Pagina 1 din 1
adrianionut
Junior member 32 mesaje
|
Ideal Protein REDIS
scris pe 2 sep 2011 19:50 de adrianionut
Salut! Am gasit acest produs de la redis , si cred eu ca e bun . A mai incercat cineva asa ceva? Pot sa iau la 14 ani ( am 172 cm , 50 kg ) ? Imi puteti recomanda altceva?
Daca am gresit locul acestui topic , SCUZE !!!
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
Re: Ideal Protein REDIS
scris pe 2 sep 2011 22:13 de mariusaic
Salut! Am gasit acest produs de la redis , si cred eu ca e bun . A mai incercat cineva asa ceva? Pot sa iau la 14 ani ( am 172 cm , 50 kg ) ? Imi puteti recomanda altceva?
Chiar de ai fi gresit locul acestui topic desi nu cred, tot trebuie sa te ajutam, ca doar pentru asta este forumul.
Tot ce iti pot spune este ca multi, dar foarte multi nu sunt multumiti de serviciile de la redis in ceea ce consta suplimente nutritive. Hai ca o centura , ceva accesorii mai merg dar suplimentele nutritive multi au spus ca sunt de proasta calitate. Eu nu am incercat de la redis si nici nu as incerca, sincer. As opta spre altceva.
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 2 sep 2011 22:49 de mariusaic
Tu iei suplimente ? daca iei , ce miai recomada? asa ceva mai ieftin ca nu dispun deloc de bani momentan ...
Eu am luat niste proteine de la aptonia, varianta "mk protein". 750 gr la 79 lei paremise. Te ajunge lejer 1 luna si ceva. Am vazut ceva acolo 160 lei , 3 kg... dar nu stiu exact pentru ce era. cred ca era un supliment pentru ingrasare..
|
sus |
|
adrianionut
Junior member 32 mesaje
|
scris pe 2 sep 2011 22:54 de adrianionut
Eu am luat niste proteine de la aptonia, varianta "mk protein". 750 gr la 79 lei paremise. Te ajunge lejer 1 luna si ceva. Am vazut ceva acolo 160 lei , 3 kg... dar nu stiu exact pentru ce era. cred ca era un supliment pentru ingrasare..
atunci mai astept cateva luni , si imi iau ceva bun
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 2 sep 2011 23:03 de sZoTaK
atunci mai astept cateva luni , si imi iau ceva bun
daca vrei proteina, eu iti recomand ON 100 % Whey gold standard
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
adrianionut
Junior member 32 mesaje
|
scris pe 2 sep 2011 23:15 de adrianionut
daca vrei proteina, eu iti recomand ON 100 % Whey gold standard
aha , o sa ma mai interesez si despre el
|
sus |
|
silvyuj
Senior member 126 mesaje
|
scris pe 2 sep 2011 23:19 de silvyuj
poti incerca daca vrei creatina sau glutamina de la nutrimaxx a.k.a. redis.Cand vine vorba de gainere sau concentrate proteice de la aceasta firma sunt mai retinut deoarece ori le lipseste in totalitate enzimele digestive ori sunt intr-o proportie mult prea scazuta!
DAMN!
|
sus |
|
blackadder
Senior member 68 mesaje
|
scris pe 5 sep 2011 21:08 de blackadder
Chiar de ai fi gresit locul acestui topic desi nu cred, tot trebuie sa te ajutam, ca doar pentru asta este forumul.
Tot ce iti pot spune este ca multi, dar foarte multi nu sunt multumiti de serviciile de la redis in ceea ce consta suplimente nutritive. Hai ca o centura , ceva accesorii mai merg dar suplimentele nutritive multi au spus ca sunt de proasta calitate. Eu nu am incercat de la redis si nici nu as incerca, sincer. As opta spre altceva.
Trebuie sa fiu de acord cu ce ai scris despre Redis, sunt foarte ieftini dar primesti corespunzator pentru ce platesti. Dupa ce i-am incercat am realizat ca este mai bine sa imi cheltuiesc banii pe alte surse de proteine, chiar daca sunt mai scumpe.
|
sus |
|
zaqwert
Senior member 77 mesaje
|
scris pe 10 sep 2011 00:36 de zaqwert
Nu vreau sa ma bag ca musca/n lapte si nici sa fiu avocatul Redis, dar daca nu ai incercat de ce zici ca nu-s bune???
