Pagina 20 21 22 23 24 din 24
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Jurnal Adi123
scris pe 9 feb 2015 11:02 de adi123
Pai Adi , daca tu esti constient ca in perioadele de pauza , datorita faptului ca mananci mai putin pierzi din forta si masa musculara , de ce continui sa faci acelasi lucru ?
Mananca la fel de bine , poate si mai bine . Cum vrei sa cresti in masa musculara , in forta daca tie ti-e frica de acumularea de grasime ? Poate nu o sa fii un model fittnes , dar oricum se vede altfel decat slab cu patratele (este si cazul meu , ce-i drept ) , mai bine un om mai solid chiar daca are si ceva grasime .
Acum nu stiu..nu pot sa ma bag , sunt obiectivele tale nu ale mele , doar incerc sa ajut .
Bafta multa
iti dai seama, nu vreau nici eu sa fiu slab cu patratele, sunt adeptul unui fizic mai masiv, bine cladit. problema e faptul ca se pune mult prea repede si prea mult grasimea 88-89 cm in talie e pur si simplu prea mult in comparatie cu latimea umerilor, grosimea bratelor etc
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 5 mar 2015 21:34 de adi123
ieri am facut un antrenament putin mai neconventional (pentru mine) la piept. fiind mare bataie pe bancile de impins, am inceput cu flotari, 4 serii - primele 2 a cate 15 repetari iar urmatoarele pana la epuizare.
apoi am facut impins cu ganterele pe plan inclinat 4 serii si in cele din urma 4xfluturari. a intrat foarte bine, iar acum am si febra musculara. cred ca o sa inlocuiesc pentru o perioada impinsul cu bara cu flotari.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 30 mar 2015 14:54 de adi123
am inceput recent un program de 3 zile pe saptamana push-pull-legs. sa vedem rezultatele. am inceput sa mai pun ceva pe mie, insa se observa si un surplus de grasime. in jur de 72,5 kg. am facut astazi un set de verificari, stau destul de bine mai putin la capitolul bf. 22,7% ... nu ma deranjeaza atata timp cat se dezvolta si musculatura
Photo0166.jpg (184.06 KB)
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 6 apr 2015 11:32 de adi123
timp de o luna antrenamentul va arata asa:
luni: 4 seturi impins bara pe plan orizonta
4 seturi military press
3 seturi impins pe plan inclinat
3xfluturari laterale
3xskull crusher
3xextensii la helcometru
4xshrugs
miercuri: 5xpresa pentru coapse
4xridicari pe varfuri
3x extensii pt coapse
4xflexii la aparat
vineri: 4xramat cu bara din aplecat
4x tractiuni la helcometru
3xramat cu gantera din aplecat
3xflexii pt biceps cu bara
3xflexii cu ganterele pe plan inclinat]
74,5kg astazi
am studiat destul de mult in ultima vreme si am ajuns la urmatoarea concluzie: la 5 antrenamente pe saptcorppul meu nu avea timp de refacere, practic ardeam a doua zi tot ce faceam cu o zi inainte. in foarte multe carti, reviste, siteuri am vazut asta.
sa vedem cum va merge de acum inainte.
am inceput sa fac exercitii mai mult de forta cu bara, greutati mari (pentru mine) si in jur de 6 repetari.
de mancat am inceput sa mananc toata ziua. la 2-3 ore am cate o masa. mai mult de atat nu cred ca pot face.
