Pagina 1 din 1
extramuscles
Newbie 5 mesaje
|
extramuscles
scris pe 21 sep 2008 18:57 de extramuscles
Salut!ma cheama Serban si am 13 ani,42 de kg si 1.63m.De 2 saptamani fac sala,doar ca nu am gasit un program pentru varsta mea.As dori sa fac sala de 3 ori pe saptamana.Va rog ajutati-ma sa imi fac un program de antrenament.Acasa am 2 gantere de 5 kg si 2 de 2,5kg cu care mai fac niste exercitii.Vreau sa va mai spun ca fac si atletism!!Cam atat.Daca ati putea sa ma ajutati cu un program ar fi perfectMultumesc anticipat
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: extramuscles
scris pe 21 sep 2008 19:04 de andy90
Salut!ma cheama Serban si am 13 ani.De 2 saptamani fac sala,doar ca nu am gasit un program pentru varsta mea.As dori sa fac sala de 3 ori pe saptamana.Va rog ajutati-ma sa imi fac un program de antrenament.Acasa am 2 gantere de 5 kg si 2 de 2,5kg cu care mai fac niste exercitii.Vreau sa va mai spun ca fac si atletism!!Cam atat.Daca ati putea sa ma ajutati cu un program ar fi perfectMultumesc anticipat
faci antrenament la sala sau acasa cu greutatile alea?
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
extramuscles
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: extramuscles
scris pe 21 sep 2008 19:07 de extramuscles
Pai merg la sala lunea,miecurea si vinerea si acasa fac dimineata si seara cu ganterele dor in zilele in care nnu merg la sala
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: extramuscles
scris pe 21 sep 2008 19:41 de andy90
Pai merg la sala lunea,miecurea si vinerea si acasa fac dimineata si seara cu ganterele dor in zilele in care nnu merg la sala
daca faci la sala nu mai fa si acasa, nare rost
cum lucrezi la sala? cum tiai impartit grupele pe zile?
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
Dan90
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 17 oct 2008 21:39 de Dan90
Luniiep si bicepsi
Miercuri:abdomen si spate
Vineri:gambe si coapse
umeri,antebrat,triceps nu lucrezi ?
cred ca ai puteai sa lucrezi in prima sedinta piept cu brate , a 2 a sedinta spate,trapez si deltoizi iar in ultima sedinta picioare cu abdomen
E dur sa fii dur !
|
sus |
|
Dan90
Junior member 14 mesaje
|
Luniiep si bicepsi
cred ca ai puteai sa lucrezi in prima sedinta piept cu brate , a 2 a sedinta spate,trapez si deltoizi iar in ultima sedinta picioare cu abdomen
E dur sa fii dur !
|
sus |
|
Dan90
Junior member 14 mesaje
|
Luniiep si bicepsi
E dur sa fii dur !
|
sus |
|
Dan90
Junior member 14 mesaje
|
Luniiep si bicepsi
sry pt mai multe posturi , aveam lag si am dat de mai multe ori "ok"
E dur sa fii dur !
|
sus |
|
daniel02
Veteran member 330 mesaje
|
Re: extramuscles
scris pe 18 oct 2008 22:46 de daniel02
Salut!ma cheama Serban si am 13 ani,42 de kg si 1.63m.De 2 saptamani fac sala,doar ca nu am gasit un program pentru varsta mea.As dori sa fac sala de 3 ori pe saptamana.Va rog ajutati-ma sa imi fac un program de antrenament.Acasa am 2 gantere de 5 kg si 2 de 2,5kg cu care mai fac niste exercitii.Vreau sa va mai spun ca fac si atletism!!Cam atat.Daca ati putea sa ma ajutati cu un program ar fi perfectMultumesc anticipat
Ar fi indicat sa nu faci culturism asa tanar si mai ales la inaltimea pe care o ai . Bine nu ti face , mai ales daca faci si atletism ajunge.
|
sus |
|
extramuscles
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 12 dec 2008 18:40 de extramuscles
Seara!m-am intors.Stiu ca nnu am mai postat dar sala sa zicem ca mam tinut de ea.Am indrumat sfatul lui Dan90 si noul meu program este urmatorul:
Luni: piept si brate
Miercuri:spate,trapez si deltoizi
Vineri: picioare si abdomen
|
sus |
|
extramuscles
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 12 dec 2008 18:44 de extramuscles
In curand o sa ma masor si o sa vin cu niste numere si poze....
Am o problema.Vreau sa iau niste proteine si nu stiu de care(de preferinta pastile) care sa ma ajute la cresterea masei si la un pret acceptabil.Va multumesc
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|