Pagina 1 2 3 4 5 6 din 11
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
Re: Re
scris pe 28 feb 2010 17:16 de florin_scorp
eu mi-am comandat o cutie de 2kg ProtWhey-R si ma intereseaza inca ceva cu care pot sa il combin deoarece acesta contine mai mult proteine.si mie imi trebuiesc si carbo.Daca imi puteti recomanda ceva va multumesc! pai cred ca energocarb-r....si un complex de vitamine ..daca tot vrei sa mergi pe redis complex-r.
|
sus |
|
Andreibv
Junior member 13 mesaje
|
Re: Re: Re
scris pe 28 feb 2010 20:14 de Andreibv
pai cred ca energocarb-r....si un complex de vitamine ..daca tot vrei sa mergi pe redis complex-r.
nu vreau neaparat sa merg pe redis dar mi am luat prowhey-R ca sa incerc sa vad cum imi merge..poti sa imi recomanzi si altceva..dar sa nu fie preturile exagerate
|
sus |
|
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
Re: Re: Re: Re
scris pe 28 feb 2010 22:14 de florin_scorp
nu vreau neaparat sa merg pe redis dar mi am luat prowhey-R ca sa incerc sa vad cum imi merge..poti sa imi recomanzi si altceva..dar sa nu fie preturile exagerate ce sa ti zic....astea cred ca s cela mai ieftine ...ar fi trebuit sa stiu mai multe ca sa pot sa ti spun de ex daca esti un hardgainer care pune f greu masa musculara as recomanda gain fast ..e un piculet cam scump dar isi merita toti banii..
|
sus |
|
Andreibv
Junior member 13 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 1 mar 2010 14:03 de Andreibv
ce sa ti zic....astea cred ca s cela mai ieftine ...ar fi trebuit sa stiu mai multe ca sa pot sa ti spun de ex daca esti un hardgainer care pune f greu masa musculara as recomanda gain fast ..e un piculet cam scump dar isi merita toti banii..
pai am 1.75 65 de kg..in ultima luna am pus 2kg pe mine fara suplimente sau altceva..cam atatea..
|
sus |
|
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 1 mar 2010 21:35 de florin_scorp
pai am 1.75 65 de kg..in ultima luna am pus 2kg pe mine fara suplimente sau altceva..cam atatea.. atunci as recomanda gain fast cel putin ptr mine este in continuare nemaipomenit ,desigur mai exista si altceva ,,mega mass. giant mass,,gigant pro mass...dar ti am spus ,,cu 2 canistre pe luna se vad ceva rezultate ...
|
sus |
|
gheralia
Senior member 52 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 2 mar 2010 09:31 de gheralia
A mai incercat cineva suplimentele PAK de la Redis?Eu momentan iau un izolat proteic din soia cu 91 % proteina .1 concluzie este legata de gustul dupa care iti curg lacrimile ...Sunt multumit de produsele lor chiar daca la gust sunt mai "urate" am mai luat aminoacizi si Ideal Protein am avut rezultate acceptabile dar la fel gustul m-a facut sa renunt...
|
sus |
|
kolosal
Newbie 6 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 5 mar 2010 00:15 de kolosal
A mai incercat cineva suplimentele PAK de la Redis?Eu momentan iau un izolat proteic din soia cu 91 % proteina .1 concluzie este legata de gustul dupa care iti curg lacrimile ...Sunt multumit de produsele lor chiar daca la gust sunt mai "urate" am mai luat aminoacizi si Ideal Protein am avut rezultate acceptabile dar la fel gustul m-a facut sa renunt...
Salut !
As dori sa imi recomandati un supliment redis !
