Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
O PROBLEMA !!
scris pe 10 mar 2006 23:24 de Anonim
Nu de mult timp..simt niste arsuri ce coboara din gat si pana in stomac ..arsuri stomacale...si presupun ca este vorba de gastrita..nu stiu sigur..trebuie sa ma duc la un medic..dar pana atunci..am VOIE SA IAU PROTEINE/CREATINA...?
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
Re: O PROBLEMA !!
scris pe 3 apr 2006 22:46 de DrMihai
Nu de mult timp..simt niste arsuri ce coboara din gat si pana in stomac ..arsuri stomacale...si presupun ca este vorba de gastrita..nu stiu sigur..trebuie sa ma duc la un medic..dar pana atunci..am VOIE SA IAU PROTEINE/CREATINA...?
probabil e gatrita, sau o inflamatie a mucoaselor...opreste consumul de proteine/creatina... sunt amionacizi care pot duce la ulceratii, in caz de gastrita... se trateaza gastrita apoi eventual continui cu suplimentele...nu te juca ca sunt multi care au ajuns la ulcere!
|
sus |
|
pilsmaster
Veteran member 422 mesaje
|
Re: Re: O PROBLEMA !!
scris pe 4 apr 2006 23:53 de pilsmaster
Creatina nui buna te faci mare intrun fel dar iti ataca ficatu in timp si ai riscu sa patesti ce o patit un,preten deal meu cand mergea acasa se pisa in culoriscuze expresia depinde de tine
Ca sa vezi cat de prosti sunt unii...Daca se pisa in culori ,atunci ce treaba are pisatu cu ficatu?
Train SMART!
|
sus |
|
Ombladoon
Senior member 130 mesaje
|
Re: Re: Re: O PROBLEMA !!
scris pe 5 apr 2006 10:01 de Ombladoon
Ca sa vezi cat de prosti sunt unii...Daca se pisa in culori ,atunci ce treaba are pisatu cu ficatu?
se vede curcubeul cand se pisa?)
Totu pare mare atunci cand esti mic.
|
sus |
|
DrMihai
|
Re: Re: Re: O PROBLEMA !!
scris pe 5 apr 2006 11:36 de DrMihai
creatina clar afecteaza si ficatul si rinichii... probabil coloratie se datora prezentei sangelui in urina...asta daca nu avea vre-o boaloa de deficiente enzimatice,gen alcaptonuria...
|
sus |
|
LevroneDan
Veteran member 209 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: O PROBLEMA !!
scris pe 5 apr 2006 23:22 de LevroneDan
pentru toti anonimatii si toti ametitii!
Corpul nostru produce in mod natural 1 g de creatina pe zi. |nca un gram este luat din alimentatie. Suplimentarea cu creatina mareste depozitele de creatinfosfat din muschi si imbunatateste performantele sportive. Efectele pozitive apar la scurt timp si se mentin o lunga perioada; se remarca chiar si o imbunatatire a vitezei de calcul matematic.
ofera organismului energia necesara sustinerii efortului intens - mareste forta musculara - imbunatateste refacerea postefort - creste volumul celular - creste hidrarea celulara
si daca chiar vreti ca ,Creatina sa aiba efecte secundare luati un ciocan si dati-va in cap si apoi va intrebati de ce aveti cucui.. poate de la Creatina
Dj
|
sus |
|
pilsmaster
Veteran member 422 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: O PROBLEMA !!
scris pe 5 apr 2006 23:49 de pilsmaster
Corpul nostru produce in mod natural 1 g de creatina pe zi. |nca un gram este luat din alimentatie. Suplimentarea cu creatina mareste depozitele de creatinfosfat din muschi si imbunatateste performantele sportive. Efectele pozitive apar la scurt timp si se mentin o lunga perioada; se remarca chiar si o imbunatatire a vitezei de calcul matematic.
ofera organismului energia necesara sustinerii efortului intens - mareste forta musculara - imbunatateste refacerea postefort - creste volumul celular - creste hidrarea celulara
si daca chiar vreti ca ,Creatina sa aiba efecte secundare luati un ciocan si dati-va in cap si apoi va intrebati de ce aveti cucui.. poate de la Creatina
Daca esti savant puteai sa explici tu nu sa dai copy si paste.Nebunule din cucuruz,aia am citit si eu pe un site dar nu mai stiu care
Train SMART!
|
sus |
|
DrMihai
|
Re: Re: Re: Re: Re: O PROBLEMA !!
scris pe 10 apr 2006 16:43 de DrMihai
http://terapeut.ro/commerce/product_info.php?cPath=46&produ cts_id=338&osCsid=afdcb159452f1376630c81d6b285112a
de aici a luat si a dat copy/paste... exagerat ... nu se produce 1 gram de cratina pe zi...este sub un gram... am sa caut prin cartile mele de fiziologie musculara... si am sa va spun exact!... multe teorii nu au baza stiintifica eploarata sau studiata... sunt teorii neverificate!
