Pagina 1 2 3 din 3
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 20 aug 2008 22:16 de Gilu
intrebare legata de Amino 2000 de la Prolab.
Ei zic-- Serving Size: 6 tablets de 3 ori pe zi, inainte de mese si dupa antrenament. Nu prea m=am interesat de acest produs, insa, 6x3 ori ? sau 2-2-2 ; mi se pare nebunie 6x3...sunt mult prea mari.
Nu te lua dupa ce scrie acolo.Ia cat ai nevoie.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
scris pe 21 aug 2008 00:40 de dolphspeed99
intrebare legata de Amino 2000 de la Prolab.
Ei zic-- Serving Size: 6 tablets de 3 ori pe zi, inainte de mese si dupa antrenament. Nu prea m=am interesat de acest produs, insa, 6x3 ori ? sau 2-2-2 ; mi se pare nebunie 6x3...sunt mult prea mari.
O tableta are 2 g de proteine, deci o portie de 6 tablete fac 12 g proteine. De 3 ori pe zi ajungi la 36 g. Este putin. Gilu are dreptate, trb sa iei cat ai nevoie, dar in nici un caz 2+2+2. E mult prea putin
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 21 aug 2008 08:44 de Teodor
O tableta are 2 g de proteine, deci o portie de 6 tablete fac 12 g proteine. De 3 ori pe zi ajungi la 36 g. Este putin. Gilu are dreptate, trb sa iei cat ai nevoie, dar in nici un caz 2+2+2. E mult prea putin
am inteles. dar prin ce iti dai seama cat ai nevoie? pt ca tind sa cred ca efectul nu este imediat.
|
sus |
|
neamarinmili
Senior member 60 mesaje
|
scris pe 21 aug 2008 10:18 de neamarinmili
am inteles. dar prin ce iti dai seama cat ai nevoie? pt ca tind sa cred ca efectul nu este imediat.
tu ia cat scrie acolo pe cutie...nu lua mai mult sau mai putin. ca nu scriu aia tampenii acolo, sunt facute cu un scop calculele alea. 36 gr de prot numai din amino e bine. in fond suplimentele aduc ceva in plus alimentatiei nu o inlocuiesc. mai si un concentrat proteic daca nu poti din alimentatie sa iti asiguri necesaru de prot.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 21 aug 2008 10:57 de Gilu
tu ia cat scrie acolo pe cutie...nu lua mai mult sau mai putin. ca nu scriu aia tampenii acolo, sunt facute cu un scop calculele alea. 36 gr de prot numai din amino e bine. in fond suplimentele aduc ceva in plus alimentatiei nu o inlocuiesc. mai si un concentrat proteic daca nu poti din alimentatie sa iti asiguri necesaru de prot. Nea marin....uita-te mai bine ce scrie pe cutie inainte sa scrii.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 21 aug 2008 11:33 de Teodor
Nea marin....uita-te mai bine ce scrie pe cutie inainte sa scrii.
iau tot de la Lab , N-Large ca proteina.Nu stiu ce sa zic, la 18(6x3) pastile pe zi...
1.se duce cutia in 6 7 zile
2.ficatu.. reactii adverse ?
3.e grele de-nghitit
La ce va referiti insa "tre sa iei cat ai nevoie".Repet, de unde iti dai seama cat ai nevoie ?pentru ca efectul nu il simti dupa 10 minute. banuiesc..
|
sus |
|
neamarinmili
Senior member 60 mesaje
|
scris pe 21 aug 2008 11:42 de neamarinmili
Nea marin....uita-te mai bine ce scrie pe cutie inainte sa scrii.
daca imi cumperi si mie una ma uit cu placere )). facuse altcineva calculele inainte si scria ceva de 36. mesaju meu a fost altu. daca acolo scrie sa se ia o anume cant aia sa se ia nu ce zic altii. ca nu noi am inventat produsu si nu cunosti mai bine decat fabricantii :P
|
sus |
|
neamarinmili
Senior member 60 mesaje
|
scris pe 21 aug 2008 11:46 de neamarinmili
iau tot de la Lab , N-Large ca proteina.Nu stiu ce sa zic, la 18(6x3) pastile pe zi...
