Pagina 1 2 3 din 3
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Suplimente ULTIMATE NUTRITION
scris pe 1 mai 2007 18:10 de Gilu
Thread destinat suplimentelor Ultimate Nutrition.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Suplimente ULTIMATE NUTRITION
scris pe 1 mai 2007 19:28 de Dave
Chiar am citit acum 2 zile pe topc. iar odin spunea ca Horse Power de la Ultimate Nutrition i se pare mai puternic decat No-Explode-ul. A incercat cineva ?
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
Re: Re: Suplimente ULTIMATE NUTRITION
scris pe 6 aug 2007 18:49 de jockasta
Chiar am citit acum 2 zile pe topc. iar odin spunea ca Horse Power de la Ultimate Nutrition i se pare mai puternic decat No-Explode-ul. A incercat cineva ?
E cel mai beton supliment care l-am folosit vreodata! Pe bune!
no fear
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Suplimente ULTIMATE NUTRITION
scris pe 14 oct 2007 12:38 de Macho
care stie o adresa pe care pot comanda produse de la ultimate nutrition?
am gasit o adresa care aduce si de la ultimate...dar aduce doar 2 produse de la firma respectiva....
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 14 oct 2007 12:49 de Komura
am gasit o adresa care aduce si de la ultimate...dar aduce doar 2 produse de la firma respectiva....
Trebuie sa vorbesti cu Odin prin PM/MP(banuiesc ca stii despre cine vorbesc).
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Suplimente ULTIMATE NUTRITION
scris pe 14 oct 2007 12:59 de Macho
Trebuie sa vorbesti cu Odin prin PM/MP(banuiesc ca stii despre cine vorbesc).
nu stiu...ca nu am mai vb cu el...
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 14 oct 2007 13:04 de Spynes
am gasit o adresa care aduce si de la ultimate...dar aduce doar 2 produse de la firma respectiva.... http://www.suplimente.ro/firma.php?id=34 sunt majoritatea produselor de la firma asta...si poti face si comanda!
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 14 oct 2007 13:18 de Macho
http://www.suplimente.ro/firma.php?id=34 sunt majoritatea produselor de la firma asta...si poti face si comanda!
am intrat pe adresa dar nu au produse de la ultimate nutrition
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Suplimente ULTIMATE NUTRITION
scris pe 14 oct 2007 13:44 de Spynes
am intrat pe adresa dar nu au produse de la ultimate nutrition acum am vz....tu cauti ultimate nutrition ..credeam k vb de OPTIMUM NUTRITION..my error SORRY!
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente ULTIMATE NUTRITION
scris pe 14 oct 2007 13:47 de Macho
acum am vz....tu cauti ultimate nutrition ..credeam k vb de OPTIMUM NUTRITION..my error SORRY!
Optimum Nutrition imi apare...da de la Ultimate nimik
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 14 oct 2007 18:03 de Komura
Ti-am trimis PM.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
scris pe 16 nov 2007 19:22 de dolphspeed99
http://www.suplimente.ro/firma.php?id=34 sunt majoritatea produselor de la firma asta...si poti face si comanda!
Incepand cu 1 ianuarie va fi disponibila si in Romania gama completa de la Ultimate Nutrition si o veti putea comanda online pe www.musclefitness.ro.
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 16 nov 2007 19:33 de gere
Incepand cu 1 ianuarie va fi disponibila si in Romania gama completa de la Ultimate Nutrition si o veti putea comanda online pe www.musclefitness.ro.
exista moduri mai subtile de a face reclama.(sau esti fan musclef?).
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
scris pe 16 nov 2007 21:39 de Lukiano
OK!
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
Ultimate
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 8 dec 2007 10:07 de Ultimate
Ma numesc LAszlo J. Kovacs si sunt unicul importator in Romania courtesy of Nicu Giurgi impreuna cu Mona Sas Muresan si sotul ei Mircea.
Pentru oferta de preturi sau relatii punctate va rog sa ma contactati la adresa lacikovacs2002@yahoo.com sau cell # 0745.847.847
Multumesc.
