Pagina 1 2 3 din 3
RaU1103
Newbie 2 mesaje
|
Mai am vreo sansa ??? Help ...
scris pe 8 mai 2004 17:07 de RaU1103
Buna,
Eu sunt Valentin si sunt din Hunedoara, si am si eu o problema care ma complexeaza foarte mult .... "Vedeti dumneavoastra" , eu am 19 ani si in curand fac 20 ( 18 octombrie ), 1.68 m, si cam subtirel Problema care ma complexeaza pe mine atat de mult este inaltimea ... 1.68 . Oare as mai putea sa cresc ( macar vreo 4-5 cm. ) ? Nu am mai facut exercitii fizice din liceu ( un an-doi ) si mi-a cam crescut burtica ... Oare medicii de la noi pot sa ma ajute? ( sa-mi spuna daca mai pot sa cresc, si cat) ... ehh ... Sunt ttrist... Vara trecuta am urmat "o reteta minune" cu oua de prepelita, dar din pacate nu am facut sport sau exercitii ... Daca exista cabinete specializate, care ma pot ajuta, ( din Bucuresti ), va rog mult de tot sa-mi dati detalii ( adresa, cost etc ...) Iar daca stiti vre-un program de exercitii fizice pe care il stiti, si imi este folositor, nu va sfiiti, si spuneti ...
Va multumesc, Valy
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Mai am vreo sansa ??? Help ...
scris pe 8 mai 2004 17:57 de Anonim
Scriemi te-rog reteta cu oua de prepelita!!!la adressa lizpam21@yahoo.com.
Mersi!!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 8 mai 2004 20:32 de Anonim
Salut, nu stiu de ce ai complexe pt ca in Romania 70% din fete au sub 1.68 inaltime !!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 8 mai 2004 20:34 de Anonim
Incearca sa te inscrii la un club de Basket !! In doi ani o sa cresti cel putin 5 cm
|
sus |
|
RaU1103
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Mai am vreo sansa ??? Help ...
scris pe 9 mai 2004 10:44 de RaU1103
Incearca sa te inscrii la un club de Basket !! In doi ani o sa cresti cel putin 5 cm
Hmm... daca-mi zici un club care sa ma primeasca, poate chiar m-as apuca ...
Iar cine a zis ca 70% din fetele din Romania au sub 1.68 (poate ii adevarat), sa stii ca acesta nu este unul din motivele mele pentru care imi doresc atat de mult sa CRESC MARE MARE
Dar tot nu mi-a raspuns nimeni la intrebarile mele si la subiect ...
|
sus |
|
paul
Guest
|
scris pe 24 iun 2004 12:46 de paul
in primul rind nu trebuie sa faci sala,adica nu trebie sa ridici greutati pt ca iti apasa coloana.
nu ar trebui nici sa fumezi.
fa cit mai mult inot, nu bascket.
exercitii de intindere:
stai in picioare ,drept si incearca sa atingi pamintul cu degetele, la inceput, apoi cu palma dar fara sa indoi genunchi deloc.
sau stai in fund cu picioarele intinse si fara sa indoi genunchi incearca sa iti atingi degetele de la picioare .
cu putin exercitiu ajungi sa iti atingi picioarele cu capul.
ai putea incerca niste amino acizi
(ex:amino2700 sau amino5300)
cea mai radicala masura pe care ai putea-o lua ar fi niste naposim ,putin nu mult.totusi acest tratament nu e recomandat.
daca astea toate nu functioneaza atunci asta e.
mult succes.
|
sus |
|
paul
Guest
|
Re: Re: Re: Mai am vreo sansa ??? Help ...
scris pe 24 iun 2004 12:51 de paul
sdasd
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 25 iun 2004 03:59 de Anonim
in primul rind nu trebuie sa faci sala,adica nu trebie sa ridici greutati pt ca iti apasa coloana.
exercitii de intindere:
stai in picioare ,drept si incearca sa atingi pamintul cu degetele, la inceput, apoi cu palma dar fara sa indoi genunchi deloc.
sau stai in fund cu picioarele intinse si fara sa indoi genunchi incearca sa iti atingi degetele de la picioare .
cea mai radicala masura pe care ai putea-o lua ar fi niste naposim ,putin nu mult.totusi acest tratament nu e recomandat.
