Pagina 1 2 3 4 5 din 5
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
Re: Confuz intre atatea proteine!
scris pe 14 dec 2011 22:50 de R1P3R
Mah acuma ce sa va zic, nu ma pricep asa bine. Cazul a fost dat si la stirile PROtv si vreo 2-3 zile s-a facut mare tam-tam cum ca cei care fac sala nu ar trebui sa mai ia suplimente ca uite ce patesc... Acuma cautati si voi pe net si vedeti exact ce si cum a fost, ca e chestie de vreun an cam asa ceva :-?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 14 dec 2011 23:13 de ricardo
Mah acuma ce sa va zic, nu ma pricep asa bine. Cazul a fost dat si la stirile PROtv si vreo 2-3 zile s-a facut mare tam-tam cum ca cei care fac sala nu ar trebui sa mai ia suplimente ca uite ce patesc... Acuma cautati si voi pe net si vedeti exact ce si cum a fost, ca e chestie de vreun an cam asa ceva :-?
...hai sa nu exageram, la tv vezi multe prostii, nimeni nu moare de la suplimente luate in doze normale...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 16 dec 2011 11:03 de R1P3R
Am dat comanda, azi trebuie sa soseasca :
http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/ON-Serious-Mass-5-4-kg-Amino-2222-160-Tablete/
http://www.megaproteine.ro/Creatina/ON-Creatine-Powder-300-gr/
http://www.megaproteine.ro/Vitamine-si-minerale/ON-Opti-Men-90-capsule/
http://www.megaproteine.ro/Accesorii/ON-Shaker-Cup/
Sper sa-mi trimita Serious Mass-ul cu ciocolata, ca asa am vorbit cu baiatu de la firma si sincer, abia astept sa vad ce efect au 8->
Apropo... totul m-a ajuns 355 lei cu tot cu transport... cum vi se pare?
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 16 dec 2011 11:14 de R1P3R
Oricum din cate stiu eu, 125g de carbo ar fi mult peste gfx8 care luam inainte, care avea doar 43g carbo pe portie si
45g de proteine, deci oricum din proteine pierdeam... Am 70kg deci am nevoie de maxim 140g de proteina pe zi, nu?
Manac 4 mese pe zi, suplimentu il iau de 2 ori, mai adaug si creatina, iau si vitaminele... eu zic ca scot lejer... Voi sunteti de aceeasi parere?
|
sus |
|
drakee
Veteran member 172 mesaje
|
scris pe 16 dec 2011 11:50 de drakee
trage tare , haleste odihneste-te si vezi avea rezultate dar nu te astepta dupa o luna sa pui 5 kg pe tine , in timp.
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 16 dec 2011 12:34 de R1P3R
trage tare , haleste odihneste-te si vezi avea rezultate dar nu te astepta dupa o luna sa pui 5 kg pe tine , in timp.
Am mai pus is 7kg pe mine in o luna inainte, nu-i problema de asta!
Dati-va cu parerea despre cele 3 mesaje ale mele de sus va rog!
|
sus |
|
sergiu15
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 16 dec 2011 18:53 de sergiu15
care ziceti ca e cea mai buna proteina la bugetul de 170lei?, eu iau acuma pro gainer... dar credca e cam slab in proteine
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 16 dec 2011 18:57 de basu
care ziceti ca e cea mai buna proteina la bugetul de 170lei?, eu iau acuma pro gainer... dar credca e cam slab in proteine
daca este slab in proteine foloseste un concentrat proteic.
de exemplu asta: http://www.megaproteine.ro/Proteine/Cytosport-Muscle-Milk-1-12kg/
Editat de basu pe 16 dec 2011 19:00
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 16 dec 2011 19:47 de R1P3R
Hai mah ziceti si mie va rog cum se iau AMINO 2222 TABS astea si creatina :-s
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 16 dec 2011 20:40 de OuTKasteD
Prietene o portie de pro gainer ( 70 de g ) contine:
20 de gr. Proteine
43 de gr. CarboHidrati
2 de gr. Creatina Monohidrata
Ai spus ca vrei masa musculara, tine-te de antrenament, mai adauga restul de glutamina si creatina, un complex de vitamine, antrenamente cu greutati maximale si odihna si ai sa vezi ca o sa ai rezultate, eu am pus in jur de 5 kg pe luna, cu putina grasime, daca ai bani si vrei ceva mai bun incearca gfx8. Toti vreti sa puneti zeci de kg de masa musculara sperand la suplimente minune, nu exista asa ceva, ori te tii de treaba, taci si te antrenezi ,mananci cum trebuie si te odihnesti ori stai acasa si cu steroizi crezi ca daca nu te tii de sala si nu faci totul ca la carte pui multa masa? te inseli amarnic.
Editat de OuTKasteD pe 16 dec 2011 20:43
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 16 dec 2011 20:55 de OuTKasteD
Acum nu te supara, eu te inteleg ca esti speriat de ce zic astia la televizor, dar sa fim sinceri si bautura si tigarile au rolul lor nociv si totusi multi consuma, dar sa revenim ai uitat un lucru important, pe toate suplimentele se precizeaza ca nu pot fi luate de persoane cu probleme de sanatate, atat timp cat esti perfect sanatos, nici un supliment nu iti va dauna sanatatii, daca il folosesti in dozele recomandate de producator.
|
sus |
|
sergiu15
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 16 dec 2011 21:30 de sergiu15
outkasted eu tocmai de aceea am intrebat daca este ceva mai bun pentru ca eu incerc sa fac totul ca la carte, mancare, odihna...doar ca in alimentatia mea nu prea exista multe proteine... deci gfx8..
nu-mi permit sa-mi cumpar gfx8...
