Pagina 1 2 3 din 3
gabi
Guest
|
as vrea sa cresc in piept si biceps
scris pe 1 oct 2002 15:30 de gabi
ce exerciti trebuie sa fac pentru piept si biceps ca sa cresc in masa si forta desi am 14 ani am la rece 35si la cald 36-37 as vrea sa cresc mai mult la piept forta am dar nu se prea vede fac serile cu 60-65
AS VREA SA IMI SUGERATI CEVA SAU POATE MI-ATI TRIMITE UN PROGRAM DE EXERCITI
|
sus |
|
Liublian
Guest
|
Re: as vrea sa cresc in piept si biceps
scris pe 1 oct 2002 17:46 de Liublian
As dori sa aflu daca iau Pawer Max dupa fiecare antrenament,iar antremamentul meu este de 5 zile de pe saptamana,si intrerup alimentatia vreo 2 saptamani,dupa care iau din nou,afecteaza masa musculara,?
|
sus |
|
ficker
Guest
|
scris pe 5 oct 2002 14:40 de ficker
atata timp cat faci nu iti afecteaza nici o masa daca faci cu asa greutati la piept inseamna ca pentru varsta ta esti destul de dezvoltat si cred ca ar trebui sa ramai sa cam pana pe la 18-19 ani ca sa nai cresti un pic
|
sus |
|
profu
Guest
|
scris pe 8 oct 2002 14:33 de profu
o varianta cre ar putea sa fie ca nu ai fortza la antrenamente poate sa fie antrenarea pieptului cu tricepsul,tricepsul inaintea pieptului.
|
sus |
|
turnatorul
Guest
|
scris pe 11 oct 2002 07:32 de turnatorul
frate nu te intreba nimic...lucreaza...baga mare...shi nu mai fa ceea ce totzi numesc culturism...urmareshte sa creshti in masa...cre'ca inainte de culturism ar trebui cei care vor sa faca sportul asta sa faca vreo doi ani de haltere sau power-lifting...dup'aia sa treaca la culturism...asha ishi asigura un spate cu lombari de fier...picioare sanatoase shi mai ales multa rezistentza...ani de-a randul am crezut ca fac culturism..faceam pe dreaq...abea cand am ajuns dincolo am vazut ce inseamna culturism...munca de tampit cu numai trei- patru exercitzii...piept , geno, ramat din aplecat, umeri...asha e filmul...n-ai ce-i face...tu fratzioare baga piept pana la 7-8 serii cu 75% din maximalul tau shi nu fa o mie de probe la o grupa de mushki..ca n-are rost la 14 ani ai tai...bafta
|
sus |
|
Buduroi
Guest
|
scris pe 25 oct 2002 17:01 de Buduroi
s vrea sa stiu ce exercitii sa fac pentru piept ca sa cresc si daca e nevoie sa iau ceva cum ar fi proteine sau pastile
|
sus |
|
puternicu>
Guest
|
scris pe 27 oct 2002 09:38 de puternicu>
frate lucreaza.baga mare.asa cresti
|
sus |
|
Anonim2pac
Guest
|
Re: Re: as vrea sa cresc in piept si biceps
scris pe 12 ian 2003 00:21 de Anonim2pac
Bah voi sunteti nebuni , chiar il crdeeti p-ala ca la 14 ani are 36-37 in brat, si face;la piept cu 60-65....?Pai un tovaras de-al meu are 17 ani , trege de un an , ma rog a facut ceva pauze , da are-n brat 34 si face la piept cu maxim 60 , poate si pt ca vrea sa mai creasca.Oricum parerea mea e ca ala le abureste , la 14 ani nu rezista corpul la o asa presiune , cedeaza fizic , si daca sa zicem ca ar rezista, peste 2-3 ani incep sa-l doara toate articulatiile...
