Pagina 8 9 10 11 12 din 12
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: triceps
scris pe 24 aug 2014 16:32 de adi123
Nu cresc, am folosit un volum destul de mare pana acum si n-am vazut nicio diferenta.. Asa ca am zis sa scad volumul in favoarea intensitatii, insa nu stiu daca exercitiile pe care le fac sunt bune.
nu stiu ce asteptari ai, cat de repede vrei sa cresti dar la varsta ta daca respecti alimentatia si odihna cresti garantat 100%. nu antrenamentul e marea problema ci cele 2, esti in dezvoltare, muschii au nevoie de "benzina"
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
FlameS
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 24 aug 2014 16:52 de FlameS
nu stiu ce asteptari ai, cat de repede vrei sa cresti dar la varsta ta daca respecti alimentatia si odihna cresti garantat 100%. nu antrenamentul e marea problema ci cele 2, esti in dezvoltare, muschii au nevoie de "benzina"
Am 6 mese pe zi, consum minim 2g/kg de proteina, dorm 8-9 ore, nu cred ca astea ar fi o problema, in schimb eu zic ca nu fac antrenamentul cum trebuie.
|
sus |
|
FlameS
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 6 sep 2014 13:36 de FlameS
Nici acel antrenament nu-l simteam, asa ca acum arata in felul urmator:
Extensii cu gantera deasupra capului - 3 serii
Extensii cu gantere din culcat - 2 serii
Impins din culcat cu priza ingusta - 3 serii
Pentru intensitate mai adaug dropseturi la ultima serie. Am simtit destul de bine acest antrenament, iar a doua zi am avut febra, de obicei nu aveam.
Ce parere aveti?
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 6 sep 2014 13:41 de Ciule
Pentru intensitate mai adaug dropseturi la ultima serie. Am simtit destul de bine acest antrenament, iar a doua zi am avut febra, de obicei nu aveam.
Ce parere aveti?
Parerea mea e sa bagi 4 serii de impins si 3 de extensii.Poti lucra extensii cu bara ez ez ai mai mult control decat cu ganterele .
Editat de Ciule pe 6 sep 2014 13:42
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 6 sep 2014 23:53 de shift
Ce parere aveti?
De ce ai cere parerea cand tu zici ca il simti bine? Nu ai exercitiu concentrate, dar din nou, daca tu il simti bine si vezi rezultate, atunci e ok. Si nici nu vad de ce ai face 4 serii cum a zis Ciule.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 7 sep 2014 10:34 de Ciule
De ce ai cere parerea cand tu zici ca il simti bine? Nu ai exercitiu concentrate, dar din nou, daca tu il simti bine si vezi rezultate, atunci e ok. Si nici nu vad de ce ai face 4 serii cum a zis Ciule.
Shift ,am zis ca e parera mea. Asta e rutina mea la triceps,acum fiecare face cum doreste. E bine sa alternezi exercitiile in fiecare saptamana sau tot a doua .
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 7 sep 2014 10:50 de marius0
Ce parere aveti?
Daca tu simti ca asa iti merge bine si progresezi atunci continua asa.
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 7 sep 2014 15:39 de ValiNidelciu
flotari inverse cu greutate adaugata : 4 serii
extensii cu gantera deasupra capului: 4 serii
extensii la scripeti : 2 serii+un dropset
|
sus |
|
m4rryus
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 25 oct 2014 10:31 de m4rryus
Lucrez triceps dupa piept si il antrenez cu:
Extensii cu gantere din culcat 3 serii(6-10 repetari);
Impins cu ganterele pe langa corp din culcat 3 serii (6-10 repetari);
Lucrez cu gantere in locul barei EZ pentru ca am o problema la ligamentele de la inchietura mainii drepte si ma doare foarte rau daca incerc sa fac cu bara.
Credeti ca sunt suficiente aceste 2 exercitii pentru triceps sau ar trebui sa adaug si unul de izolare la final?
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 2 nov 2014 10:32 de HuangZ
Stie cineva ce exercitiu atinge cel mai bine capatul de langa cot, am bratul destul de mic acolo, din ce stiu si din ce simt la antrenament, cel mai bine lucreaza exercitiul compus( extensiile cu bara EZ din culcat) acea partea dar creste foarte greu bratul acolo, poate fi si din cauza ca am oasele subtiri?
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 2 nov 2014 11:19 de Ciule
Stie cineva ce exercitiu atinge cel mai bine capatul de langa cot, am bratul destul de mic acolo, din ce stiu si din ce simt la antrenament, cel mai bine lucreaza exercitiul compus( extensiile cu bara EZ din culcat) acea partea dar creste foarte greu bratul acolo, poate fi si din cauza ca am oasele subtiri?
Te referi la capul median ?
Intradevar extensii cu bara ez si ar mai fii extensii cu gantera deasupra capului.
