Pagina 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 din 24
cyKer
Senior member 128 mesaje
|
Re: Jurnal Adi123
scris pe 8 aug 2014 17:28 de cyKer
Glumesti ?
nu...din pacate nu glumesc.
ok,whatever
|
sus |
|
AndreiPopovici87
Veteran member 203 mesaje
|
scris pe 13 aug 2014 10:07 de AndreiPopovici87
sa dau un exemplu de alimentatie intr-o zi:
dimineata ton cu orez
dupa antrenament o sticla de iaurt 500ml
la pranz piept de pui cu legume la lipie
seara perle de branza
inainte de culcare seminte de floarea soarelui
in jur de 2000 calorii si 120g proteine
1.Observ ca nu ai o sursa predominanta de energie, grasime sau carbo. Dimineata, presupun ca ai 100g ton si 100g orez adica 40 g grasime si cam 70 carbo si seara iar 25-50 g gasime la 50-100 g seminte.Deci 65g grasime cu ~80 carbo, si 40-30-30 prot-carbo-grasime, alege ca sursa ori grasimile ori carbohidratii si nu te teme sa scazi din proteine. Dupa cum spunea Marius, problema ta este alimentatia, dar dai vina pe genetic si eu sunt ecto, dar alimentatia si antrenamentul inteligent fac minuni, Frank Zane e ecto, Serge Nubret a fost ecto, au avut oase subtiri, dar au stiut ce sa faca. Ca scuza poti spune ca este posibil sa nu fi fost naturali, dar asa nu ne mai apucam de sala ca nu vom avea rezultate. Tu ai vointa, mergi la sala, dar alimentatia e praf, nu ai o sursa de energie predominanta viabila.
2.Pe definire carbo si grasime la o masa?! Grasimea necesita mediu acid, carbo necesita mediu alcalin, cum sa arda corpul tau grasimea cand ii este mai usor sa consume carbo si sa depoziteze grasimea de la prima masa? Din experienta ti-am mai dat cateva sfaturi si tot din experienta iti spun ca pe keto(pe care sunt momentan) poti slabi incredibil de repede faya de o dieta cu carbo si poti pastra pana la 90% masa musculara. Daca vrei slabire si poate chiar masa sau mentinere, trebuie o alimentatie la care organismele noastre sunt adaptate, si nu, nu suntem adaptati la cereale, zaharuri etc.
Acum probabil vei spune ca cerealele sunt baza piramidei alimentatiei, dar gandeste-te ce sume enorme se castiga din panificatie si ce s-ar intampla daca omenirea ar renunta peste noapte la aceste produse. Asa ca se investesc bani in studii dubioase care sa ne spuna ca cerealele sunt cele mai sanatoase, ne dau energie, au vitamine si minerale( desi sunt extrem de procesate) si se cheltuie bani pe indoctrinarea noastra, pe studii care sa ateste ca acum 10 000de ani, 100 000 sau chiar un milion oamenii au mancat cereale, ca s-au gasit urme de cereale pe masele lor. Sunt sume exorbitante, altfel cum a ajuns Nadia Comaneci sa recomande margarina?! Si sa puna ca ii da fiului ei asa ceva, care costa 2 lei? De ce nu se face reclama la unt? Suntem adaptati sa folosim grasimea pe post de energie(nu influenteaza secretia de insulina ca si carbo), iar singurele produse cu carbo trebuie sa fie legumele si fructele in stare cat mai naturala. Nu ti se pare ciudat ca oameni care mananca moderat, dar in gen carbo: paine, orez, paste ajung sa aiba diabet, sa se ingrase foarte repede?
3.Pe keto ai mult mai multa energie si nu mai apare acea stare de oboseala dupa masa si nu ti se face foame la o ora dupa masa, pot manca 1000 kcal abia mi se face foame dupa 5-7 ore si fac efort in aceadta perioada, nu iti imagina ca lenevesc.
Continuarea mai jos.
