Pagina 1 din 1
stephan
Guest
|
Mass vs Protein
scris pe 3 iul 2003 22:59 de stephan
care este diferentza intre produsele de masa si cele care contzin numai proteine ?? pentru a mai pune pe mine 5 kg ce e mai bine sa iau ??
10q
|
sus |
|
madbog
Veteran member 287 mesaje
|
Re: Mass vs Protein
scris pe 3 iul 2003 23:24 de madbog
care este diferentza intre produsele de masa si cele care contzin numai proteine ?? pentru a mai pune pe mine 5 kg ce e mai bine sa iau ??
10q
contina cam aceleasi substante numai ca difera concentratiile
la produsele de masa vei avea aprox 20-25% proteine..restul carbohidrati si ceva grasimi..vitamine..etc
iar cele care contin numai proteine au cam 80-90 % proteine
daca vrei sa iei in greutate sunt mai bune produsele de masa
daca esti mezomorf si te ingrasi usor poti sa iei concentrate proteice
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Mass vs Protein
scris pe 7 iul 2003 17:10 de Anonim
Deci daca ma ingrash greu (sau de loc) e mai bine sa iau produse cu carbohidratzi ?!
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: Mass vs Protein
scris pe 7 iul 2003 17:23 de madbog
Deci daca ma ingrash greu (sau de loc) e mai bine sa iau produse cu carbohidratzi ?!
care sa aiba concentratii mari de carbohidrati dar nu uita ca proteina e esentiala
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Mass vs Protein
scris pe 8 iul 2003 23:51 de Anonim
care sa aiba concentratii mari de carbohidrati dar nu uita ca proteina e esentiala
ia mai bine suplimente cu procentaj mare de proteine si sa le folosesti dupa antrenament si seara inainte de culcare . Mai iati si separat un supliment de vitamine si minerale si e ok . Ca sa dai banii pe carbohidrati nu are rost , carbohidratii ai gasesti in cantitati mari in orice tip de mancare
|
sus |
|
stephan
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Mass vs Protein
scris pe 9 iul 2003 09:25 de stephan
ia mai bine suplimente cu procentaj mare de proteine si sa le folosesti dupa antrenament si seara inainte de culcare . Mai iati si separat un supliment de vitamine si minerale si e ok . Ca sa dai banii pe carbohidrati nu are rost , carbohidratii ai gasesti in cantitati mari in orice tip de mancare
dar care dintre ele e esentziala pentru masa: proteina sau carbohidratzii ? (pentru ca io cu mancare n-am mai pus nici un kil pe mine de 1 an si ceva)
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mass vs Protein
scris pe 9 iul 2003 16:56 de madbog
dar care dintre ele e esentziala pentru masa: proteina sau carbohidratzii ? (pentru ca io cu mancare n-am mai pus nici un kil pe mine de 1 an si ceva)
aminoacizii din proteine sunt cei care construiesc muschii,iar carbohidratiisunt folositi pentru energie
proteinele pot fi transformate in energie in lipsa carbohidratilor sau a grasimiilor dar carbohidratii nu pot fi folositi de organism pentru cladirea muschilor
amandoua sunt necesare pentru castiguri in masa si incearca sa respectii proportiile in alimentatie..25%proteine
60%carbohidrati
15%grasimi
daca esti ectomorf si nu ai probleme cu inima si colesterolul ai putea sa consumi un procent un pic mai mare de grasimi
|
sus |
|
stephan
Guest
|
Fara titlu
scris pe 13 iul 2003 10:58 de stephan
bah astea de la Redis sunt bune ?! ca am observat ca sunt cele mai ieftine
|
sus |
|
madbog
|
Re:
scris pe 13 iul 2003 14:56 de madbog
sunt bune pentru ce?
decat nimik binenteles ca sunt bune iar daca stai prost cu bugetul si nu ai alta optiune poti sa iei si de la redis
dar pe langa suplimentele de afara sunt slabe
sunt suplimente si alte suplimente romanesti care la preturi comparabile sunt mai bune
nu vreau sa fac reclama dar daca vrei sa-ti spun da-mi un mesaj
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re:
scris pe 13 iul 2003 14:58 de madbog
inca ceva..
