Pagina 1 din 1
ionutk
Junior member 23 mesaje
|
Jurnal ionutk
scris pe 9 feb 2014 23:34 de ionutk
Salutari tuturor!
Sunt entuziasmat pentru ca acum pot spune ca fac si eu parte din acest grup al sportivilor, practic nu doar teoretic.
Am mai facut eu ceva cu greutati acum cativa ani, dar nu a durat mai mult de vreun 1 an, eram la liceu si incepusem cu alte chestii, nu am mai continuat cu fiarele cu toate ca facusem corp frumusel.
Insa dupa o pauza de mai bine de 4 ani, m-am reapucat de curand, mai exact din 21 octombrie 2013, acum mult mai serios si mai hotarat.
Am inaltimea 179-180 cm, pana sa ma apuc eram slabanog tare, aveam 60 kg, acum am depasit 70. Personal sunt multumit de cum am evoluat in astea 3 luni, aproape 4 de cand fac. Programul meu este urmatorul: luni si miercuri pauza, marti umeri si trapez, joi spate, vineri abdomen, sambata biceps si antebrat si duminica piept si triceps. Pana acum am facut si picioare dar de ceva timp le-am inlocuit cu abdomenul.
Cel mai mult imi place cand lucrez pieptul.
La brate incepusem cu 29-30 cm, acum am 36,5-37 la cald.
Si de piept sunt cat de cat multumit, insa de spate sunt cel mai multumit, am facut niste "aripioare" frumoase.
Am pus ceva poze recente pe profilul meu.
Am uitat sa spun ca am 20 de ani, nu am fumat si nu fumez iar de baut beau 1-2-3 pahare de vin dupa carne, ca sa mearga bine
Editat de ionutk pe 9 feb 2014 23:47
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Jurnal ionutk
scris pe 10 feb 2014 10:34 de basu
Salutari tuturor!
Sunt entuziasmat pentru ca acum pot spune ca fac si eu parte din acest grup al sportivilor, practic nu doar teoretic.
Am mai facut eu ceva cu greutati acum cativa ani, dar nu a durat mai mult de vreun 1 an, eram la liceu si incepusem cu alte chestii, nu am mai continuat cu fiarele cu toate ca facusem corp frumusel.
Insa dupa o pauza de mai bine de 4 ani, m-am reapucat de curand, mai exact din 21 octombrie 2013, acum mult mai serios si mai hotarat.
Am inaltimea 179-180 cm, pana sa ma apuc eram slabanog tare, aveam 60 kg, acum am depasit 70. Personal sunt multumit de cum am evoluat in astea 3 luni, aproape 4 de cand fac. Programul meu este urmatorul: luni si miercuri pauza, marti umeri si trapez, joi spate, vineri abdomen, sambata biceps si antebrat si duminica piept si triceps. Pana acum am facut si picioare dar de ceva timp le-am inlocuit cu abdomenul.
Cel mai mult imi place cand lucrez pieptul.
La brate incepusem cu 29-30 cm, acum am 36,5-37 la cald.
Si de piept sunt cat de cat multumit, insa de spate sunt cel mai multumit, am facut niste "aripioare" frumoase.
Am pus ceva poze recente pe profilul meu.
Am uitat sa spun ca am 20 de ani, nu am fumat si nu fumez iar de baut beau 1-2-3 pahare de vin dupa carne, ca sa mearga bine
Sa merga bine ce ? Trebuie sa va spun de o mie de ori ca org nu poate detoxifia prin ficat mai mult de 50 ml de alcool zilnic ? Asta inseamna un pahar de vin , unul de bere sau 50 de ml de bautura tare. Ca sa faca asta ii ia trei zile.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 10 feb 2014 10:37 de marius0
1,2 ,3 pahare de vin dupa carne ? Si daca mananci carne de 3 ori pe zi ?
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 10 feb 2014 11:21 de litllebear
1,2 ,3 pahare de vin dupa carne ? Si daca mananci carne de 3 ori pe zi ?
Clar cea mai buna intrebare.
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
ionutk
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 10 feb 2014 14:06 de ionutk
Clar cea mai buna intrebare.
Nu nu nu, nu m-am facut inteles. Nu sunt din ala
Nu e un obicei, doar uneori cand stiu ca nu trebuie sa plec cu masina sau daca mai sunt cu cineva la masa.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 feb 2014 15:09 de basu
Nu nu nu, nu m-am facut inteles. Nu sunt din ala
Nu e un obicei, doar uneori cand stiu ca nu trebuie sa plec cu masina sau daca mai sunt cu cineva la masa.
Pai haide mai Ionut sa fim putin mai clari , mai expliciti, vrei sa spui ca la o ocazie mai bei si tu acolo 2-3 pahare de vin. Nu faci treaba asta permanent. Pt ca uite din erori din astea de exprimare avem 4-5 postari in plus fara rost pe forum. Si totusi va rog mult de tot sa retinem , va spun inca o data - nu suntem pe facebook.
Editat de basu pe 10 feb 2014 15:12
|
sus |
|
ionutk
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 10 feb 2014 21:33 de ionutk
Pai haide mai Ionut sa fim putin mai clari , mai expliciti, vrei sa spui ca la o ocazie mai bei si tu acolo 2-3 pahare de vin. Nu faci treaba asta permanent. Pt ca uite din erori din astea de exprimare avem 4-5 postari in plus fara rost pe forum. Si totusi va rog mult de tot sa retinem , va spun inca o data - nu suntem pe facebook.
Imi cer scuze, greseala mea ca nu m-am exprimat corect.
|
sus |
|
xGoldHimx
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 10 feb 2014 23:32 de xGoldHimx
ai facut cea mai comuna greseala cand ai renuntat la picioare.eu iti recomand sa faci si picioare in ziua de abdomen.picioarele sunt jumate din corp si cea mai mare grupa musculara +ca facand picioare te va ajuta si in cresterea celorlalte grupe indirect
|
sus |
|
ionutk
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 11 feb 2014 12:51 de ionutk
O sa le bag iar in program dar nu in aceeasi zi cu alta grupa ca ma omoara rau.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 11 feb 2014 16:03 de basu
O sa le bag iar in program dar nu in aceeasi zi cu alta grupa ca ma omoara rau.
Asa sa si faci, baga-le in program urgent, fa macar o data la trei antrenamente squat cu greutati mari , pana dai cu fundul de pamant, nu le combina cu alta grupa ca mori pe la salasi mananca serios.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|