:
- 1.85 cm
- 72 kg
- sunt definit , masa nu prea am
Am vazut k unele produse sunt interzise diabeticilor , nu ca as avea probleme cu diabetu dar nu am facut analizele cam de mult si n'as vrea sa intampin vreo problema ... de asta va rog sa imi recomandati ceva !
|
sus |
|
Bodybuilding
Junior member 12 mesaje
|
Parerea mea
scris pe 3 apr 2010 19:58 de Bodybuilding
Personal, folosesc Redis de anu trecut si mi se par destul de bune, sa fiu mai exact am incercat toate batoanele (daca aveti intrebari puteti sa imi puneti)
Super Mass R( pe care il folosesc si acum), Ideal Protein, Nutrifort, Omega Complex si Vitalizat R(pe care le iau zilnic) Isotonic R si Platinose in zilele in care am concurs sau inainte de antrenament cand ma simt mai putin energic.
What ever the human mind can concive and belive, it can achive!
|
sus |
|
Bodybuilding
Junior member 12 mesaje
|
Parerea mea
Personal, folosesc Redis de anu trecut si mi se par destul de bune, sa fiu mai exact am incercat toate batoanele (daca aveti intrebari puteti sa imi puneti)
Super Mass R( pe care il folosesc si acum), Ideal Protein, Nutrifort, Omega Complex si Vitalizat R(pe care le iau zilnic) Isotonic R si Platinose in zilele in care am concurs sau inainte de antrenament cand ma simt mai putin energic.
|
sus |
|
Bodybuilding
Junior member 12 mesaje
|
Parerea mea
Personal, folosesc Redis de anu trecut si mi se par destul de bune, sa fiu mai exact am incercat toate batoanele (daca aveti intrebari despre ele puteti sa imi puneti)
|
sus |
|
IonuTzzZz
Newbie 9 mesaje
|
Re: Am si eu o intrebare
scris pe 22 iun 2010 15:22 de IonuTzzZz
Salut, am 16 ani 1.74 m 55 kg si Iau pastile Fosfocreatin-R de la Redis aproape de 2-3 spatamani iau 1 pastila dizolvata intru-un pahar mare de apa inainte de antrenament si au inceput sa se vada rezulate cat de cat da totusi nu se vad cum trebuia sa se vada ar trebui sa maresc doza antrenamentul consta in :flotari,abdomene, exerciti cu gantere pt bicepsi dureasza ~ 1h jum .. pe prospect nu preceizeaza cand trebuie luate daca ati putea sa ma ajutati as fi recunascator .. m-am gandit sa apelez la voi pentru ca voi mai aveti ceva experienta ..
Multumesc anticipat, o zi buna
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Am si eu o intrebare
scris pe 22 iun 2010 21:39 de Gilu
totusi nu se vad cum trebuia sa se vada Sunt tare curios de unde stii ca nu se vede/nu ai progresat cum trebuie.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
IonuTzzZz
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Am si eu o intrebare
scris pe 23 iun 2010 13:59 de IonuTzzZz
Sunt tare curios de unde stii ca nu se vede/nu ai progresat cum trebuie.
Imi poti da un sfat ce ar trebui sa fac ? (cum ar trebui sa iau pastila cu o ora inainte de antrenament?)
|
sus |
|
nofear
Senior member 51 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Am si eu o intrebare
scris pe 23 iun 2010 18:56 de nofear
in primul rand 1 pastila inseamna f putin (1g) citeste mai multe despre creatina, la cat iei tu nu cred ca o sa se vada rezultate nici in 10 ani
|
sus |
|
IonuTzzZz
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu o intrebare
scris pe 27 iun 2010 20:01 de IonuTzzZz
ahamz si cam cat ar trebui sa iau pe zi ? (imi puteti spune si mie cum si cand va rog frumos)
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 27 iun 2010 20:54 de Gilu
Imi poti da un sfat ce ar trebui sa fac ? (cum ar trebui sa iau pastila cu o ora inainte de antrenament?) Te-as fi putut ajuta daca imi raspundeai la intrebare.....Scopul meu nu a fost sa scot in evidenta "ca esti prost si nu stii"....cum poate s-ar gandi unii.
Am vrut doar, pt inceput, sa-ti arat unde gresesti.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
IonuTzzZz
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Am si eu o intrebare
scris pe 28 iun 2010 13:24 de IonuTzzZz
Sunt tare curios de unde stii ca nu se vede/nu ai progresat cum trebuie.