Editat de sergiu15 pe 16 dec 2011 21:48
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 16 dec 2011 23:22 de ricardo
outkasted eu tocmai de aceea am intrebat daca este ceva mai bun pentru ca eu incerc sa fac totul ca la carte, mancare, odihna...doar ca in alimentatia mea nu prea exista multe proteine... deci gfx8..
nu-mi permit sa-mi cumpar gfx8...
...eu zic sa-ti cumperi piept de pui de banii aia, vei fi mai castigat ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 17 dec 2011 08:51 de basu
...eu zic sa-ti cumperi piept de pui de banii aia, vei fi mai castigat ...
Nu ai priceput Rikardo. Asta i s-a mai spus. Omul nu doreste asta. Doreste praf.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 17 dec 2011 11:19 de OuTKasteD
Nu ai priceput Rikardo. Asta i s-a mai spus. Omul nu doreste asta. Doreste praf.
Pai atunci pe langa Pro Gainer care ai luat si e foarte bun, adauga Glutamina 10 gr pe zi, 5 inainte , 5 dupa antrenament, Creatina 10 gr pe zi 5 inainte cu dextroza, 5 dupa cu dextroza si vitamine de restul banilor care mai ai. Inca vreo 60-70 de lei pe total, depinde de firma, gramaj etc.
|
sus |
|
sergiu15
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 17 dec 2011 14:08 de sergiu15
ok...deci sa presupun ca doar cu pro gainer nu o sa vad rezultate?
si inca ceva daca iai proteine si dupa un timp nu mai ieidar continui sa faci sala scazi ceva?
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 17 dec 2011 15:00 de OuTKasteD
ok...deci sa presupun ca doar cu pro gainer nu o sa vad rezultate?
si inca ceva daca iai proteine si dupa un timp nu mai ieidar continui sa faci sala scazi ceva?
O sa se vada, incearca sa bagi 3 portii pe zi cand faci antrenamente, una inainte de antrenament cu vreo 1-2 ore, una seara.Daca mai ai bani baga o creatina,10 g pe zi, era la pro nutrition la pret bunisor.
|
sus |
|
drakee
Veteran member 172 mesaje
|
scris pe 17 dec 2011 17:41 de drakee
nu va mai amagiti cu atatea proteine etc,eu iau total mass 4200 la 4.5 kg si pun beton pe mine , stati sa dati atatia bani pe muscle tech etc
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 17 dec 2011 17:45 de OuTKasteD
nu va mai amagiti cu atatea proteine etc,eu iau total mass 4200 la 4.5 kg si pun beton pe mine , stati sa dati atatia bani pe muscle tech etc
Prietene Pro Gainer la 5 kg e 149 Ron, e la fel la pret cu total mass-ul tau si de o firma mai buna, macar uita-te inainte sa faci o afirmatie.
|
sus |
|
sergiu15
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 17 dec 2011 19:22 de sergiu15
Outkasted nu miai raspuns la intrebare.. daca iau vreo 3 luni pro gainer si pun ceva dupaia dak nu mai iau nimic scad ce am pus?
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 17 dec 2011 19:30 de OuTKasteD
Outkasted nu miai raspuns la intrebare.. daca iau vreo 3 luni pro gainer si pun ceva dupaia dak nu mai iau nimic scad ce am pus?
O sa scazi putin in masa, eventual te fibrezi si o sa iti fie mai greu sa faci in acelasi ritm, pentru ca o sa simti o oboseala mai puternica si chiar o febra musculara, dar te inveti, nu se lasa carnea pe tine, nu slabesti, nu te usuci daca te tii de sala.
|
sus |
|
sergiu15
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 17 dec 2011 19:49 de sergiu15
deci ca ex acuma am 34 in brat si dupa ce iau 4 luni pro gainer o sa am 37 o sa scad la 36? cam asa?
si daca o sa fac in continuare o sa cresc dupaia mai greu?
din cauza ca am luat pro gainer?
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 17 dec 2011 20:07 de nuk
deci ca ex acuma am 34 in brat si dupa ce iau 4 luni pro gainer o sa am 37 o sa scad la 36? cam asa?
si daca o sa fac in continuare o sa cresc dupaia mai greu?
din cauza ca am luat pro gainer? poti sa pierzi si mai mult sa ajungi inapoi la 34 sau poti sa nu pierzi deloc si sa progresezi in continuare, depinde de alimentatia care o sa o ai dupa ce nu mai iei ,,pro gainer,,
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 17 dec 2011 20:11 de OuTKasteD
poti sa pierzi si mai mult sa ajungi inapoi la 34 sau poti sa nu pierzi deloc si sa progresezi in continuare, depinde de alimentatia care o sa o ai dupa ce nu mai iei ,,pro gainer,,
Corect, eu am luat iulie-octombrie Pro Gainer 5 kg, de la 44 acum am 43, din octombrie ma atrenez fara suplimente proteice , bine ca acum fac definire, folosesc doar reform si kwik energy si mult cardio, in afara ca am pierdut putina masa, nu vad nici o schimbare majora, doar ca ma fibrez mai tare si oboseala este mai puternica, dar cu odihna si alimentatie bogata o combat.
Editat de OuTKasteD pe 17 dec 2011 20:39
|
sus |
|
sergiu15
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 17 dec 2011 21:22 de sergiu15
si daca mananc bine si nu fac sala pe timpul verii, deoarece o sa am de lucru... o sa scad tot ce am obtinut cu pro gainer?
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 din 5
| |
|