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 2 nov 2014 14:20 de HuangZ
Te referi la capul median ?
Intradevar extensii cu bara ez si ar mai fii extensii cu gantera deasupra capului.
Da,capul median, am bratul destul de subtire acolo, am adaugat extensii cu gantere din culcat si le fac cat pot de bine si de intens, sper sa vad ceva rezultate, am si oasele subtiri si d'aia cred ca am asa.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 2 nov 2014 18:03 de basu
Da,capul median, am bratul destul de subtire acolo, am adaugat extensii cu gantere din culcat si le fac cat pot de bine si de intens, sper sa vad ceva rezultate, am si oasele subtiri si d'aia cred ca am asa.
Cat de subtiri crezi ca ai oasele. Si de unde ai aflat asta ?
Faptul ca te intereseaza asa ceva arata ca ai tendinta de a dezvolta acesti muschi pe bucati. Evident o gresala de incepator. Sfatul meu este sa faci tot posibilul sa ai in antrenament exercitii de baza gen extensii cu bara, impins cu haltera cu priza mica, flotari la paralele si eventual extensii la helcometru. Asta trebuie sa te intereseze pe tine.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 2 nov 2014 18:18 de HuangZ
Cat de subtiri crezi ca ai oasele. Si de unde ai aflat asta ?
Faptul ca te intereseaza asa ceva arata ca ai tendinta de a dezvolta acesti muschi pe bucati. Evident o gresala de incepator. Sfatul meu este sa faci tot posibilul sa ai in antrenament exercitii de baza gen extensii cu bara, impins cu haltera cu priza mica, flotari la paralele si eventual extensii la helcometru. Asta trebuie sa te intereseze pe tine.
Am oasele foarte subtiri pentru varsta mea, 15.5 cm incheietura.Nu vreua sa dezvolt muschii pe bucati doar ca zona aceea e cea mai slab dezvoltata si am vrut sa stiu daca din cauza ca am oasele subtiri sau fiindca nu lucrez un ex, antr meu la triceps:
extensii cu gantere/impins cu priza apropiata 3x8-10
extensii cu gantera deasupra capului 3x8-10
extensii la helcometru 3x8-10
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 2 nov 2014 18:59 de Ciule
Am oasele foarte subtiri pentru varsta mea, 15.5 cm incheietura.Nu vreua sa dezvolt muschii pe bucati doar ca zona aceea e cea mai slab dezvoltata si am vrut sa stiu daca din cauza ca am oasele subtiri sau fiindca nu lucrez un ex, antr meu la triceps:
Parerea mea e ca la fiecare antrenament ai nevoie de minim 1 ex de baza .Mai alterneaza cu flotarile la paralele un ex foarte bun daca este executat corect .
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 nov 2014 20:08 de basu
La 16 ani 15,5 cm sunt o dimensiune normala. Eu nu cred ca ai oasele subtiri. Ai zona respectiva asa cum o ai pt ca asa esti construit genetic. Va trebui sa muncesti mult si sa ai rabdare si poate ca problema se va rezolva.
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 2 nov 2014 22:01 de HuangZ
La 16 ani 15,5 cm sunt o dimensiune normala. Eu nu cred ca ai oasele subtiri. Ai zona respectiva asa cum o ai pt ca asa esti construit genetic. Va trebui sa muncesti mult si sa ai rabdare si poate ca problema se va rezolva.
Ciudat, nu prea cunosc pe nimeni cu incheieturi mai subtiri ca mine(de varsta mea) si nici nu prea s-au ingrosat in ultimii 2 ani sa zic, poate o sa ma duc la doctor.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 3 nov 2014 01:27 de adi123
Ciudat, nu prea cunosc pe nimeni cu incheieturi mai subtiri ca mine(de varsta mea) si nici nu prea s-au ingrosat in ultimii 2 ani sa zic, poate o sa ma duc la doctor.
eu la 23 ani inainte de sala aveam 15cm la incheietura. acum am 17 ... nu renunta, esti inca in dezvoltare. manaca bine, evita supraantrenamentul si odihneste-te bine.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 3 nov 2014 12:49 de HuangZ
eu la 23 ani inainte de sala aveam 15cm la incheietura. acum am 17 ... nu renunta, esti inca in dezvoltare. manaca bine, evita supraantrenamentul si odihneste-te bine.
Nu renunt, doar ca mi s-a parut ciudat, am prieteni foarte slabi care tot au incheieturi mai groase ca mine si nu cunosc pe nimeni cu incheieturi mai subitiri ca ale mele, bine ca nu am si gatul subtire...
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 3 nov 2014 20:48 de marius0
Nu renunt, doar ca mi s-a parut ciudat, am prieteni foarte slabi care tot au incheieturi mai groase ca mine si nu cunosc pe nimeni cu incheieturi mai subitiri ca ale mele, bine ca nu am si gatul subtire...