La alti prieteni de ai mei care au luat creatina se vad mai bine conturatii muschii nu ca la mine asta vruiam sa zik si antrenamentul il am destul de intens..
|
sus |
|
silvyuj
Senior member 126 mesaje
|
scris pe 28 iun 2010 13:43 de silvyuj
La alti prieteni de ai mei care au luat creatina se vad mai bine conturatii muschii nu ca la mine asta vruiam sa zik si antrenamentul il am destul de intens..
ti-ai pus intrebarea ca poate acei prieteni sunt mai bine dotati d.p.d.v. genetic,sau poate ca pur si simplu mananca si dorm mai bine ca tine?fa-ti un jurnal,scrie mai multe date despre tine si o sa te putem ajuta!Daca e prima oara cand iei suplimente,e posibil ca tu sa fii putin dezamagit.Asa am fost si eu cand mi-am luat prima galeata de super-mass-R de la redis si aveam impresia ca in 2 luni o sa fiu mai ceva ca instructoru' de la sala.
Faptul ca ACUM prietenii tai arata mai bine un pic ca tine ar trebui sa te motiveze sa mananci ca un lup,nu ca sa-i ajungi,ci ca sa-i intreci!
Spor!
DAMN!
|
sus |
|
IonuTzzZz
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu o intrebare
scris pe 28 iun 2010 15:45 de IonuTzzZz
Multumesc.. dar tot sunt confuz in legatura cu pastilele Fosfocreatin-R akm iau 5 dizolvate intr-un pahar mare cu apa inainte de antrenament (asa cum scrie pe prospect),sper k akm sa isi faca mai bine efectul .. in legatura cu antrenamentul fac 1 pe zi[in fiecare zi] consta in : (25 de flotari cu mainile pe scaune[pentru piept se vad rezultatele la pectorali dupa 2 sapt], apoi 25 de abdomene dupa care 20 de flexii cu o bara de cca 15kg si repet ciclu asta timp de o ora .. atata imi permite conditia fizica ..
Ar trebui sa fac 2 antrenamente pe zi sa maresc doza la 10 g pe zi 5 g pe antrenament inainte?
p.s. multumesc silvyuj pentru incurajare
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu o intrebare
scris pe 29 iun 2010 11:21 de Gilu
Nu e ok.Nici antrenamentul nici asteptarile pe care le ai de la o banala creatina.Citeşte la secţiunea antrenament sa ţi formezi o baza minima de cunostinte despre cum trebuie sa arate un program de antrenament.De asemenea îţi recomand sa citești topicul "coltul incepatorului" de la secţiunea suplimente.
Trebuie sa si intelegi sfaturile pe care le vei primi.....de aceea îţi recomand sa te informezi.
Intrati aici=>
|
sus |
|
IonuTzzZz
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu o intrebare
scris pe 29 iun 2010 17:25 de IonuTzzZz
Nu e ok.Nici antrenamentul nici asteptarile pe care le ai de la o banala creatina.Citeşte la secţiunea antrenament sa ţi formezi o baza minima de cunostinte despre cum trebuie sa arate un program de antrenament.De asemenea îţi recomand sa citești topicul "coltul incepatorului" de la secţiunea suplimente.
Trebuie sa si intelegi sfaturile pe care le vei primi.....de aceea îţi recomand sa te informezi.
Am inteles multumesc
|
sus |
|
susi_san26
Junior member 22 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu o intreba
scris pe 6 iul 2010 17:52 de susi_san26
Am inteles multumesc
Cine a luat ceva suplimente pak ? Am vazut ca un supliment cu concentratie 90% proteina intr-o masura normala are 25 g deci chair e proteina in prafu astora dar nu stiu cat de bune sunt ....