@dolphspeed99
Sa fi tu sanatos...Ultimate Nutrition cel adevarat SE AFLA DEJA in Romania de 1 an CA UNIC DISTRIBUITOR.Toti ceilalti vor fi dati in judecata si daca au cumparat pe cont propriu marfa pana acum (prin absurd) nu o vor mai putea face decat prin mine.Exista o firma starso xxx care a incercat aceasta manevra si facea reclama ca va avea produse din 1 dec si au ramas asa...
Quitters don t win , winners don t quit
|
sus |
|
Ultimate
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 8 dec 2007 10:09 de Ultimate
Ai ocazia sa imi pui intrebarile pe care le doresti eu scriu sub userul Odin pe mai multe forumuri romanesti si internationale,dar aici era luat deja...
Simte-te liber sa ma intrebi orice doresti...
|
sus |
|
grogo21ro
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 8 dec 2007 13:21 de grogo21ro
Ai ocazia sa imi pui intrebarile pe care le doresti eu scriu sub userul Odin pe mai multe forumuri romanesti si internationale,dar aici era luat deja...
Simte-te liber sa ma intrebi orice doresti...
aveti vreun site in care putem vedea suplimentele?
Spor la fiare si ultimul salut al culturistilor: "creasca bratzu !"
|
sus |
|
PopeyeTheSai
Veteran member 326 mesaje
|
scris pe 8 dec 2007 13:24 de PopeyeTheSai
Odin ai putea sa ne dai o lista cu produsele Ultimate Nutrition de care dispui si preturile acestora?Multumesc!
|
sus |
|
Ultimate
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente ULTIMATE NUTRIT
scris pe 9 dec 2007 00:21 de Ultimate
aveti vreun site in care putem vedea suplimentele?
http://www.ultimatenutrition.com/
click "Products" si in proportie de 90 si % am tot ce e pe site.
|
sus |
|
Ultimate
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente ULTIMATE NUTRIT
scris pe 9 dec 2007 00:23 de Ultimate
Odin ai putea sa ne dai o lista cu produsele Ultimate Nutrition de care dispui si preturile acestora?Multumesc!
Te rog sa imi trimiti mesaj privat cu adresa ta mail si iti trimit o oferta .
|
sus |
|
PopeyeTheSai
Veteran member 326 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente ULTIMATE NU
scris pe 9 dec 2007 01:11 de PopeyeTheSai
Te rog sa imi trimiti mesaj privat cu adresa ta mail si iti trimit o oferta . Ok,ti-am trimis!
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Muscle Juice
scris pe 12 ian 2008 17:08 de bogdanbgd
am primit recent de la Ultimate, produsul Muscle Juice.
A incercat cineva ?
Ce parere aveti in general despre produsele Ultimate, ce ati incercat, stiti o sursa klumea de unde se poate face comanda ?
Merci
|
sus |
|
Lucaciu
Newbie 9 mesaje
|
Re: Muscle Juice
scris pe 1 mar 2008 18:58 de Lucaciu
Muscle Juice am luat si mi se pare ok, mia placut mult Horse Power care lam folosit o perioada dar parca tot Animal Pump e mai bun
|
sus |
|
Spartacus
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Muscle Juice
scris pe 2 mar 2008 21:19 de Spartacus
Muscle Juice am luat si mi se pare ok, mia placut mult Horse Power care lam folosit o perioada dar parca tot Animal Pump e mai bun
de unde ai comandat Muscle Juice? exista o alternativa mai buna cam la acelasi pret?
|
sus |
|
Lucaciu
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Muscle Juice
scris pe 20 mar 2008 12:55 de Lucaciu
de unde ai comandat Muscle Juice? exista o alternativa mai buna cam la acelasi pret?
