Pagina 1 2 din 2
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum af
scris pe 26 iul 2010 22:10 de Macho
Da, ai dreptate.Eu am luat Gainer-ul de la API si pot spune ca a mers excelent.Are undeva la 50 de gr de proteina la 3 masuri(o portie 166gr).Momentan iau Mega Gainer de la Dynamtize, o sa vad cum merge.
si se merita sa iei 166 gr pt 50 gr proteina...de ce sa nu iei un concentrat proteic si la 100 gr pudra sa ai minim 85-90 prot??dupa antrenament poti adauga tu dextroza,zahar,fulgi porumb,paine etc daca esti destept mananci stafide,curmale,prune uscate...si dupa ii dai cu carbo cu absorbtie lenta ...etc
|
sus |
|
robert1239
Veteran member 174 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu
scris pe 26 iul 2010 22:50 de robert1239
si se merita sa iei 166 gr pt 50 gr proteina...de ce sa nu iei un concentrat proteic si la 100 gr pudra sa ai minim 85-90 prot??dupa antrenament poti adauga tu dextroza,zahar,fulgi porumb,paine etc daca esti destept mananci stafide,curmale,prune uscate...si dupa ii dai cu carbo cu absorbtie lenta ...etc Am sa incerc sa fac si asta.Ai zis ca ai bagat mii de euro in ultimii ani in suplimente.Ce anume ai luat?Ma refer firma/produs, si un bun raport calitate/pret.
Practicant de bodybuilding, nu fatbuilding!
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 26 iul 2010 23:18 de Macho
Am sa incerc sa fac si asta.Ai zis ca ai bagat mii de euro in ultimii ani in suplimente.Ce anume ai luat?Ma refer firma/produs, si un bun raport calitate/pret.
nu exista asa ceva,nu pot sa-ti etichetez eu un anume produs ca au fost perioade diferite,cu alimentatie diferita,consum de calorii diferit....cand stateam rau cu banii prin faculta ii dadeam cu redisu ,cand aveam bani suficienti luam de la universal.......dupa ce am terminat faculta si am inceput sa fac si sa am bani...am trecut pe bsn,muscletech,ultimate cam astea 3....depinde si de bugetul tau sa-ti calculezi nu sa te incarci 1 luna cu cele mai tari suplimente si 2 luni nu mai ai bani
|
sus |
|
robert1239
|
scris pe 26 iul 2010 23:55 de robert1239
nu exista asa ceva,nu pot sa-ti etichetez eu un anume produs ca au fost perioade diferite,cu alimentatie diferita,consum de calorii diferit....cand stateam rau cu banii prin faculta ii dadeam cu redisu ,cand aveam bani suficienti luam de la universal.......dupa ce am terminat faculta si am inceput sa fac si sa am bani...am trecut pe bsn,muscletech,ultimate cam astea 3....depinde si de bugetul tau sa-ti calculezi nu sa te incarci 1 luna cu cele mai tari suplimente si 2 luni nu mai ai bani Asta e problema.Eu ca elev..nu prea imi permit din moment ce ai mei nu sunt multi milionari nu imi permit cine stie ce..sper pe viitor sa am mai multi bani sa imi pot lua ce suplimente doresc.(curatenie sa nu ne iei exemplul te rog frumos)
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 27 iul 2010 12:28 de Gilu
Problema a fost pusă greşit de la bun început după părerea mea.
Ea trebuie pusă in felul următor:
in condiţiile in care ştim ca orice in exces dăunează, o sa ne referim la consumul moderat de suplimente si nu la abuz.
Astfel vom avea 2 întrebări: cum afectează consumul de suplimente un ficat sănătos? Si
Cum afectează consumul de suplimente un ficat bolnav/sensibil?
Răspunsurile cred ca sunt evidente.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
robert1239
|
scris pe 27 iul 2010 18:18 de robert1239
Problema a fost pusă greşit de la bun început după părerea mea.
Ea trebuie pusă in felul următor:
in condiţiile in care ştim ca orice in exces dăunează, o sa ne referim la consumul moderat de suplimente si nu la abuz.
Astfel vom avea 2 întrebări: cum afectează consumul de suplimente un ficat sănătos? Si
Cum afectează consumul de suplimente un ficat bolnav/sensibil?
