Pagina 1 din 1
Ombladoon
Senior member 130 mesaje
|
piept
scris pe 31 mar 2006 16:09 de Ombladoon
care poate sa-mi spuna si mie un program pt piept astfel incat sa sa lucrez doar pe partea de jos a pieptului si "santul"
Totu pare mare atunci cand esti mic.
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: piept
scris pe 31 mar 2006 18:21 de JohnnyBordur
care poate sa-mi spuna si mie un program pt piept astfel incat sa sa lucrez doar pe partea de jos a pieptului si "santul" fluturari orizontale si declinat...
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Ombladoon
Senior member 130 mesaje
|
Re: Re: piept
scris pe 1 apr 2006 12:44 de Ombladoon
fluturari orizontale si declinat...
ce ziceti de niste fluturari la plan declinat? ar intra ceva?
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: Re: piept
scris pe 1 apr 2006 14:48 de testsuspensi
teoretic da dar eu iti dau un sfat pieptul superior poate fi cat de mare ca tot va fii ain dar cel inferior daca e prea dezvvoltat in raport cu celelalte sectiuni va crea senzatia de sani si va fii disgratios
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: piept
scris pe 1 apr 2006 15:29 de JohnnyBordur
teoretic da dar eu iti dau un sfat pieptul superior poate fi cat de mare ca tot va fii ain dar cel inferior daca e prea dezvvoltat in raport cu celelalte sectiuni va crea senzatia de sani si va fii disgratios
de acord baga fluturarile orizontal ... ca forma aia a pectoralului ... sa "curga" asa in jos(forma de lacrima aproape) umpic de tot obtii odata ce iti maresti pectoralul si nu daca bagi mult declinat ... asta nu inseamna ca trebuie sa desconsideri sau sa renunti la declinat sau inclinat ... toate au rol foarte important ! dar ... fluturarile orizontale dezvolta cel mai bine pieptul ! fapt dovedit !
|
sus |
|
bytzu
Veteran member 174 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: piept
scris pe 1 apr 2006 22:35 de bytzu
de acord baga fluturarile orizontal ... ca forma aia a pectoralului ... sa "curga" asa in jos(forma de lacrima aproape) umpic de tot obtii odata ce iti maresti pectoralul si nu daca bagi mult declinat ... asta nu inseamna ca trebuie sa desconsideri sau sa renunti la declinat sau inclinat ... toate au rol foarte important ! dar ... fluturarile orizontale dezvolta cel mai bine pieptul ! fapt dovedit ! voi cam cu cat faceti fluturaril in raport cu impinsul orizontal cu bara?
o viata ai, macar traieste-o la maxim(FARA tigari, alcool sau droguri, implicit steroizi)
"Eat like a son of bitch and train like a mother fucker! "
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: piept
scris pe 2 apr 2006 10:20 de JohnnyBordur
voi cam cu cat faceti fluturaril in raport cu impinsul orizontal cu bara? cam foarte putin ..eu fac 3 repetari cu 70 kg impins si fluturari cam cu ... 10kg vreo 10 repetari ... maybe 12kg-13kg(n-am incercat)...for shame
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: piept
scris pe 2 apr 2006 20:21 de testsuspensi
fluturarile in ziua de azi sunt considerate pentru fibrare dar in trecut arnold le considera principalul constructor la nivelul pieptului.
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
scris pe 2 apr 2006 20:43 de Spaz
ce ziceti de niste fluturari la plan declinat? ar intra ceva? Sunt cele mai bune.In orice caz, trebuie sa le amesteci.O serie impins orizontal, una impins inclinat, una declinat, dup-aia fluturari in toate pozitile.Eu asa mi-am facut pieptul mare, ca-l aveam plat.
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
Ombladoon
Senior member 130 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: piept
scris pe 3 apr 2006 22:37 de Ombladoon
Sunt cele mai bune.In orice caz, trebuie sa le amesteci.O serie impins orizontal, una impins inclinat, una declinat, dup-aia fluturari in toate pozitile.Eu asa mi-am facut pieptul mare, ca-l aveam plat.
mai bine plat decat cu gaura in centru.