"Legs make the difference between boys and men"
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 13 aug 2014 10:26 de TaifuNNN
1.Observ ca nu ai o sursa predominanta de energie, grasime sau carbo. Dimineata, presupun ca ai 100g ton si 100g orez adica 40 g grasime si cam 70 carbo si seara iar 25-50 g gasime la 50-100 g seminte.Deci 65g grasime cu ~80 carbo, si 40-30-30 prot-carbo-grasime, alege ca sursa ori grasimile ori carbohidratii si nu te teme sa scazi din proteine. Dupa cum spunea Marius, problema ta este alimentatia, dar dai vina pe genetic si eu sunt ecto, dar alimentatia si antrenamentul inteligent fac minuni, Frank Zane e ecto, Serge Nubret a fost ecto, au avut oase subtiri, dar au stiut ce sa faca. Ca scuza poti spune ca este posibil sa nu fi fost naturali, dar asa nu ne mai apucam de sala ca nu vom avea rezultate. Tu ai vointa, mergi la sala, dar alimentatia e praf, nu ai o sursa de energie predominanta viabila.
2.Pe definire carbo si grasime la o masa?! Grasimea necesita mediu acid, carbo necesita mediu alcalin, cum sa arda corpul tau grasimea cand ii este mai usor sa consume carbo si sa depoziteze grasimea de la prima masa? Din experienta ti-am mai dat cateva sfaturi si tot din experienta iti spun ca pe keto(pe care sunt momentan) poti slabi incredibil de repede faya de o dieta cu carbo si poti pastra pana la 90% masa musculara. Daca vrei slabire si poate chiar masa sau mentinere, trebuie o alimentatie la care organismele noastre sunt adaptate, si nu, nu suntem adaptati la cereale, zaharuri etc.
Acum probabil vei spune ca cerealele sunt baza piramidei alimentatiei, dar gandeste-te ce sume enorme se castiga din panificatie si ce s-ar intampla daca omenirea ar renunta peste noapte la aceste produse. Asa ca se investesc bani in studii dubioase care sa ne spuna ca cerealele sunt cele mai sanatoase, ne dau energie, au vitamine si minerale( desi sunt extrem de procesate) si se cheltuie bani pe indoctrinarea noastra, pe studii care sa ateste ca acum 10 000de ani, 100 000 sau chiar un milion oamenii au mancat cereale, ca s-au gasit urme de cereale pe masele lor. Sunt sume exorbitante, altfel cum a ajuns Nadia Comaneci sa recomande margarina?! Si sa puna ca ii da fiului ei asa ceva, care costa 2 lei? De ce nu se face reclama la unt? Suntem adaptati sa folosim grasimea pe post de energie(nu influenteaza secretia de insulina ca si carbo), iar singurele produse cu carbo trebuie sa fie legumele si fructele in stare cat mai naturala. Nu ti se pare ciudat ca oameni care mananca moderat, dar in gen carbo: paine, orez, paste ajung sa aiba diabet, sa se ingrase foarte repede?
3.Pe keto ai mult mai multa energie si nu mai apare acea stare de oboseala dupa masa si nu ti se face foame la o ora dupa masa, pot manca 1000 kcal abia mi se face foame dupa 5-7 ore si fac efort in aceadta perioada, nu iti imagina ca lenevesc.
Continuarea mai jos.
