Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 din 12
furion
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 6 feb 2008 22:37 de furion
nu. mai bine iti dai banii pe un concentrat proteic cu absortie rapida si lenta
am. ideal protein de la redis asta este. deci u zici sa iau pe langa asta doar animal pak, fara celelalte 2?
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
scris pe 17 feb 2008 20:34 de bogdanbgd
salut.
A incercat cineva Unilever ? Ce parere aveti ?
|
sus |
|
Lucaciu
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 15 mar 2008 14:35 de Lucaciu
Am facut comanda azi la mai multe suplimente printre care si 2 cutii de ENERGY PAK. A LUAT CINEVA , E CEVA DE CAPU' LUI? nu am gasit pe nici un forum despre acest produs
|
sus |
|
cautv3na
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 29 mar 2008 19:28 de cautv3na
Cine a incercat de la Universal produsul DHEA...eu am inteles ca este net superior produselor din aceeasi categorie!!! Astept pareri
sa
|
sus |
|
cuando
Veteran member 286 mesaje
|
scris pe 29 mar 2008 20:20 de cuando
salut.
A incercat cineva Unilever ? Ce parere aveti ?
asta nu e o firma de detergent ?
nu fiti purcei si raspundeti klumea :P
|
sus |
|
xn3ct
Newbie 4 mesaje
|
suplimenti
scris pe 9 apr 2008 11:43 de xn3ct
salut, sunt un ecto/mezomorf, am 1.84m inaltime si 78 kg momentan. fac sala cam de 3 luni jumate de zile si am incercat gain fast. in perioada aceea mancam mult pt a "depune masa" insa trebuie sa recunosc ca am depus si grasime in zona abdominala.
recent dupa ce m-am mai documentat, din cauza concentratiei mari de carbo am zis sa incerc altceva(intre timp am redus si volumul mancarii).
m-am oprit asupra gamei animal de la universal.
vroiam sa va intreb ce parere aveti de combinatia: animal pak pt vitamine si minerale, animal pump pt creatina si volum, animal max pt proteine. carbohidratii incerc sa mi-i iau din mancare. oricum inca nu am experienta necesara sa imi aleg suplimentele si sa imi dozez gramele de proteine, carbo etc exact pt inaltimea greutatea mea. anyway, pak+pump sunt 20 de pastile pe zi, si ma gandeam sa renunt la pump pt a nu imi suprasolicita ficatul.
ce parere aveti, si cum as putea sa imi suplimentez carbohidratii printr-un supliment cu concentratie moderata. ms mult.
|
sus |
|
cuando
|
Re: suplimenti
scris pe 9 apr 2008 12:05 de cuando
salut, sunt un ecto/mezomorf, am 1.84m inaltime si 78 kg momentan. fac sala cam de 3 luni jumate de zile si am incercat gain fast. in perioada aceea mancam mult pt a "depune masa" insa trebuie sa recunosc ca am depus si grasime in zona abdominala.
recent dupa ce m-am mai documentat, din cauza concentratiei mari de carbo am zis sa incerc altceva(intre timp am redus si volumul mancarii).
m-am oprit asupra gamei animal de la universal.
vroiam sa va intreb ce parere aveti de combinatia: animal pak pt vitamine si minerale, animal pump pt creatina si volum, animal max pt proteine. carbohidratii incerc sa mi-i iau din mancare. oricum inca nu am experienta necesara sa imi aleg suplimentele si sa imi dozez gramele de proteine, carbo etc exact pt inaltimea greutatea mea. anyway, pak+pump sunt 20 de pastile pe zi, si ma gandeam sa renunt la pump pt a nu imi suprasolicita ficatul.
ce parere aveti, si cum as putea sa imi suplimentez carbohidratii printr-un supliment cu concentratie moderata. ms mult.
cel mai bine ar fi sa iti iei un concentrat care sa aiba proteina din zer si carbo care il iei dup antrenament si este cel mai important. nus dak gresesc cu asta dar din ce stiu eu proportia de carbo/proteine tb sa fie de 3:1. uita-te si u dupa etichete vezi ce fel de cantitati are portia de la diferite produse si sa aibe ct mai putin zahar in compozitie.
bafta.
|
sus |
|
xn3ct
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: suplimenti
scris pe 9 apr 2008 12:36 de xn3ct
cel mai bine ar fi sa iti iei un concentrat care sa aiba proteina din zer si carbo care il iei dup antrenament si este cel mai important. nus dak gresesc cu asta dar din ce stiu eu proportia de carbo/proteine tb sa fie de 3:1. uita-te si u dupa etichete vezi ce fel de cantitati are portia de la diferite produse si sa aibe ct mai putin zahar in compozitie.
