Pagina 1 2 din 2
MRmuscle
Junior member 25 mesaje
|
Re: Fumatul si culturismul
scris pe 5 nov 2010 13:09 de MRmuscle
si eu fumez dar o tigareta pe saptamana, tin mai mult la sanatate si la bani ca sunt in criza
wu
|
sus |
|
DrW
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 14 nov 2010 14:25 de DrW
testsuspsensi, Se poate sa existe amputatie de membru SI din cauza fumatului, dar nu numai din cauza fumatului. Merge pe acelasi principiu ca infarctul. Ai depunderi- congenitale sau dobandite, sangele devine mult mai vascos din cauza fumatului si gata artera se inchide. Nu mai curge sangele- tesutul moare, e necesara aputatia in extremis- desi se practica alte terapii pana ajungi acolo.
Ce ma intreb eu e cum ai avut tu un coleg cu arteriopatie severa(ce necesita amputatie)- caz de chir. cardiovaculara cand tu erai internat pt deviatie de sept, caz de ORL?
Editat de DrW pe 14 nov 2010 14:26
I take orders from no one.
|
sus |
|
DrW
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 15 nov 2010 01:44 de DrW
testsuspsensi, Se poate sa existe amputatie de membru SI din cauza fumatului, dar nu numai din cauza fumatului. Merge pe acelasi principiu ca infarctul. Ai depunderi- congenitale sau dobandite, sangele devine mult mai vascos din cauza fumatului si gata artera se inchide. Nu mai curge sangele- tesutul moare, e necesara amputatia in extremis- desi se practica alte terapii pana ajungi acolo.
Ce ma intreb eu e cum ai avut tu un coleg cu arteriopatie severa(ce necesita amputatie)- caz de chir. cardiovaculara cand tu erai internat pt deviatie de sept, caz de ORL?
Imi cer scuze pentru repost- am incercat sa-l editez si se pare ca nu am fost prea atent.
Editat de DrW pe 15 nov 2010 01:44
I take orders from no one.
|
sus |
|
alexopi88
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 10 apr 2013 19:09 de alexopi88
E posibila faza cu amputatu...dar mai sunt multi factori pana la asa ceva...lipsa de miscare, o alimentatie proasta...iiar fumatu a fost cireasa de pe tort. Sa nu credeti ca fumatul afecteaza doar plamanii ci tot organismul sufera. Fumatorilor...puteti face performante si ca fumator, dar nu la fel de eficient ca si cand ai fi fost nefumator. Respect tuturor!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 10 apr 2013 21:48 de basu
testsuspsensi, Se poate sa existe amputatie de membru SI din cauza fumatului, dar nu numai din cauza fumatului. Merge pe acelasi principiu ca infarctul. Ai depunderi- congenitale sau dobandite, sangele devine mult mai vascos din cauza fumatului si gata artera se inchide. Nu mai curge sangele- tesutul moare, e necesara aputatia in extremis- desi se practica alte terapii pana ajungi acolo.
Deci distruge circulatia periferica si baga in organism gudroane. Foarte bune gudroanele sa stiti. Prin urmare omoara cea ce se afla la extremitati. Renuntati la fumat astazi.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
alexopi88
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 11 apr 2013 16:30 de alexopi88
Ba Basule...esti fumator??? Daca nu ...ssst. Crezi ca e atat de usor de lasat de fumat???
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 11 apr 2013 17:06 de adi123
Ba Basule...esti fumator??? Daca nu ...ssst. Crezi ca e atat de usor de lasat de fumat???
)) inseamna ca nu ai vointa. daca vrei cu adevarat sa renunti la fumat ar trebui sa o poti face sau esti slab din punct de vedere mental. am vazut o multime de oameni spunand: "pot renunta la fumat oricand, dar nu am chef" dar daca stau cateva ore fara incepe sa ii doara capul )
eu pentru acest sport am renuntat la mult mai multe lucruri: bautura, fumat, nopti pierdute, prieteni, mancare buna la gust.... asta inseamna sacrificii cu adevarat.
fumatul e cel mai rau lucru posibil. pur si simplu arzi banii degeaba fara sa ai nici o senzatie. stiu persoane care someri fiidnd cheltuiau peste 400 lei pe luna doar pe tigari iar apoi se plangeau ca nu au bani :|
Editat de adi123 pe 11 apr 2013 17:08
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 11 apr 2013 17:55 de MrOlympia
Vezi cum vorbesti , daca n-ar fi basu pe forumul asta nu stiu cati ar mai activa pe aici. Nu e un pustan ca noi sa vorbesti cum vrei cu el dar si asa toti merita putin respect macar din bun simt. Crede-ma ca stie ce zice fie ca iti place, fie ca nu.
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
GigiBB
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 11 apr 2013 17:57 de GigiBB
fumatul este un drog deoarece o tigare contine nicotina....aceasta nicotina te face sa fumezi in continuare daca te abtii de fumat intri in sevraj de nicotina dar acesta dispare in 14 zile apoi intra chestia aia cu obisnuinta care trece mai greu decat acele 14 zile de sevraj de la nicotina....nu stiu eu sa explic calumea dar pe scurt orice om se poate lasa de fumat daca are vointa....
Editat de GigiBB pe 11 apr 2013 17:57
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 11 apr 2013 18:03 de adi123
fumatul este un drog deoarece o tigare contine nicotina....aceasta nicotina te face sa fumezi in continuare daca te abtii de fumat intri in sevraj de nicotina dar acesta dispare in 14 zile apoi intra chestia aia cu obisnuinta care trece mai greu decat acele 14 zile de sevraj de la nicotina....nu stiu eu sa explic calumea dar pe scurt orice om se poate lasa de fumat daca are vointa....
exact. daca nu ar fi nicotina aia in tigari nu ar fi nici o problema. insa acea substanta e foarte periculoasa.