Răspunsurile cred ca sunt evidente. Da, intr-adevar a fost pusa gresit.In orice caz eu sper ca in cativa ani chestia asta ca suplimentelele te omoara, iti cade penisul,iti cade pielea,ti se lasa msuchii sa ramana in trecut.Nu am mari sperante dar speranta moare ultima.
|
sus |
|
curatenie
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 27 iul 2010 19:33 de curatenie
Sincer eu nu-mi amintesc sa fi abuzat de gainere pt ca am vazut ca nu ma simt bine de la ele si leam vandut la colegii de la sala(True mass-BSN,Lean gainer,Torrent-Syntha(ultimele 2 mio placut))in rest proteina din zer care nu-mi facea probleme sau greturi. In schimb luasem multe de genu: taurina,glutamina,arginina creatina,amino xtend,vitamine,omega369,carnitina,ZMA,etc, si mare parte din ele le luam inainte de antrenament si parca observam ca antrenamentu in loc sa fie mai bun eram mai moale atunci cand le luam, cel putin Super Pump lam impartit in sala la toti si sincer nimeni nu se simtea mai bine cu el ba din contra. De aceea sincer pt incepatori le recomand un simplu gainer care sa aiba de toate (gen torrent) si pe care -l bei odata in zi dupa antrenament.
Eu unu nu zic ca proteina si carbohidratii ca atare ar face rau, insa aromele/colorantii din ele sunt de groaza, ca miamintesc ca de fiecare data cand deschideam capacu la Whey de vanilie(universal) si altele, in casa la mine iesea cu scandal ca miroseau de le veneau rau celor din jur. La inceput le preparam in blender cu lapte oua de prepelita,banane,etc, ca sal pot bea.....apropo faceti un thread legat de cu ce si cum sa mai combinam proteina pt a o face mai tolerabila. odata am facut clatite cu concentrat de zer, au iesit bune.
No more chemical powder.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 27 iul 2010 21:15 de Gilu
Sincer eu nu-mi amintesc sa fi abuzat de gainere pt ca am vazut ca nu ma simt bine de la ele si leam vandut la colegii de la sala(True mass-BSN,Lean gainer,Torrent-Syntha(ultimele 2 mio placut))in rest proteina din zer care nu-mi facea probleme sau greturi. In schimb luasem multe de genu: taurina,glutamina,arginina creatina,amino xtend,vitamine,omega369,carnitina,ZMA,etc, si mare parte din ele le luam inainte de antrenament si parca observam ca antrenamentu in loc sa fie mai bun eram mai moale atunci cand le luam, cel putin Super Pump lam impartit in sala la toti si sincer nimeni nu se simtea mai bine cu el ba din contra. De aceea sincer pt incepatori le recomand un simplu gainer care sa aiba de toate (gen torrent) si pe care -l bei odata in zi dupa antrenament.
Eu unu nu zic ca proteina si carbohidratii ca atare ar face rau, insa aromele/colorantii din ele sunt de groaza, ca miamintesc ca de fiecare data cand deschideam capacu la Whey de vanilie(universal) si altele, in casa la mine iesea cu scandal ca miroseau de le veneau rau celor din jur. La inceput le preparam in blender cu lapte oua de prepelita,banane,etc, ca sal pot bea.....apropo faceti un thread legat de cu ce si cum sa mai combinam proteina pt a o face mai tolerabila. odata am facut clatite cu concentrat de zer, au iesit bune. Bine, am inteles, ti se par oribile la gust, ai spus-o de 10 ori nu termini?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
robert1239
|
scris pe 27 iul 2010 22:33 de robert1239
De aceea sincer pt incepatori le recomand un simplu gainer care sa aiba de toate (gen torrent) si pe care -l bei odata in zi dupa antrenament. Tu recomanzi?Pai daca iti distruge ficatul sau ce zici tu ca distruge de ce mai recomanzi?
|
sus |
|
raulsamuraiu
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 27 iul 2010 23:44 de raulsamuraiu
pai daca cititi pr prospect scrie clar,, dupa x timp cereti parerea medicului,,. Deci dupa x timp pot creea probleme masa musculara super dezvoltata..
|
sus |
|
robert1239
|
scris pe 28 iul 2010 00:25 de robert1239
pai daca cititi pr prospect scrie clar,, dupa x timp cereti parerea medicului,,. Deci dupa x timp pot creea probleme masa musculara super dezvoltata.. Raul nu stiu ce ai vazut tu, dar eu nu am vazut pe suplimente mesaje gen "dupa 365 de zile de la utilizarea acestui supliment consultati medicul".Pe suplimente scrie ca sa consulti medicul inainte de a le consuma pentru a te asigura ca nu suferi de nimic si poti lua suplimentul respectiv.In niciun caz nu iti apar probleme la ficat din cauza masei musculare acumulate excesiv.
|
sus |
|
curatenie
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 1 aug 2010 18:04 de curatenie
Ma observ ca unii fara ele inebunesc, parca am vorbi de sex,poate o sa ejaculati pudra. Daca recomanzi nu-i bun daca interzici tot aiai;una peste alta pe unii ii lecuieste doar boala, da defapt astai treaba generala valabil in toate abuzurile.Eu va vreau binele.Ganditiva numa cate ati face cu banii aia de pe suplimente, ca cheltuiam cate 3-4 mil lunar x 20 luni= [sa-mi dau palme] macar daca am fi practicat fotbal,t enis,lupte, sau ceva care ne-ar folosi ori nush. Oare la copii vostrii le veti da din astea?!
