Pagina 1 din 1
stef
Senior member 115 mesaje
|
2 in 1 intrebari;))
scris pe 14 nov 2006 20:57 de stef
1)exista vreo limita de exemplu pana la care poti creste in dimensiune sa zicem la brat de exemplu (fara suplimente fara nimik numa cu ce iei din mancare)?..adik dak la un moment dat nu mai creste bratul sa spunem inseamna ca am atins cam maximul si tre sa bag suplimente etc sau va mai creste in continuare dar mai greu?
2)dak iau proteine 3 luni si sa spunem ca mai cresc in masa musculara..odata ce nu mai iau revin la forma initiala inainte de lua acele proteine?
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: 2 in 1 intrebari;))
scris pe 14 nov 2006 21:00 de JohnnyBordur
1)exista vreo limita de exemplu pana la care poti creste in dimensiune sa zicem la brat de exemplu (fara suplimente fara nimik numa cu ce iei din mancare)?..adik dak la un moment dat nu mai creste bratul sa spunem inseamna ca am atins cam maximul si tre sa bag suplimente etc sau va mai creste in continuare dar mai greu?
2)dak iau proteine 3 luni si sa spunem ca mai cresc in masa musculara..odata ce nu mai iau revin la forma initiala inainte de lua acele proteine? citeste forumu .... pe scurt la un moment dat te plafonezi daca nu folosesti suplimente(in mintea mea exista intrebarea:"de ce nu ai folosi suplimente?" probabil te influenteaza zicerile alea din popor ca suplimente=stero) si daca tu continui sa faci sala nu reveni la nici o forma,vei continua de unde ai ramas ... citeste forumu !
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
scris pe 14 nov 2006 21:02 de crespo
2)dak iau proteine 3 luni si sa spunem ca mai cresc in masa musculara..odata ce nu mai iau revin la forma initiala inainte de lua acele proteine?
1)Exista o limita genetica care difera la fiecare in parte.
2)Probabil ca le confunzi cu steroizi(mai documenteaza-te)
I'M A KING
|
sus |
|
stef
Senior member 115 mesaje
|
Re: Re: 2 in 1 intrebari;))
scris pe 14 nov 2006 22:51 de stef
ma intelegeti gresit..stiu f bine ca nu au nici o treaba cu steroizii..ideea e ca nu prea am momentan de unde sa dau in fiecare luna 1 milion sau poate mai mult pe suplimente asta e tot....si vroiam sa stiu dak cumva dau 3-4 luni si pun ceva masa p mine dak ma opresc apoi ramane ce am pus pe mine..
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: 2 in 1 intrebari;))
scris pe 14 nov 2006 23:05 de crespo
ma intelegeti gresit..stiu f bine ca nu au nici o treaba cu steroizii..ideea e ca nu prea am momentan de unde sa dau in fiecare luna 1 milion sau poate mai mult pe suplimente asta e tot....si vroiam sa stiu dak cumva dau 3-4 luni si pun ceva masa p mine dak ma opresc apoi ramane ce am pus pe mine..
Ramane daca te antrenezi in continuare si iti mentii si inlocuiesti cantitate de prot pe care o luai din suplimente cu proteine din alimente.
I'M A KING
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 14 nov 2006 23:15 de JohnnyBordur
ma intelegeti gresit..stiu f bine ca nu au nici o treaba cu steroizii..ideea e ca nu prea am momentan de unde sa dau in fiecare luna 1 milion sau poate mai mult pe suplimente asta e tot....si vroiam sa stiu dak cumva dau 3-4 luni si pun ceva masa p mine dak ma opresc apoi ramane ce am pus pe mine.. suplimente nu inseamna neaparat 1 mil p saptamana ... o cutie de creatina cu 300 de mii te tine cam 2 luni(una de 500g)
|
sus |
|
stef
Senior member 115 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: 2 in 1 intrebari;))
scris pe 14 nov 2006 23:39 de stef
deci scade ce am pus dupa ce renunt la ele?..eu nu ma vad sa consum mai mult dekt consum in prezent si de asta si ma gandesc la suplimente..altfel ar rezolva pb alimentele..
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: 2 in 1 intrebari;))
scris pe 14 nov 2006 23:45 de JohnnyBordur
deci scade ce am pus dupa ce renunt la ele?..eu nu ma vad sa consum mai mult dekt consum in prezent si de asta si ma gandesc la suplimente..altfel ar rezolva pb alimentele.. depinde ce iei,catiguri oricum o sa ai,creatina de ex te umflii cu apa ,pari mai facut dupa ce nu mai iei scazi (dai apa afara)... dar pastrezi ceva kg de masa puse ,plus ca iti maresti forta,concentratele proteice iti acopera deficitele din alimentatie=>resurse mai multe pt corp=>e capabil de efort mai mare cat timp are "combustibil"...deci de pierdut nu ai nimic,doar de castigat
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 in 1 intrebari;))
scris pe 14 nov 2006 23:57 de crespo
depinde ce iei,catiguri oricum o sa ai,creatina de ex te umflii cu apa ,pari mai facut dupa ce nu mai iei scazi (dai apa afara)... dar pastrezi ceva kg de masa puse ,plus ca iti maresti forta,concentratele proteice iti acopera deficitele din alimentatie=>resurse mai multe pt corp=>e capabil de efort mai mare cat timp are "combustibil"...deci de pierdut nu ai nimic,doar de castigat
)... dar pastrezi ceva kg de masa puse
Cred ca ai glumit ca,kg de masa nu se pun nici cu stero..cu creatina nici atat.
