Pagina 1 din 1
kovacsgeo
Junior member 12 mesaje
|
masa musculara fara mers la sala
scris pe 20 dec 2005 00:39 de kovacsgeo
sal...eu in toata viata mea am fost doar o luna la sala.am 16 ani si de 3 ani a inceput sa imi placa culturismul.acum am 36 in brat.am 77 kg si 1,79 inaltime.cat am fost la sala nu am acumulat cm in brat.
vi s-a intamplat?
what doesn\'t kill you makes you stronger
|
sus |
|
kovacsgeo
Junior member 12 mesaje
|
Re: masa musculara fara mers la sala
scris pe 20 dec 2005 00:40 de kovacsgeo
sal...eu in toata viata mea am fost doar o luna la sala.am 16 ani si de 3 ani a inceput sa imi placa culturismul.acum am 36 in brat.am 77 kg si 1,79 inaltime.am obtinut doar din flotari si tractiuni.cat am fost la sala nu am acumulat cm in brat.
vi s-a intamplat?
|
sus |
|
IRONBOY
Veteran member 297 mesaje
|
Re: Re: masa musculara fara mers la sala
scris pe 20 dec 2005 01:22 de IRONBOY
sal...eu in toata viata mea am fost doar o luna la sala.am 16 ani si de 3 ani a inceput sa imi placa culturismul.acum am 36 in brat.am 77 kg si 1,79 inaltime.am obtinut doar din flotari si tractiuni.cat am fost la sala nu am acumulat cm in brat.
vi s-a intamplat?
Esti cam greu de inteles !
|
sus |
|
kovacsgeo
Junior member 12 mesaje
|
Re: Re: Re: masa musculara fara mers la sala
scris pe 20 dec 2005 01:46 de kovacsgeo
vi s-a intamplat?
Esti cam greu de inteles ! mda...sorry.mi-ar placea sa cred ca am un corp pe cre se pun mai repede muschii.eu nu am mers in sala ci m-am antrenat acasa si am 36 in brat.mai sunt cazuri?si credeti ca as putea ajunge la peste 40 doar antrenandu-ma acasa?
|
sus |
|
IRONBOY
Veteran member 297 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: masa musculara fara mers la sala
scris pe 20 dec 2005 10:08 de IRONBOY
vi s-a intamplat?
Esti cam greu de inteles ! mda...sorry.mi-ar placea sa cred ca am un corp pe cre se pun mai repede muschii.eu nu am mers in sala ci m-am antrenat acasa si am 36 in brat.mai sunt cazuri?si credeti ca as putea ajunge la peste 40 doar antrenandu-ma acasa?
Depinde de tine
|
sus |
|
Idem
Guest
|
Re: Re: Re: Re: masa musculara fara mers la sala
scris pe 20 dec 2005 20:16 de Idem
vi s-a intamplat?
Esti cam greu de inteles ! mda...sorry.mi-ar placea sa cred ca am un corp pe cre se pun mai repede muschii.eu nu am mers in sala ci m-am antrenat acasa si am 36 in brat.mai sunt cazuri?si credeti ca as putea ajunge la peste 40 doar antrenandu-ma acasa? normal ca poti, dar tie ti-ar placea sa ai mana cat piceorul de gros ? o sa arati ca un bufon
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
Re: Re: masa musculara fara mers la sala
scris pe 21 dec 2005 00:03 de needweed80
nu dar acasa nu ai greutati suficiente si nu cred k ai banca si bara de tractiuni
shut up and train!!!
|
sus |
|
kovacsgeo
Junior member 12 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: masa musculara fara mers la sa
scris pe 21 dec 2005 14:29 de kovacsgeo
normal ca poti, dar tie ti-ar placea sa ai mana cat piceorul de gros ? o sa arati ca un bufon
mi-ar placea sa am +40 in brat.acum am 36
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: masa musculara fara mers l
scris pe 21 dec 2005 15:29 de Anonim
da ajungi la 200 in brat lucrand acasa. >
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masa musculara fara me
scris pe 23 dec 2005 17:17 de Fedor
Nu cred ca lipsa discurilor ar fi o problema in cazul antrenamentului la domiciliu.Mai degraba lipsa unui partener de antrenament si a factorului motivational...Daca te antrenezi singur esti tentat sa neglijezi anumite grupe care nu sunt chiar "la vedere".La o sala,atunci cand ii privesti pe cei care concureaza intelegi mult mai usor importanta unei dezvoltari complete...
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masa musculara far
scris pe 26 dec 2005 10:54 de Spynes
Nu cred ca lipsa discurilor ar fi o problema in cazul antrenamentului la domiciliu.Mai degraba lipsa unui partener de antrenament si a factorului motivational...Daca te antrenezi singur esti tentat sa neglijezi anumite grupe care nu sunt chiar "la vedere".La o sala,atunci cand ii privesti pe cei care concureaza intelegi mult mai usor importanta unei dezvoltari complete... aksa nu ai o groaza de aparate si nici destule gantere,haltere,discuri pt un antrenament complet
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Ombladoon
Senior member 130 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masa musculara
scris pe 26 dec 2005 10:59 de Ombladoon
Nu cred ca lipsa discurilor ar fi o problema in cazul antrenamentului la domiciliu.Mai degraba lipsa unui partener de antrenament si a factorului motivational...Daca te antrenezi singur esti tentat sa neglijezi anumite grupe care nu sunt chiar "la vedere".La o sala,atunci cand ii privesti pe cei care concureaza intelegi mult mai usor importanta unei dezvoltari complete... aksa nu ai o groaza de aparate si nici destule gantere,haltere,discuri pt un antrenament complet
de unde stii?poate are omu sala acasa:P
Totu pare mare atunci cand esti mic.
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masa muscu
scris pe 26 dec 2005 15:09 de Spynes
de unde stii?poate are omu sala acasa:P fii serios dak avea sala aksa ce rost mai avea intrebarea el se bazeaza pe cateva gantere si POATE o haltera si poate are o bara de tractiuni da in rest NADA
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|