Eu le cumpar din oras, sunt din Baia Mare.Din pacate cumpar si eu de la U.N. destul de rar pentru ca sunt destul de scumpe (bugetul meu e cam mic) . Un produs interesant de la ei mi se pare Iso Mass Xtreme Gainer nu l-am incercat dar daca contine ce scrie pe site-ul de prezantare cred ca e foarte bun.
|
sus |
|
enemgabriel
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Muscle Juice
scris pe 22 mar 2008 18:12 de enemgabriel
toata lumea se confrunta cu probleme aici:
-reclame(reclama serioasa o face omul si nu ziarul si televizorul).
-nu se gasesc produse
-nu sunt liste de preturi
-nu sunt prospecte
-nu stiu daca sunt naturale sau nu(vezi cazuri multe de boli)
-nu este site in limba romana
-nu sunt consumate la scara larga(asa ca nu stim daca sunt bune sau nu)
Daca vreti ceva suplimente NATURALE va astept pe mail(va voi argumenta tot ceea ce va pot oferi),nu va spun firma pentru ca nu am voie dar va daun indiciu-sunt suplimente alimetare consumate de peste 10 milioane de consumatori(se poate verifica pe site-ul original al firmei) si sunt consumate si de sportivi din tara noastra(echipele de gimnastica masculina si feminina).
"Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor şansa să câştige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!"
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
scris pe 23 mar 2008 21:32 de dolphspeed99
Ma numesc LAszlo J. Kovacs si sunt unicul importator in Romania courtesy of Nicu Giurgi impreuna cu Mona Sas Muresan si sotul ei Mircea.
Pentru oferta de preturi sau relatii punctate va rog sa ma contactati la adresa lacikovacs2002@yahoo.com sau cell # 0745.847.847
Multumesc.
@dolphspeed99
Sa fi tu sanatos...Ultimate Nutrition cel adevarat SE AFLA DEJA in Romania de 1 an CA UNIC DISTRIBUITOR.Toti ceilalti vor fi dati in judecata si daca au cumparat pe cont propriu marfa pana acum (prin absurd) nu o vor mai putea face decat prin mine.Exista o firma starso xxx care a incercat aceasta manevra si facea reclama ca va avea produse din 1 dec si au ramas asa...
Din pacate, nu ar trebui sa dezinformati lumea: NU sunteti unicul importator Ultimate Nutrition din Romania, ci doar autorizat. De fapt, nicu giurgi este autorizat pe ungaria, iar fam Muresan cumpara de la el (nicu giurgi). Si oricine poate cumpara de oriunde, fara sa-i puteti face nimic. Nu mai amenintati cu datul in judecata, ca nu va cred nici copiii. In cel mai rau caz, daca aveti un contract de exclusivitate, ceea ce nu este cazul, puteti da in judecata pe Ultimate Nutrition din SUA ca nu respecta contractul, dar in nici un caz pe alt reseller din Romania care nu cumpara de la dvs.
SC EUROFITNESS SRL este de asemenea distribuitor autorizat al produselor Ultimate Nutrition in Romania (asta se poate verifica de oricine trimitand un email cu aceasta intrebare la Ultimate Nutrition). Puteti vedea lista completa de produse UN si la adresa: www.ultimatenutrition.com.ro. Faceti o comparatie intre adresa de net a dlui Kovacs si adresa noastra si veti vedea cine este mai transparent si mai .... corect!!!
Si inca ceva, domnule Laszlo Kovacs: vindeti produse UN de un an in Romania. Cand aveti de gand sa le autorizati la IBA, sa fiti si dvs in legalitate? Noi am trimis deja dosarele pt autorizare. Va asteptam si pe dvs sa cheltuiti peste 20.000 RON cu autorizarea produselor. Numai bine!
PS: De acum nu veti mai putea merge cu adaosuri de 200-300% la anumite produse(ex: Omega3)! Nu mai sunteti singur in Romania! De acum aveti concurenta ... o concurenta care merge cu preturi CORECTE !!!
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 18 mai 2008 21:54 de Gilu
De ~2 sapt folosesc ProStar Whey si va pot spune ca e cel mai bun concentrat din zer din cate am incercat pana acum....gust excelent, omogenitate instanta.Recomand.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|