bafta.
uite se discuta undeva mai sus de real gains de la universal. contine mai multa proteina si 29% carbo. as putea combina real gains si animal pak. a mai incercat cineva? vi se pare ok?
|
sus |
|
xn3ct
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: suplimenti
scris pe 9 apr 2008 15:28 de xn3ct
bafta.
uite se discuta undeva mai sus de real gains de la universal. contine mai multa proteina si 29% carbo. as putea combina real gains si animal pak. a mai incercat cineva? vi se pare ok?
|
sus |
|
makavely
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Su
scris pe 12 apr 2008 19:47 de makavely
vreau sa ma apuc sa iau animal test
dar am vazut ca zice ceva despre testosteron...si mi`e putin frica.
vreau o parere cat se poate de serioasa despre acest produs si despre cam ce modificari ar putea sa apara in timp ce il iau si dupa.
va multumesc.
Make sports for o healthy life.
|
sus |
|
Alin6
Senior member 95 mesaje
|
scris pe 21 apr 2008 10:44 de Alin6
Ce stiti sa-mi spuneti de produsul Animal Flex? cat e de bun? l-a incercat careva?
cum e fata de Artrostop (ala care-i face reclama la tv)?
|
sus |
|
blanaboss
Newbie 1 mesaje
|
Suplimente UNIVERSAL
scris pe 29 apr 2008 12:17 de blanaboss
salut , m-am apucat iar de sala dupa o pauza de luni, si cineva deja mi-a adus 2 cutii de animal test, asta nou, 2 cutii de milk & egg, 1 cutie de animal pak , 1 amino tech de la universal si un animal flex. imi poate spune si mie cineva o reteta cum sa le iau, tinand cont ca e prima sapt de sala cu toate ca nu am scazut foarte mult in forta, impins orizontal de la 90-100kg la 60-70kg. multumesc!
animal.
|
sus |
|
amazi
Newbie 2 mesaje
|
Suplimente UNIVERSAL
scris pe 17 mai 2008 15:27 de amazi
a incercat cineva de curand gain fast-u'? am inteles ca nu mai e ce era.
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 2 iul 2008 07:31 de Spynes
As dori sa incep sa iau un produs pentru arderea grasimii. Scopul meu principal este sa dau jos grasimea de pe solduri si de pe piept. Dieta si antrenamentul cardio le-am inceput. Nu stiu ce sa aleg. Nu am incercat pana acum nici unul. Ma gandeam sa iau fie Unidyne, fie Animal Cuts 2, fie Xenadrine EFX. Ce recomandati? ce parere aveti de acest produs:raportul calitate pret PARE bun!
21 g proteina din zer la 30 g(1 cupa) si 1,7 mil pt o cutie de 3000 de g
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 2 iul 2008 13:08 de Gilu
ce parere aveti de acest produs:raportul calitate pret PARE bun!
21 g proteina din zer la 30 g(1 cupa) si 1,7 mil pt o cutie de 3000 de g Care produs?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 2 iul 2008 17:23 de Spynes
Care produs? am uitat sa pun linkul
era vb de :Ultra Whey Pro
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente UNIVERS
scris pe 2 iul 2008 17:50 de Gilu
am uitat sa pun linkul
era vb de :Ultra Whey Pro E acceptabil....mai putin gustul.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
DHEA - Universal
scris pe 6 iul 2008 20:40 de dolphspeed99
Cine a incercat de la Universal produsul DHEA...eu am inteles ca este net superior produselor din aceeasi categorie!!! Astept pareri
Unde ai vazut tu DHEA facut de Universal??? Da-mi si mie linkul, ca m-ai facut curios.
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
CIA
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente UNI
scris pe 31 aug 2008 13:27 de CIA
E acceptabil....mai putin gustul.
Care vi se pare mai k? Ultra Whey Pro sau WPI de la ProNutrition? Cel putin, la pret, pare mai avantajos Ultra Whey.
WPI are aprox 86% proteina, iar Ultra are cam 73%, dar 2kg WPI costa 163 lei, iar 3kg Ultra costa 170 lei.
Oricum, calitativ cred ca cea de la Universal ar trebui sa fie mai buna...sau nu?
|
sus |
|
cuando
|
scris pe 31 aug 2008 21:14 de cuando
dhea e recomandat a se administra persoanelor dupa 30 de ani. banuiesc ca u nu ai atat
|
sus |
|
cuando
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente
scris pe 31 aug 2008 21:15 de cuando
Care vi se pare mai k? Ultra Whey Pro sau WPI de la ProNutrition? Cel putin, la pret, pare mai avantajos Ultra Whey.