Editat de adi123 pe 6 apr 2015 11:34
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 18 apr 2015 00:17 de adi123
se pliaza perfect antrenamentul asta pe mine. imi place ca nu stau la discutie, nu ma compli, fac exercitiile de baza cu greutati maxime, pana la epuizare. repetari putine 5-6 dar la maxim. se observa pe mine sau simt eu ca is pe drumul bun
Photo0197.jpg (227.29 KB)
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 18 apr 2015 00:25 de adi123
asta e singurul "secret" pentru toti cei care vor si sunt interesati de culturism/fitness: ani si ani in care incerci diete si antrenamente. nimeni nu iti garanteaza: daca urmezi un tipar il vei realiza cu succest. pentru ca tu esti tu, nu te asemeni cu nimeni.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 11 iun 2015 23:08 de adi123
avand in vedere ca umerii sunt probabil cea mai deficitara grupa in acest moment, ar trebui sa ii antrenez de 2 ori pe saptamana sau doar o data dar mai intens decat pana acum?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 12 iun 2015 00:54 de Gilu
avand in vedere ca umerii sunt probabil cea mai deficitara grupa in acest moment, ar trebui sa ii antrenez de 2 ori pe saptamana sau doar o data dar mai intens decat pana acum? In mod normal ti-as recomanda sa faci doar o data si bine.
Dar poti incerca la al 2-lea antrenament doar sa-i pompezi cu 25-30rep, doar cateva serii, sa simti ca ai adus sangele acolo.
Este o metoda buna pt grabirea refacerii, dar numai in contextul unei alimentatii ideale, unde sangele este mereu plin de nutrientii necesari, si sa-l pompezi acolo unde e nevoie de refacere.
Este o tehnica pe care am vazut-o la cativa sportivi din anii 80, care aveau cate o grupa deficitara.
Daca-mi amintesc bine era vb si de Rich Gaspari cu bratele deficitare.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 12 iun 2015 00:57 de adi123
In mod normal ti-as recomanda sa faci doar o data si bine.
Dar poti incerca la al 2-lea antrenament doar sa-i pompezi cu 25-30rep, doar cateva serii, sa simti ca ai adus sangele acolo.
Este o metoda buna pt grabirea refacerii, dar numai in contextul unei alimentatii ideale, unde sangele este mereu plin de nutrientii necesari, si sa-l pompezi acolo unde e nevoie de refacere.
Este o tehnica pe care am vazut-o la cativa sportivi din anii 80, care aveau cate o grupa deficitara.
la ceva de genul ma gandeam si eu. o zi cu greutati mari, pentru masa, iar o zi pentru pompare. sa fie cam 72 ore intre antrenamente. la umeri se pare ca nu prea progresez, nici in forta nici in masa. mai ales cand fac ridicari laterale cu ganterele. de cativa ani folosesc doar aceleasi greutati, mai mult nu merge ...
Editat de adi123 pe 12 iun 2015 00:57
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 16 iun 2015 21:09 de HuangZ
In mod normal ti-as recomanda sa faci doar o data si bine.
Am citit sfatul pe care i l-ai dat lui adi si as dori sa incerc si eu la triceps insa nu stiu exact in ce zi, eu lurez vineri umeri+triceps apoi luni piept+biceps si marti picioare, sa fac 2-3 serii cu repetari multe dar nu pana la epuizare doar asa de pompare luni sau marti? chiar nu pot sa-mi dau seama cand ar fi mai bine, merci anticipat.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 17 iun 2015 00:43 de Gilu
Am citit sfatul pe care i l-ai dat lui adi si as dori sa incerc si eu la triceps insa nu stiu exact in ce zi, eu lurez vineri umeri+triceps apoi luni piept+biceps si marti picioare, sa fac 2-3 serii cu repetari multe dar nu pana la epuizare doar asa de pompare luni sau marti? chiar nu pot sa-mi dau seama cand ar fi mai bine, merci anticipat. Poti face dupa antrenamentul de piept, unde tricepsul oricum intra intr-o oarecare masura.
Nu recomand sa lucrezi indirect o grupa mai mult de o data pe saptamana, asa cum s-ar intampla de exemplu in cazul tricepsului daca ai lucra separat umerii, pieptul si tricepsul sau daca ai face acele serii de pompare intr-alta zi decat in cea cu piept.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 17 iun 2015 09:10 de HuangZ
Poti face dupa antrenamentul de piept, unde tricepsul oricum intra intr-o oarecare masura.
