Pagina 1 din 1
mary1998
Senior member 111 mesaje
|
Antebrat!
scris pe 7 mar 2015 15:45 de mary1998
Salut ,in ultima vreme antebratul meu a crescut mult,nu-l antrenez in mod direct si nu l-am antrenat niciodata in 2 ani de sala.
La toate exercitiile de biceps simt foarte tare antebratu'(stiu ca-i normal,dar... mi se pare prea intens) atat cand fac flexii cu gantere ,flexii cu bara,priza larga.. priza ingusta.. am incercat si cu coatele apropiate de corp si cu coatele departate.. tot simt ca lucreaza foarte mult,am observat(sau poate doar e in mintea mea) ca bicepsul a cam ramas in urma.. ce-i de facut? ce m-ati sfatui?
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
Re: Antebrat!
scris pe 8 mar 2015 10:34 de HuangZ
Salut ,in ultima vreme antebratul meu a crescut mult,nu-l antrenez in mod direct si nu l-am antrenat niciodata in 2 ani de sala.
La toate exercitiile de biceps simt foarte tare antebratu'(stiu ca-i normal,dar... mi se pare prea intens) atat cand fac flexii cu gantere ,flexii cu bara,priza larga.. priza ingusta.. am incercat si cu coatele apropiate de corp si cu coatele departate.. tot simt ca lucreaza foarte mult,am observat(sau poate doar e in mintea mea) ca bicepsul a cam ramas in urma.. ce-i de facut? ce m-ati sfatui?
Si eu patesc la fel daca fac cu bara, din ce ai scris vad ca ai incercat sa faci cu ganterele, incearca sa lucrezi bicepsul dupa spate poate asa fiind oarecum preobosit o sa-l simti mai mult, daca nu merge nici asa, incearca un fel de preobosire pentru biceps, tractiuni cu priza apropiata inainte de exercitii sau la cabluri daca nu simti antebratul.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 9 mar 2015 01:28 de adi123
o solutie ar mai putea fi "fat gripz"
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 9 mar 2015 17:05 de vladfloryn
Ai grija sa mentii forma corecta de executie pt toate exercitiile, forma primeaza in fata greutatii. Poate si exagerezi putin, antebratul lucreaza din plin la exercitiile pt biceps si e normal sa il simti pompat. E important sa realizezi conexiunea muschi - creier in timpul antrenamentului, lucreaza la concentrare si la varful miscarii mentine putin contractia.
|
sus |
|
mary1998
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 10 mar 2015 19:21 de mary1998
Multumesc baieti,am sa vad eu ce si cum pana la urma
o solutie ar mai putea fi "fat gripz"
"fat gripz" nu va face ca antebratul sa fie implicat mai mult ?
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 10 mar 2015 22:38 de adi123
Multumesc baieti,am sa vad eu ce si cum pana la urma
"fat gripz" nu va face ca antebratul sa fie implicat mai mult ?
sincer nu am incercat, e o solutie, poate merge.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 12 mar 2015 12:38 de Gilu
La toate exercitiile de biceps simt foarte tare antebratu'(stiu ca-i normal,dar... mi se pare prea intens) atat cand fac flexii cu gantere ,flexii cu bara,priza larga.. priza ingusta.. am incercat si cu coatele apropiate de corp si cu coatele departate.. tot simt ca lucreaza foarte mult,am observat(sau poate doar e in mintea mea) ca bicepsul a cam ramas in urma.. ce-i de facut? ce m-ati sfatui? Solutia poate fi preobosirea bicepsului.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|