Pagina 1 din 1
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
Sfat - Fatburner
scris pe 29 oct 2008 16:12 de Teodor
Ei bine, stiu ca baza o constituie Xenadrine...insa ma gandeam la ceva mai puternic; xenadrina mie se pare destul de usoara....ca arzator.
Am inteles ca Hydroxycut de la Muscletech este bunicel Ceva detalii va rog ?
Un produs bun(arzator puternic)...indiferent de pret, cu cat mai putine efecte adverse care ar fi ? dar fara sa ajung ca ala din reclama Altex , dupa folosire ))
Si ma refer exclusiv la supliment.Antrenamentele nu sunt lipsa (5 sala, 1 antren inot), iar alimentatia este in parametrii buni.
Multumesc
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Sfat - Fatburner
scris pe 29 oct 2008 19:00 de Macho
Ei bine, stiu ca baza o constituie Xenadrine...insa ma gandeam la ceva mai puternic; xenadrina mie se pare destul de usoara....ca arzator.
Am inteles ca Hydroxycut de la Muscletech este bunicel Ceva detalii va rog ?
Un produs bun(arzator puternic)...indiferent de pret, cu cat mai putine efecte adverse care ar fi ? dar fara sa ajung ca ala din reclama Altex , dupa folosire ))
Si ma refer exclusiv la supliment.Antrenamentele nu sunt lipsa (5 sala, 1 antren inot), iar alimentatia este in parametrii buni.
Multumesc
e foarte bun hydroxycut,vezi ai grija sa mananci multa proteina sa nu iti deteriorezi masa musculara,incepe si slabeste treptat,adica prima data umbla putin la alimentatie,dupa aia adauga cate 2-3 antrenamente cardio pe saptamana,inotu e excelent pt ce vrei tu...
|
sus |
|
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
Re: Re: Sfat - Fatburner
scris pe 29 oct 2008 20:13 de Teodor
e foarte bun hydroxycut,vezi ai grija sa mananci multa proteina sa nu iti deteriorezi masa musculara,incepe si slabeste treptat,adica prima data umbla putin la alimentatie,dupa aia adauga cate 2-3 antrenamente cardio pe saptamana,inotu e excelent pt ce vrei tu...
well macho..este vorba de tata. Eu am 18 ani, si mai bine nu se poate fizic vorbind (sau se poate ^^vorba vine). Ideea e ca omu face sport tare de 20 de ani. Pana acum cativa ani a fost antrenor de Karate(pe langa job)...e un fel de sport-addicted. Are 42 ani.
Face de mult timp sport , dupa cum am spus, inclusiv cardio la fiecare antrenament si 1-2 inot(de care ai spus si tu).Gras nu este, dar are putina burta,cativa centimetri, pe care tot incearca sa o dea jos.
A facut culturism acum vreo 6 ani, cu suplimente(creatina, prot, amino, animal pak so on..) s-a masificat f mult...
ma gandesc ca poate s-a produs ceva metabolic..o dereglare ? pentru ca a luat xenadrina pana acum cateva zile, plus, saptamana de saptamana sport sport....
Singura solutie pe care o vad, si a confirmat si el, este un arzator mai puternic;pentru ca la alimentatie are mare grija.
Daca poate cineva avizat...sau cu ani de experienta in spate sa imi dea un sfat o parere multumesc mult.
|
sus |
|
garcicaa
Veteran member 237 mesaje
|
Re: Re: Re: Sfat - Fatburner
scris pe 29 oct 2008 20:53 de garcicaa
well macho..este vorba de tata. Eu am 18 ani, si mai bine nu se poate fizic vorbind (sau se poate ^^vorba vine). Ideea e ca omu face sport tare de 20 de ani. Pana acum cativa ani a fost antrenor de Karate(pe langa job)...e un fel de sport-addicted. Are 42 ani.
Face de mult timp sport , dupa cum am spus, inclusiv cardio la fiecare antrenament si 1-2 inot(de care ai spus si tu).Gras nu este, dar are putina burta,cativa centimetri, pe care tot incearca sa o dea jos.