Astept si eu o poza de la Ronie Coleman asta de 14 ani la:akamakaveli@thuglove.com
|
sus |
|
mugurel
Veteran member 381 mesaje
|
Re: Re: Re: as vrea sa cresc in piept si biceps
scris pe 23 ian 2003 09:12 de mugurel
Bah voi sunteti nebuni , chiar il crdeeti p-ala ca la 14 ani are 36-37 in brat, si face;la piept cu 60-65....?Pai un tovaras de-al meu are 17 ani , trege de un an , ma rog a facut ceva pauze , da are-n brat 34 si face la piept cu maxim 60 , poate si pt ca vrea sa mai creasca.Oricum parerea mea e ca ala le abureste , la 14 ani nu rezista corpul la o asa presiune , cedeaza fizic , si daca sa zicem ca ar rezista, peste 2-3 ani incep sa-l doara toate articulatiile...
Astept si eu o poza de la Ronie Coleman asta de 14 ani la:akamakaveli@thuglove.com
Cam are dreptate fratele de mai sus. Daca ai avea dimensiunile astea inseamna ca ai arata super bine si nu te-ai mai intreba ce trebuie sa faci pentru a avea pieptul si bratele mai mari. Oricum cele mai bune exercitii pentru masa sunt cele de baza (ex cele cu bara; lasa scripetii si ganterele mai la urma) si facute cu greutati relativ mari dar care sa-ti permita sa faci cel putin 6 repetari singur si apoi inca 2-3 cu ajutor. Baga 4 serii de impins de la piept cu bara 7-9 repetari si inca o serie cu o greutate mai mica care sa-ti permita 10 repetari singur si inca cateva cu ajutor. La varsta ta este bun si exercitiul numit "pull-over" ca dezvolta volumul cutiei toracice si face ca pieptul sa arate frumos.
Pentru biceps baga ceva similar cu ce am zis mai sus: Flexii cu bara.
Multa bafta.
|
sus |
|
rex
Junior member 22 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: as vrea sa cresc in piept si bicep
scris pe 31 ian 2003 01:31 de rex
[daca intradevar ai 35 in brat la rece cred ca noi ar trebui sa-ti cerem sfaturi tie
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 16 mar 2003 21:27 de Anonim
s vrea sa stiu ce exercitii sa fac pentru piept ca sa cresc si daca e nevoie sa iau ceva cum ar fi proteine sau pastile >
|
sus |
|
dorian
Guest
|
scris pe 25 mar 2003 21:34 de dorian
yo cred ca ar trebui sa tragi un pic pe laba sa mai creasca ca deee draq daca ai 35 la 14 ani esti cam unflat baiatule
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 30 mar 2003 11:57 de Anonim
Bah voi sunteti nebuni , chiar il crdeeti p-ala ca la 14 ani are 36-37 in brat, si face;la piept cu 60-65....?
Eu am 30 la brat si fac impins cu 70. Ce parere ai? Pentru 36-37 la brat, ar trebui sa impinga 100 de kg, cel putin.
|
sus |
|
mugurel
Veteran member 381 mesaje
|
scris pe 31 mar 2003 07:53 de mugurel
Dimensiunile diferitelor parti ale corpului nu sunt intr-o legatura asa de stransa cu greutatea cu care te antrenezi (la un moment dat). Masa musculara se acumuleaza in timp.
Daca te referi la impinsul pentru triceps eu imping cu max. 90 Kg si am 44 in brat.) Asta din cauza articulatiilor, nu prea suporta greutati mari.
|
sus |
|
Floriyn
Guest
|
scris pe 2 mai 2003 14:43 de Floriyn
Cam are dreptate fratele de mai sus. Daca ai avea dimensiunile astea inseamna ca ai arata super bine si nu te-ai mai intreba ce trebuie sa faci pentru a avea pieptul si bratele mai mari. Oricum cele mai bune exercitii pentru masa sunt cele de baza (ex cele cu bara; lasa scripetii si ganterele mai la urma) si facute cu greutati relativ mari dar care sa-ti permita sa faci cel putin 6 repetari singur si apoi inca 2-3 cu ajutor. Baga 4 serii de impins de la piept cu bara 7-9 repetari si inca o serie cu o greutate mai mica care sa-ti permita 10 repetari singur si inca cateva cu ajutor. La varsta ta este bun si exercitiul numit "pull-over" ca dezvolta volumul cutiei toracice si face ca pieptul sa arate frumos.
