Pagina 1 din 1
Ca7a
Newbie 3 mesaje
|
Achizitia unei banci de forta.
scris pe 1 feb 2015 11:55 de Ca7a
Salutare! As dori si eu sa va cer o parere despre o banca de impins la piept. Aceasta este banca: http://www.insports.ro/banca-reglabila-dayu-fitness-gb-121.html Ce parere aveti despre ea? Merita investitia? Este cat de cat calitativa? Vreau o banca stabila si rezistenta si confortabila. Si inca o intrebare: Daca despre o banca se spune ca suporta maxim 200kg,ce inseamna asta,ca daca utilizatorul are 80 de kg mai poate adauga doar 120 kg de greutati? Sau din cauza ca greutatea utilizatorului este distribuita pe o suprafata ma iamrea a bancii se pot depasii 120 de kg pe greutatea barii?
|
sus |
|
mary1998
Senior member 111 mesaje
|
Re: Achizitia unei banci de forta.
scris pe 1 feb 2015 12:45 de mary1998
Salutare! As dori si eu sa va cer o parere despre o banca de impins la piept. Aceasta este banca: http://www.insports.ro/banca-reglabila-dayu-fitness-gb-121.html Ce parere aveti despre ea? Merita investitia? Este cat de cat calitativa? Vreau o banca stabila si rezistenta si confortabila. Si inca o intrebare: Daca despre o banca se spune ca suporta maxim 200kg,ce inseamna asta,ca daca utilizatorul are 80 de kg mai poate adauga doar 120 kg de greutati? Sau din cauza ca greutatea utilizatorului este distribuita pe o suprafata ma iamrea a bancii se pot depasii 120 de kg pe greutatea barii?
nu se merita,parerea mea
pentru uz propiu e prea scumpa+ ca-ti mai trebui si bara + greutati care sunt o gramada bani si exercitiile sunt limitate, mai bine daca ai pe cineva sa-ti faca suportu' ala de pus bara din orice tip de teava merge, pana la urma(teava stabila) si iti iei o banca reglabila mai ieftina ..
|
sus |
|
Ca7a
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 1 feb 2015 13:54 de Ca7a
nu se merita,parerea mea
pentru uz propiu e prea scumpa+ ca-ti mai trebui si bara + greutati care sunt o gramada bani si exercitiile sunt limitate, mai bine daca ai pe cineva sa-ti faca suportu' ala de pus bara din orice tip de teava merge, pana la urma(teava stabila) si iti iei o banca reglabila mai ieftina .. Bara o am,inclusiv 50kg greutati. Bara am achizitionat-o in urma cu vreo 3 ani intr-un moment de nebunie,m-a costat si aia o gramada bani si nu prea m-am atins de ea. Mi-a confectionat cineva o banca pentru impins la piept pe care o tin in garaj alaturi de bara,dar acum as vrea sa imi cumpar si banca ca sa fie totul complet. Nu stiu de ce ,dar nu ma simt bine cand lucrez cu improvizatii,mai ales ca atunci cand mi-am facut banca,respectivul era si cam grabit (asa e felul lui) si nu mi-a ascultat toate indicatiile.
|
sus |
|
mary1998
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 1 feb 2015 16:19 de mary1998
Bara o am,inclusiv 50kg greutati. Bara am achizitionat-o in urma cu vreo 3 ani intr-un moment de nebunie,m-a costat si aia o gramada bani si nu prea m-am atins de ea. Mi-a confectionat cineva o banca pentru impins la piept pe care o tin in garaj alaturi de bara,dar acum as vrea sa imi cumpar si banca ca sa fie totul complet. Nu stiu de ce ,dar nu ma simt bine cand lucrez cu improvizatii,mai ales ca atunci cand mi-am facut banca,respectivul era si cam grabit (asa e felul lui) si nu mi-a ascultat toate indicatiile.
eu ti-am spus parerea mea...,daca ai suportu' ala.. mai dai 600-700 de lei pe o banca reglabila libera.. si poti face declinat,inclinat,orizontal ... si ti-ar mai trebui o bara pentru tractiuni si 2 bari pentru gantere reglabile si cam asta ar fi esentialul pentru a te antrena acasa...
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 1 feb 2015 17:14 de basu
Bara o am,inclusiv 50kg greutati. Bara am achizitionat-o in urma cu vreo 3 ani intr-un moment de nebunie,m-a costat si aia o gramada bani si nu prea m-am atins de ea. Mi-a confectionat cineva o banca pentru impins la piept pe care o tin in garaj alaturi de bara,dar acum as vrea sa imi cumpar si banca ca sa fie totul complet. Nu stiu de ce ,dar nu ma simt bine cand lucrez cu improvizatii,mai ales ca atunci cand mi-am facut banca,respectivul era si cam grabit (asa e felul lui) si nu mi-a ascultat toate indicatiile.
Poti gasii o banca foarte buna la second. Nu se merita investitia asta.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Ca7a
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 1 feb 2015 18:08 de Ca7a
Poti gasii o banca foarte buna la second. Nu se merita investitia asta. imi poti recomanda un site cu banci de fitness second-hand?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 1 feb 2015 19:00 de basu
imi poti recomanda un site cu banci de fitness second-hand?
Acum in secunda asta nu. Dar pe unde as putea cauta eu poti cauta si tu.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 29 iun 2015 22:43 de AiRdr0p
Salutare! As dori si eu sa va cer o parere despre o banca de impins la piept. Aceasta este banca: http://www.insports.ro/banca-reglabila-dayu-fitness-gb-121.html Ce parere aveti despre ea? Merita investitia? Este cat de cat calitativa? Vreau o banca stabila si rezistenta si confortabila. Si inca o intrebare: Daca despre o banca se spune ca suporta maxim 200kg,ce inseamna asta,ca daca utilizatorul are 80 de kg mai poate adauga doar 120 kg de greutati? Sau din cauza ca greutatea utilizatorului este distribuita pe o suprafata ma iamrea a bancii se pot depasii 120 de kg pe greutatea barii? Eu am dat 1500 lei pe o banca, greutati (70Kg), bari de gantere, bara dreapta, bara EZ. Nu se merita investitia asta pentru o amarata de banca, mai bine iti iei una simpla fara atatea briz-brizuri si iti raman bani si de bari, greutati, gantere etc.
Editat de AiRdr0p pe 29 iun 2015 22:43
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 30 iun 2015 15:36 de adi123
banca e buna, ceva de genul era la o sala unde faceam. daca ai bani sa o cumperi se merita. ca si ceilati pot spune ca 3000 de lei e foarte mult insa nici nu stim ce posibilitati ai tu
este stabila, nu e genul ala de banci care se misca din toate "incheieturile" cand te asezi pe ea sa lucrezi
Editat de adi123 pe 30 iun 2015 15:37
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
hirosima1
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 2 oct 2015 21:36 de hirosima1
cel mai avantajos din punctul meu de vedere este sa iti faci un abonament la sala si beneficezi de toate aparatele plus antrenor care te va ghida. Acasa nu ai aceeasi dispozitie ca la sala.
Editat de shift pe 3 oct 2015 00:03
www.limbajuliubirii.ro
Cea mai mare colectie de tehnici de seductie care vor functiona cu orice femeie!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|