Pagina 1 din 1
pilsmaster
Veteran member 422 mesaje
|
Probleme cu coloana
scris pe 22 feb 2006 21:58 de pilsmaster
De fiecare data cand lucrez picioarele,ziua urmatoare ma apuca durerile de spate si ma doare exact la baza coloanei mai ales daca stau mai mult timp in picioare.S-a mai confruntat cineva cu problema asta?Ce e de facut?
Train SMART!
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
Re: Probleme cu coloana
scris pe 22 feb 2006 22:56 de DrMihai
De fiecare data cand lucrez picioarele,ziua urmatoare ma apuca durerile de spate si ma doare exact la baza coloanei mai ales daca stau mai mult timp in picioare.S-a mai confruntat cineva cu problema asta?Ce e de facut?
eu mai am aceasta problema... eu iau antiinflamatoare, si folosesc fastum gel...are efecte benefice... durerile s-au diminuat!
|
sus |
|
cretzu
Junior member 28 mesaje
|
Re: Re: Probleme cu coloana
scris pe 22 feb 2006 23:02 de cretzu
eu asa am patit dupa ramat cu bara pt spate...ma durea la baza coloanei cand imi roteam corpu...si dupa ce am vazut k ii asa nashpa nu am mai facut tipu asta de ex...evita si tuh exercitiile care au un impact negativ asupra corpului tau
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
scris pe 22 feb 2006 23:14 de crististrong
eu mai am aceasta problema... eu iau antiinflamatoare, si folosesc fastum gel...are efecte benefice... durerile s-au diminuat!
problema asta si eu o am(din nefericire).cauza e o veche accidentare la ramat cu bara fiind si incepator pe atunci.
antiinflamatoarele is bune dar nu trateaza cauza,doar mascheaza durerea. cel mai bine e sa faci pauza de o luna la toate ex care implica coloana, iar pt macar 3 luni uita de ramat cu bara,genu si indreptari.asta daca vrei sa te faci bine.(ex de intarire a spatelui inferior is binevenite:hiperextrensii si good morning). mai rau e atunci cand se agraveaza din cauza neacordarii timului de refacere a coloanei. poti ajunge in timp sa ai dureri mari care se trateaza doar partial in spitale de recuperare.
|
sus |
|
czz
Senior member 130 mesaje
|
scris pe 22 feb 2006 23:15 de czz
lucreaza ti bine lombarii si nu o sa mai ai probleme...
EXCLUS DE PE FORUM!!!
|
sus |
|
Cristi
Guest
|
scris pe 24 feb 2006 23:01 de Cristi
Am 26 ani si de 6 ani ma doare rau spatele in zona dintre omoplati,pieptul si mana dreapta.Am facut RMN si se vede ca e discul tasat la T5,T6 si o leziune verticala langa T5,T6.Dupa acelasi film am primit mai multe diagnostice,disc tasat,hernie de disc,poli discopatie etc.Unii doctori mi-au recomandat operatia alti au zis ca nu e caz de operatie ca sunt prea tanar. Problema e ca durerea se agraveaza desi am facut cred,toate tratamentele in afara de operatie.Fizio,kineto,masaje,infiltratii,absolut tot.Stiti cumva care e cel mai bun neurochirurg din tara?Dar din strainatate?Prefer din Ungaria,multumesc.
|
sus |
|
uvmf
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 25 feb 2006 01:00 de uvmf
De fiecare data cand lucrez picioarele,ziua urmatoare ma apuca durerile de spate si ma doare exact la baza coloanei mai ales daca stau mai mult timp in picioare.S-a mai confruntat cineva cu problema asta?Ce e de facut? incearca cu un gel pentru traume musculare...o sa itzi diminueze durerea...pacat ca o sa reapara
|
sus |
|
mahaleans
Senior member 99 mesaje
|
scris pe 26 feb 2006 12:11 de mahaleans
daca faci goneflexiuni foloseste neaparat centura
As vrea sa stiu ce gandeste Dumnezeu, restu sunt detalii.
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 26 feb 2006 15:05 de Fedor
daca faci goneflexiuni foloseste neaparat centura ...Mai oameni buni,omul are probleme grave la coloana si tu ii recomanzi sa puna centura?????
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
pilsmaster
|
Re: Re: Re: Probleme cu coloana
scris pe 26 feb 2006 21:14 de pilsmaster
daca faci goneflexiuni foloseste neaparat centura ...Mai oameni buni,omul are probleme grave la coloana si tu ii recomanzi sa puna centura?????
Fedor ma sperii frate.Crezi ca ar fi cazul de o vizita la domnul in halat alb?
Train SMART!
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Probleme cu coloana
scris pe 27 feb 2006 21:57 de Fedor
Fedor ma sperii frate.Crezi ca ar fi cazul de o vizita la domnul in halat alb? ...Scuze pilsmaster,ma referisem de fapt la postul lui Cristi..e greseala mea..
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
pilsmaster
|
Re: Re: Re: Re: Re: Probleme cu coloana
scris pe 28 feb 2006 10:58 de pilsmaster
Fedor ma sperii frate.Crezi ca ar fi cazul de o vizita la domnul in halat alb? ...Scuze pilsmaster,ma referisem de fapt la postul lui Cristi..e greseala mea..
Ok
Train SMART!
|
sus |
|
danyni
Senior member 76 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme cu coloana
scris pe 2 mar 2006 19:46 de danyni
cel mai indicat e sa faci o vizita pe la un doctor.. iar daca ti-e frica .. incearca cat mai mult sa eviti exercitiile care pun presiune pe coloana .. nu face pe miezu geno cu 80 de kg ca o sa ajungi sa-ti deplasezi vreun disc si apoi sa vezi dureri .. si o sa trebuiasca neaaparat sa te lasi de sala .. asa ca cel mai bine mergi la un doctor .. fa putina recuperare si cere-i sfatul dupa ce te consulta
what if i don`t care ?
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
scris pe 2 mar 2006 20:03 de Spaz
De fiecare data cand lucrez picioarele,ziua urmatoare ma apuca durerile de spate si ma doare exact la baza coloanei mai ales daca stau mai mult timp in picioare.S-a mai confruntat cineva cu problema asta?Ce e de facut? Inceraca Ben-Gay si lucreaza-ti lombarii.Indrepatrile cu haltera pe umeri sunt f.bune.
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|