|
sus |
|
Bogdan2292
Newbie 5 mesaje
|
salut
scris pe 18 iul 2010 13:18 de Bogdan2292
am vazut si eu la iei pe site proteina din zer izolat cu 90% proteine si e chiar ieftina...ma intreb si cat de buna este ?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: salut
scris pe 18 iul 2010 13:59 de Gilu
am vazut si eu la iei pe site proteina din zer izolat cu 90% proteine si e chiar ieftina...ma intreb si cat de buna este ? E ok, calitate superioara dar fara aroma si ambalaj de doamne ajuta dar isi face treaba.Asta e important.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Bogdan2292
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: salut
scris pe 18 iul 2010 14:02 de Bogdan2292
E ok, calitate superioara dar fara aroma si ambalaj de doamne ajuta dar isi face treaba.Asta e important.
ok...multumesc de raspuns...o zi buna
|
sus |
|
curatenie
Junior member 27 mesaje
|
Re: Re
scris pe 1 aug 2010 19:57 de curatenie
Redis - merita banii din plin, dar sa nu-ti faci plinu cu ele, luati de proba usor usor cate putin din fiecare.De preferat ar fi cele fara aroma in felu asta pui tu o lingura de cacao/cafea si lapte si iese acceptabil
No more chemical powder.
|
sus |
|
Rominho
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Suplimente REDIS
scris pe 9 aug 2010 15:58 de Rominho
POSTEZ EU PRIMUL
am luat de la redis un baton cu proteine PROTEIN R si mi se pare bun...gustul este foarte bun ,este putin mai moale acest baton decat celelalte incercate de mine,carbo:25g,proteine:15g etc
eu l-am luat doar pentru proteine nu stiu daca are exact 16 grame dar mi se pare bun ,la 2,1o lei
recomand
Salut tuturor celor care folosesc produse Redis...Comand in fiecare luna produse de la Redis.. Recunosc si imi fac bine...pentru mine sunt foarte bune la gust..ieftine si fara efecte secundare negative..BAtonul protein-r...il mananc in fiecare dimineata..gasesc in orice hipermarket la pretul de 1.5 lei..energie si necesarul zilnic de proteine complementar la allimentatia zilnica...nota 8 din 10..foarte bine
|
sus |
|
stiffler
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente RE
scris pe 17 aug 2010 16:29 de stiffler
salut. as vrea sa stiu daca abuzul de Energo-Carb R (Redis) poate dauna impotriva sanatii. Cand spun "abuz" ma refer daca pot mari doza prescrisa cu 1-2 cupe in afara antrenamentelor. Adica daca imi omor ficatul cu asa ceva ("Glucoza in exces este depozitata sub forma de glicogen in ficat si, in cantitati mai mici, in muschi.".
Mentionez ca am 17 ani, 72 kg, 1.83 inaltime, ca tip somatic sunt mezomorf (7 mezo/3 ecto/2 endo - banuiesc ca eu ma situez undeva intre mezo si ecto), mananc regulat cate 3 mese pe zi: peste, pui, oua, legume , fructe, lactate respectiv branza de vaca, smantana, iaurt, dulciuri (nu in mare masura, asta doar pentru carbohidrati desi nu sunt dependent). Am practicat 3 luni de sala timp in care luat in greutate cam 4 kg, dar as dori sa ma "ingras" ceva mai mult, facand exercitiile acasa.
NU ma risc pe Creatina in nici un fel deci automat iese din discutie.
Va cer un sfat pentru faptul ca eu ard foarte repede grasimile si nu prea imi fac probleme de posibile cauze respectiv "burta" sau mai stiu eu ce. Muschiul incepe sa se defineasca frumos dar cred ca ar trebui sa iau in greutate ceva mai mult pentru a avea pe ce sa se puna. Ce credeti?
viata-i greu, nu toti poate.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Supliment
scris pe 17 aug 2010 18:35 de georgik
NU ma risc pe Creatina in nici un fel deci automat iese din discutie.
V
o sa pui ceva lume pe jar cu afirmatia asta dar ca sa iti raspund la intrebare intr-un procentaj foarte mare nu faci abuz de suplimente daca cresti cu o cupa doza de pe cutie.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 11
| |
|