Da , eu ii dau dreptate, dar totusi sa ti keto pe o perioada mai lunga de timp ii greu si eu zic ca iti trebuie ceva cunostinte si experienta. Daca incepi cu low-carb ca sa vezi ce si cum , iar dupa aia te apuci de keto poate fi mai ok. + Mie mi se pare o dieta dificila , sa mananci 20-30g carb ...pff . Deci daca intri asa tare in keto nu o sa tina mult ca nu o sa poti. Si daca esti pe keto nu poti sa ai cheat day , nu ?
|
sus |
|
Alvaro95
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 13 aug 2014 10:33 de Alvaro95
Cunosc persoane care tin keto de cativa ani. Corpul oricum prefera grasimile ca sursa de energie si nu carbo, deci odata ce te adaptezi e foarte usor de tinut.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 13 aug 2014 10:35 de adi123
Da , eu ii dau dreptate, dar totusi sa ti keto pe o perioada mai lunga de timp ii greu si eu zic ca iti trebuie ceva cunostinte si experienta. Daca incepi cu low-carb ca sa vezi ce si cum , iar dupa aia te apuci de keto poate fi mai ok. + Mie mi se pare o dieta dificila , sa mananci 20-30g carb ...pff . Deci daca intri asa tare in keto nu o sa tina mult ca nu o sa poti. Si daca esti pe keto nu poti sa ai cheat day , nu ?
tocmai asta e problema: nu pot manca grasimi, nu le suporta organismul. stiu, grasimile au un rol foarte important in alimentatie pot face diferenta. am incercat o perioada dar nu ma simteam bine, probleme cu digestia cred. e din familie si taicamiu are probleme cu grasimile de aceea am ales sa merg pe carbo+proteine iar singurele surse de grasimi sunt din acele seminte de floarea soarelui....
Editat de adi123 pe 13 aug 2014 10:40
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 13 aug 2014 10:41 de TaifuNNN
tocmai asta e problema: nu pot manca grasimi, nu le suporta organismul. stiu, grasimile au un rol foarte important in alimentatie pot face diferenta. am incercat o perioada dar nu ma simteam bine la stomac de aceea am ales sa merg pe carbo+proteine iar singurele surse de grasimi sunt din acele seminte de floarea soarelui....
Vorba lui Alvaro "dupa ce te adaptezi ii usor" , probabil de aia "nu le suporta" .
|
sus |
|
Alvaro95
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 13 aug 2014 10:45 de Alvaro95
Vorba lui Alvaro "dupa ce te adaptezi ii usor" , probabil de aia "nu le suporta" .
Majoritatea persoanelor nici nu respecta regulile la keto cu strictete, dieta asta nu se face dupa ureche. Trebuie sa calculezi cu exactitate cate grame de carbo si proteine mananci, chiar daca depasesti cu putin limita nu rezolvi nimic.
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 13 aug 2014 10:56 de TaifuNNN
Majoritatea persoanelor nici nu respecta regulile la keto cu strictete, dieta asta nu se face dupa ureche. Trebuie sa calculezi cu exactitate cate grame de carbo si proteine mananci, chiar daca depasesti cu putin limita nu rezolvi nimic.
Perfect de acord , de aia am zis ca trebuie o anumita cunostina si experienta, nu ii pentru oricine. In schimb la low carb treaba este mai lejera si asta chiar se poate realiza cu putina vointa.
|
sus |
|
AndreiPopovici87
|
scris pe 13 aug 2014 11:08 de AndreiPopovici87
4.Pe dietele clasice de definire, gen 40:40:20, proteina:carbo:grasime, cele mai multe calorii vin din proteine, insa sursa de energei folosita de organism sunt carbohidratii si fiind deficit calorit trebuie sa renunte la ceva si cu greu renunta la ceva ce ii poate asigura supravietuirea pe termen lung-grasimea-asa ca renunta la ceva greu de intretinut si fara de care poate supravietui mult mai mult-muschii, proces prin care tesutul muscular, alcatuit din proteine este transformat in carbo, gluconeogeneza-pe de alta parte pe keto, grasimea fiind principala sursa de energie, pe deficit caloric, corpul nu se va obosi sa transforme tesutul muscular in carbo fiindca nu foloseste carbo si alege varianta mai usoara, aceea de a apela la propriile rezerve de grasime pentru energie, de aceea pe keto, pierderile de masa musculara pot fi 0-10% din total de greutate. Cetoza este o stare naturala pt noi ca specie, keto este recomandata in cazuri de epilepsie si diabet si multe altele, dar problema noasta este ca am fost indoctrinati sa credem ca acei carbo(paine, orez si paste) se afla la baza alimentatie, deoarce sunt doar afaceri si pe ei ii intrereseaza banii nu sanatatea consumatorilor si pana la urma nu ne obliga ei sa cumparam, dar marea problema este indoctrinarea. In ultimii ani s-au mai dat cartile pe fata.