No more chemical powder.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 1 aug 2010 18:39 de Gilu
Ma observ ca unii fara ele inebunesc, parca am vorbi de sex,poate o sa ejaculati pudra. Daca recomanzi nu-i bun daca interzici tot aiai;una peste alta pe unii ii lecuieste doar boala, da defapt astai treaba generala valabil in toate abuzurile.Eu va vreau binele.Ganditiva numa cate ati face cu banii aia de pe suplimente, ca cheltuiam cate 3-4 mil lunar x 20 luni= [sa-mi dau palme] macar daca am fi practicat fotbal,t enis,lupte, sau ceva care ne-ar folosi ori nush. Oare la copii vostrii le veti da din astea?! Ai grija cum vb daca mai vrei sa fii printre noi.Ia-o ca pe un avertisment.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Blu3
Senior member 112 mesaje
|
Re: cum afecteaza suplimentele ficatul...?
scris pe 28 dec 2010 15:11 de Blu3
Am deschis acest subiect deoarece de la un timp am inceput sa am dubii in aceasta privinta....sper sa ma ajutati.
Fac culturism de aprox. 2 ani si cam tot de atunci iau suplimente.Toti necunoscatorii, cand aud de "proteine" parca aud de o substanta minune care te face mare intr-un timp foarte scurt, su dupa ce nu mai le folosesti "o sa ti se lase muschi si pielea" asta binenteles ca yeste cea mai mare prostie pe care am auzit-o, dar sa-i lasam totusi sa creada ce vor pt. ca nu-i putem comvinge....
Am tot auzit vorbe ca suplimentele ataca ficatul si rinichi(bineinteles ca yo nu cred....). Asta am auzit de la prieteni si nu numai, avnd cunostinte care au folosit si ei suplimente si cand s-au dus la analize "aveau ficatul distrus", poate ca au luat mult prea mult de cat yera indicat pe ambalaj....Voi ce credeti, afecteaza acestea ficatul si rinichii?,(yo unu' nu cred), daca folositi de mult timp suplimente, ati avut probleme de genu' asta?
F ffff bun topicul asta!
Recunosc ca am citit toate mesajele acestui topic si hm..
1- Dr-ul tau este un fraier!Schimba dr-ul de boli infectioase cu unul care chiar stie depsre ce este vorba pt ca esti prost informat in privinta acestui virus,la fel ca si el!Incearca Institutul Matei Bals.(suplimentele s-ar putea sa-ti f facut rau,dar fara a te "ajuta" sa te "pricopsesti" cu AgHbs pozitiv)
Ce inseamna "ficat distrus" din punctul tau de vedere!?
"marit",tgp si tgo f marite dar fara prezenta virusului?!?
Repet:"schimba-ti dr!"
2-nimeni nu a afirmat si daca nu ai stiut ca proteinele sunt naturale(ma refer la cele pe care le tot cumparam si de care discutam ),dar decizia ne apartine daca incepem sau continuam cu diverse cure "proteice."
3-este f util si benefic sfatul pe care ni l-ai dat priv la acele produse naturale(lactate,etc),dar de multe ori nu ne gandim la chestia asta decat atunci cand e prea tarziu si nu ma erfer la efectul nociv al proteinelor,ci in general - la toate lucrurile care intr-o oarecare masura ne-ar face rau!D c sa nu recunoastem ca ne este mai usor sa luam 3-4 cupe de proteine decat mancam 1 ou de prepelita- doar nu mergi cu el in gentuta la sala!!!Sunt multe lucruri de disecat pe tema asta,darDar de aici pana la aparitia AgHbs din cauza proteinelor:-
4- proteinele te ajuta ff mult,chiar daca nu sunt naturale.Dca am avea aceleasi rezultate numai cu oua de prepelita,ficat si carne crezi ca ar mai cumpara cineva proteine?!
5- sa intelegem ca mergi la sala ,dar fara a consuma proteine?
Editat de Blu3 pe 28 dec 2010 15:17
Mi-e dor sa fiu ...nebun!
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|