Pagina 1 2 din 2
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
Re: Piept
scris pe 31 aug 2011 08:16 de mariusaic
Buna ziua
Mentionez: 1,85 , 72 kg , a 4 luna de sala
Am o nelamurire cu pieptu care sunt exercitile de baza? intreb asta pentru ca la mine la sala is foarte multe aparate pentru piept , cate aparate se fac minim ? , programul meu este:
Luniiept-biceps
martiicoare-abd
miercuri:umeri-trapez-abd
joiauza
vineri:spate-triceps
Daca (cineva nu toti bagatori de seama ) ma poate ajuta cu un program mai bun va rog , ce parere aveti despre Gfx8 ? , as vrea sa mai pun cateva kg pe mine si sa cresc masa musculara .
Poftim. http://www.culturism.ro/antrenament/vrei-un-piept-masiv-iti-spunem-noi-cum.html
astea cu ganterele sigur stii sa faci. este un aparat la scripeti pentru piept in care duci mainile in fata si stai inclinat sau drept, depinde pentru ce zona a pieptului vrei, la 45 grade pentru zona mediana de exemplu
in rest, exercitiile la bara: impins din culcat orizontal cu bara, impins din inclinat cu bara. poate te va ajuta totusi si acest link
http://www.culturism.ro/antrenament/nu-repeta-exercitiile.html
|
sus |
|
claudiu05
Veteran member 163 mesaje
|
scris pe 1 sep 2011 15:21 de claudiu05
referitor la GFX8 am luat si eu si sincer sa vazut progrese binisor (mentionez) eram in prima luna de sala thx
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 1 sep 2011 17:31 de branch
thx
suplimentul ala este chiar bun si te va ajuta. dar e important si antrenamentul. vad ca de ala ai uitat. este o chestie obisnuita voua sa va ginditi la ce este mai simplu si mai usor. adica la suplimente. dar ele nu rezolva treaba daca nu iei haltera in spate .
|
sus |
|
claudiu05
|
scris pe 1 sep 2011 18:18 de claudiu05
suplimentul ala este chiar bun si te va ajuta. dar e important si antrenamentul. vad ca de ala ai uitat. este o chestie obisnuita voua sa va ginditi la ce este mai simplu si mai usor. adica la suplimente. dar ele nu rezolva treaba daca nu iei haltera in spate . cum adica am uitat ? nu este bun programu sau ? ca nu inteleg ..
|
sus |
|
silvyuj
Senior member 126 mesaje
|
scris pe 1 sep 2011 18:51 de silvyuj
cum adica am uitat ? nu este bun programu sau ? ca nu inteleg ..
stai linistit ca nici eu nu l-am inteles!
DAMN!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 1 sep 2011 20:38 de basu
cum adica am uitat ? nu este bun programu sau ? ca nu inteleg ..
poate ca sa referit la faptul ca nu ai mai zis nimic de program. poate i s-a parut ca te intereseaza mai mult suplimentul respectiv si ai uitat de programul pe care a-i zis ca il faci.
Editat de basu pe 1 sep 2011 20:38
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
claudiu05
|
scris pe 2 sep 2011 03:07 de claudiu05
poate ca sa referit la faptul ca nu ai mai zis nimic de program. poate i s-a parut ca te intereseaza mai mult suplimentul respectiv si ai uitat de programul pe care a-i zis ca il faci. oare sa fie asta .. :-? ma rog nu mai conteaza ..
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 sep 2011 07:44 de basu
oare sa fie asta .. :-? ma rog nu mai conteaza ..
pina la urma ... de ce nu-l intrebi ? nu asta este rostul forumului astuia ?
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 2 sep 2011 11:46 de mariusaic
pina la urma ... de ce nu-l intrebi ? nu asta este rostul forumului astuia ?
el se referea ca nu ai spus nimic de antrenamentul tau, efortul tau pe zi, cata miscare faci etc; doar nu iei suplimente cand stai la pc.
|
sus |
|
ionutz598
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 16 nov 2011 19:28 de ionutz598
Ma ajutati si pe mine va rog!...
E bine daca fac flotari cu priza larga vreo 4-5 serii in fiecare zi?...eu vreau in special sa le fac pentru piept si triceps...credeti ca e bine?
Sunt incepator!
|
sus |
|
valyem56
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 16 nov 2011 19:44 de valyem56
Ma ajutati si pe mine va rog!...
E bine daca fac flotari cu priza larga vreo 4-5 serii in fiecare zi?...eu vreau in special sa le fac pentru piept si triceps...credeti ca e bine?