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 13 aug 2014 11:42 de TaifuNNN
o sa mai fac o incercare cu grasimile, sper sa rezist mai mult de data asta si sa se adapteze corpul, dar nu acum. vara asta merg ca pana acum, sunt in grafic cu ce mi-am propus.
cand ma refer la genetic vreau sa spun asta: tatal meu, bunicul meu au fost foarte slabi si nu extrem de inalti, eu pot spune chiar ca i-am depasit in privinta asta... nu sunt o exceptie de genul parinti normali iar fiul sa fie slab, fie ca nu mananca fie ca s-au combinat rau genele ) la mine s-a transmis geneticul din familie. sper sa se opreasca cu mine acest lucru iar daca o sa am un baiat sa se bucure de ceva mai mult... bineinteles o sa contribui si eu la dezvoltarea lui. in copilarie pana pe la 20 de ani am fost malnutrit deci am ratat si perioada de dezvoltare ce n-as da sa mai am macar 20 de ani.... aceasta combinatie de factori a dus la ce sunt acum, dar sper sa imi depasesc conditia
Nu stiu ce sa zic Adi, ti-am citit jurnalul si am vazut ca te consideri foarte ghinionist ca sa zic asa.Am vazut ca ai facut multe combinati si variante ,eu sper sa gasesti pana la urma combinatia buna pentru tine. Oricum lipsa aproape totala a grasimilor din alimentatie cred ca este una dintre problemele majore, nici macar 1g/kcorp? nu-i deloc bine..
Editat de TaifuNNN pe 13 aug 2014 11:45
|
sus |
|
AndreiPopovici87
|
scris pe 13 aug 2014 12:24 de AndreiPopovici87
Perfect de acord , de aia am zis ca trebuie o anumita cunostina si experienta, nu ii pentru oricine. In schimb la low carb treaba este mai lejera si asta chiar se poate realiza cu putina vointa.
Keto este foarte utila pentru definire, insa de preferat este ca dupa atingerea scopului sa se treaca pe low carb(fructe si multe legume). Intradevar, keto se face "cu cantarul pe masa", adica sa stii tot ce ai in alimentatie, sa nu ai prea multe proteine, grasimea este sursa de energie(65-70% din totalul caloric), daca ar fi 70% proteina s-ar ajunge la otravirea cu proteina.
Intrarea mi se pare cea mai grea parte, eu o saptamana sunt fara energie, insa din a doua saptamana am atat energie ca nu stiu ce sa mai fac cu ea.
Acum un am am mai incercat keto, insa nestiind prea bine am facut prea multe greseli si 3 saptamani m-am chinuit aiurea, adica nu cantaream mancarea,aveam prea putina grasime si carbo cam 50g, dar a doua oara a fost perfect, eram in cetoza dupa cateva zile, iar dupa 7 zile aveam energie, nu aveam dureri de cap etc.
Ce imi place este faptul ca se poate obtine o cantitate mare de calorii cu putina mancare, 3000 kcal se obtin lejer, abia simt foamea dupa 6-7 chiar 8 ore!!! Mi se pare incredibil sa am prima masa la ora 14 sau 16 si sa fiu plin de energie toata ziua, zi in care muncesc, merg cam 5 km, alerg, merg cu bicicleta.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 13 aug 2014 12:28 de adi123
Keto este foarte utila pentru definire, insa de preferat este ca dupa atingerea scopului sa se treaca pe low carb(fructe si multe legume). Intradevar, keto se face "cu cantarul pe masa", adica sa stii tot ce ai in alimentatie, sa nu ai prea multe proteine, grasimea este sursa de energie(65-70% din totalul caloric), daca ar fi 70% proteina s-ar ajunge la otravirea cu proteina.