mult succes.
nu cred ca gimnastica este solutia...daca vrei neaparat sa mai iei cativa cm incearca sa nu fi sedentar si alege un sport care implica miscare multa...ai nevoie de oxigen mult,miscare complexa si stretching.
la varsta ta prea multi cm nu vei mai lua pentru ca procesul de crestere este ~ finalizat;daca esti insa "disperat" solutia ar fi tratament cu hormoni(aici cel mai bine ar fi sa intrebi un doctor)
---
cel care ti-a recomandat aminoacizi, poate nu stie la ce folosesc...cat despre naposim, nici nu am comentarii
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 7 iul 2004 12:39 de Anonim
Buna,
Eu sunt Valentin si sunt din Hunedoara, si am si eu o problema care ma complexeaza foarte mult .... "Vedeti dumneavoastra" , eu am 19 ani si in curand fac 20 ( 18 octombrie ), 1.68 m, si cam subtirel Problema care ma complexeaza pe mine atat de mult este inaltimea ... 1.68 . Oare as mai putea sa cresc ( macar vreo 4-5 cm. ) ? Nu am mai facut exercitii fizice din liceu ( un an-doi ) si mi-a cam crescut burtica ... Oare medicii de la noi pot sa ma ajute? ( sa-mi spuna daca mai pot sa cresc, si cat) ... ehh ... Sunt ttrist... Vara trecuta am urmat "o reteta minune" cu oua de prepelita, dar din pacate nu am facut sport sau exercitii ... Daca exista cabinete specializate, care ma pot ajuta, ( din Bucuresti ), va rog mult de tot sa-mi dati detalii ( adresa, cost etc ...) Iar daca stiti vre-un program de exercitii fizice pe care il stiti, si imi este folositor, nu va sfiiti, si spuneti ...
Va multumesc, Valy
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 7 iul 2004 14:21 de Anonim
exercitii de intindere:
mult succes.
ma cretinule, te-a facut ma-ta la apelu de seara?sau te-a scapat in cap la nastere?
daca esti atat de imbecil, cum dracu ai reusit sa inveti sa scrii?sau scrie altcineva in locul tau?
steroizii anabolizanti opresc cresterea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!radical ar fi ca astia ca tine sa fie eutanasiati.poate ai vreun hingher in cartier si te ajuta el!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 12 aug 2004 12:25 de Anonim
Buna,
Va multumesc, Valy
LOL mah , bea lapte cit mai mult ! , ce p*la me , am 1.93 , hai bafta
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Mai am vreo sansa ??? Help ...
scris pe 12 sep 2004 14:51 de Anonim
cea mai radicala masura pe care ai putea-o lua ar fi niste naposim ,putin nu mult.
)))>
Amice uita faza cu naposimul...
Fa sport,aerobice.
Evita alcool si tutun.
Redu din grasimi si carbo si mareste aportul proteic: multe oua(mai mult albus si 2-3 galbenusuri pe zi), peste, vaca etc.
Naposimu e un steroid anabolizant numit si Dianabol si exista sanse mari ca in absenta unui antrenament si mai ales alimentatii corecte sa-ti provoace efecte secundare urate:retentie de apa,ficat varza,tzatze de femeie, micsorarea testiculelor,alopecie si acnee si ceea ce e mai grav iti blocheaza definitiv cresterea oaselor.
So...forget it
NU POT SA CRED CEEA CE CITESC..?mey "ANONIMULE"?CINE TI-A SPUS TAMPENIA ASTA CU NAPOSIMUL..?CU "MICSORAREA TESTICOLELOR"?ESTI CUMVA SI DOCTOR?)DOAMNE...!!DIN CONTRA ...ESTI REDUS..!PE BUNE..INTR-ADEVAR PUNE FICATUL IN PERICOL (ATUNCI FOLOSINDU-SE IN CANTITATI MARI)DAR CU TESTICOLELE ESTI TERMINAT )SOTUL MEU IA DE ANI DE ZILE SI ARE NISTE)>......DOAMNE...!MEY BAIATULE CARE VREI SA CRESTI DU-TE LA INOT SI BASKET ASTA E UN REMEDIU!LASA PROSTIILE CARE TI-LE SPUN ASTIA.. SI SA ITI MAI SPUN CEVA...COPII MOSTENESC GENETICUL BUNICIILOR!!!!BAFTA..SPORT...NU PASTILE !!LIERS STUPIDS WHO LEARN U LIKE THIS
Ce idioti sunteti toti!
