Pagina 1 din 1
nicu21
Veteran member 179 mesaje
|
Creatina...
scris pe 29 iun 2006 15:27 de nicu21
Salutare...sunt cam nedumerit in legatura cu acest supliment...Am auzit ca acest supliment este interzis in anumite sporturi ,cum ar fi ciclism,inot...Unde vreau sa ajung,la fotbal!am auzit idei si idei,voi ce stiti e interzis sau nu acest supliment in fotbalul de performanta?...Si apropo un fotbalist mi-a spus ca i puneau sa faca cura de creatina in extra sezon,si cica e buna dar iti mananca tot calciul din oase.Eu sincer nu prea cred ,voi ce ziceti?....
Esti ceea ce mananci!...
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Creatina...
scris pe 29 iun 2006 16:33 de Spynes
Salutare...sunt cam nedumerit in legatura cu acest supliment...Am auzit ca acest supliment este interzis in anumite sporturi ,cum ar fi ciclism,inot...Unde vreau sa ajung,la fotbal!am auzit idei si idei,voi ce stiti e interzis sau nu acest supliment in fotbalul de performanta?...Si apropo un fotbalist mi-a spus ca i puneau sa faca cura de creatina in extra sezon,si cica e buna dar iti mananca tot calciul din oase.Eu sincer nu prea cred ,voi ce ziceti?.... Olaroiu spunea k nu fol acest supliment fiindk favorizeaza rupturile musculare ,deoarece cresete masa musculara dar se depune si apa
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 29 iun 2006 16:33 de Spynes
Salutare...sunt cam nedumerit in legatura cu acest supliment...Am auzit ca acest supliment este interzis in anumite sporturi ,cum ar fi ciclism,inot...Unde vreau sa ajung,la fotbal!am auzit idei si idei,voi ce stiti e interzis sau nu acest supliment in fotbalul de performanta?...Si apropo un fotbalist mi-a spus ca i puneau sa faca cura de creatina in extra sezon,si cica e buna dar iti mananca tot calciul din oase.Eu sincer nu prea cred ,voi ce ziceti?.... Olaroiu spunea k nu fol acest supliment fiindk favorizeaza rupturile musculare ,deoarece cresete masa musculara dar se depune si apa
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
vortex
Veteran member 177 mesaje
|
scris pe 29 iun 2006 20:13 de vortex
vezi ca eu am probleme cu rinichi si cu urinatu din cauza creatinei
nimic nu-i imposibil
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Creatina...
scris pe 29 iun 2006 22:51 de JohnnyBordur
vezi ca eu am probleme cu rinichi si cu urinatu din cauza creatinei esti sigur ? ai bagat o cutie / zi sau cum ai reusit ? esti ffffff sensibil ?
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
LevroneDan
Veteran member 209 mesaje
|
scris pe 29 iun 2006 22:53 de LevroneDan
vezi ca eu am probleme cu rinichi si cu urinatu din cauza creatinei
mai baieti sa lasam bancurile ... creatina nu are efecte secundare!!!! si nici efectele bune.. adik cresterea masei musculare nu sunt miraculoase
Creapure se zice ca e cea mai buna... dar.. inca nu am vazut ceva miraculos cu toate ca iau de un an de zile.. cu pauze
efecte secundare .. de la firma asta nu sunt.. de la restul nu stiu ca nu am probat
Dj
|
sus |
|
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
Re: Re: Re: Creatina...
scris pe 29 iun 2006 23:01 de RaduZZZ
eu am auzit k virgula creatina imbunatateste auzul si simtul mirosului..partea proasta e ca iti cresc perciuni de rata si un calcai in varful capului..deci eu as zice sa nu iei
what goes around comes around
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
scris pe 29 iun 2006 23:02 de crespo
mai baieti sa lasam bancurile ... creatina nu are efecte secundare!!!! si nici efectele bune.. adik cresterea masei musculare nu sunt miraculoase
Creapure se zice ca e cea mai buna... dar.. inca nu am vazut ceva miraculos cu toate ca iau de un an de zile.. cu pauze
efecte secundare .. de la firma asta nu sunt.. de la restul nu stiu ca nu am probat
sunt efecte secundare mai ales la nivelul rinichilor daca nu bei apa si iei creatina cu masura de la proteine sunt si efecte nasoale eu am luat creatina fosfata hardbody care e prastie si am baut 4-5 l de apa pe zi si n-am nimic si rezultatele sunt bune
I'M A KING
|
sus |
|
alexz_rich
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 29 iun 2006 23:06 de alexz_rich
Stii u ca nu are efecte secundare , nu mai vb prosti .