"bah" se zice la tine la tara..nu aici
|
sus |
|
mugurel
Veteran member 381 mesaje
|
Re: Re: Re:
scris pe 14 iul 2003 08:27 de mugurel
inca ceva..
"bah" se zice la tine la tara..nu aici
Daca esti din alta zona a tarii decat in cea care se foloseste "bah" nu inseamna ca tre sa te iei de el. De la mine de aici se vede ca tu esti de la tara.|
Vezi ca inca n-ai ajuns inca moderator sa te-apuci tu sa cenzurezi posturile sau sa faci ca lumea sa se exprime asa cum vrei tu.
|
sus |
|
stephan
Guest
|
Re: Re:
scris pe 15 iul 2003 00:01 de stephan
sunt bune pentru ce?
decat nimik binenteles ca sunt bune iar daca stai prost cu bugetul si nu ai alta optiune poti sa iei si de la redis
sunt suplimente si alte suplimente romanesti care la preturi comparabile sunt mai bune
nu vreau sa fac reclama dar daca vrei sa-ti spun da-mi un mesaj dar te rog, fa reclama: produse ieftine si bune !!
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re:
scris pe 15 iul 2003 10:27 de madbog
sunt bune pentru ce?
nu vreau sa fac reclama dar daca vrei sa-ti spun da-mi un mesaj dar te rog, fa reclama: produse ieftine si bune !!
produse ieftine si bune ne-am dori cu totii sa gasim
se poate vorbi doar de un bun raport calitate pret si rezultate multumitoare
pronutrition ..www.pronutrition.ro
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re:
scris pe 15 iul 2003 23:36 de Anonim
am fost la astia pe site si au o gramade de produse, de la o gramada de firme; toate firmele alea sunt bune, sau doar alea de la ProNutrition ?!
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: Re: Re:
scris pe 16 iul 2003 00:48 de madbog
am fost la astia pe site si au o gramade de produse, de la o gramada de firme; toate firmele alea sunt bune, sau doar alea de la ProNutrition ?!
daca ai bani de alealalte ia-ti de alea..sunt mai bune
|
sus |
|
stephan
Guest
|
scris pe 21 iul 2003 22:24 de stephan
merci mah pentru raspuns !!!
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
scris pe 22 iul 2003 01:01 de madbog
merci mah pentru raspuns !!!
n-ai pentru ce waaa!!!
|
sus |
|
MusclePower
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mass vs Protein
scris pe 22 iul 2003 02:14 de MusclePower
Si proteinele si carbohidratii sunt importanti . Intrebarea este daca tu practici culturismul , daca vrei sa depui masa musculara sau grasime ? . In cazul in care practici acest sport iti vei lua energia din carbohidrati iar muschi vor creste din sinteza proteinelor . Odata ce cresti in masa musculara vei creste si in greutate.
Ziceai ca de 1 an jumatate din mancare nu te-ai ingrasat deloc pai acuma doar nu vrei sa te ingrasi numai din suplimente ....
Tu vrei sa iei in greutate dar nu reusesti chiar daca mananci bine .....atunci inseamna ca va trebui sa ai dai un stimul organismului . Dupa experienta mea incearca sa iei timp de 2 luni vitamine si minerale in doze mari . O sa observi ca vei incepe sa mananci mai mult ( pofta de mancare ) ; dupa asta dute la sala , ia-ti suplimente cu concentratie mare de proteine , pe care le vei lua dupa antrenament ( de preferat sa le iei cu lapte ),cand ajungi acasa mananca ca spartul, inainte de antrenament cu 1 h baga si aprox 5-10 g de creatina , nu uita sa si mananci inainte cu 1.30-2 h inainte de antrenament ( asta ca sa nu mori cu haltera pe gat ). In legatura cu antrenamentele : nu sta si freca manganul in sala 2 h ci incearca sa lucrezi cu maximul de greutate pe care o poti suporta in limita a 6-8 repetari , cu 3-4 serii pe exercitiu .