I-auzi, ca daca faci baschet cresti in inaltime!
Mai capete seci, doar cei inalti joaca baschet de performanta, de-aia toti baschetbalistii sunt inalti!!
Mai, scoateti niste perle pe forumul asta de faceti natia de rusine...
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Mai am vreo sansa ??? Help ...
scris pe 3 oct 2004 19:00 de Anonim
esti mai proasta decat prevede legea si vrei sa pari desteapta !!!!!pt. ca naposimul chiar atrofiaza testiculele !!!poate barbatatu e vre un monstru !!! aaasi mai intai citeste, informeaza te si pe urma sa zici de ala ca nu stie ce vb!!!!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Mai am vreo sansa ??? Help ...
scris pe 4 oct 2004 20:05 de Anonim
Pt. tipu ala complexat cu inaltimea: am 1.74 si toti prietenii cu are umblu sunt de la 1.80 in sus pana la 2m. nici fetele nu-s prea mici (nici nu-mi plac mult mai mici decat mine) ... da sti ceva .. ma doare-n pepene. dute la sala si fa nishte forme pe tine si iti zic eu ca nu o sa te mai simti mic.
|
sus |
|
AdOnIs
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai am vreo sansa ??? Help
scris pe 5 oct 2004 14:06 de AdOnIs
Calciu din lactate, eventual tablete si probabil k te-ar ajuta si dk ai sta atrnat de o bara zilnic. Problema ta o am si eu...nu's multumit de inaltimea mea dar am 187
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 18 nov 2004 09:55 de Anonim
naposimul nu e otrava.intradevar opreste cresterea dar mai intii o accelereaza.
poti lua arginina amino acid luat de culturisti care creste nivelul hormonului de crestere.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 17 dec 2004 11:45 de Anonim
dami si mie te rog reteta cu oua de prepelita pe aventurierul2004xxx@yahoo.com te rog mult mult de tot
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 18 dec 2004 08:55 de Anonim
cea mai radicala masura pe care ai putea-o lua ar fi niste naposim ,putin nu mult.
)))>
Fa sport,aerobice.
Evita alcool si tutun.
Redu din grasimi si carbo si mareste aportul proteic: multe oua(mai mult albus si 2-3 galbenusuri pe zi), peste, vaca etc.
Naposimu e un steroid anabolizant numit si Dianabol si exista sanse mari ca in absenta unui antrenament si mai ales alimentatii corecte sa-ti provoace efecte secundare urate:retentie de apa,ficat varza,tzatze de femeie, micsorarea testiculelor,alopecie si acnee si ceea ce e mai grav iti blocheaza definitiv cresterea oaselor.
So...forget it
NU POT SA CRED CEEA CE CITESC..?mey "ANONIMULE"?CINE TI-A SPUS TAMPENIA ASTA CU NAPOSIMUL..?CU "MICSORAREA TESTICOLELOR"?ESTI CUMVA SI DOCTOR?)DOAMNE...!!DIN CONTRA ...ESTI REDUS..!PE BUNE..INTR-ADEVAR PUNE FICATUL IN PERICOL (ATUNCI FOLOSINDU-SE IN CANTITATI MARI)DAR CU TESTICOLELE ESTI TERMINAT )SOTUL MEU IA DE ANI DE ZILE SI ARE NISTE)>......DOAMNE...!MEY BAIATULE CARE VREI SA CRESTI DU-TE LA INOT SI BASKET ASTA E UN REMEDIU!LASA PROSTIILE CARE TI-LE SPUN ASTIA.. SI SA ITI MAI SPUN CEVA...COPII MOSTENESC GENETICUL BUNICIILOR!!!!BAFTA..SPORT...NU PASTILE !!LIERS STUPIDS WHO LEARN U LIKE THIS
Ce idioti sunteti toti!
Mai capete seci, doar cei inalti joaca baschet de performanta, de-aia toti baschetbalistii sunt inalti!!
