Pagina 1 din 1
rulesmaker
Newbie 4 mesaje
|
Cate calorii?
scris pe 27 aug 2008 01:58 de rulesmaker
Salut, am 16 ani, 185 cm, 75 kg, mezomorf. Cate calorii ar trebui sa "bag in mine" in perioada de masa musculara? Va intreb pentru ca am ceva "burtica", de care trebui sa scap sau macar sa n-o maresc. Stiu ce trebui sa mananc si la ce trebui sa renunt, in mare, dar am nevoie sa stiu cat? Cate calorii? As vrea un raspuns strict la aceasta intrebare, ca in rest stiu ce am de facut.
Un ultim detaliu, prin diverse activitati dau jos in jur de 2000 de calorii pe zi(doctor.nfo.ro).
Astept raspuns. Multumesc anticipat.
//Daniel.
|
sus |
|
aurel
Senior member 101 mesaje
|
Re: Cate calorii?
scris pe 27 aug 2008 02:05 de aurel
http://culturism.ro/alimentatie/calc.php
uite aici
consumi 2500 daca iti place adrenalina, mai fugi de cate un gabor noaptea si ajungi sa consumi 3000 daca ai peste acest numar se vor aduna kg, daca ai sub vor scade kg..
daca consumi topt atatea calorii pe cate mananci, nu inseamna ca vei continua sa arati lafel ca si acum, sportul schimba mult
|
sus |
|
EddieMiro
Newbie 5 mesaje
|
Re: Cate calorii?
scris pe 27 aug 2008 12:51 de EddieMiro
calculeaza-ti caloriile si sa nu depasesti 2000/zi dar la 185cm si 75 kg nu trebuia sa ai burta eu am tot 185cm si cand aveam 75kg eram perfect putina musculatura si un abdomen de invidiat acum am 90kg!!! te sfatuiesc sa te apuci de un sport pe langa culturism (eu am facut baschet) sau sa faci abdomene dupa fiecare antrenament 15-20x5 serii si intr-o luna scapi de ea!!! sau daca bei cola sau alte sucuri carbogazoase te sfatuiesc sa le lasi!!!eu m-am lasat de oricefel de suc si am slabit 5 kg intr-o luna (beau numai apa plata si sucuri naturale facute de mine)!!!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|