A facut culturism acum vreo 6 ani, cu suplimente(creatina, prot, amino, animal pak so on..) s-a masificat f mult...
ma gandesc ca poate s-a produs ceva metabolic..o dereglare ? pentru ca a luat xenadrina pana acum cateva zile, plus, saptamana de saptamana sport sport....
Singura solutie pe care o vad, si a confirmat si el, este un arzator mai puternic;pentru ca la alimentatie are mare grija.
Daca poate cineva avizat...sau cu ani de experienta in spate sa imi dea un sfat o parere multumesc mult.
pai daca zici ca la alimentatie are grija .. sa incerce L-carnitina sau Burn FX , inainte de cardio ..
calitate pret sunt bune amandoua
Garcea™
|
sus |
|
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Sfat - Fatburner
scris pe 29 oct 2008 21:00 de Teodor
pai daca zici ca la alimentatie are grija .. sa incerce L-carnitina sau Burn FX , inainte de cardio ..
calitate pret sunt bune amandoua
m-am gandit la Hydroxycut pt ca am inteles ca Muscletech e o firma f puternica. Insa Burn Fx, ma gandesc ca e f practic.. il bagi in apa si gata.
Care arzator ar fi mai puternic decat cel de la muscletech ? pretul nu este o problema.
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Sfat - Fatburner
scris pe 29 oct 2008 22:13 de Macho
is curios cum arata alimentatia lui ...tre sa tii cont ca are si o anumita varsta la care nu mai reactioneaza corpul ca la 2o de ani...daca face cardio la fiecare antrenament si inoata inseamna ca problema e la alimentatie nu la fat burner ...daca isi calculeaza caloriile pe care le mananca intr-o zi si sunt mai putine ca cele consumate e imposibil sa nu piarda din greutate ca pana la urma asta e nu poate da jos doar de pe abdomen slabeste peste tot...
mai este inca o problema la persoanele mai in varsta se numeste dilatatie abdominala daca e asa nu prea mai se poate face nimic
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Sfat - Fatburner
scris pe 31 oct 2008 23:53 de dolphspeed99
m-am gandit la Hydroxycut pt ca am inteles ca Muscletech e o firma f puternica. Insa Burn Fx, ma gandesc ca e f practic.. il bagi in apa si gata.
Care arzator ar fi mai puternic decat cel de la muscletech ? pretul nu este o problema.
Macho are dreptate ... sa nu fie o dilatatie abdominala, perfect normala pt varsta lui. Daca insa este grasime, Cuts II de la Prolab este f bun pt arderea grasimilor abdominale. Nu este un arzator de grasimi f bun, insa are efect exact in zona abdomenului. Hydroxycut Hardcore este mult mai puternic, dar are efect in tot organismul. Iti sugerez sa incerce intai cuts II.
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfat - Fatburner
scris pe 1 nov 2008 11:36 de Teodor
Macho are dreptate ... sa nu fie o dilatatie abdominala, perfect normala pt varsta lui. Daca insa este grasime, Cuts II de la Prolab este f bun pt arderea grasimilor abdominale. Nu este un arzator de grasimi f bun, insa are efect exact in zona abdomenului. Hydroxycut Hardcore este mult mai puternic, dar are efect in tot organismul. Iti sugerez sa incerce intai cuts II.
nu stiu ce sa zic 100%...omu a fost pachet de muschi; acum pieptu, bratele, picioarele, sunt solide, caramizi, insa la burta este oarecum vizibil ca este si putina grasime. Mersi pt sfatu cu Cuts II.
In ce consta mai exact aceasta dilatatie abdominala ?(intreb inainte sa caut pe google )
|
sus |
|
dolphspeed99
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfat - Fatburner
scris pe 1 nov 2008 19:17 de dolphspeed99
nu stiu ce sa zic 100%...omu a fost pachet de muschi; acum pieptu, bratele, picioarele, sunt solide, caramizi, insa la burta este oarecum vizibil ca este si putina grasime. Mersi pt sfatu cu Cuts II.
