Pagina 1 2 3 4 5 6 7 din 7
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 13 iun 2006 22:39 de csmkr18
Johnny nu ti-au aprobat pozele? asteptam sa te vedem...
i s-au aprobat...
ce ascunzi tu pe akolo mai johnny?lasa mainile libere
oricum,cam aiurea pozitia in care ai pozat,nu se vede decat un pectoral
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
scris pe 14 iun 2006 13:45 de JohnnyBordur
am schimbat una dintre poze ... asteptam sa fie aprobata ...
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
scris pe 16 iun 2006 21:32 de Spaz
Daca nu va stiti comporta ca oamenii atunci va sterg mesajele,poate si userul la un mom dat.Defapt ce pretentii pot avea de la niste copii.... Nu vezi ca el incepe din senin, fara sa-i zic nimic, 'l-in dinti?
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 16 iun 2006 22:31 de Gilu
Nu vezi ca el incepe din senin, fara sa-i zic nimic, 'l-in dinti? Problemele vi le rezolvati pe pm.Sa nu mai vad pe forum certuri chiar si discrete.Disputele sa ramana pe privat daca nu va stiti expune ideile intr-un mod civilizat.Si nu ma lua cu "el a inceput" pt ca nu esti in cls 2.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 17 iun 2006 11:41 de JohnnyBordur
Pot intreba ce s-a intamplat aici ? Din cate observ s-au certat 2 persoane si au fost sterse cateva posturi ..
|
sus |
|
Rabbit
Junior member 30 mesaje
|
scris pe 23 iun 2006 10:56 de Rabbit
aici nu pot sa postez cu guest
Johnny acum ce suplimente folosesti ?
Rabbit m-am semnat, am avut ce-am avut de spus, am plecat!
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 23 iun 2006 11:15 de JohnnyBordur
aici nu pot sa postez cu guest
Johnny acum ce suplimente folosesti ? la Jurnal nu poti posta cu guest. Acum nu folosesc nici un supliment,eventual e ceva ce iau dupa atrenament home made: 2 banane,cam 1 l de lapte 2 oua crude ,o portocala le pun toate in blender sau shaker spune-tii cum vreti si dupa aceea beau lichidul ce rezulta e f bun ca si gust si are si materii de care are nevoie corpul meu pt refacere. Ma gandesc sa ma bag din nou pe creatina,dar cu caldura asta nu cred ca mi-ar merge bine si poate dau in dezhidratare,si asa mai nou cand merg la sala transpir ca un bou ...
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 5 iul 2006 10:29 de JohnnyBordur
Pana acuma merge bine treaba ,azi 4 iulie 2006 Piept+ triceps a mers excelent.
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 5 iul 2006 10:31 de JohnnyBordur
Jurnalul acesta se inchide(fix 1000 de mesaje..),am plecat de pe forum la revedere si bafta in continuare la toti
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
scris pe 6 iul 2006 21:50 de Spaz
Jurnalul acesta se inchide(fix 1000 de mesaje..),am plecat de pe forum la revedere si bafta in continuare la toti Pleci de pe forum?De ce?S-a mai intamplat ceva de la ultima mea logare?Am observat ca au fost sterse cateva pagini la rubrica lui Florin Uceanu.Imi spune si mie cineva despre ce e vorba?
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Johnny
scris pe 6 iul 2006 23:37 de csmkr18
Stai linistit spiritul lui johnny inca mai vegheaza printre noi
ce tare asta..rad singur in fata monitorului
de fapt toti il simtim,chiar daca nu-i mai vedem posturile..sa vezi ca o sa ajngem sa il rugam "Johnny stim ca esti acolo,zi ceva!!!"
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Johnny
scris pe 14 nov 2006 18:03 de Dave
ce faci mai johnny ? vad ca te-ai intors la postat (wellcome back)
ne spui si noua niste dimensiuni noi, ceva ?