Nu ai de ce sa iti faci probleme si degeaba te compari cu prietenii tai pentru ca nu suntem facuti toti la fel.
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 18 feb 2015 18:30 de HuangZ
Momentant fac asa:
Extensii cu bara EZ pe declinat 3 x 8-12
Extensii la helcometru cu un brat cu priza inversa 3 x 12-15
Extensii deasupra capului cu gantera sau cu bara 3 x 10-12 ultima serie in superset cu flotari priza apropiata(in diamant) pana cedez.
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 4 mar 2015 17:31 de HuangZ
Stie cineva ce exercitiu focuseaza cel mai mult partea tricepsului de langa cot(cred ca e partea mediala a tricepsului)? Momentan fac la helcometru cu prisa inversa cu cate un brat.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 4 mar 2015 17:56 de shift
Stie cineva ce exercitiu focuseaza cel mai mult partea tricepsului de langa cot(cred ca e partea mediala a tricepsului)? Momentan fac la helcometru cu prisa inversa cu cate un brat.
Cam ca si capul lung al tricepsului: impins cu priza ingusta, skullcrusher, pushdown cu sfoara/bara, extensii cu priza inversa, flotari inverse
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 4 mar 2015 20:08 de HuangZ
Cam ca si capul lung al tricepsului: impins cu priza ingusta, skullcrusher, pushdown cu sfoara/bara, extensii cu priza inversa, flotari inverse[/quote
Am inteles, merci, momentan fac skullcrusher pe declinat pentru ca simt tot tricepsul bine, de 2 sapt am adaugat extensii la helcometru cu priza inversa, sper sa se mai rezolve problema.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 mar 2015 06:53 de basu
Cam ca si capul lung al tricepsului: impins cu priza ingusta, skullcrusher, pushdown cu sfoara/bara, extensii cu priza inversa, flotari inverse[/quote
Am inteles, merci, momentan fac skullcrusher pe declinat pentru ca simt tot tricepsul bine, de 2 sapt am adaugat extensii la helcometru cu priza inversa, sper sa se mai rezolve problema.
Care problema ? Nu incerca sa dezvolti tricepsul pe bucatele. Fa toate exercitiile. Daca el arata cumva sau altcumva de vina este genetica.
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 5 mar 2015 14:20 de HuangZ
Care problema ? Nu incerca sa dezvolti tricepsul pe bucatele. Fa toate exercitiile. Daca el arata cumva sau altcumva de vina este genetica.
In ultimul timp am reusit sa-mi antrenez tricepsul mai bine, asta nu insemnand mai mult, tricepsul fiind mai slab dezvoltat decat bicepsul insa partea tricepsului de langa cot pare inca mica, restul tricepsului dezvoltandu-se mai bine, si bratul meu privit din lateral este subtire in zona cotului.Nu incerc sa-l dezvolt pe bucati insa partea aceea pare mai incapatanata, lucrez toate exercitiile, din toate unghiurile care trebuie.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 5 mar 2015 15:16 de marius0
In ultimul timp am reusit sa-mi antrenez tricepsul mai bine, asta nu insemnand mai mult, tricepsul fiind mai slab dezvoltat decat bicepsul insa partea tricepsului de langa cot pare inca mica, restul tricepsului dezvoltandu-se mai bine, si bratul meu privit din lateral este subtire in zona cotului.Nu incerc sa-l dezvolt pe bucati insa partea aceea pare mai incapatanata, lucrez toate exercitiile, din toate unghiurile care trebuie.
Daca lucrezi toate exercitiile din toate unghiurile inseamna ca e geneticul de vina, exact cum a spus si Basu. Nu incerca sa faci mai multe exercitii prin care sa vizezi cu preponderenta partea aceea.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 mar 2015 18:44 de basu
Doar pare. Genetica.
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 5 mar 2015 19:47 de HuangZ
Am inteles, raman atunci la antrenamentul de acum inca cateva saptamani pentru ca imi merge bine, si dupa o sa mai ma joc cu exercitiile, insa o sa pastrez modelul clasic, din toate unghiiurile cate 1 ex.
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 26 iun 2015 21:48 de HuangZ
Este vreo diferenta majoare intre impinsul cu priza ingusta cu bara dreapta si cu bara EZ? Am reusit cateva antrenamente sa fac cu bara dreapta dar a inceput sa ma doara incheietura stanga, iau priza corecta si anume palmele deasupra coatelor adica priza la nivelul umerilor si coatele tinute in interior insa orice as face ma doare daca fac cu greutati mari intre 6-8 repetari si m-am decis sa trec pe bara EZ unde nu simt acest discomfort.
|
sus |
|
Pagina 8 9 10 11 12 din 12
| |
|