Aaaaa si era sa uit motto-ul de baza in culturism daca vrei sa te faci mare : MANANCA CA SPARTUL SI TRAGE DE FIARE PANA CRAPI .)
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mass vs Protein
scris pe 22 iul 2003 14:04 de madbog
Si proteinele si carbohidratii sunt importanti . Intrebarea este daca tu practici culturismul , daca vrei sa depui masa musculara sau grasime ? . In cazul in care practici acest sport iti vei lua energia din carbohidrati iar muschi vor creste din sinteza proteinelor . Odata ce cresti in masa musculara vei creste si in greutate.
Ziceai ca de 1 an jumatate din mancare nu te-ai ingrasat deloc pai acuma doar nu vrei sa te ingrasi numai din suplimente ....
Tu vrei sa iei in greutate dar nu reusesti chiar daca mananci bine .....atunci inseamna ca va trebui sa ai dai un stimul organismului . Dupa experienta mea incearca sa iei timp de 2 luni vitamine si minerale in doze mari . O sa observi ca vei incepe sa mananci mai mult ( pofta de mancare ) ; dupa asta dute la sala , ia-ti suplimente cu concentratie mare de proteine , pe care le vei lua dupa antrenament ( de preferat sa le iei cu lapte ),cand ajungi acasa mananca ca spartul, inainte de antrenament cu 1 h baga si aprox 5-10 g de creatina , nu uita sa si mananci inainte cu 1.30-2 h inainte de antrenament ( asta ca sa nu mori cu haltera pe gat ). In legatura cu antrenamentele : nu sta si freca manganul in sala 2 h ci incearca sa lucrezi cu maximul de greutate pe care o poti suporta in limita a 6-8 repetari , cu 3-4 serii pe exercitiu .
Aaaaa si era sa uit motto-ul de baza in culturism daca vrei sa te faci mare : MANANCA CA SPARTUL SI TRAGE DE FIARE PANA CRAPI .)
poate o fi asta mott-oul tau dar motto-ul de baza al culturismului cu siguranta nu este
|
sus |
|
stephan
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mass vs Protein
scris pe 23 iul 2003 00:01 de stephan
Aaaaa si era sa uit motto-ul de baza in culturism daca vrei sa te faci mare : MANANCA CA SPARTUL SI TRAGE DE FIARE PANA CRAPI .) sa fie clar: nu sunt un culturist, nici nu vreau sa fiu, ci doar un amarat de baietzel care vrea sa arate "mai" bine. am 1,78 si peste 65 de Kg (66,67) => mai vreau pana la 70 si ceva de kile, doar atat cer de la salah (da' sa nu se puna pe burta in alte partzi inestetice).
dupa aceste lamuriri, ce sfaturi imi datzi ????!!!
|
sus |
|
MusclePower
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mass vs Protein
scris pe 23 iul 2003 01:35 de MusclePower
poate o fi asta mott-oul tau dar motto-ul de baza al culturismului cu siguranta nu este
Atunci care este motto-ul culturismului ? ....sa stai toata ziua in sala ,sa mai tragi si din cand in cand dupa ce termini de povestit ce ai mai facut tu in discoteca, sa lucrezi cu greutati care sa iti permita sa faci 20-30 repetari, iar imediat dupa sala sa mananci un mar si pe urma sa pleci la plaja sau in club ? Lasand gluma la o parte ...... ai un spirit prea critic , ar fi trebuit sa intelegi ce am vrut sa zic. Poate tu ca motto ai fi folosit ANTRENAMENT - ALIMENTATIE - ODIHNA . ( e foarte bun de altfel ) . Hai totusi sa privim altfel lucrurile....... daca nu te antrenezi la capacitate maxima si nu mananci bine totul este egal cu zero in culturism , ideea este ca atunci cand te apuci de un lucru , oricare ar fi el fa-l cum trebuie , iar cand te intorci acasa de la sala sa zici " Da am dat tot ce se putea din mine ".