Nu recomand sa lucrezi indirect o grupa mai mult de o data pe saptamana, asa cum s-ar intampla de exemplu in cazul tricepsului daca ai lucra separat umerii, pieptul si tricepsul sau daca ai face acele serii de pompare intr-alta zi decat in cea cu piept.
Am inteles, o sa fac atunci 2-3 serii de pompare in ziua cu pieptul, stiu ca nu este bine sa fie lucrata o grupa indirect mai mult de o data + o data direct tocmai de aceea am grupat umeri+triceps si la piept incerc pe cat posibil sa lucrez ca sa nu simt umerii, merci mult pentru raspuns.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 17 iun 2015 15:37 de adi123
am achizitionat recent un cantar care masoara diverse lucruri:
73kg
20% bf
42% masa musculara
14,4% oase
de ceva vreme ma mentin constant la aceste valorik, doar cu mici fluctuatii.
cateva masuratori: 33cm biceps, 52cm coapse, 90cm talie.
de aproximativ 3 saptamani am luat pauza (examene + un accident nefericit sapt trecuta). sper ca de luni sa fiu apt din nou pentru sala.
obiectivul ar fi pentru vara asta: crestere in masa musculara, sa ating 80kg, daca se poate cu cat mai putina grasime.
o sa incerc prima luna un antrenament push pull legs, iar o zi pe sapt o voi dedica doar umerilor
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 25 iun 2015 13:18 de adi123
din pacate nu ma pot antrena 100% pana cand nu imi trece accidentarea la mana. ieri mai mult m-am chinuit, abia daca am reusit sa fac 2-3 exercitii ce rau e sa nu ai bani de niste analize medicale
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 26 iun 2015 01:20 de vladfloryn
din pacate nu ma pot antrena 100% pana cand nu imi trece accidentarea la mana. ieri mai mult m-am chinuit, abia daca am reusit sa fac 2-3 exercitii ce rau e sa nu ai bani de niste analize medicale
Gaseste o solutie sa faci rost de o trimitere de la medicul de familie...te va scuti de costul analizelor. Ai grija, accidentarile pe care nu le lasi sa se vindece se pot agrava.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 26 iun 2015 02:32 de adi123
Gaseste o solutie sa faci rost de o trimitere de la medicul de familie...te va scuti de costul analizelor. Ai grija, accidentarile pe care nu le lasi sa se vindece se pot agrava.
stiu ... accidentarea la glezna de acum 2 ani netratata imi da acum mari batai de cap cand alerg o sa fac tot posibilul sa merg la un medic. sper sa nu fie mai mult de 50 le ianaliza. problema in cazul meu e putin mai complicata cu medicul de familie...
Editat de adi123 pe 26 iun 2015 02:32
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 27 iun 2015 16:10 de adi123
in aceasta luna in care am facut pauza am pus 2cm grasime pe abdomen. nu-i deloc bine, sper sa evit pe viitor aceste pauze lungi ...
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 6 iul 2015 18:33 de adi123
ma gandesc foarte serios sa incerc o luna Intermittent fasting. a dat rezultate pentru cineva?
stiti de unde as putea sa cumpar albus de ou la sticla/cutie?
|
sus |
|
12seven12
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 7 iul 2015 07:38 de 12seven12
ma gandesc foarte serios sa incerc o luna Intermittent fasting. a dat rezultate pentru cineva?
stiti de unde as putea sa cumpar albus de ou la sticla/cutie?
http://www.albus.ro/index.php?id_product=1&controller=product&id_lang=2
Stiu ca odata voiam sa cumpar si eudar ieseam la aprox acelasi pret ca si ouale de cumparat
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 7 iul 2015 11:23 de adi123
http://www.albus.ro/index.php?id_product=1&controller=product&id_lang=2
Stiu ca odata voiam sa cumpar si eudar ieseam la aprox acelasi pret ca si ouale de cumparat
multumesc, daca e la acelasi pret mi se pare foarte ok avand in vedere ca nu trebuie sa le mai spargi, sa separi galbenusul de albus etc
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 16 iul 2015 17:10 de adi123
aproape 2 saptamani de intermitent fasting si absolut nici o schimbare. nu am dat jos nici macar 1mm de pe burta, am acelasi procent de bf 20%, aceeasi greutate-74kg, aceleasi masuratori peste tot.