I'M A KING
|
sus |
|
stef
Senior member 115 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 in 1 intrebari;))
scris pe 15 nov 2006 00:29 de stef
eu la proteine ma gandesc..creatina stiu povestea si eu cu umflatu si dezumflatu etc..
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 15 nov 2006 19:41 de Dave
pastrezi ceva kg de masa
intr-adevar
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 in 1 intrebari;))
scris pe 15 nov 2006 20:09 de JohnnyBordur
intr-adevar kg de masa .... nu ma refeream numai muschi ... apa,muschi si grasime ... carcotasi mai sunteti mai !
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 in 1 intrebari;)
scris pe 15 nov 2006 20:14 de crespo
kg de masa .... nu ma refeream numai muschi ... apa,muschi si grasime ... carcotasi mai sunteti mai !
Nu de alta Johnnie dar eu de la creatina nu simt nimic..absolut nimic.
I'M A KING
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 in 1 intreba
scris pe 15 nov 2006 20:37 de JohnnyBordur
Nu de alta Johnnie dar eu de la creatina nu simt nimic..absolut nimic. eu de aia am spus ce am spus pt k eu am ramas cu 3 kg dupa c am terminat o cutie de creatina ... asta dupa desumflare(cea de apa) !
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
scris pe 18 nov 2006 10:36 de crististrong
asa cum spunea cineva fiecare are o limita genetica maxima diferita. adica un ectomorf nu o sa ajunga niciodata la 50 in brat nici cu suplimente nici cu steroizi,pe cand un mezomorf sau un endo are mari sanse.
din cate am mai auzit eu se spune ca natural,cu sau fara suplemnte cam 45 in brat(definit) ar fi o limita genetica,peste care nu mai poti trece decat cu steroizi.
totusi este destul de greu de crezut ca cineva o sa isi atinga limita maxima genetica fara sa se antreneze macar 10-15 ani.
intrebarea ta nr 2 este destul de des intalnita printre incepatori sau cei care fac culturism fara sa deschida cat de cat o revista.asa ca ar fi bine sa incepi de pe acum sa te documentezi,astfel o sa iti maximizezi rezultatele
|
sus |
|
stef
Senior member 115 mesaje
|
scris pe 20 nov 2006 00:42 de stef
din cate am mai auzit eu se spune ca natural,cu sau fara suplemnte cam 45 in brat(definit) ar fi o limita genetica,peste care nu mai poti trece decat cu steroizi.
totusi este destul de greu de crezut ca cineva o sa isi atinga limita maxima genetica fara sa se antreneze macar 10-15 ani.
sincer mi se pare cam exagerat..adik toti care au peste 45 ar insemna ca au luat stero?..si dak in 50 vad o dimensiune remarcabila nu si in 45..si cu suplimente luate klumea deja zic ca e usor sa sari peste 45..nu la toti dar oricum
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 20 nov 2006 14:21 de Spynes
si cu suplimente luate klumea deja zic ca e usor sa sari peste 45..nu la toti dar oricum eu cred k e f greu sa ajungi la 45....dar sa mai zic k e USOR sa treci peste 45..
NU vreau sa te jignesc dar nu cred k ai prea multa experienta in sportul asta ....
TOTUSI dak posezi un genetic f bun..lucrurile stau altfel(dar si cu genetic bun nu e usor sa ajungi la 45)
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 20 nov 2006 18:19 de JohnnyBordur
asa cum spunea cineva fiecare are o limita genetica maxima diferita. adica un ectomorf nu o sa ajunga niciodata la 50 in brat nici cu suplimente nici cu steroizi,pe cand un mezomorf sau un endo are mari sanse.
intrebarea ta nr 2 este destul de des intalnita printre incepatori sau cei care fac culturism fara sa deschida cat de cat o revista.asa ca ar fi bine sa incepi de pe acum sa te documentezi,astfel o sa iti maximizezi rezultatele il avem dovada vie pe Fedor,care nu a luat niciodata steroizi,si face de ...cati ani? si are mai mult de 45 in brat
|
sus |
|
stef
Senior member 115 mesaje
|
scris pe 20 nov 2006 18:41 de stef
NU vreau sa te jignesc dar nu cred k ai prea multa experienta in sportul asta ....