|
sus |
|
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: piept
scris pe 3 apr 2006 22:42 de RaduZZZ
apropo...cum scap de gaura aia din centru?am si partea de sus a pieptului bine dezvoltata,dar totusi mi se vede putin gaura aia.nu mult,dar as vrea sa ma scap de tot de ea.sugestii?eu ma gandeam la flotari la paralele
what goes around comes around
|
sus |
|
Andrei18
Veteran member 278 mesaje
|
scris pe 3 apr 2006 23:17 de Andrei18
ce ziceti de niste fluturari la plan declinat? ar intra ceva?
ar intra ceva dar daca tu vrei sa-ti dezvolti masa musculara cu fluturarile nu o sa prea reusesti deoarece fluturarile nu este un exercitiu pt masa musculara fluturarile este un exercitiu care mai de graba ajuta la intinderea musculara care este foarte importanta
eu mai de graba ti-as recomanda: 4 seri declinat si apoi flotari la paralele 4 seri iar apoi mai poti baga u un exercitiu de pompare parerea mea
|
sus |
|
Andrei18
Veteran member 278 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: piept
scris pe 3 apr 2006 23:21 de Andrei18
apropo...cum scap de gaura aia din centru?am si partea de sus a pieptului bine dezvoltata,dar totusi mi se vede putin gaura aia.nu mult,dar as vrea sa ma scap de tot de ea.sugestii?eu ma gandeam la flotari la paralele
da se poate sa scami cu flotari la paralele dar foarte greu parerea mea
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: piept
scris pe 4 apr 2006 17:07 de JohnnyBordur
da se poate sa scami cu flotari la paralele dar foarte greu parerea mea nu stii ce vorbesti mai ! fluturarile is printre cele mai indicate exercitii pentru masa la piept ! fapt dovedit !
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 5 apr 2006 22:26 de Spynes
nu stii ce vorbesti mai ! fluturarile is printre cele mai indicate exercitii pentru masa la piept ! fapt dovedit ! pt masa la piept este recomandat impinsul ori cu bara ori cu gantera nu fluturarile ,bineinteles au si ele rolul lor important insa de obicei se executa dupa un exercitiu de impins (el fiind ex de baza pt piept) deci Bordura nu te mai lua de tipu ala fiindk nu ai dreptate ! impinsul e de MASA fluturarile sunt ceva de mijloc k sa spun asa dintre masa si fibrare!
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: piept
scris pe 5 apr 2006 22:51 de Gilu
pt masa la piept este recomandat impinsul ori cu bara ori cu gantera nu fluturarile ,bineinteles au si ele rolul lor important insa de obicei se executa dupa un exercitiu de impins (el fiind ex de baza pt piept) deci Bordura nu te mai lua de tipu ala fiindk nu ai dreptate ! impinsul e de MASA fluturarile sunt ceva de mijloc k sa spun asa dintre masa si fibrare! Ca sa intelegeti si voi:La impins pt piept cu bara sau gantere,60% din stres il preiau tricepsii si umerii.....40% merge pe piept.Cred ca fluturarile la aparat sunt singurul exercitiu ce izoleaza pieptul calumea in sensul ca mai mult de 80% din stres sa cada pe pectoral.Impinsul,geno,indreptarile,etc...nu degeaba se numesc exercitii complexe,compuse,pt ca participa mai multe grupe musculare si articulatii la executarea miscarii,sunt eficiente pt ca poti folosi o incarcatura mai mare,deci=>stimul mai mare.Daca sti sa te antrenezi HIT poti sa it idezvolti un piept masiv doar dintr-o serie de impins si una de fluturari(fara incalzire,incalzirea este compusa din 4 serii de impins la piept cu 5 sec pt partea negativa a miscarii la fiecare rep)
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: piept
scris pe 5 apr 2006 23:30 de Spynes
Ca sa intelegeti si voi:La impins pt piept cu bara sau gantere,60% din stres il preiau tricepsii si umerii.....40% merge pe piept.Cred ca fluturarile la aparat sunt singurul exercitiu ce izoleaza pieptul calumea in sensul ca mai mult de 80% din stres sa cada pe pectoral.Impinsul,geno,indreptarile,etc...nu degeaba se numesc exercitii complexe,compuse,pt ca participa mai multe grupe musculare si articulatii la executarea miscarii,sunt eficiente pt ca poti folosi o incarcatura mai mare,deci=>stimul mai mare.Daca sti sa te antrenezi HIT poti sa it idezvolti un piept masiv doar dintr-o serie de impins si una de fluturari(fara incalzire,incalzirea este compusa din 4 serii de impins la piept cu 5 sec pt partea negativa a miscarii la fiecare rep) stiu ce e ala ex compus si ex de izolare si tot ce ai zis tu acolo vroiam sa spun doar k pt cresterea im masa se foloseste(in primul rand) un exercitiu de BAZA iar exercitiile de baza sunt exercitiile compuse!!!!!!