3.e grele de-nghitit
La ce va referiti insa "tre sa iei cat ai nevoie".Repet, de unde iti dai seama cat ai nevoie ?pentru ca efectul nu il simti dupa 10 minute. banuiesc..
ficatu??? hmmm...ficatu e afectat intr-o oarecare masura si daca iei o pastila de paracetamol.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 21 aug 2008 12:05 de Gilu
daca acolo scrie sa se ia o anume cant aia sa se ia nu ce zic altii. Neamarin spui prostii....asta ar insemna ca toti avem aceleasi nevoi.Fiecare ia cat are nevoie...dar bineinteles...daca nu stii cat ai nevoie, iei cat scrie pe eticheta.
Intrati aici=>
|
sus |
|
neamarinmili
Senior member 60 mesaje
|
scris pe 21 aug 2008 12:20 de neamarinmili
Neamarin spui prostii....asta ar insemna ca toti avem aceleasi nevoi.Fiecare ia cat are nevoie...dar bineinteles...daca nu stii cat ai nevoie, iei cat scrie pe eticheta.
fa gelule tu pe desteptu. fiecare cu nevoile sale. logic ca fiecare are alta org. alta inaltime alta greutate alte obiective, o alta viata. mai bine mananci mai mult decat sa iei mai multe pastile. nu esti medic ca sa te pronunti. pe cutie scrie asa , asa se ia. la unele chiar specifica sa nu fie depasita cantitatea specificata.
|
sus |
|
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 21 aug 2008 12:35 de Teodor
fa gelule tu pe desteptu. fiecare cu nevoile sale. logic ca fiecare are alta org. alta inaltime alta greutate alte obiective, o alta viata. mai bine mananci mai mult decat sa iei mai multe pastile. nu esti medic ca sa te pronunti. pe cutie scrie asa , asa se ia. la unele chiar specifica sa nu fie depasita cantitatea specificata.
nu va mai contrati..un sfat la ce am postat un pic mai sus ?
3.e grele de-nghitit
|
sus |
|
neamarinmili
Senior member 60 mesaje
|
scris pe 21 aug 2008 12:37 de neamarinmili
daca tu ai 100 kg si iti trebuiesc min 200gr prot pe zi, ce faci? bagi pastile si prafuri pana la alea 200gr??? iti faci calcule cat tre sa mananci si apoi adaugi cu suplimente. daca iei o vitamina si pe cutie scrie 2 patile pe zi. nu scrie 2 pastile pt sedentari si 5 pt culturisti. diferenta dintre un sedent si un cultur e facut pe lanaga de antr si odihna in plus de alimentatie mai bogata si mai difersificata. suplimente poate lua oricine nu numai culturisti. si a pus omu ala intrebare cat sa ia cum isi da seama cat ii trebuie. dc nu ii raspunzi? ca nu sti! daca unu zice ca dupa 10 zile s-a simtit diferenta si tu iei 10 zile si nu simti ce faci iei dublu?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 21 aug 2008 12:47 de Gilu
si a pus omu ala intrebare cat sa ia cum isi da seama cat ii trebuie. dc nu ii raspunzi? ca nu sti! daca unu zice ca dupa 10 zile s-a simtit diferenta si tu iei 10 zile si nu simti ce faci iei dublu? Habar nu ai pe ce lume esti.Ai dreptate nu am stiut sa ii raspund.Nu stiu sa calculez RMB nu stiu sa imi calzulez cate prot am nevoie.
La urmatorul post in care imi aduci jigniri zbori.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 21 aug 2008 12:55 de Gilu
daca tu ai 100 kg si iti trebuiesc min 200gr prot pe zi, ce faci? bagi pastile si prafuri pana la alea 200gr??? iti faci calcule cat tre sa mananci si apoi adaugi cu suplimente. daca iei o vitamina si pe cutie scrie 2 patile pe zi. nu scrie 2 pastile pt sedentari si 5 pt culturisti. diferenta dintre un sedent si un cultur e facut pe lanaga de antr si odihna in plus de alimentatie mai bogata si mai difersificata. suplimente poate lua oricine nu numai culturisti. si a pus omu ala intrebare cat sa ia cum isi da seama cat ii trebuie. dc nu ii raspunzi? ca nu sti! daca unu zice ca dupa 10 zile s-a simtit diferenta si tu iei 10 zile si nu simti ce faci iei dublu? Vrei sa-ti spun adevaru?Urmaresc sa te dau afara de pe forum....de ce? nu-mi place atitudinea ta...nu e potrivita pt un forum, esti prea atotstiutor.Nici nu bine ai aterizat pe forum ca ai inceput cu jigniri la adresa colegilor cand tu habar nu ai ca, culturistii profesionisti se dopeaza, care-s profesionisti si care nu....habar nu ai ca noi nu avem culcuristi profesionisti....Pot sa te dau afara si fara sa trebuiasca sa ma jignesti pe mine...nu dau socoteala nimanui.