In ce consta mai exact aceasta dilatatie abdominala ?(intreb inainte sa caut pe google )
Dilatatia abdominala (sau, popular zicand, burta) apare cu precadere la persoanele de varsta a 2-a (peste 35 ani) din diverse motive: se odihnesc mai mult timp, organele interne nu mai functioneaza la capacitate maxima, intestinele sunt suprasolicitate etc.
Burta poate apare si de la un stil de viata sedentar, adica mananci mult la o masa si dupa asta stai intins sau dormi putin ... in fine, nu e stil de viata sedentar, dar ai inteles ce vreau sa spun - intestinele nu mai digera mancarea f bine in clipa in care stai intins in pat ... si atunci apar depozite de grasimi in zona abdominala.
Cuts II merge in aceasta situatie din cauza ... nu mai stiu a carui ingredient din compozitia sa.
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfat - Fatburner
scris pe 2 nov 2008 00:16 de Macho
suna ciudat cum ai zis ca are efect exact in zona abdomenului,se slabeste de peste tot nu dintr-o zona anume...ar fii foarte bine sa fie asa cum zici tu...
|
sus |
|
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 2 nov 2008 12:53 de Teodor
suna ciudat cum ai zis ca are efect exact in zona abdomenului,se slabeste de peste tot nu dintr-o zona anume...ar fii foarte bine sa fie asa cum zici tu...
am mai cautat pe forum, si am gsit niste posturi a lu Gilu. Despre : Xenadrine+Anadrox, ori..Hydroycut...ori Cuts II ? ce recomandati pt situatia de fata ?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfat - Fatburner
scris pe 2 nov 2008 15:32 de Gilu
am mai cautat pe forum, si am gsit niste posturi a lu Gilu. Despre : Xenadrine+Anadrox, ori..Hydroycut...ori Cuts II ? ce recomandati pt situatia de fata ? Daca vb strict despre "cel mai bun fat burner" as zice ca ala e Hydroxycut Hardcore.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfat - Fatburn
scris pe 2 nov 2008 19:28 de Teodor
Daca vb strict despre "cel mai bun fat burner" as zice ca ala e Hydroxycut Hardcore.
bun asta vroiam sa stiu. multam Gilu
|
sus |
|
dolphspeed99
|
scris pe 2 nov 2008 22:37 de dolphspeed99
Stiu ca suna ciudat tare ... cand am auzit nu prea imi venea nici mie sa cred. Insa nutritionistul cu care am vorbit mi-a explicat pas cu pas cum actioneaza cuts II asupra grasimilor abdominale. Acum insa nu mai retin sa reproduc explicatia
Intr-adevar, are efect asupra grasimilor din intreg organismul, dar principalul rezultat se vede in zona abdomenului.
|
sus |
|
hulkdude
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfat - Fatburner
scris pe 20 mar 2009 17:17 de hulkdude
Stiu ca suna ciudat tare ... cand am auzit nu prea imi venea nici mie sa cred. Insa nutritionistul cu care am vorbit mi-a explicat pas cu pas cum actioneaza cuts II asupra grasimilor abdominale. Acum insa nu mai retin sa reproduc explicatia
Intr-adevar, are efect asupra grasimilor din intreg organismul, dar principalul rezultat se vede in zona abdomenului.
deoarece e prima data cand postez aici , va salut si va doresc "muschi mari"
nelamurirea mea este in legatura administrarea xenadrinei, cate pastile pe zi trebuie sa iau si la ce interval orar ? multumesc
|
sus |
|
dolphspeed99
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfat - Fatburn
scris pe 24 mar 2009 23:39 de dolphspeed99
deoarece e prima data cand postez aici , va salut si va doresc "muschi mari"
nelamurirea mea este in legatura administrarea xenadrinei, cate pastile pe zi trebuie sa iau si la ce interval orar ? multumesc
Depinde de concentratia produsului. La Xenadrine EFX si NRG, ambele de la Cytodyne, se ia o pastila pe zi, de preferat dimineata.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|