Pagina 1 din 1
Cros
Newbie 4 mesaje
|
Gigant Pro Mas 2800 kg
scris pe 8 sep 2008 17:23 de Cros
Mai am o intrebare Cum preparati voi gigant pro mas ? Si am un pic de grasime pe burta cum pot scapa de ia...desi daca faci sala e recomandat sa manci bine..ajutatima cu niste sfaturi bune
Cros
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Gigant Pro Mas 2800 kg
scris pe 8 sep 2008 22:35 de Gilu
Mai am o intrebare Cum preparati voi gigant pro mas ? Si am un pic de grasime pe burta cum pot scapa de ia...desi daca faci sala e recomandat sa manci bine..ajutatima cu niste sfaturi bune Citeste regulile forumului.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Umbrax
Junior member 46 mesaje
|
Re: Program pt incepatori
scris pe 23 iul 2011 22:02 de Umbrax
fiecare grupa de muschi trebuie lucrata odata pe saptamana.. exceptie pentru tricepsi si abdomen care pot fi lucrate de 2 ori pe saptamana.
poate ai vrut sa zici antebrat si abdomen, nici tricepsul nu e bine sa-l lucrezi de 2 ori
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 24 iul 2011 15:19 de DrAgOn98
salut! miam facut un program de exercitii.. pana acuma faceam aceleasi exercitii in fiecare zi pana am aflat ca nu este bine.. si as vrea sa imi spuneti daca este bun programul:
Luni -> Bicepsi, Umeri, Antebrat.
Marti -> Pectorali, Tricepsi.
Miercuri -> gambe, Abdomen.
Joi -> Coapse, spate.
Vineri -> Trapez, Antebrat.
Sambata-> Abdomen.
Duminica -> Pauza.
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
Umbrax
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 24 iul 2011 15:24 de Umbrax
salut! miam facut un program de exercitii.. pana acuma faceam aceleasi exercitii in fiecare zi pana am aflat ca nu este bine.. si as vrea sa imi spuneti daca este bun programul:
Luni -> Bicepsi, Umeri, Antebrat.
Marti -> Pectorali, Tricepsi.
Miercuri -> gambe, Abdomen.
Joi -> Coapse, spate.
Vineri -> Trapez, Antebrat.
Sambata-> Abdomen.
Duminica -> Pauza.
nu inteleg de ce ai grupat coapsele cu spatele si trapezul cu antebrat, nu vad legatura dintre ele, de asemenea cred ca nu e prea bine sa lucrezi pectorali si triceps dupa ziua cu umeri
|
sus |
|
DrAgOn98
|
scris pe 24 iul 2011 15:35 de DrAgOn98
nu inteleg de ce ai grupat coapsele cu spatele si trapezul cu antebrat, nu vad legatura dintre ele, de asemenea cred ca nu e prea bine sa lucrezi pectorali si triceps dupa ziua cu umeri
imi puteti recomanda un program bun? va rog
|
sus |
|
Umbrax
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 24 iul 2011 15:42 de Umbrax
imi puteti recomanda un program bun? va rog
uite aici niste exemple de antrenament, citeste si vezi daca ti se potriveste vreunul
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/cate-antr-pe-saptamana---programe-de-antrenament.html
|
sus |
|
DrAgOn98
|
scris pe 24 iul 2011 16:13 de DrAgOn98
uite aici niste exemple de antrenament, citeste si vezi daca ti se potriveste vreunul
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/cate-antr-pe-saptamana---programe-de-antrenament.html
numai este activ sondajul..
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 24 iul 2011 16:17 de basu
numai este activ sondajul..
uita-te la modele de programe nu la sondaje .
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Ady20
Veteran member 162 mesaje
|
scris pe 24 iul 2011 16:52 de Ady20
luni: spate+abdomen
miercuri: piept+umeri
vineri: pioare abdomen
sambata: brate
Nu-i bun..De la sambata pana luni nu are timp destul ca sa se recupereze la brate.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 25 iul 2011 08:13 de basu
Nu-i bun..De la sambata pana luni nu are timp destul ca sa se recupereze la brate.
acum ce sa facem? program perfect nu exista. trebuie sa facem si concesii atunci cand ne antrenam. o sansa ar fi ca bicepsul lui sa fie o grupa care merge foarte bine si se si recupereaza la fel de bine. daca e asa poate sa tina de antrenamentul ala. dar eu sincer a-s evita sa pun bicepsul in situatia asta. mai bine alta grupa.
exista multe modele de program. noi alegem progr. care ne convine si ne merge mai bine. daca n-ar fi asa toti am urma un program standard. dar nu se asa se pare....
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
winamp
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 26 iul 2011 11:46 de winamp
gigant pro mas 2800kg..
Cu l-ai adus acasa? Cu remorca? Vezi ca pe aici pe undeva era un topic foarte bun cu antrenamentul pentru incepatori.
Later edit: Daca te uiti putin prin sectiunea unde ai postat o sa vezi ca toate topicurile incep la fel. Cauta si ia ce e bun din fiecare.
Editat de winamp pe 26 iul 2011 11:48
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|