Intrarea mi se pare cea mai grea parte, eu o saptamana sunt fara energie, insa din a doua saptamana am atat energie ca nu stiu ce sa mai fac cu ea.
Acum un am am mai incercat keto, insa nestiind prea bine am facut prea multe greseli si 3 saptamani m-am chinuit aiurea, adica nu cantaream mancarea,aveam prea putina grasime si carbo cam 50g, dar a doua oara a fost perfect, eram in cetoza dupa cateva zile, iar dupa 7 zile aveam energie, nu aveam dureri de cap etc.
Ce imi place este faptul ca se poate obtine o cantitate mare de calorii cu putina mancare, 3000 kcal se obtin lejer, abia simt foamea dupa 6-7 chiar 8 ore!!! Mi se pare incredibil sa am prima masa la ora 14 sau 16 si sa fiu plin de energie toata ziua, zi in care muncesc, merg cam 5 km, alerg, merg cu bicicleta.
imi vine sa ma apuc de maine de keto daca mai citesc exemple de astea bafta!
|
sus |
|
AndreiPopovici87
|
scris pe 13 aug 2014 12:41 de AndreiPopovici87
o sa mai fac o incercare cu grasimile, sper sa rezist mai mult de data asta si sa se adapteze corpul, dar nu acum. vara asta merg ca pana acum, sunt in grafic cu ce mi-am propus.
cand ma refer la genetic vreau sa spun asta: tatal meu, bunicul meu au fost foarte slabi si nu extrem de inalti, eu pot spune chiar ca i-am depasit in privinta asta... nu sunt o exceptie de genul parinti normali iar fiul sa fie slab, fie ca nu mananca fie ca s-au combinat rau genele ) la mine s-a transmis geneticul din familie. sper sa se opreasca cu mine acest lucru iar daca o sa am un baiat sa se bucure de ceva mai mult... bineinteles o sa contribui si eu la dezvoltarea lui. in copilarie pana pe la 20 de ani am fost malnutrit deci am ratat si perioada de dezvoltare ce n-as da sa mai am macar 20 de ani.... aceasta combinatie de factori a dus la ce sunt acum, dar sper sa imi depasesc conditia
Consider ca suntem aici o mare familie si daca pot sa ajut pe cineva o fac cu mare placere, desi nu te cunosc personal, chiar imi doresc sa ai rezultate, mai ales ca ai 3 ani de antrenament.Poate ca metodele mele sunt neortodoxe, nu seamana cu ce recomanda instructorii de fitness cu diplome dubioase, insa ele functioneaza, au functionat pe altii, pe mine si vor mai functiona(nu eu le-am inventat majoritatea sunt din Epoca de Aur a BB-ului anii 30'-60').
Consider ca invinuiesti prea mult geneticul, daca psihicul crede atunci si fizicul poate. Renunta sa mai dai vina pe genetic, nu te mai gandi la el, reconstruieste radical alimentatia si filosofia de antrenament!
Sunt curios cu ce greutati lucrezi raportat la 1 RM si ce pauze iei intre serii si exercitii, sunt adeptul "More work in less time".
Nu te mai teme de supraantrenament pt mine nu exista, daca faci 2 ex pt grupele mici si 4 pt cele mari nu este mult, exista prea mult timp stat in sala, alimentatie haotica si odihna insuficienta. Ia pauze mai scurte intre serii si exercitii! Toti acesti factori te-au impiedicat sa realizezi mari schimbari, iar tu dai vina pe genetic.
Ma bucur ca ai renuntat la gfx, de ce sa consumi atata zahar?! Ce este de admirat la tine este vointa, eu as fi renuntat, daca intr-un an nu realizam schimbari, dar vointa nu este decat 5% din tot ce trebuie, iar alimentatia este 80-85%.