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 11 apr 2013 20:45 de Tooxie
Am fumat si eu 8 ani si m-am lasat. Nu e greu, decat daca esti foarte slab de caracter si nu ai nici o vointa in tine. Totul se poate daca iti doresti cu adevarat.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 12 apr 2013 09:19 de basu
Ba alexopi88 , daca doresti sa ramai membru pe forumul asta invata sa vorbesti. Cu mine si cu ceilalti de aici. Daca nu, este loc pe vreun maidan si pt tine.
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 12 apr 2013 11:57 de ssergiu
Nu-i inteleg pe altii ce e asa de greu sa te lasi de fumat ca eu m-am lasat de atatea ori...
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 12 apr 2013 13:55 de basu
Nu-i inteleg pe altii ce e asa de greu sa te lasi de fumat ca eu m-am lasat de atatea ori...
Exista o mare diversitate de oameni si caractere. Asta este treaba. Unii de exemplu , nu se vor apuca de fumat sau de baut niciodata. Asa cum sunt eu. Altii se apuca de astea foarte usor si nu mai scapa niciodata.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 12 apr 2013 15:39 de adi123
Exista o mare diversitate de oameni si caractere. Asta este treaba. Unii de exemplu , nu se vor apuca de fumat sau de baut niciodata. Asa cum sunt eu. Altii se apuca de astea foarte usor si nu mai scapa niciodata.
sau mai e a 3a categorie: altii se apuca usor si renunta la fel de usor
|
sus |
|
basu
|
scris pe 12 apr 2013 17:44 de basu
E posibil.
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 12 apr 2013 18:34 de Tooxie
Nu e niciodata usor sa renunti la un viciu ..odata ce ai devenit dependent, ca sa te poti lasa iti trebuie multa vointa si un motiv intemeiat.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 12 apr 2013 20:16 de Gilu
@alexopi88
Un prim si ultim avertisment.
Asa sa vorbesti in spatele blocului in timp ce scuipi coji de seminte nu aici.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
scris pe 12 apr 2013 21:37 de slabutul
Nu e niciodata usor sa renunti la un viciu ..odata ce ai devenit dependent, ca sa te poti lasa iti trebuie multa vointa si un motiv intemeiat. asa e ... eu fumam ff putin cam 4-7 tigati la zi dar... devenise un viciu.. m-am lasat dupa mai multe incercari dar m-am lasa. am cam 6 luni.. dar sunt constient ca atunci cand voi pune din nou tigara in gura.. voi reincepe din nou.
la inceput ai impresia ca ai totul sub control dar nu e asa iar cand iti dai seama e prea tarziu..
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 apr 2013 18:37 de basu
asa e ... eu fumam ff putin cam 4-7 tigati la zi dar... devenise un viciu.. m-am lasat dupa mai multe incercari dar m-am lasa. am cam 6 luni.. dar sunt constient ca atunci cand voi pune din nou tigara in gura.. voi reincepe din nou.
la inceput ai impresia ca ai totul sub control dar nu e asa iar cand iti dai seama e prea tarziu..
Ai facut si tu cunostiinta cu dependenta.
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 19 apr 2013 10:09 de vlcosmin
Eu am fost fumator si m-am lasat... nu e usor, dar se poate. Am fumat vreo 3 ani un pachet pe zi ( uneori chiar 2 ).
Ideea e sa opresti brusc... daca incerci cu tigara electronica sau alte mizerii ( gen plasture anti-fumat sau mai stiu eu ce ), sunt 90 % sanse sa esuezi ( cel putin pe toti care ii stiu ca au incercat sa se lase asa au esuat ).
In prezent fumez doar ocazional, gen 4-5 tigari / luna sau la 2 luni, la o iesire in oras, mai mult nu, ca iar incepe dependenta.
Editat de vlcosmin pe 19 apr 2013 12:01
|
sus |
|
alexopi88
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 25 apr 2013 21:21 de alexopi88
Vezi cum vorbesti , daca n-ar fi basu pe forumul asta nu stiu cati ar mai activa pe aici. Nu e un pustan ca noi sa vorbesti cum vrei cu el dar si asa toti merita putin respect macar din bun simt. Crede-ma ca stie ce zice fie ca iti place, fie ca nu.
Nu am avut intentia de a jigni...doar ca e usor sa zici cand esti nefumator
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 25 apr 2013 21:34 de adi123
Nu am avut intentia de a jigni...doar ca e usor sa zici cand esti nefumator
e usor, dar stii de ce? pentru ca am fost puternici si am rezistat tentatiei. de ce nu incerci sa fii si tu puternic si sa renunti la fumat? faci ce vrei dar crede-ma vei avea doar de castigat.
cel mai simplu exemplu: tigarile te costa peste 400 lei pe luna. de banii astia iti poti lua un concentrat proteic bun care te va ajuta in acest sport sau mancare mai multa si mai de calitate
Editat de adi123 pe 25 apr 2013 21:36
|
sus |
|
guruian
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 25 mai 2013 21:30 de guruian
nu man, nu e bine sa fumezi............ cu sport , fara sport!!!
eu fumez......... si simt diferenta, nu o sa ma compar nici o data cu un nefumator........... nici la sanatate , nici la rezistenta
plamanu si inima sunt primele pe lista.........
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 26 mai 2013 13:08 de adi123
nu man, nu e bine sa fumezi............ cu sport , fara sport!!!
eu fumez......... si simt diferenta, nu o sa ma compar nici o data cu un nefumator........... nici la sanatate , nici la rezistenta
plamanu si inima sunt primele pe lista.........
si cine te impidica sa te lasi....
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|