|
sus |
|
mahaleans
Senior member 99 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O PROBLEMA !!
scris pe 23 apr 2006 10:26 de mahaleans
http://terapeut.ro/commerce/product_info.php?cPath=46&produ cts_id=338&osCsid=afdcb159452f1376630c81d6b285112a
de aici a luat si a dat copy/paste... exagerat ... nu se produce 1 gram de cratina pe zi...este sub un gram... am sa caut prin cartile mele de fiziologie musculara... si am sa va spun exact!... multe teorii nu au baza stiintifica eploarata sau studiata... sunt teorii neverificate!
dr mihai daca esti un adevarat dr. explicane de ce afecteaza ficatul si rinichii ca asea ti-a spus profesorul de fiziologie
nu iti ajung ca s-au facut atatea studii cu privire la nulitatea a presupuselor efecte secundare ale creatinei
si sa stii ca orice om daca isi administreaza o cantitate mai mare de vitamine si minerale , surplusul este eliminat prin urina de aceea este urina colorata
acesta sa vazut la oameni care poate nici nu au auzit de creatina
cu riscul de a lua advertisment iti spun: "LASA-NE, LASA-NE"
As vrea sa stiu ce gandeste Dumnezeu, restu sunt detalii.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O PROBLEMA !!
scris pe 23 apr 2006 10:57 de Gilu
dr mihai daca esti un adevarat dr. explicane de ce afecteaza ficatul si rinichii ca asea ti-a spus profesorul de fiziologie
nu iti ajung ca s-au facut atatea studii cu privire la nulitatea a presupuselor efecte secundare ale creatinei
si sa stii ca orice om daca isi administreaza o cantitate mai mare de vitamine si minerale , surplusul este eliminat prin urina de aceea este urina colorata
acesta sa vazut la oameni care poate nici nu au auzit de creatina
cu riscul de a lua advertisment iti spun: "LASA-NE, LASA-NE" Un lucru ii sigur:creatina nu ii indicata persoanelor care au sau au avut probleme hepatice sau renale.Asta o spune cineva care intrun intreg articol despre creatina, nu a facut altceva decat sa laude creatina,citand studii facute in SUA,unele dintre ele indinzandu-se chiar pe 4 ani de cercetari, teste si experimente,care arata ca efectele secundare la folosirea creatinei sunt ff rare.
Cu toate astea el a subliniat chiar la sfarsitul articolului, faptul ca nu este recomandata folosirea creatinei de catre persoane cu probleme renale si hepatice.
Deci ceva efecte tot are....
Si mai este o chestie....toate studiile si cercetarile pe suplimente si nu numai,sunt influentate de interese economice.
Un exemplu sunt studiile facute pe soia,un studiu spune ca soia este indicata persoanelor cu probleme ale prostatei,scade colesterolul,tesniunea,creste performantele sportive,etc...
Alt studiu spune ca soia contine fitoestrogeni,care in corpul uman imida actiunea hormonilor estrogeni....stiti bine ce fac estrogenii.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
fitt
Junior member 45 mesaje
|
Re: O PROBLEMA !!
scris pe 23 apr 2006 12:53 de fitt
Nu de mult timp..simt niste arsuri ce coboara din gat si pana in stomac ..arsuri stomacale...si presupun ca este vorba de gastrita..nu stiu sigur..trebuie sa ma duc la un medic..dar pana atunci..am VOIE SA IAU PROTEINE/CREATINA...? tu incearca sa iei niste enzime din farmacie caci cu siguranta stomacul tau nu face fata cantitatilor mai mari de mancare,nu te grabi sa tragi concluzii pripite.
k
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: O PROBLEMA !!
scris pe 23 apr 2006 13:25 de crespo
tu incearca sa iei niste enzime din farmacie caci cu siguranta stomacul tau nu face fata cantitatilor mai mari de mancare,nu te grabi sa tragi concluzii pripite.
da,inloc sa intri pe siteu asta mai bine te duci cat de repede poti la doctor nu iti da u diagnostice(gastrita etc)ce simti u pe gat se cheama reflux esofagian nici nu incape vb de suplimente ,eu am avut inceput de ulcer duodenal din cauza la anumite produse "minune" se stiu ele care si am tinut regim drastic,medicamente,internari in spital tot felu de analize.nu ai de unde sa stii u k gastrita nici un medic nu iti poate spune dekat dupa ce iti face analizele.probabil o sa iti faca o endoscopie sau un test ku bariu.oricum recomandata e endoscopie e mai grea dar e mai concludenta testu ku bariu e cam invechit.deci concluzia e sa mergi neaparat la doctor si lasa suplimentele
I'M A KING
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|