Editat de AndreiPopovici8 pe 13 aug 2014 12:47
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 13 aug 2014 12:50 de adi123
antrenamentul e foarte intens, pauze intre serii maxim 1min(cat beau apa, ma sterg cu prosopul si imi recapat respiratia). legat de greutati folosesc sistemul piramidal. la ultima serie ajung la failure dupa care mai fac cateva repetari cu o greutate mica incat sa storc tot ce a mai ramas. principiul e conexiunea minte- muschi si o continua tensiune, partea pozitiva exploziva partea negativa lenta. de exemplu cand lucrez spate incerc sa folosesc bratele doar ca pe niste carlige, sa intre cat mai putin in exercitiu astfel incat sa fie lucrat spatele bine. am avut multi parteneri de antrenament care au progresat foarte bine cand s-au antrenat cu mine.
Editat de adi123 pe 13 aug 2014 12:51
|
sus |
|
AndreiPopovici87
|
scris pe 13 aug 2014 15:01 de AndreiPopovici87
antrenamentul e foarte intens, pauze intre serii maxim 1min(cat beau apa, ma sterg cu prosopul si imi recapat respiratia). legat de greutati folosesc sistemul piramidal. la ultima serie ajung la failure dupa care mai fac cateva repetari cu o greutate mica incat sa storc tot ce a mai ramas. principiul e conexiunea minte- muschi si o continua tensiune, partea pozitiva exploziva partea negativa lenta. de exemplu cand lucrez spate incerc sa folosesc bratele doar ca pe niste carlige, sa intre cat mai putin in exercitiu astfel incat sa fie lucrat spatele bine. am avut multi parteneri de antrenament care au progresat foarte bine cand s-au antrenat cu mine.
Aceeasi rutina de 3 ani? Eu scihimb rutina la 2-3 luni, daca nu ai progresat cu x alimentatie si x antrenament atunci schimba radical!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 13 aug 2014 15:34 de adi123
Aceeasi rutina de 3 ani? Eu scihimb rutina la 2-3 luni, daca nu ai progresat cu x alimentatie si x antrenament atunci schimba radical!
am avut in ultimul an cateva perioade de pauza(de genul 2 luni sala 1 luna pauza sau 1 luna sala 1 luna pauza), antrenamentul e ca si cum ar fi nou acum )) inainte sa ma reapuc de sala am avut 2 luni pauza. dupa primul antrenament mi s-a facut si rau + febra intensa zilele urmatoare, se simte bine
|
sus |
|
AndreiPopovici87
|
scris pe 13 aug 2014 19:09 de AndreiPopovici87
Daca o persoana consuma zilnic 300-500 g carbo, atunci ar trebui sa ii reduca treptat, o luna este o perioada acceptabila pt schimbare, dar daca o persoana consuma 100-200 g carbo, doua saptamani low carb si ar putea trece lejer pe keto. Marea problema a multora care incearca dieta keto este ca nu consuma destule grasimi, iar acest lucru combinat cu oboseala si durerile de cap ii fac sa renunte din prima saptamana. Si mai exista posibilitatea sa aiba prea multi carbo si nu intre in cetoza(cum am facut eu prima data cu keto si nu mi-a iesit nimic)
|
sus |
|
AndreiPopovici87
|
scris pe 13 aug 2014 19:22 de AndreiPopovici87
Nu sunt medic, dar enzimele digestive ar ajuta, probabil ca ai probleme cu digestia, sunt multe persoane cu astfel de problema, ar trebui facute niste analize. Doar din curiozitate: Bei apa imediat inainte de masa si dupa? O ora dupa masa nu ar cam trebui sa bei, nu se mai realizeaza corect digestia.
