Salut, astazi a fost prima zi de sala, si ca un incepator as cere sfatul vostru, careva dintre voi imi poate recomanda un plan alimentar pentru slabit? As vrea primadata sa slabesc si dupaia sa pun masa musculara
Daca se poate sa imi recomande cineva un program de slabit/antrenament ar fii super.
M-am tot gandit sa cumpar un arzator de grasimi (Carnitina de la myProtein), dar din ce am auzit nu da rezultate decat daca am un plan alimentar bun.
P.S se merita sa cumpar si ceva suplimente de proteine avand in vedere ca am in plan primadata sa slabesc?
P.S. Orice sfat este bine-venit
In primul rand trebuie scoase dulciurile, produsele de patiserie, sucurile. Comsuma carbohidrati complecsi in prima parte a zilei, ai grija sa ai 5-6 mese cu minim 30 de grame de proteina la o masa si pe langa asta grasimi sanatoase provenite din nuci sau migdale. Cantitatile trebuie calculate in functie de greutatea ta. Nu exista o dieta care sa functioneze pentru toata lumea. Trebuie sa scrii mai multe detalii despre tine incat cineva sa iti poata face o dieta.