ce spuneti sa mai continui macar o saptamana sau sa ma opresc? nu prea mai am aceeasi forta la sala, simt ca nu progresez deloc, doar ma mentin...
|
sus |
|
cyKer
Senior member 128 mesaje
|
scris pe 16 iul 2015 19:41 de cyKer
Realizezi ca de cativa ani te invarti in cerc, nu? carb backloading, intermitent fasting s.a. Din cate tin eu minte acum vreo 4-5 luni ti-am spus "bs" la un post de al tau despre carb backloading iar tu te-ai crezut inteligent. Cum a fost experienta pe aceasta dieta? just asking
Editat de cyKer pe 16 iul 2015 19:41
ok,whatever
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 16 iul 2015 20:14 de adi123
Realizezi ca de cativa ani te invarti in cerc, nu? carb backloading, intermitent fasting s.a. Din cate tin eu minte acum vreo 4-5 luni ti-am spus "bs" la un post de al tau despre carb backloading iar tu te-ai crezut inteligent. Cum a fost experienta pe aceasta dieta? just asking
carb backloading a fost ok. am luat in greutate fara sa pun prea multa grasime. stateam destul de bine la masuratori.
acum am incercat intermitent fasting pentru a da jos excesul de grasime acumulata dupa 1 luna de pauza. se pare ca aceasta dieta nu a dat rezultate pentru mine.
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 16 iul 2015 20:14 de vladfloryn
aproape 2 saptamani de intermitent fasting si absolut nici o schimbare. nu am dat jos nici macar 1mm de pe burta, am acelasi procent de bf 20%, aceeasi greutate-74kg, aceleasi masuratori peste tot.
ce spuneti sa mai continui macar o saptamana sau sa ma opresc? nu prea mai am aceeasi forta la sala, simt ca nu progresez deloc, doar ma mentin...
Eu m-as opri.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 3 aug 2015 23:57 de adi123
dupa o luna in care m-am antrenat cu dureri insuportabile la mana din cauza accidentarii, abia ieri am reusit sa fac pentru prima data flotari. usor usor ma refac si incep sa imi intru in ritm. 76kg si din pacate 21% bf. nu m-am antrenat la intensitate maxima si se vede
o sa incep antrenament in superserii fara pauza intre exercitii lunile astea care au mai ramas din vacanta
azi am facut biceps+triceps
maine picioare
mircuri piept+spate
joi abdomen+bicicleta
vineri umeri+trapez
din 2 in 2 zile voi alerga
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 22 sep 2015 22:46 de adi123
foarte tare ideea cu acest jurnal personal. m-aum uitat la datele de acum 1an de zile, inainte de a incepe facultatea si se pare ca anul acesta am cifre ceva mai bune. nu e foarte mare diferenta insa exista. progresul e lent dar sigur. o sa fac un update complet in zilele urmatoare.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 26 sep 2015 11:55 de adi123
Iti cantaresti mancarea?
da. de fiecare data
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 1 nov 2015 16:06 de adi123
am aproape o luna de cand fac o varianta de carb cycling. rezultate destul de bune avand in vedere obiectivele si faptul ca nu am fost prea strict.
-2kg mai putin
-1%bf mai putin
-3cm in talie mai putin
4 zile pe saptamana no carb iar de vineri pana duminica un fel de incarcare. momentan cu tot felul de prostii insa usor usor imi intru in ritm si renunt la carbohidratii prosti. in primul weekend am facut supraincarcare la cat de "flamand" eram )
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 6 nov 2015 12:55 de adi123
ieri a fost prima zi dupa foarte mult timp cand am coborat sub 20% bf.
|
sus |
|
Pagina 20 21 22 23 24 din 24
| |
|