TOTUSI dak posezi un genetic f bun..lucrurile stau altfel(dar si cu genetic bun nu e usor sa ajungi la 45)
hmmm si asta e adevarat ca nu am experienta si asa o fi nu e usor de atins 45-u ala insa n-as crede ca fara steroizi nu ai nici o sansa sa treci de el..
|
sus |
|
crististrong
|
scris pe 20 nov 2006 19:31 de crististrong
hmmm si asta e adevarat ca nu am experienta si asa o fi nu e usor de atins 45-u ala insa n-as crede ca fara steroizi nu ai nici o sansa sa treci de el..
eu am mai spus ca depinde de corpul fiecaruia,dar un lucru e clar:definit calumea si la rece masurat e f f greu de ajuns la 45 in brat,daca o sa observi tu, chiar si sportivii de performanta de la noi cand sunt in concurs nu au mai mult de 47-48 pe brat(si asta cei de la +80kg,cu unele exceptii desigur),desi in off-season majoritatea au 50-52cm pe brat! si stim cu totii cati steroizi baga in pregatirea lor,nu mai e demult un secret!
|
sus |
|
crististrong
|
scris pe 20 nov 2006 19:35 de crististrong
il avem dovada vie pe Fedor,care nu a luat niciodata steroizi,si face de ...cati ani? si are mai mult de 45 in brat
asa e.bine zis ca face de ..... ani! si ce genetic are el! poate ne spune fedor cat timp i-a luat sa ajunga la 45 pe brat(si apoi la 50) si cata munca a depus. dar un lucru e clar! daca faceti sala cati ani a facut el,nu va garanteaza nimeni ca o sa fiti la fel de mari si de puternici!tocmai de asta spuneam ca omul chiar are genetic!
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
scris pe 20 nov 2006 19:43 de crespo
asa e.bine zis ca face de ..... ani! si ce genetic are el! poate ne spune fedor cat timp i-a luat sa ajunga la 45 pe brat(si apoi la 50) si cata munca a depus. dar un lucru e clar! daca faceti sala cati ani a facut el,nu va garanteaza nimeni ca o sa fiti la fel de mari si de puternici!tocmai de asta spuneam ca omul chiar are genetic!
si ce genetic are el!Asta face diferenta!!!Si nu totii au norocul sa-l aiba.
I'M A KING
|
sus |
|
Silver
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 22 nov 2006 23:06 de Silver
intrebare,: de ce exercitiul indreptari cu bara este considerat unul de baza ?
asupra caror muschi actioneaza si - prin urmare- in ce grupa de lucru a muschilor sa-l includ ( thx in advance)
" Puiuleee, hai la masa" - spuse ganterele catre practicant
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 22 nov 2006 23:16 de JohnnyBordur
intrebare,: de ce exercitiul indreptari cu bara este considerat unul de baza ?
asupra caror muschi actioneaza si - prin urmare- in ce grupa de lucru a muschilor sa-l includ ( thx in advance)
este exercitiu de baza,inclusiv la concursurile de powerlifting se fac indreptari,impins orizontal si geno... Revenind... il incluzi la spate,lucreaza muschii spatelui...Daca il faci corect si cu greutate corespunzatoare,e un exercitiu f bun ...
|
sus |
|
Silver
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 22 nov 2006 23:36 de Silver
este exercitiu de baza,inclusiv la concursurile de powerlifting se fac indreptari,impins orizontal si geno... Revenind... il incluzi la spate,lucreaza muschii spatelui...Daca il faci corect si cu greutate corespunzatoare,e un exercitiu f bun ...
merci mult.
o sa-l combin atunci cu impins de la ceafa.
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 22 nov 2006 23:44 de JohnnyBordur
merci mult.
o sa-l combin atunci cu impins de la ceafa.
aa .. impinsu de la ceafa e pt umeri,eu ti-am zis ca indreptarile sunt pentru spate ... ma rog poate ai in antrenament umeri+spate... ,oricum spor la treaba
|
sus |
|
Silver
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 23 nov 2006 00:12 de Silver
aa .. impinsu de la ceafa e pt umeri,eu ti-am zis ca indreptarile sunt pentru spate ... ma rog poate ai in antrenament umeri+spate... ,oricum spor la treaba
asa e... desi io folosesc impinsu de la ceafa cu priza larga si pt. spate.
Anyway ( k tot veni vorba de exercitii pt. spate)
obisnuiesc sa fac ramat la bara T.
"indreptari cu bara" imi era (teoretic) un exercitiu foarte cunoscut. stiu ca l-am incercat de vreo cateva ori ( candva, demult) dar mi s-a parut extrem de straniu. ma sugea de vlaga dar nu reuseam sa identific asupra caror muschi lucreaza. lol
thx one more time for ur advices
|
sus |
|
Silver
Newbie 7 mesaje
|
is it him?
scris pe 1 dec 2006 05:09 de Silver
(pun tot aici intrebarea asta, sper sa nu fiu offtopic...)
are cineva idee: tinerelul din afish este tot Porter Cottrell?
http://www.bodybuilders.com/port7.jpg
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: is it him?
scris pe 1 dec 2006 09:53 de Komura
sper sa nu fiu offtopic
Este off topic.
Ar fi trebuit sa-l pui la sectia "Culturisti" intr-un thread separat.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|