Depinde de la individ la individ poti avea de la probeleme cu rinichi pana la mancarmi pete rosi pe fata sau dureri de stomac si diaree.
Deci ar trebuii sa scrie pe cutie ca are efetcte secundare.
|
sus |
|
alexz_rich
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 29 iun 2006 23:07 de alexz_rich
Salutare...sunt cam nedumerit in legatura cu acest supliment...Am auzit ca acest supliment este interzis in anumite sporturi ,cum ar fi ciclism,inot...Unde vreau sa ajung,la fotbal!am auzit idei si idei,voi ce stiti e interzis sau nu acest supliment in fotbalul de performanta?...Si apropo un fotbalist mi-a spus ca i puneau sa faca cura de creatina in extra sezon,si cica e buna dar iti mananca tot calciul din oase.Eu sincer nu prea cred ,voi ce ziceti?....
IN franta este interzisa si in fotbal.
|
sus |
|
nicu21
Veteran member 179 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Creatina...
scris pe 30 iun 2006 00:30 de nicu21
Stii u ca nu are efecte secundare , nu mai vb prosti .
Depinde de la individ la individ poti avea de la probeleme cu rinichi pana la mancarmi pete rosi pe fata sau dureri de stomac si diaree.
Deci ar trebuii sa scrie pe cutie ca are efetcte secundare.
Da,intradevar aici si eu iti dau dreptate....de la individ la individ.
Eu, de exemplu am luat vreo 3 luni fara pauza creatina de la mai multe firme,de toate felurile,asta pana cand au inceput sa imi apara bubite mici si rosii pe picioare.Am renuntat la acea creatina si am luat alta,de la asta a inceput sa imi mearga burta incontinuu...ma pisam pe c**
Deci eu sunt de parere ca e cel mai puternic supliment si stimulator...si cred ca ar trebui scos definitiv din sporturile de performanta cum ar fi fotbalul.
Esti ceea ce mananci!...
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 30 iun 2006 00:36 de Gilu
dar.. inca nu am vazut ceva miraculos cu toate ca iau de un an de zile.. cu pauze
Miracole nu vei vedea de la suplimente indiferent cati ani le vei folosii de acum inainte......
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
alexz_rich
Senior member 131 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Creatina...
scris pe 30 iun 2006 00:56 de alexz_rich
Miracole nu vei vedea de la suplimente indiferent cati ani le vei folosii de acum inainte......
Daca traiesti in Romania DA , pe cand in state este alte mancare de peste.
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Creatina...
scris pe 30 iun 2006 01:01 de Gilu
Daca traiesti in Romania DA , pe cand in state este alte mancare de peste. Nu stiu ce sa zic....pana la urma totul depinde de capacitatea de asimilare,reconstructie musculara,nivele de hormoni,etc...aceste lucruri pot fii influentate,marite considerabil doar cu steroizi.Nu te lasa indus in eroare de sutele de suplimente care le vezi pe www.bodybuilding.com .....sunt doar ca sa prosteasca clientul neinformat
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
alexz_rich
Senior member 131 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Creatina...
scris pe 30 iun 2006 16:29 de alexz_rich
Nu stiu ce sa zic....pana la urma totul depinde de capacitatea de asimilare,reconstructie musculara,nivele de hormoni,etc...aceste lucruri pot fii influentate,marite considerabil doar cu steroizi.Nu te lasa indus in eroare de sutele de suplimente care le vezi pe www.bodybuilding.com .....sunt doar ca sa prosteasca clientul neinformat
Sunt oameni cu experienta dupa alt forum care au incercat si au avut numai cuvnte de lauda de ex : gakic sau no-explode.
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Creatina...
scris pe 30 iun 2006 17:08 de Gilu
Sunt oameni cu experienta dupa alt forum care au incercat si au avut numai cuvnte de lauda de ex : gakic sau no-explode. Bineinteles ca sunt si suplimente cu adevarat bune....dar sunt putine.
Intrati aici=>
|
sus |
|
vipvip
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 10 iul 2007 12:01 de vipvip
vezi ca eu am probleme cu rinichi si cu urinatu din cauza creatinei Daca nu bei 4-5-6 litri de apa ca te umfli , asha am patit si yo bagam in draci forta da rezultate ... si cand am inceput sa beau mult apa m`am umblat in spate si la umeri parca eram pui de avicola
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|