Varsta nu este o scuza, eu m-am apucat serios la 24.5 ani si sunt si o multime de culturisti care au inceput tarziu, poate Ed Courney este cel mai renumit, insa avem si noi cativa romani.
|
sus |
|
AndreiPopovici87
|
scris pe 13 aug 2014 19:57 de AndreiPopovici87
Ghid complet pt keto, beneficii, dezavantaje, portionarea macronutrientilor, tot ce trebuie stiut despre keto, articolul este in limba engleza: http://josepharcita.blogspot.com/2011/03/guide-to-ketosis.html?m=1
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 13 aug 2014 19:58 de adi123
Nu sunt medic, dar enzimele digestive ar ajuta, probabil ca ai probleme cu digestia, sunt multe persoane cu astfel de problema, ar trebui facute niste analize. Doar din curiozitate: Bei apa imediat inainte de masa si dupa? O ora dupa masa nu ar cam trebui sa bei, nu se mai realizeaza corect digestia.
Varsta nu este o scuza, eu m-am apucat serios la 24.5 ani si sunt si o multime de culturisti care au inceput tarziu, poate Ed Courney este cel mai renumit, insa avem si noi cativa romani.
beau apa doar cand simt nevoia, nu regulat, cam 1,5 l pe zi. dupa masa beau o gura doua doar ca sa scap de gustul mancarii, nu exagerat de mult.
da, ar trebui sa fac niste analize, cand o sa imi permit....
|
sus |
|
AndreiPopovici87
|
scris pe 16 aug 2014 12:47 de AndreiPopovici87
beau apa doar cand simt nevoia, nu regulat, cam 1,5 l pe zi. dupa masa beau o gura doua doar ca sa scap de gustul mancarii, nu exagerat de mult. renunta! ia o guma, spala-te pe dinti si gata
da, ar trebui sa fac niste analize, cand o sa imi permit....
Cam putina apa, eu beam cam 3 L pe zi, acum pe keto am cam 5-6 L pe zi.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 18 aug 2014 14:33 de adi123
Atunci nu le fa. Ia vezi daca poti sa faci genoflexiuni sumo cu gantera.
cum sunt alea?
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 18 aug 2014 15:22 de shift
cum sunt alea?
Adi, tocmai tu? Google search, man:
https://www.youtube.com/watch?v=MuNBo4Innko
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 18 aug 2014 21:59 de adi123
Adi, tocmai tu? Google search, man:
https://www.youtube.com/watch?v=MuNBo4Innko
mersi, o sa le incerc maine. am observat ca nu implica asa de mult acea zona
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 19 aug 2014 12:13 de marius0
mersi, o sa le incerc maine. am observat ca nu implica asa de mult acea zona
Eu vorbesc de cele cu gantera. In clipul de mai sus sunt cu bara.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=w_7_bzdkz5Q
Pe mine, personal, m-au ajutat dar trebuie neaparat sa ai greutati mari: 30,40,50 kg etc. Sunt sali in care nu sunt. O alta metoda daca nu ai astfel de greutati e sa folosesti unele tehnici de antrenament cum ar fi ca ai putea face un superset cu presa si dupa genoflexiunile sau sa folosesti preobosirea.
Editat de marius0 pe 19 aug 2014 12:21
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 19 aug 2014 19:55 de adi123
Eu vorbesc de cele cu gantera. In clipul de mai sus sunt cu bara.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=w_7_bzdkz5Q
Pe mine, personal, m-au ajutat dar trebuie neaparat sa ai greutati mari: 30,40,50 kg etc. Sunt sali in care nu sunt. O alta metoda daca nu ai astfel de greutati e sa folosesti unele tehnici de antrenament cum ar fi ca ai putea face un superset cu presa si dupa genoflexiunile sau sa folosesti preobosirea.
le-am incercat pe ambele. eram 100% sigur ca o sa fiu intrebat de ce fac genoflexiunile cracanat ))))
sunt bune dar mai am de exersat acasa in fata oglinzii forma corecta...
|
sus |
|
Pagina 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 din 24
| |
|