Mai mai mai....shi ai dracului baschetbalistii aia crezi ca s-au nascut inalti?ai dracu micutzi s-au nascut de 2 metri...Mai tata sfatul meu incearca cu baschetul si nu neaparat la un club poti sa joci cu prieteni dar sa o faci cat mai des...si poate mai cresti cu toate ca varsta e cam inaintata...
|
sus |
|
madbog
Veteran member 287 mesaje
|
scris pe 20 dec 2004 11:30 de madbog
)))>
Fa sport,aerobice.
Evita alcool si tutun.
So...forget it
Ce idioti sunteti toti!
Mai mai mai....shi ai dracului baschetbalistii aia crezi ca s-au nascut inalti?ai dracu micutzi s-au nascut de 2 metri...Mai tata sfatul meu incearca cu baschetul si nu neaparat la un club poti sa joci cu prieteni dar sa o faci cat mai des...si poate mai cresti cu toate ca varsta e cam inaintata...
prostia s-a nascut din complexe,cel putin pe forumul asta...
lasand ja o parte toate aberatiile scrise mai sus ai 2 sanse
1 operatie de alungire a oaselor care iti mai pot aduce pana la 10 cm in inaltime
2 tratament psihologic care te-ar putea ajuta sa scapi de complexe
bafta
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 21 dec 2004 19:32 de Anonim
trebuie sa crezi in tine, si sa faci cat mai mult sport.
Nu stiu daca esti la curent, dar s-a dovedit ca copii totdeauna sunt mai analti decat parintii, asa ca daca parintii tai sunt mai inalti ca tine cu siguranta ai sanse casa cresti, daca nu trebuie sa te fortezi si cum am spus sa faci cit mai mult sport.
Si inca ceva din punct de vedere medical baietii cresc mai greu adica pot sa mentie una si aceasi inaltime timp de citiva ani dupa care se lungesc ca in poveste in special pina la 24 de ani.
Deci forta!!!
si mergi inainte
|
sus |
|
Umbra
Senior member 88 mesaje
|
scris pe 16 feb 2005 19:49 de Umbra
Eu zic ca ar trebui sa fi multumit cu inaltimea! Si cred ca e bine sa te obisnuiesti cu ideea! Ma intrebam, bunaoara, cati oare din cei de pe forum ar dori sa le creasca cate ceva?!) Cred ca majoritatea - si ce pot sa faca? Mai nimic... Succes
greier
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 17 feb 2005 15:56 de Anonim
Eu zic ca ar trebui sa fi multumit cu inaltimea! Si cred ca e bine sa te obisnuiesti cu ideea! Ma intrebam, bunaoara, cati oare din cei de pe forum ar dori sa le creasca cate ceva?!) Cred ca majoritatea - si ce pot sa faca? Mai nimic... Succes
|
sus |
|
coseHD
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 17 feb 2005 17:00 de coseHD
salut, pentru a adauga cm la talie ai putea sa te atarni de bara cu mainile si sa te balansezi.iti trebe multe exercitii de intindere.incearca in fiecare dimineata si seara inainte de culcare un balans pe bara, incearca sa faci mai multe serii, cateva minute bune , si daca nu ridici greutati si te alimentezi cu produse bogate in calciu mai ales.. ai sanse in cateva luni bune sa adaugi cm, dar nu dispera si nu te masura tot a doua zii ca nu ai facut nimic decat sa te stresezi in plus.inotul , baschetul , voleiul te pot ajuta. bafta!
http://cosmin.gobeplast.com
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 22 mar 2005 23:14 de Anonim
salut, pentru a adauga cm la talie ai putea sa te atarni de bara cu mainile si sa te balansezi.iti trebe multe exercitii de intindere.incearca in fiecare dimineata si seara inainte de culcare un balans pe bara, incearca sa faci mai multe serii, cateva minute bune , si daca nu ridici greutati si te alimentezi cu produse bogate in calciu mai ales.. ai sanse in cateva luni bune sa adaugi cm, dar nu dispera si nu te masura tot a doua zii ca nu ai facut nimic decat sa te stresezi in plus.inotul , baschetul , voleiul te pot ajuta. bafta!
wa boule el vrea sa creasca in inaltime nu "in talie"cum spune ai tu la inceput
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|