Pagina 1 din 1
Corsicanu
Junior member 18 mesaje
|
Storm
scris pe 15 dec 2006 00:08 de Corsicanu
Am cautat un subiect despre acest produs, dar nu am gasit ........ asa.....
O sa-mi cumpar si yo saptamana asta storm, si sunt curios daca o sa dea rezultate.As vrea sa-mi spuneti si mie(cei care l-au folosit) daca ye bun ca sa fiu sigur ca nu-mi iau teapa
nu mai visa, incearca sa transformi visele in realitate!!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Storm
scris pe 15 dec 2006 00:15 de Gilu
Am cautat un subiect despre acest produs, dar nu am gasit ........ asa.....
O sa-mi cumpar si yo saptamana asta storm, si sunt curios daca o sa dea rezultate.As vrea sa-mi spuneti si mie(cei care l-au folosit) daca ye bun ca sa fiu sigur ca nu-mi iau teapa
Iau inainte si in timpul antr de vre-o 3-4 luni.Merge f bine, dar nu as putea spune ca am rezultate spectaculoase nici in forta nici in masa.O sa incerc sa nu mai iau perioada sa vad diferenta.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
mosuu
Junior member 16 mesaje
|
Re: Re: Storm
scris pe 15 dec 2006 00:20 de mosuu
Iau inainte si in timpul antr de vre-o 3-4 luni.Merge f bine, dar nu as putea spune ca am rezultate spectaculoase nici in forta nici in masa.O sa incerc sa nu mai iau perioada sa vad diferenta. Ce firma produce suplimentul asta sa ma interesez si eu de el?
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Storm
scris pe 15 dec 2006 00:28 de Komura
Ce firma produce suplimentul asta sa ma interesez si eu de el?
Universal Nutrition.
Parere despre produs: foarte buna, dar poti avea si diaree de la el(daca nu ti-l tolereaza stomacul).
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
mariusvldr
Senior member 129 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Storm
scris pe 15 dec 2006 11:09 de mariusvldr
Universal Nutrition.
Parere despre produs: foarte buna, dar poti avea si diaree de la el(daca nu ti-l tolereaza stomacul).
Daca de la creatina monohidrata si FX am avut dureri de stomac sa incerc Storm ce ziceti?
Just say'it
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Storm
scris pe 15 dec 2006 11:21 de Komura
Daca de la creatina monohidrata si FX am avut dureri de stomac sa incerc Storm ce ziceti?
Eu zic ca nu.
Daca vrei neaparat sa incerci, ai putea sa iei cu cineva impreuna o cutie si vezi cum il tolerezi.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
blaNa
Senior member 62 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Storm
scris pe 15 dec 2006 19:03 de blaNa
Eu zic ca nu.
Daca vrei neaparat sa incerci, ai putea sa iei cu cineva impreuna o cutie si vezi cum il tolerezi.
Eu am luat 1 cutie si nu am avut nici o problema, aboslut nici una, inafara de niste rezultate ff spectaculoase Saptamana asta imi voi mai lua una. Garantat cel mai bun produs pe care l-am incercat.
baba la frumusetze sufera.
|
sus |
|
Blu3
Senior member 112 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Storm
scris pe 24 mar 2007 17:59 de Blu3
Eu am luat 1 cutie si nu am avut nici o problema, aboslut nici una, inafara de niste rezultate ff spectaculoase Saptamana asta imi voi mai lua una. Garantat cel mai bun produs pe care l-am incercat.
Organismul uman este f diferit!Daca mie ii prieste Gain fast(dar nu e adevarat),asat nu inseamna ca pe X il ajuta la fel de mult si tot asa...Nu am luat nici makar o cutie de storm pana acum...Comanda tre" sa soseascva luni sau marti si o sa va tin la curent cu rezultatele "spectaculoase".
Un prieten ectomrf mi l-a recomandat,dar mi-a spus ca actioneaza aproape asemeni uni stero:cand nu mai iei...ajungi de unde ai plecat!In principui, a avut rezultate f bune dar asta pe perioada cat a luat....
Mi-e dor sa fiu ...nebun!
|
sus |
|
Blu3
Senior member 112 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Storm
scris pe 28 mai 2007 22:32 de Blu3
Cu textul"AM INCERCAT-O SI PE ASTA..."pot sa va spun ca printre multele produse pe care le-am luat am incercat si storm!O CUTIE..SINGUR...CU AROMA DE STRUGURI...
Efecte mari nu-s,diaree nu,dar va sfatuiesc sa luati doar aroma de struguri...Stormul actioneaza ca un volumizator si pt cei care au inima ami puternica sa incerce concomitent si shock terapy....
astept mes
Mi-e dor sa fiu ...nebun!
|
sus |
|
Criminalu
Veteran member 248 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Storm
scris pe 29 mai 2007 14:01 de Criminalu
Cu textul"AM INCERCAT-O SI PE ASTA..."pot sa va spun ca printre multele produse pe care le-am luat am incercat si storm!O CUTIE..SINGUR...CU AROMA DE STRUGURI...
Efecte mari nu-s,diaree nu,dar va sfatuiesc sa luati doar aroma de struguri...Stormul actioneaza ca un volumizator si pt cei care au inima ami puternica sa incerce concomitent si shock terapy....
astept mes iau si eu de 3 saptamani am crescut ceva in forta...
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|