Persoanele care nu au ce cauta pe un forum se fac remarcate la primele posturi....tu esti unu din ei.
Intrati aici=>
|
sus |
|
neamarinmili
Senior member 60 mesaje
|
scris pe 21 aug 2008 13:04 de neamarinmili
Habar nu ai pe ce lume esti.Ai dreptate nu am stiut sa ii raspund.Nu stiu sa calculez RMB nu stiu sa imi calzulez cate prot am nevoie.
La urmatorul post in care imi aduci jigniri zbori.
RMB cred ca sunt site-uri. am intalnit ceva de genu asta.
|
sus |
|
neamarinmili
Senior member 60 mesaje
|
scris pe 21 aug 2008 13:06 de neamarinmili
Vrei sa-ti spun adevaru?Urmaresc sa te dau afara de pe forum....de ce? nu-mi place atitudinea ta...nu e potrivita pt un forum, esti prea atotstiutor.Nici nu bine ai aterizat pe forum ca ai inceput cu jigniri la adresa colegilor cand tu habar nu ai ca, culturistii profesionisti se dopeaza, care-s profesionisti si care nu....habar nu ai ca noi nu avem culcuristi profesionisti....Pot sa te dau afara si fara sa trebuiasca sa ma jignesti pe mine...nu dau socoteala nimanui.
Persoanele care nu au ce cauta pe un forum se fac remarcate la primele posturi....tu esti unu din ei.
tu ai ramas cu profesionisti tai....cica nu stiam ca ei se dopeaza :P in fine acolo chiar aveam cu totu o alta informare. mai bine ai citi mesajele care le las la altii sa vezi ce stiu pe alta forumuri sunt de ani de zile. si aici m-ai dat afara de 15x
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 21 aug 2008 13:06 de Gilu
3.e grele de-nghitit
La ce va referiti insa "tre sa iei cat ai nevoie".Repet, de unde iti dai seama cat ai nevoie ?pentru ca efectul nu il simti dupa 10 minute. banuiesc.. Ia dimineata pe stomacul gol 6 tablete, inainte si dupa antrenament cate 6.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 21 aug 2008 13:11 de Gilu
tu ai ramas cu profesionisti tai....cica nu stiam ca ei se dopeaza :P in fine acolo chiar aveam cu totu o alta informare. mai bine ai citi mesajele care le las la altii sa vezi ce stiu pe alta forumuri sunt de ani de zile. si aici m-ai dat afara de 15x Observa ca nu doar cu mine ai intrat in polemici din cauza atitudinii tale de atot stiutor....Ma man...dar de ce mai intrii aici sa postezi daca te tot dau afara?Ramai acolo unde esti de ani de zile.Habar nu am avut ca te-am mai dat afara pana acum.....dar asta inseamna ca tu nu ai o atitudine potrivita si o sa te dau afara ori de cate ori o sa fie cazu.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 21 aug 2008 13:47 de Teodor
ok Gilu, mersi mult. Salutari
|
sus |
|
Ferrero
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 16 oct 2008 00:02 de Ferrero
Am nevoie de proteine pentru sala si oscilez intre Pure Whey de la Prolab care costa ~220 lei si Premium Whey de la Weider care costa ~ 250 lei . Ma puteti ajuta cu un sfat ? Multumesc anticipat !
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 16 oct 2008 06:52 de gere
Am nevoie de proteine pentru sala si oscilez intre Pure Whey de la Prolab care costa ~220 lei si Premium Whey de la Weider care costa ~ 250 lei . Ma puteti ajuta cu un sfat ? Multumesc anticipat !
Optimum nutrtion 100% Whey Protein,poti lua in considerare si acest produs.E la fel,250 de lei.Pure whey nu am incercat,s-ar putea sa fie f bun.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 16 oct 2008 11:19 de Gilu
Weider ce se gaseste la noi nu e made in USA ci made in Germany....eu cel putin de 2 ani nu mai cumpar.