Pentru biceps baga ceva similar cu ce am zis mai sus: Flexii cu bara.
Multa bafta. bai poate are 36 in brat, dar eu cred ca are numai sunca si atat[red]bai poate are 36 in brat da nu8mai sunca si atat[/red]
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: as vrea sa cresc in piept si b
scris pe 6 mai 2003 23:47 de Anonim
de acord, asta cred si eu, are 35 in brat , dar grasime, sa nu uitam ca muscii incep sa se dezvolte dupa virsta de 15-16 ani, pina atunci nu se poate vorbi de asa ceva.Totusi mai exista specimene, am un prieten , are 18 ani , 1.75 80Kg, 42 in bratz, piept de piept ,definit complet, fara sa traga deloc la sala, tot ce face este sa mai trebaluiasca pe linga casa, desi locuieste in oras sta la casa.Asa ca mai exista specimene, dar la asa o virsta, de 14 ani ...e...putin probabil , inseamna ca trage de la 5 ani la fiare
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 8 mai 2003 00:49 de Anonim
ce exerciti trebuie sa fac pentru piept si biceps ca sa cresc in masa si forta desi am 14 ani am la rece 35si la cald 36-37 as vrea sa cresc mai mult la piept forta am dar nu se prea vede fac serile cu 60-65
AS VREA SA IMI SUGERATI CEVA SAU POATE MI-ATI TRIMITE UN PROGRAM DE EXERCITI )
|
sus |
|
liber profes
Guest
|
Sfaturi
scris pe 9 mai 2003 22:39 de liber profes
salutare...as incepe prin a va spune ca sunt un tip de 20 ani si am perimetru bratului de 39 la rece si imping cu 90-95 kg la piept practic acest sport de 2 ani 4 luni sidaca vreti sa va facti mari renuntati la atatea exerciti la o grupa algetile pe cele care le crezi mai de baza cele care ponpeaza muschiul pana la maxim.....bafta multa tuturor....si ce dopati sa o s...... si rusine lor face acest mare sport de ras....mai bine apucativa de sah....si in lgatura cu cel de 14 ani sa mai taie din brat.....
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 10 mai 2003 11:25 de Anonim
O fi avand in brat 35 dar are si ....cred 120 kg. E numai sunca sigur!!!! )
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 14 mai 2003 23:49 de Anonim
As dori sa aflu daca iau Pawer Max dupa fiecare antrenament,iar antremamentul meu este de 5 zile de pe saptamana,si intrerup alimentatia vreo 2 saptamani,dupa care iau din nou,afecteaza masa musculara,?
Nu am inteles precis se vrei sa spui acuma depinde daca intrerupi alimentatia cu Power Max 2 saptamani logic ca afecteaza masa musculara dar daca iei timp de 2 luni in continu Power Max si faci 5 zile pe sapt antrenament si apoi iei o pauza de 2 sapt in alimentatia cu Power Max atunci ia pauza si de antrenament dar asta e o pauza binevenita .papa
|
sus |
|
LorDu
Senior member 55 mesaje
|
scris pe 29 mai 2003 22:14 de LorDu
Bah...Intzeleg ca itzi place sa vraieshti, da` nu incerca sa duci cu zaharelu` nishte profesionishti.
Cred ca ar trebui sa incerci sa foloseshti shi creieru` ca se atrofiaza.
