Pagina 1 din 1
makavely
Junior member 23 mesaje
|
cresterea masei
scris pe 30 iul 2006 08:33 de makavely
Am si eu 2 intrebari
1)Ce produs as putea lua, pentru cresterea masei musculare, care sa fie la un pret rezonabil. Pana acuma am luat Whey Line Gigant Pro Mass, de la Pronutrition si nu sunt asa multumit de el.Ma gandeam sa iau acuma Creanabol.
2)Ce parere aveti de produsele de la Pronutrition?
Make sports for o healthy life.
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: cresterea masei
scris pe 30 iul 2006 10:52 de Komura
Am si eu 2 intrebari
1)Ce produs as putea lua, pentru cresterea masei musculare, care sa fie la un pret rezonabil. Pana acuma am luat Whey Line Gigant Pro Mass, de la Pronutrition si nu sunt asa multumit de el.Ma gandeam sa iau acuma Creanabol.
2)Ce parere aveti de produsele de la Pronutrition?
1. Spune ceva detalii despre tine gen(inaltime, greutate, tipul somatic, ani de sala, cum stai cu alimentatia si cu bani).
Creanabol este un supliment total diferit de Whey Line Gigant Pro Mass.
2. Parere buna. Sunt suplimente cu gust bun la un pret acceptabil.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
makavely
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: cresterea masei
scris pe 30 iul 2006 15:55 de makavely
1. Spune ceva detalii despre tine gen(inaltime, greutate, tipul somatic, ani de sala, cum stai cu alimentatia si cu bani).
Pai am 183, 84 Kg, fac sala de 3 luni, si merg de 4/5 ori pe sapt.De mancat, mananc echilibrat, nu mananc special. Deci dimineatza oua sau chesti din astea, la amiaza supa si felul 2, mai mananc pe la 6 ceva paste, si seara pe la 9 niste sand`wichuri
Iar partea financiara as fi dispus sa zic cam la 400 de mii pe luna pentru suplimente
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: cresterea masei
scris pe 30 iul 2006 16:00 de Gilu
Iar partea financiara as fi dispus sa zic cam la 400 de mii pe luna pentru suplimente Traiasca Redis-ul.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: cresterea masei
scris pe 30 iul 2006 21:50 de Komura
Pai am 183, 84 Kg, fac sala de 3 luni, si merg de 4/5 ori pe sapt.De mancat, mananc echilibrat, nu mananc special. Deci dimineatza oua sau chesti din astea, la amiaza supa si felul 2, mai mananc pe la 6 ceva paste, si seara pe la 9 niste sand`wichuri
Iar partea financiara as fi dispus sa zic cam la 400 de mii pe luna pentru suplimente
Ar trebui sa ai o alimentatie bine pusa la punct. Nu supe, paine, mezeluri, etc.
Suma alocata suplimentelor este cam mica. Atunci orienteaza-te spre firme ca Redis, Hard Body, Natural Plus. Ar trebui mai bine sa iei un concentrat proteic, care sa contina cam 80% proteine.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
makavely
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: cresterea masei
scris pe 31 iul 2006 00:18 de makavely
Ar trebui sa ai o alimentatie bine pusa la punct. Nu supe, paine, mezeluri, etc.
Suma alocata suplimentelor este cam mica. Atunci orienteaza-te spre firme ca Redis, Hard Body, Natural Plus. Ar trebui mai bine sa iei un concentrat proteic, care sa contina cam 80% proteine.
despre produsele redis am auzit numai lucruri proaste......asa ca nu m`as risca
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: cresterea masei
scris pe 31 iul 2006 00:29 de Spynes
despre produsele redis am auzit numai lucruri proaste......asa ca nu m`as risca ceva bun la pret scazut nu prea exista ...k si in orice alt produs
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
makavely
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cresterea masei
scris pe 31 iul 2006 00:45 de makavely
ceva bun la pret scazut nu prea exista ...k si in orice alt produs
o sa merg sa`mi iau maine niste Creanabol, mai am akasa niste dextroza ca sa se asimileze bine.
Imi iau o cutie de 500 g si asta ma tine 2 luni (scrie ca se ia 10 grame pe zi, 5 inainte si 5 dupa antr)
iar dupa asta 2 luni probabail bag iar ceva de genul Gigant Pro Mass
|
sus |
|
makavely
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cresterea masei
scris pe 31 iul 2006 17:44 de makavely
Mi-am luat creanabol
Zice ca se ia o linguritza( deci nu lingura de supa, ce aia mai mica )
dar acum alingura ai acum tre sa fie, cu varf, rasa?
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cresterea masei
scris pe 31 iul 2006 17:48 de crespo
Mi-am luat creanabol
Zice ca se ia o linguritza( deci nu lingura de supa, ce aia mai mica )
dar acum alingura ai acum tre sa fie, cu varf, rasa?
o lingurita de ceai rasa are 5 gr aprox
I'M A KING
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|