Pagina 1 din 1
Lucian1993
Newbie 4 mesaje
|
Probleme mari cu grasimea pe piept...
scris pe 22 feb 2012 17:52 de Lucian1993
Am fost gras tare anu trecut si am slabit 15kg intr-un an (acum am 1.65 si 65kg).. Mi-am cumparat bicicleta de camera si nu am mancat decat paine prajita putina si totul fara garsimi etc. Si acum vreau sa arat bine, adica cum am slabit mult imi este pieptul aiurea, adica am grasime/ piele lasata..
Mi-am cumparat:
- o bara de tractiuni profesionala de pun pe perete in camera si saculeti pentru glezne 5 kg
- masa piept
- bicicleta camera
Ce program sa urmez si ce regim alimentar ca pana la vara sa imi modelez pieptul cu ceea ce am acasa?
Mai ceva: am inceput de cateva zile sa beau 200 ml ceai verde seara pe la ora 17:30
Editat de Lucian1993 pe 22 feb 2012 17:55
|
sus |
|
Bubila
Junior member 15 mesaje
|
Re: Probleme mari cu grasimea pe piept...
scris pe 24 apr 2012 00:02 de Bubila
Am fost gras tare anu trecut si am slabit 15kg intr-un an (acum am 1.65 si 65kg).. Mi-am cumparat bicicleta de camera si nu am mancat decat paine prajita putina si totul fara garsimi etc. Si acum vreau sa arat bine, adica cum am slabit mult imi este pieptul aiurea, adica am grasime/ piele lasata..
Mi-am cumparat:
- o bara de tractiuni profesionala de pun pe perete in camera si saculeti pentru glezne 5 kg
- masa piept
- bicicleta camera
Ce program sa urmez si ce regim alimentar ca pana la vara sa imi modelez pieptul cu ceea ce am acasa?
Mai ceva: am inceput de cateva zile sa beau 200 ml ceai verde seara pe la ora 17:30
O bara de tractiuni .. hmm.. fie!
Masa piept/ banca . e buna si mai ai nevoie de doua gantere de 6 kg. sau 5 kg.
Bicicleta camera este si ea buna dar sa stii timpii si tipul de antrenament.
OK.
bara de tractiuni o folosim doar cand facem spate, biceps, trapezi, umeri. si partea pieptului de sus si cu antebrat... nu prea ai ce face cu ea daca vrei sa dai din grasimea de pe piept.
Banca de exercitii, o putem folosi ca banca de fluturari piept fie impins cum stim cu coatele pe langa corp si impins sau, fluturari cu mana intinsa ca si cum ai bate din palme, dar bratele mereu intinse.. la fel si declinat si inclinat. Apoi ceva ce mie mi-a facut si imi face mereu pieptul mare .. ia 3 scaune de aceeasi marime. Plaseaza-le sub forma de triunghi isoscel adica 2 in fata si 1 in spate.. suie-te pe ele.. picioarele pe 1 si mainile pe cele 2. Partea distractiva si dureroasa dar da rezultate 100%. Mainile pot fi tinute oriunde pe scaune atata timp cat tu te duci cu pieptul printre scaune cat poti de mult (pana simti ca se rup umerii sau pieptul) si apoi te ridici. gen flotari normale dar la inaltime''. Mai dificile, le-am numit.. taci si fa.. Adica ramai in aceasi pozitie pe scaune dar numeri 1, si te duci jos, 2, te duci mai jos, 3, mai jos. si la 4 sus. Numaratoarea trebuie facuta foarte lent, adica 1.......(...), 2... (...), 3...(...).4.! cand ajungi cu timpul sa te obisnuiesti adauga greutati ca pungi de nisip sau ceva greu pe partea din spate intre omoplati. Atentie.. Ca sa vezi randament faci , ex. 4 rep x 12, 12, 10, 10. azi. maine mai adaugi 1 repetare la fiecare, poimaine inca una.. LA a doua luna adaugi 1 set si 2 repetari plus greutate. si schimbi pozitia scaunelor de la maini sa fie mai ''bogat'' (larg, spatios). Devine mai dureros, dar o sa ai un piept definit si mare.
Bicleta faci:; 5 minute la viteza medie, 1 minut la viteza mica, 3 minute viteza mare, 30 secunde viteza mica, 4 minute viteza medie si continui cu inca 2 minute spre mare. Pauza 1 minut si reiei circuitul de 3 ori. Bicileta de 4 ori pe saptamana. Piept de 4 ori. Tractiuni de 2 ori . Pauza dupa o zi de antrenament. Nu forta ca o sa ai febra dar trece. Totul pleaca din creier nu din muschi. Si combina-le.. eventual cauta antrenamente acasa pe youtube .. sunt destule.
kenyattaw1.jpg (37.96 KB)
Tu comanzi muschiului cu ajutorul creierului. Nu invers!!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|