Pagina 1 din 1
dragos_b
Newbie 5 mesaje
|
nu mai iau in greutate
scris pe 22 aug 2008 03:49 de dragos_b
Folosind diverse suplimente am reusit sa pun intr-o luna si ceva maxim 2, de la 73 kg la 85. Problema mea consta in faptul ca de vreo 3 LUNI NU AM MAI DEPASIT ACEST PRAG, desi am folosit aceleasi suplimente initial. Mai mult, de 2 saptamani chiar am slabit ajungand la 82 kg. Ar trebui sa maresc doza de portii pe zi?? sau sa iau alte suplimente, apartinand vreunei firme straine pt ca pana acum nu am consumat decit romanesti?? Am mai postat un topic cu acest subiect dar nu am primit raspuns, imi cer scuze daca nu era postat unde trebuie. Multumesc...
|
sus |
|
Terente
Veteran member 354 mesaje
|
Re: nu mai iau in greutate
scris pe 22 aug 2008 04:30 de Terente
Folosind diverse suplimente am reusit sa pun intr-o luna si ceva maxim 2, de la 73 kg la 85. Problema mea consta in faptul ca de vreo 3 LUNI NU AM MAI DEPASIT ACEST PRAG, desi am folosit aceleasi suplimente initial. Mai mult, de 2 saptamani chiar am slabit ajungand la 82 kg. Ar trebui sa maresc doza de portii pe zi?? sau sa iau alte suplimente, apartinand vreunei firme straine pt ca pana acum nu am consumat decit romanesti?? Am mai postat un topic cu acest subiect dar nu am primit raspuns, imi cer scuze daca nu era postat unde trebuie. Multumesc...
7 kg intr-o luna si ceva, 2, dupa care ai inceput sa slabesti.... va ganditi la ce ma gandesc si eu? Ce suplimente ai folosit..... si mai important ce ai mai folosit pe langa acele suplimente?
1: Cel mai important: trebuie sa iti schimbi programul de antrenament si sa iti recalculezi aportul zilnic de nutrienti.
2: Nu la fel de important, dar se ia in considerare si ca ultimele 3 luni in care nu ai mai progresat, au fost 3 luni de vara... Vara elimini mai mult transpirand, caldura iti taie pofta de mancare, antrenamentul merge diferit pe caldura, sunt multi factori in sport influentati de anotimpul calduros, chiar si valorile ficatului cresc la tempetarturi mai ridicate vara (la care se mai adauga si efortul).
|
sus |
|
aurel
Senior member 101 mesaje
|
Re: Re: nu mai iau in greutate
scris pe 22 aug 2008 10:22 de aurel
cred ca pui umpic mai mult accent pe suplimente decat pe ceilalti factori fara de care suplimentele nu ar folosi.
intai somnul, daca esti elev ai vacanta, profita poti dormi si 12 ore pe zi incluzand 2 ore dupamiaza.
apoi sunt mesele, e bine sa mananci de toate dar de calitate, iar mai important decat asta e un program fix de masa la ore exacte, iti poti face tu un program pentru 4, 5 mese sau chiar 3.
|
sus |
|
Puff
Senior member 76 mesaje
|
scris pe 22 aug 2008 11:07 de Puff
12 kg intr-o luna si ceva, 2, dupa care ai inceput sa slabesti.... va ganditi la ce ma gandesc si eu? Ce suplimente ai folosit..... si mai important ce ai mai folosit pe langa acele suplimente?
Suplimente miraculoase ... ceva pastile cu triunghiuri pe ele?
|
sus |
|
dragos_b
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: nu mai iau in greutate
scris pe 27 aug 2008 15:57 de dragos_b
Suplimente miraculoase ... ceva pastile cu triunghiuri pe ele?
Salutare din nou ! Deci ceea ce am consumat au fost doar suplimente nutritive nicidecum acele suplimente "miraculoase"... Masiv Mass, GFX 8, Power Creatine, Gigant Pro Mass, Total Mass iar acum consum Mega Mass 3000 de la Universal dar la fel. Am zis sa nu ma mai duc la sala vara asta ca sa nu slabesc si mai mult, cit despre alimentatie iau 3 mese pe zi a cite 2-3 feluri, prima pe la orele 13-14:00, a doua la 17:00 iar ultima si cea mai consistenta la 19-20:00, doar 3 ptr ca nu am un apetit asa mare, probabil de la suplimente? Intr-adevar ma culc cam tarziu... antrenorul mi-a spus sa iau proteine si carbohidrati foarte multi vreo 4-5 portii pe zi de la firme straine gen Prolab, Universal si creatina monohidrata 10 pastile in zilele cu antrenament! daca mai aveti alte recomandari scrieti-mi va rog...
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: nu mai iau in greutate
scris pe 28 aug 2008 12:03 de Macho
pai tu crezi ca poti sa cresti in continu? Mai sunt perioade cand stagnezi sau chiar cand slabesti , daca ai creste de la luna la luna fara oprire ce s-ar intampla?
|
sus |
|
dragos_b
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 5 sep 2008 02:02 de dragos_b
pai tu crezi ca poti sa cresti in continu? Mai sunt perioade cand stagnezi sau chiar cand slabesti , daca ai creste de la luna la luna fara oprire ce s-ar intampla?
nu am zis asta... dar sunt vreo 4 luni... in fine o sa reincep sa iau suplimente luna asta ptr ca am facut o pauza...
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: nu mai iau in greutate
scris pe 5 sep 2008 19:20 de Macho
nu am zis asta... dar sunt vreo 4 luni... in fine o sa reincep sa iau suplimente luna asta ptr ca am facut o pauza...
pai suplimente tre sa iei tot timpul in afara de creatina,te mai miri ca nu cresti,pai weight gainere si concentrate proteice tre sa iei ca sa atingi nr de calorii +vitamine ,mai faci o pauza cand esti prin vacanta sau stiu eu da si atunci e bine sa ai la tine niste amino,vitamine etc
|
sus |
|
dragos_b
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: nu mai iau in greutate
scris pe 11 sep 2008 04:12 de dragos_b
pai suplimente tre sa iei tot timpul in afara de creatina,te mai miri ca nu cresti,pai weight gainere si concentrate proteice tre sa iei ca sa atingi nr de calorii +vitamine ,mai faci o pauza cand esti prin vacanta sau stiu eu da si atunci e bine sa ai la tine niste amino,vitamine etc
am luat suplimente tot timpul acela cit nu am pus greutate... de vreo saptamana nu am mai luat, dar zilele astea imi iau alta cutie
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|