Sunt incepator!
Folosind priza larga te folosesti in general partea superioara a pieptului si umerii. Pentru triceps ai putea sa faci si niste flotari cu priza scurta .
4-5 serii mi se pare putin, ai putea sa incerci in jur de 8 serii, 4 cu priza larga si 4 cu priza scurta. Daca nu poti ,incepe cu 4-5 serii si incearca sa mai adaugi cate una treptat.
Editat de valyem56 pe 16 nov 2011 19:44
|
sus |
|
ionutz598
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 16 nov 2011 19:50 de ionutz598
Aha am inteles!
Eu am inceput sa fac in fiecare zi cate 4-5 serii de cate 9-10 flotari cu priza larga stand cu picioarele ridicate pe scaun!Sunt bune daca continui asa?
|
sus |
|
valyem56
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 16 nov 2011 20:11 de valyem56
Aha am inteles!
Eu am inceput sa fac in fiecare zi cate 4-5 serii de cate 9-10 flotari cu priza larga stand cu picioarele ridicate pe scaun!Sunt bune daca continui asa?
E bine, dar incearca sa cresti usor usor numarul de repetari si eventual de serii, si mai bine fa flotari normale, flotarile cu picioarele sus pun mai multa presiune pe umeri si mai putina pe piept.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 16 nov 2011 20:11 de yo_shmen94
Aha am inteles!
ar fi mai bine daca ai putea sati improvizezi macar o haltera
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
ionutz598
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 16 nov 2011 20:26 de ionutz598
Atunci daca e asa o sa fac flotari normale cu priza larga...ca vreau in special pentru piept si umeri sa fac,si o sa cresc usor usor in fiecare zi si serile si nr de repetari...dar ar fi bn 1-2 zile pauza intre antrenamente?...si zici ca alea cu picioarele sus bun mai multa presiune pe umeri?
|
sus |
|
valyem56
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 16 nov 2011 20:32 de valyem56
Atunci daca e asa o sa fac flotari normale cu priza larga...ca vreau in special pentru piept si umeri sa fac,si o sa cresc usor usor in fiecare zi si serile si nr de repetari...dar ar fi bn 1-2 zile pauza intre antrenamente?...si zici ca alea cu picioarele sus bun mai multa presiune pe umeri?
Ai putea sa faci din o zi da o zi nu la inceput sa lasi timp de recuperare. Si da, cu cat picioarele sunt mai sus cu atat se ia presiunea de pe piept si se duce catre umeri.
|
sus |
|
ionutz598
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 16 nov 2011 20:56 de ionutz598
Okei mersi mult de tot!:*
O sa imi fac un program si cu putina ambitie in viitor sper sa se vada ceva!
|
sus |
|
DeLincVenT
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 17 nov 2011 09:16 de DeLincVenT
Pana la un an de sala parerea mea ar trebuis a continui sa faci la piept exercitile de baza
Impins inclinat orizontal declinat si fluturari cu ganterele pe oriznotal
Si in fiecare saptamana schimbi antrenamentu Lunea asta faci inclinat orizontal primu
Lunea viitoatoare Incepi cu impins din inclinat SI tot asa CA SA FACI FEBRA!!
Referitor la GFX si eu iau de 1 luna si sunt foarte multumit!
Brutalitatea naste respect
|
sus |
|
basu
|
scris pe 18 nov 2011 12:30 de basu
un program nu se face pe forum. el se concepe functie de posibilitati si interese. asta este motivul pt care rezultatele nu apar.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 18 nov 2011 17:02 de yo_shmen94
un program nu se face pe forum. el se concepe functie de posibilitati si interese. asta este motivul pt care rezultatele nu apar.
da,dar pe forum inveti cum sati faci un program )
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
basu
|
scris pe 18 nov 2011 18:25 de basu
da,dar pe forum inveti cum sati faci un program )
oare?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 ian 2012 19:54 de basu
e o prostie.....flotarile sutn bune pana intrun anumit punct.....pe urma pentru dezvoltarea pectoralilor trebuiesc stimulati cu o greutate mai mare....
Depinde ce scop ai. Daca nici tu nu esti culturist flotarile pot fi ceva ok. Dar ca o parere personala , daca tot le faci pune ceva greu pe spate. Un saculet cu nisip eventual un disc....
|
sus |
|
Popescu07
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 7 ian 2012 15:14 de Popescu07
dupa cum a spus basu, pui o greutate pe spate si e ca si cum ai face impins de la piept.
ok. Multumesc.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|