fi luat niciodata creatina sau vreun alt supliment?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 1 aug 2013 12:41 de Gilu
Salut, am citit o gramada de chestii despre creatina si as vrea sa incep sa iau dar am niste intrebari...(vreau sa iau creatina efervescent)...intrebarea mea este dupa ce ma opresc administrarea acesteia si retentia de apa scade o sa se vada ceva progrese? sau o sa fiu ca si cand nu as fi luat niciodata creatina sau vreun alt supliment? Vei ramane cu muschii pusi cu ajutorul creatinei (si evident al celorlalti factori).
Apa e normal s-o elimini, dar nu stiu unde ai citit tu ca singurul lucru pe care-l face creatina este sa acumuleze apa in muschi.
Intrati aici=>
|
sus |
|
DragosFln
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 5 aug 2013 13:03 de DragosFln
Nu stiu daca postez tocmai unde trebuie, dar dat fiind faptul ca nu sunt de prea mult timp membru a acestui forum, ma cam bat putin topicurile. Asa ca daca este vreo problema va voi ruga sa stergeti acest post.
Fac culturism de aproape 3 saptamani si in aceste 3 saptamani nu am luat nici macar un supliment alimentar, iar aici ma refer la protenie sau ceva de genu pentru a umfla muschiul. As vrea sa stiu daca acest lucru este bun si daca culturismul se poate practica fara probleme si fara aceste produse. Mersi.
|
sus |
|
AirWalk
Veteran member 197 mesaje
|
scris pe 5 aug 2013 13:36 de AirWalk
Nu stiu daca postez tocmai unde trebuie, dar dat fiind faptul ca nu sunt de prea mult timp membru a acestui forum, ma cam bat putin topicurile. Asa ca daca este vreo problema va voi ruga sa stergeti acest post.
Fac culturism de aproape 3 saptamani si in aceste 3 saptamani nu am luat nici macar un supliment alimentar, iar aici ma refer la protenie sau ceva de genu pentru a umfla muschiul. As vrea sa stiu daca acest lucru este bun si daca culturismul se poate practica fara probleme si fara aceste produse. Mersi.
Depinde cat de departe vrei tu sa ajungi , daca vrei sa ajungi sus atunci o sa ai nevoie de suplimente.
In schimb , daca mananci 6 mese pe zi bogate in proteine poti face si fara , dar ma indoiesc ca face cineva asta .
Raportul intre 6 mese pe zi si un supliment este foarte mare in privinta banilor.
Nu spun ca daca iei un supliment nu mai e nevoie sa mananci.
3 mese pe zi + suplimente si esti pe linia de plutire la inceput.
Editat de AirWalk pe 5 aug 2013 13:37
|
sus |
|
DragosFln
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 5 aug 2013 13:38 de DragosFln
Depinde cat de departe vrei tu sa ajungi , daca vrei sa ajungi sus atunci o sa ai nevoie de suplimente.
In schimb , daca mananci 6 mese pe zi bogate in proteine poti face si fara , dar ma indoiesc ca face cineva asta .
Raportul intre 6 mese pe zi si un supliment este foarte mare in privinta banilor.
Nu spun ca daca iei un supliment nu mai e nevoie sa mananci.
3 mese pe zi + suplimente si esti pe linia de plutire la inceput.
Mersi, iar o alta intrebare ar fi, care este cel mai bun supliment pentru inceput?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 7 aug 2013 20:51 de Gilu
Mersi, iar o alta intrebare ar fi, care este cel mai bun supliment pentru inceput? Oricare.
Suplimentul folosit nu determina stadiul/nivelul de dezvoltare musculara.
Intrati aici=>
|
sus |
|
PalElena
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 29 aug 2013 17:55 de PalElena
ce parere aveti despre noni?inca nu l-am incercat dar imi face cu ochiul de pe dulap...
|
sus |
|
XtrPump7
Senior member 59 mesaje
|
scris pe 8 ian 2014 15:38 de XtrPump7
Care creatina credeti ca e mai buna ?
Creatina Powder sau Creatina Creapure ,aman doua de la PN .
Vreau argumente de ce este mai buna una sau alta si ce gust au in combinatie cu apa .
No pain ,no gain
NO GAIN ,MORE PAIN !
|
sus |
|
Pagina 4 5 6 7 8 9 10 din 10
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|