Salut, eu am vrut sa slabesc dar pe urma m-am razgandit... am 1,85 si 96 kg dar cu timpul sunt sigur ca am sa o dau jos. Acum iau ceva creatina si o amestesc cu prewkorut de la MP ...si creatina este tot de la MP. Acum nu stiu ce sa fac sa iau proteine Whey gold de la ON ? acolo scrie ca sa iau o cupa dar eu am impresia ca de la o cupa nu simt nimic... voi ce ziceti? intr-adevar creatina simt putin ajutor dar parca nu se leaga nimic de mine..desi merg la sala de 5 ori pe saptamana si am inceput sa lucrez pe grupe ..
M-ar interesa cum sa iau creatina si ce sa mai iau pe langa proteine sau amino.
In general fac cam asa iau 5 gr inainte de antrenament si cand ies beau niste proteine (1 cupa plina + inca jumate ) e bine la kg mele? Creatina o amestesc cu preworkoutul... ma gandeam... sa bag inca 5 gr de creatina in proteine..ar fi mai bine.....
In shake-ul de dupa antrenament pune si ceva carbohidrati gen dextroza, sau daca ai blender atunci cand faci shake-ul baga o banana sau alt fruct. In rest e destul dpdv al suplimentelor ceea ce faci tu, fii mai atent la caloriile pe care le mananci si ce fel de calorii mananci.