Intrati aici=>
|
sus |
|
dolphspeed99
|
scris pe 16 oct 2008 21:25 de dolphspeed99
Intre Prolab si Weider as alege f clar prolab. Insa, cum bine a zis si gere, poti lua in considerare si alte produse bune. Ex: 100% whey protein (calif fitness), prostar whey (ultimate nutrition), lean dessert (bsn), nitro tech (muscletech) si lista poate continua.
|
sus |
|
daniel02
Veteran member 330 mesaje
|
scris pe 19 oct 2008 00:47 de daniel02
Ok, o pun, dar va fi lung mesajul. Oricum, voi scrie doar ingredientele cele mai importante din fiecare. Pentru a nu induce in eroare lumea din cauza portiilor diferite la aceste produse, voi pune cantitatile corespunzatoare la 100 g produs:
Gigant Pro Mass - proteine 36,5 g, carbohidrati 53 g (din care grasimi 4 g si zahar 25 g).
N-Large2 - proteine 34 g, carbohidrati 57 g (din care grasimi 3 g si zahar 18 g).
Muscle Juice - proteine 22 g, carbohidrati 60 g (din care grasimi 7 g si zaharuri 24 g).
Dupa cum se vede, cel mai bun raport proteine/carbohidrati il are muscle juice (o parte proteine si 3 parti carbohidrati. La capitolul grasimi sanatoase, tot muscle juice sta cel mai bine. Insa, la capitolul zaharuri, n-large e lider incontestabil, cu doar 18% zaharuri!!! Daca aruncam in balanta si preturile mentionate in mesajul anterior, reiese clar ca muscle juice e castigatorul! ... of, deja ma dor degetele de cat am scris
de ce este asa ieftin muscle juice ul? cineva l a incercat ? puteti sa descrieti ceva experiente in legatura cu produsul?
|
sus |
|
dolphspeed99
|
scris pe 19 oct 2008 16:02 de dolphspeed99
de ce este asa ieftin muscle juice ul? cineva l a incercat ? puteti sa descrieti ceva experiente in legatura cu produsul?
Deoarece acest thread este destinat suplimentelor Prolab, iti voi spune despre Muscle Juice pe threadul Ultimate Nutrition: http://www.culturism.ro/forum/forum_display.php?fid=26&mid=35667
|
sus |
|
curatenie
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 1 aug 2010 20:05 de curatenie
Prolabul face suplimente mult prea scumpe pt valoarea lor reala.Cunosc multi care leau parut rau dupa ceau luat gainere si concentratele lor.
No more chemical powder.
|
sus |
|
Guest
Guest
|
Re: Re
scris pe 13 dec 2010 13:17 de Guest
Salut, am si eu o intrebare, foloseste cineva in momentul de fata N-Large2 ? imi poate spune daca produsul isi merita banii sau nu, tinand cont de faptul ca sunt ectomorf ( 1.77, 62 kg ) ?
PS: doresc sa ma reapuc de antrenamente, nu am mai fost de aproximativ 2 ani, si sa revin la o alimentatie bogata + odihna + suplimente pt. a mai lua in greutate.
|
sus |
|
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
scris pe 13 dec 2010 14:28 de gino27
Salut, am si eu o intrebare, foloseste cineva in momentul de fata N-Large2 ? imi poate spune daca produsul isi merita banii sau nu, tinand cont de faptul ca sunt ectomorf ( 1.77, 62 kg ) ?
PS: doresc sa ma reapuc de antrenamente, nu am mai fost de aproximativ 2 ani, si sa revin la o alimentatie bogata + odihna + suplimente pt. a mai lua in greutate. parerea mea este sa iei gfx8 de la pn.n-large-ul nu-si merita banii!
go hard or go home!!!
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 13 dec 2010 14:55 de Guest
parerea mea este sa iei gfx8 de la pn.n-large-ul nu-si merita banii!
Asta era si dilema mea, ce sa aleg intre N-large2 si Gfx8, din descriere par destul de bune amandoua.
|
sus |
|
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
scris pe 13 dec 2010 16:08 de gino27
Asta era si dilema mea, ce sa aleg intre N-large2 si Gfx8, din descriere par destul de bune amandoua. eu am luat de mai multe ori gfx si am fost super multumit de el!n-large...
go hard or go home!!!
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|