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Ombladoon
Senior member 130 mesaje
|
scris pe 6 apr 2006 14:49 de Ombladoon
pt masa la piept este recomandat impinsul ori cu bara ori cu gantera nu fluturarile ,bineinteles au si ele rolul lor important insa de obicei se executa dupa un exercitiu de impins (el fiind ex de baza pt piept) deci Bordura nu te mai lua de tipu ala fiindk nu ai dreptate ! impinsul e de MASA fluturarile sunt ceva de mijloc k sa spun asa dintre masa si fibrare!
ma refeream la marirea pieptului pe mijloc unde e santul..la mine chiar mai accentuat.....pot sa fac eu impins cu bara pana innebunesc ca nu se pune nimic in centru.
|
sus |
|
Culture
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 7 apr 2006 19:55 de Culture
La partea superioara a pectoralilor...ce exercitii au "marit" cel mai mult ? (numai la acea parte)
Crede...dar si cerceteaza...
|
sus |
|
alexcbr80
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 8 apr 2006 16:05 de alexcbr80
Fa repetarile f. incet lasale pe piept in 3sec. si ridicale in 4-5sec. sa vezi atunci
Ce nu ma omorat azi maine ma face mai puternic
|
sus |
|
vlad_adry4n
Junior member 18 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: piept
scris pe 6 ian 2007 22:56 de vlad_adry4n
si io am o prb asemanatoare...am doar partea de jos a pectoralilor dezvoltata ...mie ce ex imi recomandati pe dezvoltarea partii superioare? dar cand faci impins din culcat ce parte lucreaza cel mai mult?
J|had
|
sus |
|
aurel
Senior member 101 mesaje
|
scris pe 6 ian 2007 23:48 de aurel
La partea superioara a pectoralilor...ce exercitii au "marit" cel mai mult ? (numai la acea parte)
exercitii de pulover, alea sunt destule de bune pt masa, se dezvolta in general partea superioara
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: piept
scris pe 7 ian 2007 00:25 de JohnnyBordur
exercitii de pulover, alea sunt destule de bune pt masa, se dezvolta in general partea superioara pullover e pt marirea cutiei toracice si se face cand inca esti in crestere daca vrei sa aiba efect. Pt partea superioasa a pectoralului dupa cum spunea omu de mai sus e impinsul din inclinat,preferabil unghi mai mare de 45 de grade ... dar nici prea mare ca sa nu fie orizontal,vreo 55-60 de grade zic eu ...asta ca sa eviti implicarea cat mai mare a umerilor,si daca e prea mult 60 de grade macar stii ca lucrezi pect. superiori cu cei normali daca se poate spune asa
|
sus |
|
URZI
Senior member 56 mesaje
|
re
scris pe 9 ian 2007 09:03 de URZI
daca pectoralii sunt despartiti printr-un sant nu ai ce face!
oricat ai trage de fiare nu o sa poti sa faci muschiul sa creasca pe stern
doar faptul ca vor fi mai mari si mai umflati va da impresia k s-au apropiat!
|
sus |
|
Cristi2
Junior member 33 mesaje
|
Re: re
scris pe 9 ian 2007 14:11 de Cristi2
Dupa parerea voastra, care tipuri de exercitii sunt mai eficiente: impins cu haltera sau impins cu ganterele?
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: re
scris pe 9 ian 2007 14:32 de OuTKasteD
Dupa parerea voastra, care tipuri de exercitii sunt mai eficiente: impins cu haltera sau impins cu ganterele?
Cele mai eficiente sunt ambele folosite combinat
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: re
scris pe 9 ian 2007 15:35 de JohnnyBordur
Cele mai eficiente sunt ambele folosite combinat mai bune sunt ganterele pentru ca ai o miscare mult mai completa ... insa trebuie neaparat si cu bara ca altfel nu mai dai randament...
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: re
scris pe 9 ian 2007 17:37 de OuTKasteD
mai bune sunt ganterele pentru ca ai o miscare mult mai completa ... insa trebuie neaparat si cu bara ca altfel nu mai dai randament...
Deci in concluzie, te repeti, ambele folosite combinat.
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|