Redis-ul are o gama de proteina f buna (in opinia mea, dupa ce am folosit-o) Supliment Pak. E o proteina curata, fara aspartamuri si zaharuri si la un pret ok (unde mai gasesti Izolat de zer cu 61 lei 900 gr).
E adevarat ca alte produse nu am incercat de la ei dar din gama asta, personal mi se par excelente, au efect.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 10 sep 2011 08:50 de basu
Nu vreau sa ma bag ca musca/n lapte si nici sa fiu avocatul Redis, dar daca nu ai incercat de ce zici ca nu-s bune???
Redis-ul are o gama de proteina f buna (in opinia mea, dupa ce am folosit-o) Supliment Pak. E o proteina curata, fara aspartamuri si zaharuri si la un pret ok (unde mai gasesti Izolat de zer cu 61 lei 900 gr).
E adevarat ca alte produse nu am incercat de la ei dar din gama asta, personal mi se par excelente, au efect.
nu toata lumea este plina de bani. sportul asta este unul scump. dar daca faci antrenament de intretinere si nu speri la titlul mondial poti folosi si produse de la firme mai putin celebre. cindva in trecut si eu am folosit Ideal. mi-a mers bine. de fapt imi merge bine cu orice.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 sep 2011 16:35 de basu
Ai dreptate Florine..important e sa alegem cu capul nostru si in cunostiinta de cauza..Personal nu sunt fan Redis deloc (recunosc ca apreciez cel mai mult produsele Scitec) insa daca au un produs bun atunci merita evidentiat. Ideal Protein nu am incercatk, o fi bun, insa proteina din gama Supliment Pak este excelenta (zic asta dupa ce am folosit-o luni de zile). Tocmai de acea am zis de pret, pentru ca este f mic, la jumate ca altele, poate mai proaste.
stai putin si nu te grabii. exista se pare niste cercetari care arata ca nu conteaza ce fel de carbohidrati consumi si nici de cite ori pe zi. se zice ca poti indopa totul la o masa si apoi sa nu mai maninci pina seara. s-a descoperit recent ca dupa citeva ore se transforma in acelasi lucru in organism. iar despre proteine se zice ca nu mai are importanta acum ce fel sunt. si nici de cite ori maninci pe zii. poti minca dinineata 200 de grame de proteine si apoi mai maninci niste salata de varza seara. o sa va informez mai in amanunt cind aflu si eu. de asemenea este posibil sa aflam niste lucruri uluitoare despre colesterol si despre modul in care influenteaza el anumite chestii prin noi daca este introdus din exterior prin alimentatie.
asa ca nu va grabiti.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 10 sep 2011 16:38 de Gilu
)))))))
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 10 sep 2011 19:37 de amazonsb
))))))) am luat si eu un ideal de la redis si pare a fi bunicel...se poate sa fie un rezultat bun si pt ca iau in combinatie cu animal pak....animal pak are multe enzime...poate de asta se vad rezultate...totul se asimileaza bine...asa pare...si culmea...cand luam suplimente de la natural faceam acnee...ma mir ca redisul este mai ieftin si nu am acnee... Curios...o sa iau si eu luna ce vine un whey gold sa vad cum merge...sper sa nu fac acnee, nici eu cred ca nu luam suplimente dar nu am cum sa mananc de 6 ori pe zi...trebuie sa suplimentez, sa completez cumva...
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 sep 2011 21:01 de basu
am luat si eu un ideal de la redis si pare a fi bunicel...se poate sa fie un rezultat bun si pt ca iau in combinatie cu animal pak....animal pak are multe enzime...poate de asta se vad rezultate...totul se asimileaza bine...asa pare...si culmea...cand luam suplimente de la natural faceam acnee...ma mir ca redisul este mai ieftin si nu am acnee... Curios...o sa iau si eu luna ce vine un whey gold sa vad cum merge...sper sa nu fac acnee, nici eu cred ca nu luam suplimente dar nu am cum sa mananc de 6 ori pe zi...trebuie sa suplimentez, sa completez cumva...
da. si pancreatina aia poate ajuta. poate ca iti merge mai bine cu redis.
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 11 sep 2011 16:59 de DrAgOn98
ideal protein este cat de cat bun adik da ceva rezultate
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|