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mass vs Protei
scris pe 23 iul 2003 16:32 de madbog
Atunci care este motto-ul culturismului ? ....sa stai toata ziua in sala ,sa mai tragi si din cand in cand dupa ce termini de povestit ce ai mai facut tu in discoteca, sa lucrezi cu greutati care sa iti permita sa faci 20-30 repetari, iar imediat dupa sala sa mananci un mar si pe urma sa pleci la plaja sau in club ? Lasand gluma la o parte ...... ai un spirit prea critic , ar fi trebuit sa intelegi ce am vrut sa zic. Poate tu ca motto ai fi folosit ANTRENAMENT - ALIMENTATIE - ODIHNA . ( e foarte bun de altfel ) . Hai totusi sa privim altfel lucrurile....... daca nu te antrenezi la capacitate maxima si nu mananci bine totul este egal cu zero in culturism , ideea este ca atunci cand te apuci de un lucru , oricare ar fi el fa-l cum trebuie , iar cand te intorci acasa de la sala sa zici " Da am dat tot ce se putea din mine ".[/quote}
eu am intels ideea pe care tu ai vrut sa o zici insa observi ca intra foarte multi incepatori pe forum care ar putea interpreta gresit ceea ce ai spus tu
mananca ca spartul-binenteles ca trebuie sa mananci mult insa nu chiar orice si nici chiar oricum..depinzand si de tipul somatic si altii multi factori pot aparea unele 'reactii adverse'
sa te antrenezi pana crapi-aici iar te-ai exprimat cam din topor
acum 2 ani daca as fi auzit expresia asta ma gandeam ca trebuie sa ma antrenez ore in sir pana pic jos de oboseala ceea ce ducea binenteles la supraantrenament,accidentari etc..
antrenamentul trebuie sa fie intradevar dur sa dai tot ce poti dar sa fie facut folosind si capul
un motto trebuie sa fie clar si concis...de asta am zis ca poate o fi motto-ul tau pentru ca altii e posibil sa interpreteze putin diferit ceea ce zici tu
bafta
|
sus |
|
BodyPower
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mass vs Pr
scris pe 24 iul 2003 01:38 de BodyPower
un motto trebuie sa fie clar si concis...de asta am zis ca poate o fi motto-ul tau pentru ca altii e posibil sa interpreteze putin diferit ceea ce zici tu
bafta
Corect in tot ce ai zis .....trebuie sa ti cont de supraantrenament , de ce mananci si cum te antrenezi . Oricum in privinta incepatorilor ..... ei ar trebui sa citeasca tot ce se scrie pe aici, sa le ramana in cap ce au citit da sa nu uite ca sportul asta nu se practica citind . Ca incepatori nu cred ca ar trebui sa stea cu cantarul de bucatarie si sa calculeze gramajul la mancare. Mai intai sa se duca la sala , sa stie exercitiile de baza, sa le execute si pe urma sa vada cum reactioneaza corpul lor la efort , ce rezistenta au , etc. De exemplu sa zicem ca observa ca nu are energie la antrenament ....atunci se gandeste ia sa vedem ce au zis aia in privinta asta " sa iei niste creatina , carbohidrati inainte ,etc " sau vede ca dupa 1-2 luni nu progreseaza chiar deloc , din contra muschii mai rau scad atunci isi aminteste ce s-a scris aici " e bine sa mananci alimente bogate in proteine dupa antrenament pentru a putea muschiul sa creasca si sa se refaca " .........si lista poate continua .
Hai ca deja scriu prea mult , s-ar putea sa vorbesc singur BAFTA )
If you want to grow eat like a mother fucker and train like a son of a bitch
|
sus |
|
madbog
|
scris pe 24 iul 2003 15:55 de madbog
alea de la sci-tech sunt mai bune dar si mai scumpe
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|