------------------------
LorDu
|
sus |
|
reactoru
Guest
|
scris pe 19 iun 2003 00:48 de reactoru
si rusine lor face acest mare sport de ras....mai bine apucativa de sah....
lasati mah sporturile de inteligenta pentru cei care sunt in stare..voi trageti la fiare..ca brandu conteaza nu creierul(pt majoritatea)..
cultura 0,sunt cam dezamagit..
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 19 iun 2003 01:41 de Anonim
Bah...Intzeleg ca itzi place sa vraieshti, da` nu incerca sa duci cu zaharelu` nishte profesionishti.
Cred ca ar trebui sa incerci sa foloseshti shi creieru` ca se atrofiaza.
Eu nu stiu exact care ii limita ditre un profesionist si un amator. Oricum nu asta este scopul discutiei. Baiatul spune ca are 14 ani si ca are cativa cm in brand. Poate ii adevarat, chiar daca mie, cel putin, mi se pare aproape imposibil. Dar, exista si exceptii, depinde de metabolism, de alimentatie, de intensitatea antrenamentului si alti factori care sunt total inimaginabili.
Cunosc oameni care sunt skije, cand ii vezi nu dai 2 bani pe ei, dar cand se pun sa ridice la fiare... te uiti in oglinda la tine si ti se face rusine. Exista si sportivi bine facuti, care, de asemenea, de la o anumita greutate, nu mai evolueaza, si nu se mai descurca nici daca le pui 100 g mai mult pe bara.
Eu am 17 ani, practic culturismul de aprox. doi ani si pot sa spun ca de abia acum incep sa se vada cu adevarat rezultatele muncii (am biceps de 40 cm, imping 80-90 kg cu pieptul). Am observat, de asemenea ca daca faci pauze intre lunile de antrenament, cresterea musculara este mai sesizabila in luna in care reincepi antrenamentul. De exemplu: ianuarie, februarie antrenament intens(3-4 zile/sapt. de sala), martie pauza (flotari, tractiuni la bara, alergat etc.)
Poate daca vorbiti asa cu baiatul nu faceti nimic altceva decat sa il indemnati sa isi piarda din motivatie. Sfatul meu pentru orice incepator este sa fie perseverent, si chiar daca are perioade in care stagneaza, sa nu renunte la antrenament
|
sus |
|
LorDu
Senior member 55 mesaje
|
scris pe 19 iun 2003 18:02 de LorDu
Exista exceptzii intr`adevar, dar nu uita ca el are 14 ani (bine ca shi eu am 15) shi la varsta asta are tendintza sa exagereze, probabil cred ca daca pune o intrebare pe forum inseamna ca e ratat, nu shtiu, dar eu unu` nu`l cred cand zice ca are nu shtiu cat in bratz.
------------------------
LorDu
|
sus |
|
Big_BoY
Guest
|
scris pe 12 iul 2003 23:09 de Big_BoY
[blue]Nu conteaza varsta conteeeaza genetica fiecaruia ! !Uite de exempu yo am 16 ani shi am 35 in brand shi imping shi cu 70 la piept !! Shi am doar 6 luni de cand merg la sala ! NAH[/blue]
|
sus |
|
madbog
Veteran member 287 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: as vrea sa cresc in piept si b
scris pe 13 iul 2003 09:57 de madbog
da,dar oricum greutatile cu care lucreaza la piept(65kg) mi se par cam mari
|
sus |
|
Sht3pHuTz
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 15 iul 2003 16:56 de Sht3pHuTz
HAI BAH LAsa'ma ! ! !Pai daca are prietenul ala a tau
cat ai zis tuh inseamna ca e nu prea are genetic bun ! !Pai yo am 16 ani ,am 7 luni de sala,35 shi un pic in brand shi imping la piept cu vreo 70 shi ceva ! !NAH MAH ! Ce mai ai de zis ?
ReSPeCT ,Sht3pHuTz
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 7 aug 2004 21:34 de Anonim
sa faci cat mai multa laba
|
sus |