WPI are aprox 86% proteina, iar Ultra are cam 73%, dar 2kg WPI costa 163 lei, iar 3kg Ultra costa 170 lei.
Oricum, calitativ cred ca cea de la Universal ar trebui sa fie mai buna...sau nu?
eu as merge pe al 3-lea, isopuere de la nature`s best
|
sus |
|
bocancuputre
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente UNIVERS
scris pe 3 sep 2008 23:29 de bocancuputre
am uitat sa pun linkul
era vb de :Ultra Whey Pro
salut am un 1,70 60 kg si fac de 1 an jumate rugby vreau sa cresc in kg si masa ce proteine pot lua oricum nu la preturi mari si ce exerciti sa fac am 16 ani
.....
|
sus |
|
Cros
Newbie 4 mesaje
|
Salut
scris pe 8 sep 2008 23:26 de Cros
Am o intrebare Cum preparati voi gigant pro mas ? Si am un pic de grasime pe burta cum pot scapa de ia...desi daca faci sala e recomandat sa manci bine..ajutatima cu niste sfaturi bune
Cros
|
sus |
|
Puff
Senior member 76 mesaje
|
Re: Salut
scris pe 8 sep 2008 23:49 de Puff
Am o intrebare Cum preparati voi gigant pro mas ? Si am un pic de grasime pe burta cum pot scapa de ia...desi daca faci sala e recomandat sa manci bine..ajutatima cu niste sfaturi bune
Tie iti este lene sa citesti eticheta? Scrie pe ea ce si cum, oricum nu stii nici macar de la ce firma e...(iti zic eu, e de la pronutrition) Si grasimea de pe burta o rezolvi cautand prin threaduri.
|
sus |
|
ianu
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 16 sep 2008 01:11 de ianu
a incercat cineva STORM de la universal?astept pareri./quote].este ceam mai complexa creatina cu efecte imediate
|
sus |
|
ianu
Newbie 7 mesaje
|
Re: Salut
scris pe 16 sep 2008 01:19 de ianu
Am o intrebare Cum preparati voi gigant pro mas ? Si am un pic de grasime pe burta cum pot scapa de ia...desi daca faci sala e recomandat sa manci bine..ajutatima cu niste sfaturi bune sunt multe de discutat pe tema asta.da ai treptate.trebuie sa maninci mult daca tragi de fiare dar trebuie sa fi atent ce maninci.trebuie sa ti ridicate gr de proteina de calitate
trebuie sa faci macar 30 minute aerobic de cel putin 4 ori pe saptamina
|
sus |
|
andrei_84b
Newbie 9 mesaje
|
Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 21 oct 2008 14:29 de andrei_84b
buna, am o rugaminte la voi.am 1.78, 67 kg fac sport de performanta. as dori sa castig putina masa musculara dar fara cresterea coeficientului de grasime(daca se poate chair sa ajung la un 7 sau 8 % , acu am 10%). ce produse imi recomandati? eu ma gandeam la ceva milk&egg ca proteina si la un animal nitro.as dori un raspuns de la o persoana care chiar cunoaste acest domeniu.va multumesc.
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 21 oct 2008 14:48 de Gilu
buna, am o rugaminte la voi.am 1.78, 67 kg fac sport de performanta. as dori sa castig putina masa musculara dar fara cresterea coeficientului de grasime(daca se poate chair sa ajung la un 7 sau 8 % , acu am 10%). ce produse imi recomandati? eu ma gandeam la ceva milk&egg ca proteina si la un animal nitro.as dori un raspuns de la o persoana care chiar cunoaste acest domeniu.va multumesc. Cresterea in masa musculara nu tine doar de supliment...dar ca sa raspund la subiect, as zice ca ai nevoie de un concentrat proteic cu o concentratie de minim 80% proteina, din care sa iei 2 portii/ zi a cate 35-40grame.
Intrati aici=>
|
sus |
|
andrei_84b
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 21 oct 2008 15:09 de andrei_84b
sa iau doar proteina fara nici un animal pack sau nitro?antrenamentele la sala vor fii oricum cu 12-15 repetari,fibrarea si explozia e f importanta pt mine.o crestere in masa de 6-7 kg e suficienta.daca poti sa imi recomanzi exact produsele raman dator.merci anticipat
|
sus |
|
floxus
Newbie 6 mesaje
|
Re: Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 5 nov 2008 10:31 de floxus
a incercat cineva STORM de la universal?astept pareri./quote].este ceam mai complexa creatina cu efecte imediate
a luat un prieten de la sala 1 cutie. a obtinut o crestere in forta, dar masa aproape deloc. a zis ca e si mult prea dulce.:Y
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 din 12
| |
|