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Johnny
scris pe 14 nov 2006 18:51 de JohnnyBordur
ce faci mai johnny ? vad ca te-ai intors la postat (wellcome back)
ne spui si noua niste dimensiuni noi, ceva ? Pai mare lucru nu am realizat ... aproape ca am atins anul ... am mai crescut umpic in forta si dimensiuni...nimic deosebit ... o sa vad si de niste poze curand... piept tot cu 80 merge ... stagnez si nu pot progresa(grupa deficitata,dar o sa incerc ceva ce mi-o zis gilu poate progresez asa) dar am atins circumferinta pieptului 100 cm ,brat 35 si cativa mm la rece,incalzit cam vreo 36,la tricep pot face cu o gantera de 45kg in spate la cap impus cu ambele maini,presa verticala a mers cu 140 kg parca... geno nu fac(stiu e prostie ce fac,dar o sa ma apuc de sapt asta sa fac) ramat fac la aparat cu 7 discuri din 10 cate sunt in total cred (au vreo 10-11kg unul nu stiu exact)... dar nu fortez niciodata asa tare ,vreau sa execut corect si sa simt muschiul biceps din picioare oricum peste 30 kg cu bara nu stiu exact cat pun...daca mai ai ceva sa intrebi feel free to ask si thnx for asking trebuie sa precizez ca am facut gambe cu un om de 116 kg pe umeri cu un picior ! se mira lumea de prin sala ... stateam pe o laditza cu varfurile picioarelor(ca sa fiu distantzat de sol) in fata la un spalier si tipu pe umerii mei si am facut gambe pe un picior cu el,ce sa zic,imi merge bine la gambe
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Johnny
scris pe 14 nov 2006 19:11 de JohnnyBordur
interesanta faza cu gambele...cate rep zici ca ai facut ? pe un picior 5-7 pe fiecare si cu ambele picioare 20
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Johnny
scris pe 14 nov 2006 20:20 de csmkr18
Pai mare lucru nu am realizat
ai facut mai mult ca cel din dreapta asa-i?
http://i5.photobucket.com/albums/y166/roxana21us/fitness.gi f
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Johnny
scris pe 15 nov 2006 20:22 de JohnnyBordur
numa tu stii ce ai vrut sa zici
|
sus |
|
zeberdee
Veteran member 272 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Johnny
scris pe 15 nov 2006 20:31 de zeberdee
numa tu stii ce ai vrut sa zici
dupa urmatoarele 981 de mesaje o sa fie evident...
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Johnny
scris pe 15 nov 2006 20:49 de JohnnyBordur
dupa urmatoarele 981 de mesaje o sa fie evident... ah am inteles ... apai hai ca deja chestia cu mesajele e irelevanta ! nu stiu de ce te mai legi de chestia astia... si oricum daca as vrea sa strang mesaje pana la 2000 as putea scrie la jurnalu personal si cand merg la baie sau cum mananc cu tacamurile,ca doar e jurnal nu ? se vede ca te-ai plictisit de crespo si acuma ai dat de fresh meat laso mai moale
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo
scris pe 15 nov 2006 20:58 de crespo
ah am inteles ... apai hai ca deja chestia cu mesajele e irelevanta ! nu stiu de ce te mai legi de chestia astia... si oricum daca as vrea sa strang mesaje pana la 2000 as putea scrie la jurnalu personal si cand merg la baie sau cum mananc cu tacamurile,ca doar e jurnal nu ? se vede ca te-ai plictisit de crespo si acuma ai dat de fresh meat laso mai moale
Da ma Johnnie s-a plictisit de cat i-am luat neamul la plimbare.Oricum sper ca si Gilu a observat si dupa cum mi-a zis el asa este ca,Csmkr se cam ia de totii de pe forum.Deh,ce sa-i faci daca la om ii place sa fie injurat de familie non-stop asta.Scz de off-topic Johnnie.
I'M A KING
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 15 nov 2006 21:13 de JohnnyBordur
Da ma Johnnie s-a plictisit de cat i-am luat neamul la plimbare.Oricum sper ca si Gilu a observat si dupa cum mi-a zis el asa este ca,Csmkr se cam ia de totii de pe forum.Deh,ce sa-i faci daca la om ii place sa fie injurat de familie non-stop asta.Scz de off-topic Johnnie. ai dreptate ma rog revenind la jurnal azi am incercat o noua metoda ce mi-o spus`o gilu ca sa imi rezolv problema pieptului deficitar,am bagat 2 exercitii pentru piept de catre 4 serii,inclinat si orizontal cu gantere,am facut si spate tot in ziua asta ... tot 2 exercitii tot 4 serii ,is lucrat calumea de tot,sa vedem cum merge refacerea
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 din 7
| |
|